temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
canım ben cıvıl dan stylo markaydı sanırım sırt cantası aldım..109tl ydi. Dahq sonra resim koyayım.. Sırt cantası hep bana daha kullanışlı geliyor.. Bi de bebek sepeti mi diyorlar port bebe mi adını bilemedim onun yanında askılı cantası var onfan aldık ama bu cok iyi bişey değil cantayla sepet 60 liraydı..

30. haftadayım ben canım senin kaçıncı hafta bir de hangi haftalarda şu kilo alımı duruyor biliyor musun durmazsa eğer kocamdan kilolu olucam valla
Ben eşimi geçtim bilekilo alımı son aylarda durur diye yazılmış ama ben tam tersi diye biliyorum çünkü bebişler çok hızlı büyüyecekben 28. Haftanın içindeyim canım karnım çıkmaya başladı artık evet basenlerim kalçam göğüslerim büyüdü ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hala sadece göbüş kapanmıyor yani tartı +14 diyor ama doktorum da dahil kimse inanamadı. Muhtemelen 10 kg aldım kocalardan kilolu olmaya takılma boşver bizim içimizde iki kalp var doğumdan sonra gider diyor herkes inşallah

Peki canım ne özelliklerine bakarak aldın nesi olmalı olmamalı?

Pazartesidenberi sanci cekiyorum ve hic gecmiyor yarin doktor konturolum var bklm ne yapcak doktorum ne yaptiysam gecmiyor dinlenince gecmesi lazimdeyilmi bu sancinin pazartesi acile gittim acilmam vs sancim yok nstde bu ne agrisidir anlamadim hic gecmiyor rengim benzim atti uc gundur manf oldum yalanci sanci imiş 3gunde bir kilo vermisim

Benzer bi durum yaşıyorum canım ama benim arada vuruyor özellikle bosluklarim fena sancı yapıyor bazen adet ağrısı gibi ağrı yapıyo yarın doktoruna mutlaka söyle kalsiyum magnezyum desteği verebilir eğer kullanmiyosan

Kullaniyorum zaten ama resmen kivraniyorum adet sancisi gibi yaniyor belim ve kasiklarim.

Kullaniyorum zaten ama resmen kivraniyorum adet sancisi gibi yaniyor belim ve kasiklarim.
Canım bu kadar çoksa söyle belki bi serum bi tedavi başlar ben iki hafta önce iki gün yattım apandisitten suphelenildi öyle kivraniyodum ama şimdi biliyorum artık arada yokluyor ağrı inşallah bi takviye rahatlatır

Bende sana onu sorcaktim niye yattin diye o ara takip edemiyordum bklm bi yarin olsunda merak ediyorum ne yapcak doktorum.

Senin nasil bi agrin vardi canim tam olarak.

Canım gebelikte sasabiliyor troidler. Kiminki az kimin ki çok çalışıyor. Sen doktora gösterseydin sonucunu seni endokrine yönlendirir
Görüştüm dün yönlendirmedi ama ilaç verdi bugün alıcam yarın başlayacağım. Bu değerlerde korkulacak bişi yok dediğin gibi dönem dönem düşebilir dedi.

Peki canım ne özelliklerine bakarak aldın nesi olmalı olmamalı?
Valla canım bunu pek araştırark almadım sadece farklı olarak biberonun ısısnı koruyan termo bir bölme var.. Yan tarafına islak mendili yerleştirip görünüşe göre pratik bir şekilde mendil alabileceğin bir cep var. Kol cantalatından daha geniş.. bir arkadaşım sırt cantasının cok daha kullanışlı oldugunı söyledi aklıma yattı artı tarzıma daha uygun

Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.. idrar enfeksiyonu falan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…