- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.321
Seninki cidden göbüşlüymüş gricik :) Ben 25+1 de gittiğimde 720 gramcıkdı :)Canım ben en son gittiğimde
24+5 830 gr 34 cm göbüşlü ponçikdi benim sıpam
Ay bu çevre yok mu delirtiyor insani dimi. Tek istediğim insanlar sizin gibi halimden anlayacak kişiler ama hayat işte. Neyseki burada kendimiz gibi insanlarla bizi anlayacak kişilerleyiz:)
Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)
Ben eşimi geçtim bilekilo alımı son aylarda durur diye yazılmış ama ben tam tersi diye biliyorum çünkü bebişler çok hızlı büyüyecek ben 28. Haftanın içindeyim canım karnım çıkmaya başladı artık evet basenlerim kalçam göğüslerim büyüdü ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hala sadece göbüş kapanmıyor yani tartı +14 diyor ama doktorum da dahil kimse inanamadı. Muhtemelen 10 kg aldım kocalardan kilolu olmaya takılma boşver bizim içimizde iki kalp var doğumdan sonra gider diyor herkes inşallah
Anladım canım teşekkür ederim:)Valla canım bunu pek araştırark almadım sadece farklı olarak biberonun ısısnı koruyan termo bir bölme var.. Yan tarafına islak mendili yerleştirip görünüşe göre pratik bir şekilde mendil alabileceğin bir cep var. Kol cantalatından daha geniş.. bir arkadaşım sırt cantasının cok daha kullanışlı oldugunı söyledi aklıma yattı artı tarzıma daha uygun
Ay bilmiyorum ki bendeözel bi çanta almadım ben.Hastaneye giden çantadan bahsediyorsun de mi? Benim kabin boy kırmızı bi valizim vardı ona hazırladım tam oldu gibi ama siz özel biçanta falan mı alacaksınız :S
Bayılıyorum şu moral bozan arkadaşlara..
Sağ olsunlar sanki pek memnunuz kilo almaktanaaa sana ne olmuş derlerdi ilk gebeliğimde eve gider ağlardım.su an hiç mi hiç umrumda değiller..belli ki hala kızgınım bak 5 sene geçmiş
Ben de hep aynı şeyleri giyiyorum mecburen öğrenciler de bayılır ya öğretmen ne giymiş diye bakmaya ..
Az kaldı canım az ...geri gelir 36 beden pantolonlar
Değilsin canım değilsin :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)Aynen canim ya ben de birilerinden yardim istemeyi sevmiyorum ama tek başımıza da olacak gibi degil. Ben de 1 hafta annemin yaninda kaldim, bu hafta da kayinvalideme gidicem, bir sure dinlenme molasi olucak :) ben de damacanadan su doldururken belime agrilar giriyor yalniz degilmisim demek.
hastane için özel çanta bilmiyorum ki normal zamanda kullanılıyor muAy bilmiyorum ki bendenormal zamanda da kullanılmıyor mu o hastane çantaları
Ah ah napıcaz bilmem yaAynı mevzu bende de var, 14 Mayısta bizzat kendi abimin düğünü var işi gücü saldım da nasıl oynayacağımın derdindeyim ben, çok severim düğünleriii hele ki kendi havalarımızdan oldu mu duramam haha
ben kullanıyorm Malum çalıştığımız için mecbur kalıyoruz bildiğim kadarıyla bakteri ürettiği için enfeksiyona sebep olabiliyormuş..Her gün çamaşırı değişmek daha iyiymiş..Ancak zaten günlük ped kullansam da gün aşırı çamaşırımı da değiştiriyorum çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadımEn kullanıyorum canım. Akıntım çok oluyor çünkü. Çalıştığım için de günün büyük kısmı dışardayım. Akıntım olduğu zaman değiştiriyorum. Çamaşırı bu kadar sık değiştirme imkanım yok. Zararı var mı bilmiyorum ama öbür türlü pek hijyenik olmayacak gibi
Bende sırt çantası düşünüyorum canım normal zamanda kullanmaya yani hastaneye de kullanirjm heralde ayrı ayrı almamhastane için özel çanta bilmiyorum ki normal zamanda kullanılıyor muNasıl bişey olduğunu da inanki bilmiyorum.. Bebek içiin bakım çantası aldık sadece o da sırt çantası..Hastaneye özel bişey almadım ilk bebişim benim belki ben bilmiyorumdur.. Boşver hem gereksiz bi masraf olmaz mı 1 gün kalacağız zaten hastanede tabii inşallah
Aynen canım :) doktorum takılıyor oğluma göbeği bir hafta önden gidiyor diyeSeninki cidden göbüşlüymüş gricik :) Ben 25+1 de gittiğimde 720 gramcıkdı :)
Normal sırt çantaları da kullanışlı oluyor o zaman yani. Teşekkür ederim canımbiz kendimize nike spor cantası almıştık onu kullanacağım yeni canta almaycağım ama doğduktan sonrası için sırt cantası aldık 2 tane.
Ayy gerçekten çok cici olmuş ya :) ellerinize sağlık canımCanım kız kardeşimin son 5 haftası bizde ona anca evvelsigün hazırlayabildik hastane çantasını. Küçük çekçekli bi valizi vardı ona bebeğin eşyalarını anca sığdırdık, taburcu içinde bebeğin pusetini ayarladık, kendi eşyalarınıda o kargaşada karışmasın diye ufak bi el valizi var ayrıca ona yerleştiricez hafta sonu. Hatta süsledim bizzat, resmini atayım çok cici oldu, banada tecrübe oldu
Eki Görüntüle 1987957
Canım hangisi negatif olması gerekiyordu hatırlayamadım. Netten bakayım bir. Bilen arkadaşlar vardı görürse yazarlar şimdi. Ama 8 şubattakiyle aynıysa sıkıntı yoktur. Olsa onda söylerdi doktorun
Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)
Benim bildiğim igg geçmişte olan.. igm şuan. Yani igm negatif çıkmış bu da demek ki şuan sende toxo yok.. İçin rahat etsin
Çok güzel canım gule gule kullanin inşallah :)T Titizz1 canım buda kendim ve bebek için ortak kullanmayı planladığım sırt çantası. Civilde indirimden aldım. Stylo markası bye bye modelı. Çok cepli. Hatta şimdiden kullanmaya başladım
Eki Görüntüle 1987958
daha almadım puseti dikkat ederim bende ona. port bebe dediğin gibi elde sallamalı olmuyor:dCanım bizim pusetlerimizin iç kısmınnda takıp çıkabilen ek pedleri var, özellikle yenidoğan yatar pozisyonunu sağlamak amacıyla eklenmişler. Alırken bunlara dikkat ederek almıştık zaten. Ama yinede nolur nolmaz resimdeki kalın peluş battaniyeleride ekledik yanımıza, gerekirse onuda sereriz altına diye. Port bebelerde bize sıcak gelmedi nedense, bebek içindeyken mutlaka kucakta tutulması gerekiyomuş gibi görüyoruz hep, saplarından yere sallandırmak pek güvenli değil gibi. Yinede sen daha iyi bilirsin tabiki annesi
Evet canım minik minik cizgilercanım mor mor oluşmuş bende de maalesefsanki küçük küçük kan toplanmış gibi kırmızı kırmızı çatlak oluyor demi bunlar
içimi rahatlattın canım.inşallah normal doğar kocakafa seninki gibi :)Canim sezeryan yada normal demek icin erken. Benim oglum koca kafali dogdu degerler her zaman ondeydi :) ve normal yaptim. 3 hafta farkliliktan sonra anormal buyuk yada kucuk diyorlar. Bu normal sinirlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?