- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.801
Sizin kac çıkmıştı sonuç kac gr yukkendiCanım o işte bir yanlış anlaşılma var. Tok giden duymadım hiç. Ben de aç gittim. Zaten önce açlık şekeri bakıyor. Sonra şekeri içiyorsun bir saat bekliyorsun hatta o arada da su bile içmiyorsun. Bence tlfnla öğren sonra kahvaltı yap. Ben tiroid ilacımı bile içmemiştim o gün.
Benimde öyle oluyorGünaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında
Benimde öyle oluyor
Kizlar bebişlerin kiyafetlerini ne zaman yikamaya baslayalim ya.. kimisi 31 ve 32. Haftada agirlasmadan yap diyo.. kimisi tozlanir erken diyo.. kime inanacagimi sasirdim. Ben daha bu kararsizlikdan ne gecelik ne de pijama alabildimzaten hangisini alsam diyede bayağ kararsiz kaldim.. simdi 28. Haftamdayim daha cantami bile hazirlamadim.. doktorum 31. Haftanda cantani hazirla dedi.. ee sizce ne yapmaliyim ?
Hazır bulunsun canım.. Ben 2 hafta sonra falan başlayacağım.
Bende 30. Hafta veya 31. Haftada yapmayi dusunuyorum.. bu gecelik yada pijama takimini ne yapmayi dusunuyorsunuz ?
Günaydın kızlaaar.. Birkaç gün giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :) benim gece eller çok uyuşuyor nereye koyarsam koyayım uyuşuyor ve acıyor sonrasında
Kızlar Karpal Tünel Sendromu olabilir ellerinizdeki uyuşma ve şişlikler bi araştırın isterseniz.Benimde öyle oluyor
Bende 30. Hafta veya 31. Haftada yapmayi dusunuyorum.. bu gecelik yada pijama takimini ne yapmayi dusunuyorsunuz ?
Kızlar Karpal Tünel Sendromu olabilir ellerinizdeki uyuşma ve şişlikler bi araştırın isterseniz.
Canım bana ellilik yapıldı ama sonucu hiç hatırlamıyorumSizin kac çıkmıştı sonuç kac gr yukkendi
Naile gökçe akagündüzKardeşim de çekirge doruğa gidiyor. Ona 3000-3500 demişler doğum için. Hangi doktora gidiyorsun ?
Ben 28.haftada yıkadım ütüledim canım. Tozlanma benmde aklıma geldi ama dolabın kapağını hergün açmıcaz zaten:)) ben bazen açıp seviyorm gerçii :))Kizlar bebişlerin kiyafetlerini ne zaman yikamaya baslayalim ya.. kimisi 31 ve 32. Haftada agirlasmadan yap diyo.. kimisi tozlanir erken diyo.. kime inanacagimi sasirdim. Ben daha bu kararsizlikdan ne gecelik ne de pijama alabildimzaten hangisini alsam diyede bayağ kararsiz kaldim.. simdi 28. Haftamdayim daha cantami bile hazirlamadim.. doktorum 31. Haftanda cantani hazirla dedi.. ee sizce ne yapmaliyim ?
Canım benim göğüslerimde çok yok. Daha çok kararma var kahverengi kısmın çevresinde. Bacaklarımda var biraz daha belli. Biraz da varis oldu. Ama dediğin şey benim de havuzdan çıkınca dikkatimi çekmişti. Elimin içindeki damarlarım bile çok net belliydi. Var mıdır bir nedeni bilmiyorumKızlar yaa sizin de damarlarınız çok belirgin mi? Ben beyaz tenliyim zaten normalde de damarlarım belirgindi. Hamilelikte damarlar daha çok belli olur duymuştum ama sadece gögüste. Evet gögüsümde ki damarlar masmaviii o kadar cok belli ki anlatamam. Ama kol bilek göbek heryerde ki damarlar belirgin. Kanimda da pıhtılaşma var onunla ilgisi var mı diye de endişelendim açıkçası. Benim gibi damarlari cok fazla belli olan var mi acaba
bilmem ki canım doum tarihini adete gre deil ultrasyona gore girdim ondan belkideCanim doktor iyi dediyse iyidir :)
Hamilelik takvimin mi yanlis orada 23. Hafta icinde gozukuyorsun da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?