- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.781
Benim sağlık ocağı hiç bahsetmedi bundan hatta hiçbir bilgim yok o yüzden. Neye göre veriyorlar acaba her hamileye miArkadaşlar birşey soracağım, sağlık ocağından sizlere st oarasıyla ilgili bir bilgi verildi mi ya da bilginiz var mı? Bugün tetonoz aşımın 2. Dozunu. olmak için sağlık ocağına gittim oradaki ebe birdahaki geldiğinde süt parasıyla ilgili iletişim bilgilerini falan alıcaz 120 tl gibi b ücret yatıcak nerden alcağını söylüycez falan dedi. Bazıları bu ücret doğumdan sonra yatıyor falan dedi kafam karıştı.
Ikinci saate bakılmadi direk diyet verildi bir ay dikkat et tekrar bakalim dediler haftaya gidicem inşallah canım2.saat yok mu 1.saate mi bakıldı sadece, benim 75 gramdı
50 gramda ikinci saate bakmiyorlar tek sefer kan alıyorlar benim ilk g3beligimde de vardı yüksek çıkacağı belliydi zaten2. Saatin kaç çıktı?
Evet birden büyüdü benim deSeninle günümüz aynı galiba bugun bana da pırt diye kocaman cıkmış gibi geldi alışmaya çalışıyorum :d
Diyetiniz nasıl bende yapiyorum gunde kaç dilim ekmek kaç kaşık makarna pilav sebze hakkiniz var50 gram yükleme yapıldı ilk saatim 181 canım.
Canim ben de o ilacı kullaniyorum sabah erken saatler de 6 7 gibi kalkıp ilacı içip yatıyorum bende de aynı problemler oldu bu şekilde rahatsız etmiyorArkadaşlar ayrıntılı ultrason sonrasında doktorum bana (gynaferon)Demir ilacı verdi aç karna yazdı eczacı ama yan etkilerini yaşadım midemi bozdu sizde de böyle sorunlar oldu mu acaba ? Birde dün başladım daha ilaca ama dün tetanoz aşımı da oldum acaba ondan mı etkilendim onu da bilemedim doğrusu bana bi yardımcı olun lütfen
Canım etkilemez bence zaten tokluk için 113 iyi 140 sınır dedi benim doktorum. Ben de şeker yüklemeden önceki gün dışarı kahvaltıya gitmiştim. Bal çeşit çeşit reçel bisürü şey yedim. Ama etkilemedi. Sen su iç yine de atılır vücudundan.Karpuz çilek falan yemiştim sonra bi şekerimi ölçelim dedik evdeki şeker aleti ile 113 çıktı gayet iyi dimi kızlar ya yarın şeker taraması yapılacak biraz tırstım
Benim de 75 lik yapılmıştı ve açlık 84 1.saat 212 2.saat de 196 çıktı. Her konuda sakin olan doktorum endokrin e yönlendirdi. Endokrin doktoru da yıllık izindeymis. Kendi özel doktoruma gittim diyet ve Yürüyüş önerdi ama daha Diyetisyene gitmedim.insallah bi sorun yasamamDiyet verildi mi size epey yüksek gibi geldi değerler. Benimde tokluk 180 çıkmıştı açlık 79 diyet verildi. Hatta insülinle baslanilmasi gereken değer demişti doktorum
Bide bana kahvaltı yap gel dedi siz de tok mu gittiniz ?Canım etkilemez bence zaten tokluk için 113 iyi 140 sınır dedi benim doktorum. Ben de şeker yüklemeden önceki gün dışarı kahvaltıya gitmiştim. Bal çeşit çeşit reçel bisürü şey yedim. Ama etkilemedi. Sen su iç yine de atılır vücudundan.
Sizin baya yüksek çıkmış aslında 2. Saatiniz de dikkatli olmakta fayda varBenim de 75 lik yapılmıştı ve açlık 84 1.saat 212 2.saat de 196 çıktı. Her konuda sakin olan doktorum endokrin e yönlendirdi. Endokrin doktoru da yıllık izindeymis. Kendi özel doktoruma gittim diyet ve Yürüyüş önerdi ama daha Diyetisyene gitmedim.insallah bi sorun yasamam
Canım o işte bir yanlış anlaşılma var. Tok giden duymadım hiç. Ben de aç gittim. Zaten önce açlık şekeri bakıyor. Sonra şekeri içiyorsun bir saat bekliyorsun hatta o arada da su bile içmiyorsun. Bence tlfnla öğren sonra kahvaltı yap. Ben tiroid ilacımı bile içmemiştim o gün.Bide bana kahvaltı yap gel dedi siz de tok mu gittiniz ?
50gram şeker yükleme testi tok karnına yapılıyormuş cnm sanırım onu yapıcak çünkü Eminim kahvaltı yapıp gel dediğineCanım o işte bir yanlış anlaşılma var. Tok giden duymadım hiç. Ben de aç gittim. Zaten önce açlık şekeri bakıyor. Sonra şekeri içiyorsun bir saat bekliyorsun hatta o arada da su bile içmiyorsun. Bence tlfnla öğren sonra kahvaltı yap. Ben tiroid ilacımı bile içmemiştim o gün.
Kullanmazsak ne olur acaba doktoruma danışıp bırakmak istiyorum açıkçasıcanım ben bu ilacı tok karına aldım. sabah kahvaltısından 2 saat sonra. hapı almadan 5 dk. önce de 1 adet kivi yiyeyerek. kivi yememin sebebi C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor, yani etkili olmasını sağlıyor. ilacın bende yan etkisi olmadı hiç. 2 ay kadar kullandım şimdi kabızlığımdan dolayı ilacımı değiştirdi. İçinde probiyotik demir ve vitamin olan bir ilaç verdi.
Sağol canım sorucam mutlakaCanım
Canım demir ilaçlarının hepsi sanırım böyle. Mideni bozmak derken büyük Tuvaletle ilgili bi sıkıntı ise emin ol her sabah bende yaşıyorum fena şekildebana şey demişti ams doktorum sabahlari icemezsen akşam yatmadan şu kadar önce iç demişti de tam hatırlamıyorum o süreyi. Isterse doktoruna bi sor canım
Sağol canım inşallah düzelir benim deCanim ben de o ilacı kullaniyorum sabah erken saatler de 6 7 gibi kalkıp ilacı içip yatıyorum bende de aynı problemler oldu bu şekilde rahatsız etmiyor
Benim normal doğum 2600 tl sezeryan olursa 2900 tl canimKızlar doğum ücretleri nelerdir gittiğiniz hastanelerde?
Canim bende 50lik yaptırdım aç gel demişti. Çünkü başta açlık şekerine bakıyor ki sonra toklukla karşılastirabilsin. Bilemedim ama bi sor bence arayip50gram şeker yükleme testi tok karnına yapılıyormuş cnm sanırım onu yapıcak çünkü Eminim kahvaltı yapıp gel dediğine
Kardeşim de çekirge doruğa gidiyor. Ona 3000-3500 demişler doğum için. Hangi doktora gidiyorsun ?Banada doğum normalmi değilmi söyleyen olmadı ama doğum ücretini öğrendim. 2300 normal 2800 dü sanırım yada 2500 sezeryan doruk çekirgede.
Doruk yıldırımda 1300 normal demişti arkadaş. 1800 sezeryan diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?