- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.281
Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)acaba bana bu testi geçmişte yapmışlarmıdır bulamıyorum bir türlü ya
ya asm de ya da zeynep kamilde yapıldıysa yapılmıştır
bende mahvoldum bu toxoplasma yüzündenbenim içim rahat etmedi bir türlü nette oku oku canım çıktı, yarın endokrinoloji doktorundan randevu aldım, hem testi bir daha tekrarlarım hem de işin uzmanı yorumlasın ben de rahat edeyim. içim şişti dünden beri :/
cnm test sonucum asagidaki gibi cıkmıs
toxo igg 9,1 pozitif
toxo igm 0,20 negatif
crp 2,8 (0 -0,5)
ögleden sonra doktora göstermeye gidicem
pteside acıbademde melih atahan güven e randevu aldım ters birşeyse birde ona göstermek için
8 subattaki igm de negatif ti.
acaba bu eskiden mi geçirdigimi ifade ederki
Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)
Hamilelikte ilk rutinler arasında yapılmıştır bence.
Benim bildiğim igg geçmişte olan.. igm şuan. Yani igm negatif çıkmış bu da demek ki şuan sende toxo yok.. İçin rahat etsin
İşten geliyorum yeneği yapıyorum ,tenizlikte aynı şekilde ,her sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum ,herşey normal devam ediyor :)Kizlar ev isleriyle aranız nasil? Ben temizlik disinda islere devam ediyorum ama bir sıkıntı olur mu acaba? Mutfakta mesela dolabin asagisindan tencere alırken zorlaniyorum bazen, hatta bugun kasığım agridi baya egilip azicik uzandim diye. Camasir, bulasik da yoruyo ve korkuyorum bisey olursa diye. Yoksa ben mi cok pimpirikliyim bilemedim.
biz kendimize nike spor cantası almıştık onu kullanacağım yeni canta almaycağım ama doğduktan sonrası için sırt cantası aldık 2 tane.Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
Canım kız kardeşimin son 5 haftası bizde ona anca evvelsigün hazırlayabildik hastane çantasını. Küçük çekçekli bi valizi vardı ona bebeğin eşyalarını anca sığdırdık, taburcu içinde bebeğin pusetini ayarladık, kendi eşyalarınıda o kargaşada karışmasın diye ufak bi el valizi var ayrıca ona yerleştiricez hafta sonu. Hatta süsledim bizzat, resmini atayım çok cici oldu, banada tecrübe olduKızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
Bayağı stress yaptık şu kilo meselesini..Eşim de bana inat fitt takılıyor yaaaaher pazartesi okula gittiğimde okuldan arkadaşların ilk tepkisinin ''Yaaaa sen her geldiğinde bi büyümüş gibi geliyorsun bayağı genişlemişsin şurada 3 gün görüşmedik ama çok fark ediyor'' olmasından çok sıkıldımm zaten kıyafet seçenemiz de çok azzz hep aynı şeyleri giyinip duruyorum
Canim ben son aylarda almiyorum. :) hatta kizimda kilo degerlerim var. 32. Haftadan 38 e kadar 200 gr almisim :)Bnede anlamadım kimileri son 3 ay almış kimileri son zamanlar almamış..buzamana kadar aldığımız yeter son zamanlar dursa bari
Bende bu konuda kararsızım tecrübeli anneler varsa iyi olur aslında. Ben temmuzda doğurcağım diye uzun gecelik 1 adet. Pijama 1 adet. Kaprili pijama 1 adet aldım. Kullan at iç çamaşırı var onlardan aldım bir paket. Birde göğüs pedi. 2 tanede 5 li ve 7li bebek için hastahane çıkışı aldım. Bir tek okuduğum ortak şey penye 1 tane battaniye yetmiyormuş. Bebek kıyafetleri konusunda yetermi yetmezmi bilemedim.
Haklısın canım. Ben de takmamaya calisiorum daAmaan boşverin kızlar. Benle de dalga geçiyorlar. Ve ben hayatımın hiç bir aşamasında çok kilolu olmadım. Bu psikolojiyi ilk kez yaşıyorum. Kendimi beğeniyor muyım hayırama başkası da kendince "şaka" yaparak koca göbek şişko vb diyince en çok söyleyen iki kişi göbekli siz kendi göbeğinize bakın diyorum. Benim ki doğumdan sonra gidecek siz ne yapacaksınız
Daha uzak biri de derse kilo almışsın diye ayy evet çok şükür alıyorum artık başlarda çok zordu diyorum daha sesleri çıkmıyor.
Boşversenize hamileyiz biz. Kilomuz kimseyi ilgilendirmez. He diyip geçin. Nasılsa bu günler de geçici
B Bonibon33fizikcii25
Pazartesidenberi sanci cekiyorum ve hic gecmiyor yarin doktor konturolum var bklm ne yapcak doktorum ne yaptiysam gecmiyor dinlenince gecmesi lazimdeyilmi bu sancinin pazartesi acile gittim acilmam vs sancim yok nstde bu ne agrisidir anlamadim hic gecmiyor rengim benzim atti uc gundur manf oldum yalanci sanci imiş 3gunde bir kilo vermisim
ana kucağını hasaneye götürmeyi bende düşündüm ama. ablam çocuk iki büklüm oluyor boşuna alma yanına dedi port bebe alcam yanıma bendeCanım kız kardeşimin son 5 haftası bizde ona anca evvelsigün hazırlayabildik hastane çantasını. Küçük çekçekli bi valizi vardı ona bebeğin eşyalarını anca sığdırdık, taburcu içinde bebeğin pusetini ayarladık, kendi eşyalarınıda o kargaşada karışmasın diye ufak bi el valizi var ayrıca ona yerleştiricez hafta sonu. Hatta süsledim bizzat, resmini atayım çok cici oldu, banada tecrübe oldu
Eki Görüntüle 1987957
Canim sezeryan yada normal demek icin erken. Benim oglum koca kafali dogdu degerler her zaman ondeydi :) ve normal yaptim. 3 hafta farkliliktan sonra anormal buyuk yada kucuk diyorlar. Bu normal sinirlarda.kızlar doktor bebeğin kafası iki hafta ilerde dedi, benim gibi olan var mı? sezaryen filan demedi ama ilerde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?