- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.821
Canim bende son aylarda kilo alimi yavasliyor diye biliyorum. En azindan benim iki hamileligimde son aylarda kilo alimin yavasladi ve sonra durdu. Ben 3 kilo gibi aldim daha. Ama zayif hamile kaldim.merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. bebeğim büyümüş gülücükler attı bana ultrasonda yüzünü gördük artık tastamam. aynı babası kızım. doktor ağzı biraz sana benziyor diye teselli etti beni :)) boyu 39,5cm kilosu da 1394 grm olmuş.
genç kız olmuş prensesim. ben zayıflarken kızım kilo almış. benim hamile kalmadan önce kendimle ilgili bir ton ağırlığa ulaşırım heralde diye bir düşüncem vardı. çünkü kiloluyum normalde. ama bu haftama kadar alıp verdim şekerdi diyetti derken +5 kgdeyim şuan. dokotr bebek gelişimi iyi olduğu müddetçe problem yok dedi. hatta iyi dedi. sanırım zaten son iki ayda kilo da alınıyormuş. bilemedim bundan sonra kaç kilo alırım ama bu gidişle fazla almıcam galiba. siz kaç kilo aldınız?
Anam ben 14 kilo aldım ama ben 43 le hamile kaldım suan 57 kiloyum.merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. bebeğim büyümüş gülücükler attı bana ultrasonda yüzünü gördük artık tastamam. aynı babası kızım. doktor ağzı biraz sana benziyor diye teselli etti beni :)) boyu 39,5cm kilosu da 1394 grm olmuş.
genç kız olmuş prensesim. ben zayıflarken kızım kilo almış. benim hamile kalmadan önce kendimle ilgili bir ton ağırlığa ulaşırım heralde diye bir düşüncem vardı. çünkü kiloluyum normalde. ama bu haftama kadar alıp verdim şekerdi diyetti derken +5 kgdeyim şuan. dokotr bebek gelişimi iyi olduğu müddetçe problem yok dedi. hatta iyi dedi. sanırım zaten son iki ayda kilo da alınıyormuş. bilemedim bundan sonra kaç kilo alırım ama bu gidişle fazla almıcam galiba. siz kaç kilo aldınız?
Sanırım gebelik öncesi zayıf olanlar daha çok kilo alıyor. Bir kaç kişiden daha duydum bunu.Anam ben 14 kilo aldım ama ben 43 le hamile kaldım suan 57 kiloyum.
Sağol cnm. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.Canim bende son aylarda kilo alimi yavasliyor diye biliyorum. En azindan benim iki hamileligimde son aylarda kilo alimin yavasladi ve sonra durdu. Ben 3 kilo gibi aldim daha. Ama zayif hamile kaldim.
Masallah bebegine de cok guzel buyumus annesi :)
Sanırım evet bende kanaat getirdim artık buna:)Sanırım gebelik öncesi zayıf olanlar daha çok kilo alıyor. Bir kaç kişiden daha duydum bunu.
Canim ben de beyaz tenliyim gogsumdeki damarlar dedigin gibi aynı masmavi. Kolumdaki damarlar da oyle ama baska bir yerimde farketmedim. Gobegim komple kirmizi zaten alerjilerim gecmedi :/ belki ondan farketmemisimdir.Kızlar yaa sizin de damarlarınız çok belirgin mi? Ben beyaz tenliyim zaten normalde de damarlarım belirgindi. Hamilelikte damarlar daha çok belli olur duymuştum ama sadece gögüste. Evet gögüsümde ki damarlar masmaviii o kadar cok belli ki anlatamam. Ama kol bilek göbek heryerde ki damarlar belirgin. Kanimda da pıhtılaşma var onunla ilgisi var mı diye de endişelendim açıkçası. Benim gibi damarlari cok fazla belli olan var mi acaba
ben inşallah eylül annesiyim ama durup durup sizin aranıza sızıyorumkusuruma bakmayın, bişey sorcam 18. haftaya girdim, böyle karnımda bir damar atıyor sanki farklı farklı bölgelerde hissediyorum, hep aynı yer değil, bu bebek hareketi olabilir mi onu sorcaktım
Canim ben gobegimden asagisini goremiyorum o yuzden ne durumda bilmiyorumKızlar bugün afedersiniz bikini bölgemde ağda yaptım bir de ne göreyim genital bölgem bacaklarıma doğru oldukça kararmışbu durum geçici mi yoksa artık hep öyle mi kalır
Canim ben de beyaz tenliyim gogsumdeki damarlar dedigin gibi aynı masmavi. Kolumdaki damarlar da oyle ama baska bir yerimde farketmedim. Gobegim komple kirmizi zaten alerjilerim gecmedi :/ belki ondan farketmemisimdir.
Olur tabi canım bende tam senin gibi bu haftalarda hissetmeyr başlamıştım ilk, böyle karnımda kelebek kanat çırpıyomuş gibi bişey karnıma dokunuyomuş gibi ilginçti git gide belirginleşiyor zaten :)ben inşallah eylül annesiyim ama durup durup sizin aranıza sızıyorumkusuruma bakmayın, bişey sorcam 18. haftaya girdim, böyle karnımda bir damar atıyor sanki farklı farklı bölgelerde hissediyorum, hep aynı yer değil, bu bebek hareketi olabilir mi onu sorcaktım
Canim ben gobegimden asagisini goremiyorum o yuzden ne durumda bilmiyorumjiletle karambole aliyorum mecburen nasil olsa doktor henuz bakmiyor diye. Ben de kuafore gitmeyi dusunuyordum agda icin, canin cok yandi mi?
Sagol canim, kullandigim kremler alerji yaptı artik hicbi sey kullanmiyorum catlamam umarim :) gogsum baya harita gibi benim de mavi mavi :) kollarim ve bilegim de oyle ama gerdanimda yok. Sen yine de doktoruna sor canim pihtilasma sorunu var demistin nolur nolmaz.Gecmis olsun canim sana da ne alerjisi peki? Göğüsünde oldukça belli oluyor mu normal derecede mi? Yani harita gibi benim ki masallahbayağı damarlar belli. Kolunda ve el bileginde de var mı yani? Benim gerdanimda da var belirgin damarlar kol el bilegi ve göğüste en fazla
Aynen canim buyuyoruz artik, dışarda gorenler karnima cok dikkatli bakiyorlar hamile olduğum anlasiliyo, biraz fazla mi buyudu bilmiyorum artikOyy senin de çıktı mı göbeğin o kadar :) tamam benim göbeğin durumu normal o zaman ben de cok buyuk sanıyordum benimkini :) demek artik buyume zamani gelmiş:)
Ben de göbekten aşağıya göremiyorum canım ama ona rağmen evde kendim ağda ile alıyorum mis gibi ohhh
Ağdaya döneceksen jileti artik kullanma canım. Ne kadar fazla jiletle alırsan ağda alımı biraz daha canını acıtabilir
İnşallah canımBenim de 75 lik yapılmıştı ve açlık 84 1.saat 212 2.saat de 196 çıktı. Her konuda sakin olan doktorum endokrin e yönlendirdi. Endokrin doktoru da yıllık izindeymis. Kendi özel doktoruma gittim diyet ve Yürüyüş önerdi ama daha Diyetisyene gitmedim.insallah bi sorun yasamam
Canım rahim ağzını kontrol etti demişsin de daha onceden bilgin var mıydı ani olarak mi baktı. Bende bu hafta gidicem de bişey demedi doktorum o konuda bide bakayim derse hazırlıklı gideyimŞimdi çıktım kontrolden bebişim 950 gr olmuş maşallah :)) açlık şekerine bakmıyormuş benim daktır. 50 gr şekerli su içtim 50 dk sonra da kan testim alındı. Kültür de verdim, rahim ağzını falan da kontrol etti çok şükür herşey yolunda şimdi 3 güne sonuçlar çıkacak.
5 kilo muu okuyunca moralim bozuldu açıkçası çünkü bende hızla kilo aliyorum daha da fazla. 8 almıştım ama son 1 aydır tartilmadim korkumdanmerhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. bebeğim büyümüş gülücükler attı bana ultrasonda yüzünü gördük artık tastamam. aynı babası kızım. doktor ağzı biraz sana benziyor diye teselli etti beni :)) boyu 39,5cm kilosu da 1394 grm olmuş.
Canım ya kuaföre gideceksin sanırım. Bende son ay gideyim diyorum ama korkuyorum ya kendimi kasarsam çocuğa bişey olursa diye. Sen korkuyor musun nasıl çözümün varAynen canim buyuyoruz artik, dışarda gorenler karnima cok dikkatli bakiyorlar hamile olduğum anlasiliyo, biraz fazla mi buyudu bilmiyorum artik
ayy ne guzel demek kendin yapıyorsun, ben normalde bile hic cesaret edemedim kuafore gidiyodum ama hamile olunca biraktim. Şimdi de dedigin gibi jilete donunce canim cok yanicak ondan korkuyorum :) ama gitmem de lazim böyle bas edilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?