temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay bu çevre yok mu delirtiyor insani dimi. Tek istediğim insanlar sizin gibi halimden anlayacak kişiler ama hayat işte. Neyseki burada kendimiz gibi insanlarla bizi anlayacak kişilerleyiz:)

aynen canım sanki kendileri hiç doğurmamış hiç hamile kalmamış kilo almamış gibi muhabbet ediyorlar yaa hayret ediyor insan

Kızlar bu çanta hazırlama işine ben hiç başlamadım daha. Hatta çanta almadım daha. Alanlar varsa nerden nasıl bir model aldiniz hatta foto koysaniz falan fikir sahibi olsam bende :)

özel bi çanta almadım ben.Hastaneye giden çantadan bahsediyorsun de mi? Benim kabin boy kırmızı bi valizim vardı ona hazırladım tam oldu gibi ama siz özel biçanta falan mı alacaksınız :S

İNŞALLAHHHHH Ancak bazı tipleri görünce de korkmadan edemiyorum doğurduktan sonra 4 beden genişleyim de o şekilde devam edenler

Anladım canım teşekkür ederim:)

özel bi çanta almadım ben.Hastaneye giden çantadan bahsediyorsun de mi? Benim kabin boy kırmızı bi valizim vardı ona hazırladım tam oldu gibi ama siz özel biçanta falan mı alacaksınız :S
Ay bilmiyorum ki bende normal zamanda da kullanılmıyor mu o hastane çantaları

az kaldı azz 2.5 ay :)

Değilsin canım değilsin :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)

Ay bilmiyorum ki bende normal zamanda da kullanılmıyor mu o hastane çantaları
hastane için özel çanta bilmiyorum ki normal zamanda kullanılıyor mu Nasıl bişey olduğunu da inanki bilmiyorum.. Bebek içiin bakım çantası aldık sadece o da sırt çantası..Hastaneye özel bişey almadım ilk bebişim benim belki ben bilmiyorumdur.. Boşver hem gereksiz bi masraf olmaz mı 1 gün kalacağız zaten hastanede tabii inşallah

Ah ah napıcaz bilmem ya

ben kullanıyorm Malum çalıştığımız için mecbur kalıyoruz bildiğim kadarıyla bakteri ürettiği için enfeksiyona sebep olabiliyormuş..Her gün çamaşırı değişmek daha iyiymiş..Ancak zaten günlük ped kullansam da gün aşırı çamaşırımı da değiştiriyorum çok şükür şimdiye kadar bi sorun yaşamadım

Bende sırt çantası düşünüyorum canım normal zamanda kullanmaya yani hastaneye de kullanirjm heralde ayrı ayrı almam

Ayy gerçekten çok cici olmuş ya :) ellerinize sağlık canım

Benim bildiğim igg geçmişte olan.. igm şuan. Yani igm negatif çıkmış bu da demek ki şuan sende toxo yok.. İçin rahat etsin

Kızlar valla oyle rahatladımki
2014 te medical prkta bu testleri yapmışlar. Ben 2014 ten önce kapmısım. Doktor çiğ et yesende farketmez dedi. İnsan sevinirmi
Kızımla mutluyuz keyfini cıkartıyoruz
Crp icinde haftaya toparlarsın o zaman tekrarlarız dedi şekerinide takip et gel dedi

daha almadım puseti dikkat ederim bende ona. port bebe dediğin gibi elde sallamalı olmuyor:d

Canim sezeryan yada normal demek icin erken. Benim oglum koca kafali dogdu degerler her zaman ondeydi :) ve normal yaptim. 3 hafta farkliliktan sonra anormal buyuk yada kucuk diyorlar. Bu normal sinirlarda.
içimi rahatlattın canım.inşallah normal doğar kocakafa seninki gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…