temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

acaba bana bu testi geçmişte yapmışlarmıdır bulamıyorum bir türlü ya
ya asm de ya da zeynep kamilde yapıldıysa yapılmıştır
Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)
Hamilelikte ilk rutinler arasında yapılmıştır bence.

benim içim rahat etmedi bir türlü nette oku oku canım çıktı, yarın endokrinoloji doktorundan randevu aldım, hem testi bir daha tekrarlarım hem de işin uzmanı yorumlasın ben de rahat edeyim. içim şişti dünden beri :/

bende mahvoldum bu toxoplasma yüzünden
birdahaki hamilelik nasip olursa özel sigorta yaptırıcam hep özelde perinatologa gidicem
bu hastaneler beni yordu cidden

Benim bildiğim igg geçmişte olan.. igm şuan. Yani igm negatif çıkmış bu da demek ki şuan sende toxo yok.. İçin rahat etsin

Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)
Hamilelikte ilk rutinler arasında yapılmıştır bence.

Benim bildiğim igg geçmişte olan.. igm şuan. Yani igm negatif çıkmış bu da demek ki şuan sende toxo yok.. İçin rahat etsin

inşallah yapılmıştır rutinlerde ama dün evdeki testlerde bulamadım aşılama yaptırmıstım ben o zaman yapıldımı acaba
şimdi melih atahan a mail attım döndü.baska seylerede bakılmalı dedi.onada randevu aldım.

İşten geliyorum yeneği yapıyorum ,tenizlikte aynı şekilde ,her sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum ,herşey normal devam ediyor :)

Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
biz kendimize nike spor cantası almıştık onu kullanacağım yeni canta almaycağım ama doğduktan sonrası için sırt cantası aldık 2 tane.

Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
Canım kız kardeşimin son 5 haftası bizde ona anca evvelsigün hazırlayabildik hastane çantasını. Küçük çekçekli bi valizi vardı ona bebeğin eşyalarını anca sığdırdık, taburcu içinde bebeğin pusetini ayarladık, kendi eşyalarınıda o kargaşada karışmasın diye ufak bi el valizi var ayrıca ona yerleştiricez hafta sonu. Hatta süsledim bizzat, resmini atayım çok cici oldu, banada tecrübe oldu

Kızlar Günaydın 25+ 5 Günlüğüm benimle aynı olanlar bebeginizin kilosu nedir yazarmisiniz lütfen

Bayılıyorum şu moral bozan arkadaşlara..
Sağ olsunlar sanki pek memnunuz kilo almaktan aaa sana ne olmuş derlerdi ilk gebeliğimde eve gider ağlardım.su an hiç mi hiç umrumda değiller..belli ki hala kızgınım bak 5 sene geçmiş
Ben de hep aynı şeyleri giyiyorum mecburen öğrenciler de bayılır ya öğretmen ne giymiş diye bakmaya ..
Az kaldı canım az ...geri gelir 36 beden pantolonlar

Amaan boşverin kızlar. Benle de dalga geçiyorlar. Ve ben hayatımın hiç bir aşamasında çok kilolu olmadım. Bu psikolojiyi ilk kez yaşıyorum. Kendimi beğeniyor muyım hayır ama başkası da kendince "şaka" yaparak koca göbek şişko vb diyince en çok söyleyen iki kişi göbekli siz kendi göbeğinize bakın diyorum. Benim ki doğumdan sonra gidecek siz ne yapacaksınız
Daha uzak biri de derse kilo almışsın diye ayy evet çok şükür alıyorum artık başlarda çok zordu diyorum daha sesleri çıkmıyor.
Boşversenize hamileyiz biz. Kilomuz kimseyi ilgilendirmez. He diyip geçin. Nasılsa bu günler de geçici
B Bonibon33 fizikcii25

Bnede anlamadım kimileri son 3 ay almış kimileri son zamanlar almamış.. buzamana kadar aldığımız yeter son zamanlar dursa bari
Canim ben son aylarda almiyorum. :) hatta kizimda kilo degerlerim var. 32. Haftadan 38 e kadar 200 gr almisim :)

Canım kendine rahat edeceğin bir terlik de al.bir de çorap al eğer sezeryan olursan narkoz dan üşürsün.ince penye bir çorap geçir ayağına doğumdan sonra gazın olmasın diye.
Bebeğe de bir battaniye daha kat.bebegi koydukları pusete de birşeyler lazım. Benim içim rahat etmez hemen altına alt açma ve battaniye açtık onu öyle yatırdık bebek yatağına. Ve eğer sezeryan olursan yanına biberon ve mama al bazen Dr süt gecikince besleyin bebeği diyor .bizde öyle olmuştu orda ki mama yerine bildiğin istediğin bir mama daha iyi diye düşünüyorum..

Haklısın canım. Ben de takmamaya calisiorum da

@Cedric_CT canim valla 2 cocuğum var. Esim 1 aydir yurt disinda. Cocuklarin yuku tamamen bende :) ilk cocuk oldugunda pimpiriklenmek normal ama benim bunu dusunecek halim bile olmuyor :))
Ilk cocugu olanlar hamileligin tadini cikarin derim. Benim hamile oldugum bile aklimdan cikiyor. :))

Canım geçmiş olsun..ama dikkat et.hayirli haberler alırsın inşallah

ana kucağını hasaneye götürmeyi bende düşündüm ama. ablam çocuk iki büklüm oluyor boşuna alma yanına dedi port bebe alcam yanıma bende

kızlar doktor bebeğin kafası iki hafta ilerde dedi, benim gibi olan var mı? sezaryen filan demedi ama ilerde dedi

kızlar doktor bebeğin kafası iki hafta ilerde dedi, benim gibi olan var mı? sezaryen filan demedi ama ilerde dedi
Canim sezeryan yada normal demek icin erken. Benim oglum koca kafali dogdu degerler her zaman ondeydi :) ve normal yaptim. 3 hafta farkliliktan sonra anormal buyuk yada kucuk diyorlar. Bu normal sinirlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…