temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sizin kac çıkmıştı sonuç kac gr yukkendi

Kizlar bebişlerin kiyafetlerini ne zaman yikamaya baslayalim ya.. kimisi 31 ve 32. Haftada agirlasmadan yap diyo.. kimisi tozlanir erken diyo.. kime inanacagimi sasirdim. Ben daha bu kararsizlikdan ne gecelik ne de pijama alabildim zaten hangisini alsam diyede bayağ kararsiz kaldim.. simdi 28. Haftamdayim daha cantami bile hazirlamadim.. doktorum 31. Haftanda cantani hazirla dedi.. ee sizce ne yapmaliyim ?

Hazır bulunsun canım.. Ben 2 hafta sonra falan başlayacağım.

Bende 30. Hafta veya 31. Haftada yapmayi dusunuyorum.. bu gecelik yada pijama takimini ne yapmayi dusunuyorsunuz ?

Günaydın Canım..
30. Haftadan itibaren hazır tutmak mantıklı bence de..Allah korusun daha erken doğurma ihtimaline karşı..
Bence bir gecelik bir de pijama takımı al .ben öyle yapmıştım ilk dogumda .ilk gün gecelik daha iyi oluyor doktor muayene vs. Daha rahattı benim için sonrasında ise geniş penye pijamalar..

Kızlar Karpal Tünel Sendromu olabilir ellerinizdeki uyuşma ve şişlikler bi araştırın isterseniz.

Dün doktoruma gidebilseydim soracaktım ama izinli pazartesi artık sorcam.. İlkinde fe oldu benim büyük ihtimalle karpal tünel sendromu ama doktor ne diyecek acaba

Adana'dakiler için bugün Real yolu üzerinde Çocukistan mağaza açışışı var. 300 TL ye 100 TL Hediye çeki var.. %80e varan indirimler var ve bu kampanyaları Kenan Evren şubesinde de geçerliymiş. Bilginiz olsun..

Sizin kac çıkmıştı sonuç kac gr yukkendi
Canım bana ellilik yapıldı ama sonucu hiç hatırlamıyorum açlık 90 civarı tokluk da 120 civarı birşeydi sanırım ama yanılıyor olabilirim. Sınırların içindedydi ikisi de. Benim suyum fazla olduğu için tedbir amaçlı diyet yap dikmat et demişti. Sonrasında da açlık tokluk ölçtürdüm haftada üç gün. Hiç yüksek çıkmadı şekerim. Ama hala dikmat etmeye çalışıyorum.

Ben 28.haftada yıkadım ütüledim canım. Tozlanma benmde aklıma geldi ama dolabın kapağını hergün açmıcaz zaten:)) ben bazen açıp seviyorm gerçii :))

Şimdi çıktım kontrolden bebişim 950 gr olmuş maşallah :)) açlık şekerine bakmıyormuş benim daktır. 50 gr şekerli su içtim 50 dk sonra da kan testim alındı. Kültür de verdim, rahim ağzını falan da kontrol etti çok şükür herşey yolunda şimdi 3 güne sonuçlar çıkacak.

Kızlar yaa sizin de damarlarınız çok belirgin mi? Ben beyaz tenliyim zaten normalde de damarlarım belirgindi. Hamilelikte damarlar daha çok belli olur duymuştum ama sadece gögüste. Evet gögüsümde ki damarlar masmaviii o kadar cok belli ki anlatamam. Ama kol bilek göbek heryerde ki damarlar belirgin. Kanimda da pıhtılaşma var onunla ilgisi var mı diye de endişelendim açıkçası. Benim gibi damarlari cok fazla belli olan var mi acaba

merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. bebeğim büyümüş gülücükler attı bana ultrasonda yüzünü gördük artık tastamam. aynı babası kızım. doktor ağzı biraz sana benziyor diye teselli etti beni :)) boyu 39,5cm kilosu da 1394 grm olmuş.
genç kız olmuş prensesim. ben zayıflarken kızım kilo almış. benim hamile kalmadan önce kendimle ilgili bir ton ağırlığa ulaşırım heralde diye bir düşüncem vardı. çünkü kiloluyum normalde. ama bu haftama kadar alıp verdim şekerdi diyetti derken +5 kgdeyim şuan. dokotr bebek gelişimi iyi olduğu müddetçe problem yok dedi. hatta iyi dedi. sanırım zaten son iki ayda kilo da alınıyormuş. bilemedim bundan sonra kaç kilo alırım ama bu gidişle fazla almıcam galiba. siz kaç kilo aldınız?

Canım benim göğüslerimde çok yok. Daha çok kararma var kahverengi kısmın çevresinde. Bacaklarımda var biraz daha belli. Biraz da varis oldu. Ama dediğin şey benim de havuzdan çıkınca dikkatimi çekmişti. Elimin içindeki damarlarım bile çok net belliydi. Var mıdır bir nedeni bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…