temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canim ya ben de birilerinden yardim istemeyi sevmiyorum ama tek başımıza da olacak gibi degil. Ben de 1 hafta annemin yaninda kaldim, bu hafta da kayinvalideme gidicem, bir sure dinlenme molasi olucak :) ben de damacanadan su doldururken belime agrilar giriyor yalniz degilmisim demek.

Arkadaşlar ,çatlama olmaya başladı mı ? sürekli kontrol ediyorum ama suan yok , annem ile konuştum onda son ay olmuş bende genetik olarak anneme çektiğim için korkuyorum
ben de kontrol ediyorum hergün, şuan birşey yok umarım bundan sonra da olmaz, olursa da bebişimizden hatıra dicez artık :)

Aynı mevzu bende de var, 14 Mayısta bizzat kendi abimin düğünü var işi gücü saldım da nasıl oynayacağımın derdindeyim ben, çok severim düğünleriii hele ki kendi havalarımızdan oldu mu duramam haha

30. haftadayım ben canım senin kaçıncı hafta bir de hangi haftalarda şu kilo alımı duruyor biliyor musun durmazsa eğer kocamdan kilolu olucam valla

Bnede anlamadım kimileri son 3 ay almış kimileri son zamanlar almamış.. buzamana kadar aldığımız yeter son zamanlar dursa bari

Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Hemen sonucu cıkarmı testin
Valla bende ilk aylarda çiğ sütten yoğurt yaptım yedim içtim. Ete de mecbur dokunuyorum. Ama eti elleyince ellerimi bol suda sıcak suda yıkıyorum. Tırnaklarımda her daim kesik uzatmıyorum etle alakalı bir mikrop kalmasın diye yapabildiğim bunlar. Gerisi Allahın takdiri artık. Ama çiğ et tüketmiyorum. Sucuk sosis yiyorum ayda bir nefsimi köreltmek için azıcık pişmiş halde.

Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Hemen sonucu cıkarmı testin
Valla bende ilk aylarda çiğ sütten yoğurt yaptım yedim içtim. Ete de mecbur dokunuyorum. Ama eti elleyince ellerimi bol suda sıcak suda yıkıyorum. Tırnaklarımda her daim kesik uzatmıyorum etle alakalı bir mikrop kalmasın diye yapabildiğim bunlar. Gerisi Allahın takdiri artık. Ama çiğ et tüketmiyorum. Sucuk sosis yiyorum ayda bir nefsimi köreltmek için azıcık pişmiş halde.

Bende dikkat etmiyorum alttan tencere alıyorum onlarda maşallah bir ağır hemen sağ tarafım kütt ağrı saplanıyor.Ertesi gün bütün gün kasık ağrısı çekiyorum. Bulaşık işlerini eşim hallediyor sağolsun eğil kalk nefesim kesiliyor. Doktorda dedi yormayacaksın kendini valla son aylardada tutacağım temizlikçi cam kapı sildirdimmi tamam ama şu anda üstün körü yapıyorum... Valla gelen doğumdan sonra gelsin evimeee... Onlara güzel göstereceğim diye evimi çocuğumu erkenden elime alamam.

Sıkılma hiç canım bak mis gibi bahar geldi havalar düzeliyor tak kulaklıklarını güzel bi yürüyüş yap temiz hava al bizler burdayız bi sıkıntın olursa paylaşırız

Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla normal sancılar bunlar. Ama sıklaşırsa hemen doktorunu aramalısın

Kendini Yormadan oynarsın artık ben de çok severim oynamayı bizim düğünler de hamileliğimin son ayına denk geldi karnım burnumda olacak bakalım nasıl gideceksem şimdiden elbise bakıyorum

Dikkat et canim amann dinlen gidene kadar

Canım bence bu risk alınacak bir konu değil.
Kızlar lütfen bu konuya dikkat edin. Hepi topu iki üç ay vaktimiz kaldı. İyi pişmemiş et ürünü tüketmeyin. Eldivensiz dokunmayın. Yeşillikleri sirkeli suda yıkayın. Yumurtayı iyi pişirin. Olacak diye birşey yok ama riske kesinlikle değmez. Lütfen. Dünden beri okuyorum bunları. Sizin için de özet birşey paylaşıyorum.

Kendini Yormadan oynarsın artık ben de çok severim oynamayı bizim düğünler de hamileliğimin son ayına denk geldi karnım burnumda olacak bakalım nasıl gideceksem şimdiden elbise bakıyorum
Canım sorma benim de çok yakın arkadaşımın düğünü var. Allahtan aynı şehirde ama 16 temmuzda. doğurmamış olursam gidip orda doğururum diyorum

cnm test sonucum asagidaki gibi cıkmıs
toxo igg 9,1 pozitif
toxo igm 0,20 negatif
crp 2,8 (0 -0,5)
ögleden sonra doktora göstermeye gidicem
pteside acıbademde melih atahan güven e randevu aldım ters birşeyse birde ona göstermek için
8 subattaki igm de negatif ti.
acaba bu eskiden mi geçirdigimi ifade ederki

Canım hangisi negatif olması gerekiyordu hatırlayamadım. Netten bakayım bir. Bilen arkadaşlar vardı görürse yazarlar şimdi. Ama 8 şubattakiyle aynıysa sıkıntı yoktur. Olsa onda söylerdi doktorun
Canım baktım şimdi ıgm negatif olması enfeksiyon olmaması anlamına geliyorumuş. :)

Son düzenleme:
Canım hangisi negatif olması gerekiyordu hatırlayamadım. Netten bakayım bir. Bilen arkadaşlar vardı görürse yazarlar şimdi. Ama 8 şubattakiyle aynıysa sıkıntı yoktur. Olsa onda söylerdi doktorun
acaba bana bu testi geçmişte yapmışlarmıdır bulamıyorum bir türlü ya
ya asm de ya da zeynep kamilde yapıldıysa yapılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…