temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim sağlık ocağı hiç bahsetmedi bundan hatta hiçbir bilgim yok o yüzden. Neye göre veriyorlar acaba her hamileye mi

Karpuz çilek falan yemiştim sonra bi şekerimi ölçelim dedik evdeki şeker aleti ile 113 çıktı gayet iyi dimi kızlar ya yarın şeker taraması yapılacak biraz tırstım

Canim ben de o ilacı kullaniyorum sabah erken saatler de 6 7 gibi kalkıp ilacı içip yatıyorum bende de aynı problemler oldu bu şekilde rahatsız etmiyor

Karpuz çilek falan yemiştim sonra bi şekerimi ölçelim dedik evdeki şeker aleti ile 113 çıktı gayet iyi dimi kızlar ya yarın şeker taraması yapılacak biraz tırstım
Canım etkilemez bence zaten tokluk için 113 iyi 140 sınır dedi benim doktorum. Ben de şeker yüklemeden önceki gün dışarı kahvaltıya gitmiştim. Bal çeşit çeşit reçel bisürü şey yedim. Ama etkilemedi. Sen su iç yine de atılır vücudundan.

Diyet verildi mi size epey yüksek gibi geldi değerler. Benimde tokluk 180 çıkmıştı açlık 79 diyet verildi. Hatta insülinle baslanilmasi gereken değer demişti doktorum
Benim de 75 lik yapılmıştı ve açlık 84 1.saat 212 2.saat de 196 çıktı. Her konuda sakin olan doktorum endokrin e yönlendirdi. Endokrin doktoru da yıllık izindeymis. Kendi özel doktoruma gittim diyet ve Yürüyüş önerdi ama daha Diyetisyene gitmedim.insallah bi sorun yasamam

Bide bana kahvaltı yap gel dedi siz de tok mu gittiniz ?

Sizin baya yüksek çıkmış aslında 2. Saatiniz de dikkatli olmakta fayda var

Bide bana kahvaltı yap gel dedi siz de tok mu gittiniz ?
Canım o işte bir yanlış anlaşılma var. Tok giden duymadım hiç. Ben de aç gittim. Zaten önce açlık şekeri bakıyor. Sonra şekeri içiyorsun bir saat bekliyorsun hatta o arada da su bile içmiyorsun. Bence tlfnla öğren sonra kahvaltı yap. Ben tiroid ilacımı bile içmemiştim o gün.

50gram şeker yükleme testi tok karnına yapılıyormuş cnm sanırım onu yapıcak çünkü Eminim kahvaltı yapıp gel dediğine

Eminsen sıkıntı yoktur canım vardır bir bildiği. Ben de 50 lik yaptırdım da ondan dedim. Doktorun öyle dediyse öyle yap o zaman belki farklı bir durum vardır. N Naturera

Kullanmazsak ne olur acaba doktoruma danışıp bırakmak istiyorum açıkçası

Sağol canım sorucam mutlaka

50gram şeker yükleme testi tok karnına yapılıyormuş cnm sanırım onu yapıcak çünkü Eminim kahvaltı yapıp gel dediğine
Canim bende 50lik yaptırdım aç gel demişti. Çünkü başta açlık şekerine bakıyor ki sonra toklukla karşılastirabilsin. Bilemedim ama bi sor bence arayip

Kardeşim de çekirge doruğa gidiyor. Ona 3000-3500 demişler doğum için. Hangi doktora gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…