temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bence yüsra ceren olmuş :) içe çok siner bi isim bence:) bende iki isim istiyorum ama daha bebeğimize biri bile bulamadık:)

Yaa çok teşekkür ederim şimdi daha çok içine sindi. iki isim olunca uyumsuz oldu mu diye emin olamıyor insan. İnşallah sağlıklı dogarlar canimmm:)

biri beni durdursun ev tipi ana kucağımızı da aldık hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu arada benim karnım sanki çok büyüdü ya yarın doktora sorucam. Normal mi bilmiyorum :/

Güle güle kullan canım. Bende e bebekten aldım indirimde anakucağını. Haftana göre normal göbişinin çıkması. Ya ben ne yapacağım içim dar önümde basket topuyla geziyorum:):):)

Merhaba tatlım,bir İzmirli görmek ne güzel:))
Özel Tınaztepe Hastanesi içindi verdiğim bilgiler,doktorum Aylin Barbaros orada beni takip ediyor.
Sen kime,nereye gidiyorsun?
Bende Özel Çınarlı hastanesine Reşat Bozoklara gidiyorum. Çokda memnunum şu anda etrafımda kimse sorsam çınarlı diyor.. Ama tınaztepede güzel bir hastaneymiş duyumlarıma göre. Bir avazda Allah yardımcımız olur inşallah.

maşallah maşallah kuzuyaaa. Allah sağ salim almayı nasip etsin kollarına güzelim.

riskli bir durum olmadı canım şimdiye kadar, umarım böyle tamamlarım. yarın kontrolüm var, doktoruma da sorayım bari..

canım ben bu ilacı tok karına aldım. sabah kahvaltısından 2 saat sonra. hapı almadan 5 dk. önce de 1 adet kivi yiyeyerek. kivi yememin sebebi C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor, yani etkili olmasını sağlıyor. ilacın bende yan etkisi olmadı hiç. 2 ay kadar kullandım şimdi kabızlığımdan dolayı ilacımı değiştirdi. İçinde probiyotik demir ve vitamin olan bir ilaç verdi.

Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

biri beni durdursun ev tipi ana kucağımızı da aldık hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu arada benim karnım sanki çok büyüdü ya yarın doktora sorucam. Normal mi bilmiyorum :/
Seninle günümüz aynı galiba bugun bana da pırt diye kocaman cıkmış gibi geldi alışmaya çalışıyorum :d

Canım
Canım demir ilaçlarının hepsi sanırım böyle. Mideni bozmak derken büyük Tuvaletle ilgili bi sıkıntı ise emin ol her sabah bende yaşıyorum fena şekilde bana şey demişti ams doktorum sabahlari icemezsen akşam yatmadan şu kadar önce iç demişti de tam hatırlamıyorum o süreyi. Isterse doktoruna bi sor canım

Kızlar ben normalde de burnumdan çok nefes alamayan biriydim. Hamilelikle bu daha da zorladi beni doktorum bruno burun spreyini önerdi deniz suyu. Bugün denedim ve inanılmaz ya benim gibi şikayeti olanlar doktoruna sorup mutlaka denesin. Şimdiye kadar burnumdan nefes almamışm resmen

Diyet verildi mi size epey yüksek gibi geldi değerler. Benimde tokluk 180 çıkmıştı açlık 79 diyet verildi. Hatta insülinle baslanilmasi gereken değer demişti doktorum
Yok verilmedi diyet, tokluktan kastınız 2. Saat mi 180 çıktı, benim 2.saat tokluk değeri 99, 1. Saatim yüksek ama 2.saatim normal olduğu için tarlıyı çok abartmadığın sürece skıntı yok dedi doktorum

Aa oyle mi canim ben de nefessizlikten ölücem cok fenayim :/ tamamen dogal mi peki?

Arkadaşlar birşey soracağım, sağlık ocağından sizlere st oarasıyla ilgili bir bilgi verildi mi ya da bilginiz var mı? Bugün tetonoz aşımın 2. Dozunu. olmak için sağlık ocağına gittim oradaki ebe birdahaki geldiğinde süt parasıyla ilgili iletişim bilgilerini falan alıcaz 120 tl gibi b ücret yatıcak nerden alcağını söylüycez falan dedi. Bazıları bu ücret doğumdan sonra yatıyor falan dedi kafam karıştı.

50 gram yükleme yapıldı ilk saatim 181 canım.

Aa oyle mi canim ben de nefessizlikten ölücem cok fenayim :/ tamamen dogal mi peki?
Evet öyleymis doktorum da önerince içim rahat aldım ben canım. Sende bi sor istersen kullan derse denersin nen gün içinde çok rahat ettim inşallah gece de faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…