temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bende son aylarda kilo alimi yavasliyor diye biliyorum. En azindan benim iki hamileligimde son aylarda kilo alimin yavasladi ve sonra durdu. Ben 3 kilo gibi aldim daha. Ama zayif hamile kaldim.
Masallah bebegine de cok guzel buyumus annesi :)

Anam ben 14 kilo aldım ama ben 43 le hamile kaldım suan 57 kiloyum.

Kızlar bugün afedersiniz bikini bölgemde ağda yaptım bir de ne göreyim genital bölgem bacaklarıma doğru oldukça kararmış bu durum geçici mi yoksa artık hep öyle mi kalır

Kızlar bugün afedersiniz bikini bölgemde ağda yaptım bir de ne göreyim genital bölgem bacaklarıma doğru oldukça kararmış bu durum geçici mi yoksa artık hep öyle mi kalır

Canim bende son aylarda kilo alimi yavasliyor diye biliyorum. En azindan benim iki hamileligimde son aylarda kilo alimin yavasladi ve sonra durdu. Ben 3 kilo gibi aldim daha. Ama zayif hamile kaldim.
Masallah bebegine de cok guzel buyumus annesi :)
Sağol cnm. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin.

Canim ben de beyaz tenliyim gogsumdeki damarlar dedigin gibi aynı masmavi. Kolumdaki damarlar da oyle ama baska bir yerimde farketmedim. Gobegim komple kirmizi zaten alerjilerim gecmedi :/ belki ondan farketmemisimdir.

Olabilir canım. Baloncuklar varmış gibi hissediyordum ben ilk hissettiğimde mesela

Canim ben gobegimden asagisini goremiyorum o yuzden ne durumda bilmiyorum jiletle karambole aliyorum mecburen nasil olsa doktor henuz bakmiyor diye. Ben de kuafore gitmeyi dusunuyordum agda icin, canin cok yandi mi?

Canim ben de beyaz tenliyim gogsumdeki damarlar dedigin gibi aynı masmavi. Kolumdaki damarlar da oyle ama baska bir yerimde farketmedim. Gobegim komple kirmizi zaten alerjilerim gecmedi :/ belki ondan farketmemisimdir.

Gecmis olsun canim sana da ne alerjisi peki? Göğüsünde oldukça belli oluyor mu normal derecede mi? Yani harita gibi benim ki masallah bayağı damarlar belli. Kolunda ve el bileginde de var mı yani? Benim gerdanimda da var belirgin damarlar kol el bilegi ve göğüste en fazla

Olur tabi canım bende tam senin gibi bu haftalarda hissetmeyr başlamıştım ilk, böyle karnımda kelebek kanat çırpıyomuş gibi bişey karnıma dokunuyomuş gibi ilginçti git gide belirginleşiyor zaten :)

Canim ben gobegimden asagisini goremiyorum o yuzden ne durumda bilmiyorum jiletle karambole aliyorum mecburen nasil olsa doktor henuz bakmiyor diye. Ben de kuafore gitmeyi dusunuyordum agda icin, canin cok yandi mi?

Oyy senin de çıktı mı göbeğin o kadar :) tamam benim göbeğin durumu normal o zaman ben de cok buyuk sanıyordum benimkini :) demek artik buyume zamani gelmiş:)
Ben de göbekten aşağıya göremiyorum canım ama ona rağmen evde kendim ağda ile alıyorum mis gibi ohhh

Ağdaya döneceksen jileti artik kullanma canım. Ne kadar fazla jiletle alırsan ağda alımı biraz daha canını acıtabilir

Sagol canim, kullandigim kremler alerji yaptı artik hicbi sey kullanmiyorum catlamam umarim :) gogsum baya harita gibi benim de mavi mavi :) kollarim ve bilegim de oyle ama gerdanimda yok. Sen yine de doktoruna sor canim pihtilasma sorunu var demistin nolur nolmaz.

Aynen canim buyuyoruz artik, dışarda gorenler karnima cok dikkatli bakiyorlar hamile olduğum anlasiliyo, biraz fazla mi buyudu bilmiyorum artik
ayy ne guzel demek kendin yapıyorsun, ben normalde bile hic cesaret edemedim kuafore gidiyodum ama hamile olunca biraktim. Şimdi de dedigin gibi jilete donunce canim cok yanicak ondan korkuyorum :) ama gitmem de lazim böyle bas edilmiyor

İnşallah canım

Canım rahim ağzını kontrol etti demişsin de daha onceden bilgin var mıydı ani olarak mi baktı. Bende bu hafta gidicem de bişey demedi doktorum o konuda bide bakayim derse hazırlıklı gideyim

5 kilo muu okuyunca moralim bozuldu açıkçası çünkü bende hızla kilo aliyorum daha da fazla. 8 almıştım ama son 1 aydır tartilmadim korkumdan siz nasıl Dikkat ediyorsunuz mesela ne yiyip içiyorsunuz

Canım ya kuaföre gideceksin sanırım. Bende son ay gideyim diyorum ama korkuyorum ya kendimi kasarsam çocuğa bişey olursa diye. Sen korkuyor musun nasıl çözümün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…