- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.761
Alya olacak inşallah herkes de alıştı ailede :)Teşekkür ederim canım. sen karar verdin mi minnoş kızının ismine :)
evet canım büyük ihtimal dışardan gelen drlar için farklı oluyor çınarlı.Doktorumun çalıştıgı hastanelrden biri Çınarlı hastanesi 3,500tl dedi fiyatı.
Herşey dahil demişti.
bizim doktor kendi ücretinden dolayı demekki 3,500tl dedi
bence yüsra ceren olmuş :) içe çok siner bi isim bence:) bende iki isim istiyorum ama daha bebeğimize biri bile bulamadık:)
Alya olacak inşallah herkes de alıştı ailede :)
biri beni durdursun ev tipi ana kucağımızı da aldık hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu arada benim karnım sanki çok büyüdü ya yarın doktora sorucam. Normal mi bilmiyorum :/
Bende Özel Çınarlı hastanesine Reşat Bozoklara gidiyorum. Çokda memnunum şu anda etrafımda kimse sorsam çınarlı diyor.. Ama tınaztepede güzel bir hastaneymiş duyumlarıma göre. Bir avazda Allah yardımcımız olur inşallah.Merhaba tatlım,bir İzmirli görmek ne güzel:))
Özel Tınaztepe Hastanesi içindi verdiğim bilgiler,doktorum Aylin Barbaros orada beni takip ediyor.
Sen kime,nereye gidiyorsun?
O da yok canım..işin kötüsü de bu:) :) Eşinin önerileri yok mu peki canimmm
maşallah maşallah kuzuyaaa. Allah sağ salim almayı nasip etsin kollarına güzelim.Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anasıağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)Eki Görüntüle 1985436
riskli bir durum olmadı canım şimdiye kadar, umarım böyle tamamlarım. yarın kontrolüm var, doktoruma da sorayım bari..Kasılmalara katkısı oluyor bildiğim ve doğumu kolaylaştırıyor ama ben günde 2 tane yiyorum şuanda da vitamin deposu çünkü hem de tatlı isteğini azaltıyor abartılmadığı sürece sorun olmaz eğer riskli bir durumun yoksa
canım ben bu ilacı tok karına aldım. sabah kahvaltısından 2 saat sonra. hapı almadan 5 dk. önce de 1 adet kivi yiyeyerek. kivi yememin sebebi C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor, yani etkili olmasını sağlıyor. ilacın bende yan etkisi olmadı hiç. 2 ay kadar kullandım şimdi kabızlığımdan dolayı ilacımı değiştirdi. İçinde probiyotik demir ve vitamin olan bir ilaç verdi.Arkadaşlar ayrıntılı ultrason sonrasında doktorum bana (gynaferon)Demir ilacı verdi aç karna yazdı eczacı ama yan etkilerini yaşadım midemi bozdu sizde de böyle sorunlar oldu mu acaba ? Birde dün başladım daha ilaca ama dün tetanoz aşımı da oldum acaba ondan mı etkilendim onu da bilemedim doğrusu bana bi yardımcı olun lütfen
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımBende Özel Çınarlı hastanesine Reşat Bozoklara gidiyorum. Çokda memnunum şu anda etrafımda kimse sorsam çınarlı diyor.. Ama tınaztepede güzel bir hastaneymiş duyumlarıma göre. Bir avazda Allah yardımcımız olur inşallah.
Seninle günümüz aynı galiba bugun bana da pırt diye kocaman cıkmış gibi geldi alışmaya çalışıyorum :dbiri beni durdursun ev tipi ana kucağımızı da aldık hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu arada benim karnım sanki çok büyüdü ya yarın doktora sorucam. Normal mi bilmiyorum :/
Canım demir ilaçlarının hepsi sanırım böyle. Mideni bozmak derken büyük Tuvaletle ilgili bi sıkıntı ise emin ol her sabah bende yaşıyorum fena şekildeArkadaşlar ayrıntılı ultrason sonrasında doktorum bana (gynaferon)Demir ilacı verdi aç karna yazdı eczacı ama yan etkilerini yaşadım midemi bozdu sizde de böyle sorunlar oldu mu acaba ? Birde dün başladım daha ilaca ama dün tetanoz aşımı da oldum acaba ondan mı etkilendim onu da bilemedim doğrusu bana bi yardımcı olun lütfen
Yok verilmedi diyet, tokluktan kastınız 2. Saat mi 180 çıktı, benim 2.saat tokluk değeri 99, 1. Saatim yüksek ama 2.saatim normal olduğu için tarlıyı çok abartmadığın sürece skıntı yok dedi doktorumDiyet verildi mi size epey yüksek gibi geldi değerler. Benimde tokluk 180 çıkmıştı açlık 79 diyet verildi. Hatta insülinle baslanilmasi gereken değer demişti doktorum
Aa oyle mi canim ben de nefessizlikten ölücem cok fenayim :/ tamamen dogal mi peki?Kızlar ben normalde de burnumdan çok nefes alamayan biriydim. Hamilelikle bu daha da zorladi beni doktorum bruno burun spreyini önerdi deniz suyu. Bugün denedim ve inanılmaz ya benim gibi şikayeti olanlar doktoruna sorup mutlaka denesin. Şimdiye kadar burnumdan nefes almamışm resmen
50 gram yükleme yapıldı ilk saatim 181 canım.Yok verilmedi diyet, tokluktan kastınız 2. Saat mi 180 çıktı, benim 2.saat tokluk değeri 99, 1. Saatim yüksek ama 2.saatim normal olduğu için tarlıyı çok abartmadığın sürece skıntı yok dedi doktorum
Evet öyleymis doktorum da önerince içim rahat aldım ben canım. Sende bi sor istersen kullan derse denersin nen gün içinde çok rahat ettim inşallah gece de faydası olurAa oyle mi canim ben de nefessizlikten ölücem cok fenayim :/ tamamen dogal mi peki?
2.saat yok mu 1.saate mi bakıldı sadece, benim 75 gramdı50 gram yükleme yapıldı ilk saatim 181 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?