- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.261
Aynen canim ya ben de birilerinden yardim istemeyi sevmiyorum ama tek başımıza da olacak gibi degil. Ben de 1 hafta annemin yaninda kaldim, bu hafta da kayinvalideme gidicem, bir sure dinlenme molasi olucak :) ben de damacanadan su doldururken belime agrilar giriyor yalniz degilmisim demek.Bende artik çok zorlanıyorm canım. Hatta damacanadan su doldururken bile egilmek çok canımı yakiyorbide 10 gün sonra eşimin abisi evleniyor temizlik vs birsürü iş var. Annem geliyor neyse ki yarın :) yardimci olucaklar napalım. Hiç sevmem aslında insanları kendim için yormayi ama artık mecbur kalıyorum. Kayinvalidem annem Allah razi olsun yardimci oluyorlar
ben de kontrol ediyorum hergün, şuan birşey yok umarım bundan sonra da olmaz, olursa da bebişimizden hatıra dicez artık :)Arkadaşlar ,çatlama olmaya başladı mı ? sürekli kontrol ediyorum ama suan yok , annem ile konuştum onda son ay olmuş bende genetik olarak anneme çektiğim için korkuyorum
Aynı mevzu bende de var, 14 Mayısta bizzat kendi abimin düğünü var işi gücü saldım da nasıl oynayacağımın derdindeyim ben, çok severim düğünleriii hele ki kendi havalarımızdan oldu mu duramam hahaBende artik çok zorlanıyorm canım. Hatta damacanadan su doldururken bile egilmek çok canımı yakiyorbide 10 gün sonra eşimin abisi evleniyor temizlik vs birsürü iş var. Annem geliyor neyse ki yarın :) yardimci olucaklar napalım. Hiç sevmem aslında insanları kendim için yormayi ama artık mecbur kalıyorum. Kayinvalidem annem Allah razi olsun yardimci oluyorlar
30. haftadayım ben canım senin kaçıncı hafta bir de hangi haftalarda şu kilo alımı duruyor biliyor musundurmazsa eğer kocamdan kilolu olucam valla
kızlar doğum çantasi hazırlamaya başladınız mi
Valla bende ilk aylarda çiğ sütten yoğurt yaptım yedim içtim. Ete de mecbur dokunuyorum. Ama eti elleyince ellerimi bol suda sıcak suda yıkıyorum. Tırnaklarımda her daim kesik uzatmıyorum etle alakalı bir mikrop kalmasın diye yapabildiğim bunlar. Gerisi Allahın takdiri artık. Ama çiğ et tüketmiyorum. Sucuk sosis yiyorum ayda bir nefsimi köreltmek için azıcık pişmiş halde.Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Hemen sonucu cıkarmı testin
Valla bende ilk aylarda çiğ sütten yoğurt yaptım yedim içtim. Ete de mecbur dokunuyorum. Ama eti elleyince ellerimi bol suda sıcak suda yıkıyorum. Tırnaklarımda her daim kesik uzatmıyorum etle alakalı bir mikrop kalmasın diye yapabildiğim bunlar. Gerisi Allahın takdiri artık. Ama çiğ et tüketmiyorum. Sucuk sosis yiyorum ayda bir nefsimi köreltmek için azıcık pişmiş halde.Ev sütünden yogurt yapıyoruz etede dokunuyorum mecburen yemek yaparken dograrken iyice pimpiriklendim
Hemen sonucu cıkarmı testin
Aynı durmda olan biri de benimE
Evet canm kilolarımız bile aynıymış diyebilirim.. Evdeki tartıya göre79 um üç üstüne koy 82 bari çatlak olmasa.. Hastanede üç fazla cıkıyor çünkü
Bende dikkat etmiyorum alttan tencere alıyorum onlarda maşallah bir ağır hemen sağ tarafım kütt ağrı saplanıyor.Ertesi gün bütün gün kasık ağrısı çekiyorum. Bulaşık işlerini eşim hallediyor sağolsun eğil kalk nefesim kesiliyor. Doktorda dedi yormayacaksın kendini valla son aylardada tutacağım temizlikçi cam kapı sildirdimmi tamam ama şu anda üstün körü yapıyorum... Valla gelen doğumdan sonra gelsin evimeee... Onlara güzel göstereceğim diye evimi çocuğumu erkenden elime alamam.Kizlar ev isleriyle aranız nasil? Ben temizlik disinda islere devam ediyorum ama bir sıkıntı olur mu acaba? Mutfakta mesela dolabin asagisindan tencere alırken zorlaniyorum bazen, hatta bugun kasığım agridi baya egilip azicik uzandim diye. Camasir, bulasik da yoruyo ve korkuyorum bisey olursa diye. Yoksa ben mi cok pimpirikliyim bilemedim.
Sıkılma hiç canım bak mis gibi bahar geldi havalar düzeliyor tak kulaklıklarını güzel bi yürüyüş yap temiz hava al bizler burdayız bi sıkıntın olursa paylaşırızHiç uykum yok yine halbuki butun gün ayaktaydım akşam misafir vardı.. İçim sıkılıyor ve cok sinirliyim bu günlerde.. Aslında hamileliğn başından beri çok sinirliyim....
Burayı her gün okuyorum en büyük eğlencem diyebilirim
Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla normal sancılar bunlar. Ama sıklaşırsa hemen doktorunu aramalısınPazartesidenberi sanci cekiyorum ve hic gecmiyor yarin doktor konturolum var bklm ne yapcak doktorum ne yaptiysam gecmiyor dinlenince gecmesi lazimdeyilmi bu sancinin pazartesi acile gittim acilmam vs sancim yok nstde bu ne agrisidir anlamadim hic gecmiyor rengim benzim atti uc gundur manf oldum yalanci sanci imiş 3gunde bir kilo vermisim
Kendini Yormadan oynarsın artık ben de çok severim oynamayı bizim düğünler de hamileliğimin son ayına denk geldi karnım burnumda olacak bakalım nasıl gideceksem şimdiden elbise bakıyorumAynı mevzu bende de var, 14 Mayısta bizzat kendi abimin düğünü var işi gücü saldım da nasıl oynayacağımın derdindeyim ben, çok severim düğünleriii hele ki kendi havalarımızdan oldu mu duramam haha
Canim hayirdir nolduKizlar cok kotuyum.
Dikkat et canim amann dinlen gidene kadarPazartesidenberi sanci cekiyorum ve hic gecmiyor yarin doktor konturolum var bklm ne yapcak doktorum ne yaptiysam gecmiyor dinlenince gecmesi lazimdeyilmi bu sancinin pazartesi acile gittim acilmam vs sancim yok nstde bu ne agrisidir anlamadim hic gecmiyor rengim benzim atti uc gundur manf oldum yalanci sanci imiş 3gunde bir kilo vermisim
Canım bence bu risk alınacak bir konu değil.Valla bende ilk aylarda çiğ sütten yoğurt yaptım yedim içtim. Ete de mecbur dokunuyorum. Ama eti elleyince ellerimi bol suda sıcak suda yıkıyorum. Tırnaklarımda her daim kesik uzatmıyorum etle alakalı bir mikrop kalmasın diye yapabildiğim bunlar. Gerisi Allahın takdiri artık. Ama çiğ et tüketmiyorum. Sucuk sosis yiyorum ayda bir nefsimi köreltmek için azıcık pişmiş halde.
Canım sorma benim de çok yakın arkadaşımın düğünü var. Allahtan aynı şehirde ama 16 temmuzda.Kendini Yormadan oynarsın artık ben de çok severim oynamayı bizim düğünler de hamileliğimin son ayına denk geldi karnım burnumda olacak bakalım nasıl gideceksem şimdiden elbise bakıyorum
cnm test sonucum asagidaki gibi cıkmısCanım çiğ etle bulaşma ihtimali var ama her yediğinde bulaşacak diye birşey yoktur. Benim de negatif çıktı bana da yasaklamıştı salam sucuk çiğ et ev sütü vb. Bence en sağlıklısı doktorunun fikrini alman. Belki gerek bile görmez test yapmaya. Bir ara yarın en azından için rahat etsin derim ben.
Canım hangisi negatif olması gerekiyordu hatırlayamadım. Netten bakayım bir. Bilen arkadaşlar vardı görürse yazarlar şimdi. Ama 8 şubattakiyle aynıysa sıkıntı yoktur. Olsa onda söylerdi doktoruncnm test sonucum asagidaki gibi cıkmıs
toxo igg 9,1 pozitif
toxo igm 0,20 negatif
crp 2,8 (0 -0,5)
ögleden sonra doktora göstermeye gidicem
pteside acıbademde melih atahan güven e randevu aldım ters birşeyse birde ona göstermek için
8 subattaki igm de negatif ti.
acaba bu eskiden mi geçirdigimi ifade ederki
acaba bana bu testi geçmişte yapmışlarmıdır bulamıyorum bir türlü yaCanım hangisi negatif olması gerekiyordu hatırlayamadım. Netten bakayım bir. Bilen arkadaşlar vardı görürse yazarlar şimdi. Ama 8 şubattakiyle aynıysa sıkıntı yoktur. Olsa onda söylerdi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?