- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.341
Kızlar valla oyle rahatladımki
2014 te medical prkta bu testleri yapmışlar. Ben 2014 ten önce kapmısım. Doktor çiğ et yesende farketmez dedi. İnsan sevinirmi
Kızımla mutluyuz keyfini cıkartıyoruz
Crp icinde haftaya toparlarsın o zaman tekrarlarız dedi şekerinide takip et gel dedi
Gözünaydın canım :) çok şükürKızlar valla oyle rahatladımki
2014 te medical prkta bu testleri yapmışlar. Ben 2014 ten önce kapmısım. Doktor çiğ et yesende farketmez dedi. İnsan sevinirmi
Kızımla mutluyuz keyfini cıkartıyoruz
Crp icinde haftaya toparlarsın o zaman tekrarlarız dedi şekerinide takip et gel dedi
Kızlar kiloyu hiç kafanıza takmayin bence banada bugün doktor kilo almalisin yoksa erken doğum riski var zayıf olmamin dedi şeker için diyet yapiyorum onu yeme bunu yeme nasıl kilo alacaksam strese girdim ve korktum erken doğum diyince herkese sağlıklı zamanında doğum nasip olsun inşallah keyfini çıkarın bemde diyeti biraz esneticem çünkü bebegim daha çok küçük Allahim bütün hamileler e yardım etsin
Evet bende bilmiyordum kilo almamanin risk olduğunu herşeyin fazlası da azı da zarar hayırlısı olsunÇok kilo almak risk canım doğum sırasında ve hamileyken. Normal almak lazım. Azı da zararmış onu bilmiyordum. Biraz daha proteine ağırlık verebilirsin canım. Bebeğin sağlığı söz konusu sonuçta
Canim inşallah çıkmaz stres şekeri etkiliyor rahat olKızlar dualariniza ihtiyacim var. Bazı arkadaslar hatırlıyodur geçen ayki kotnrolumde grip oldum diye pekmezleri yiyp gitmiştim şeker yüklemesi yapılmıştı ve yüksek çıkmıştı şekerim. Şimdi tam 1 ay sonra yarın yani kontrolum var ve ben 3 gündür gene nezleyim. Gözlerim akiyor burnum tıkalı nefes alamıyorum artık nerdeyse şekerim Yükselmesin diye pekmez vs bişey de yiyemiyorum. Anlayacaginiz zor durumdayim. Dua edin yarınki şeker ölçümum düşük çıksın çok stresliyim. Ve kilo konusu var bir de1bucik kilo almışım 1 ayda inşallah bişey demez doktorum
Haklısın canım sakin olmaliyimCanim inşallah çıkmaz stres şekeri etkiliyor rahat ol
Kızlar dualariniza ihtiyacim var. Bazı arkadaslar hatırlıyodur geçen ayki kotnrolumde grip oldum diye pekmezleri yiyp gitmiştim şeker yüklemesi yapılmıştı ve yüksek çıkmıştı şekerim. Şimdi tam 1 ay sonra yarın yani kontrolum var ve ben 3 gündür gene nezleyim. Gözlerim akiyor burnum tıkalı nefes alamıyorum artık nerdeyse şekerim Yükselmesin diye pekmez vs bişey de yiyemiyorum. Anlayacaginiz zor durumdayim. Dua edin yarınki şeker ölçümum düşük çıksın çok stresliyim. Ve kilo konusu var bir de1bucik kilo almışım 1 ayda inşallah bişey demez doktorum
İnşallah seninde iyi geçer canım yarın son durumları yazarim bende :)1.5 iyiymiş ben 2.5 almışım gibi duruyoyarına bi değişiklik yani artış olmazsa bu arada Allah yardımcın olsun umarım şeker falan çıkmaz gelince yazarsın canım bu arada ben de gidicem yarın kontrole 1 ay doldu bakalım
Oynarken doğururuz artıkCanım sorma benim de çok yakın arkadaşımın düğünü var. Allahtan aynı şehirde ama 16 temmuzda.doğurmamış olursam gidip orda doğururum diyorum
Çok mantıklı aslındaBen normalde de abartıyı sevmem aslınds hiç elbise tarzı şeyler sevmem rahatıma düşkünümdür o yüzden hamile olmanında avantajını da kullanarak siyah sade bir elbise aldım hem rahat hem insanı kasmıyor abiye gibi :) Altın sarısı çantayla birtane altın sarısı önünde siyah noktaları olan babet aldım oh mis :)
Onlar emziriyoruz diye hominigırtlak yemeye devam edenler canım hep derler ya doğumdan önce aldıkların gider ama sonra aldıkların kalır diye. Süt yapan yiyecekleri iyi araştırıp ona göre beslenmek gerek emzirmeyi bahane edip sırtı bile kilo alan arkadaşlarımın kiloları kaldıİNŞALLAHHHHHAncak bazı tipleri görünce de korkmadan edemiyorum doğurduktan sonra 4 beden genişleyim de o şekilde devam edenler
Ben 26+4 iken gittiğimde 1 kilo 2 gr di minnakim :)bebeklerimiz 1 kiloya ulaştımı acaba :) kontrolüm de buay gelmek bilmedi sanki28.haftada sizinkiler nasıldı..
bu kafası büyük olma meselesini bize hiç demedi ama ben ultrasondaki bilgilerle nettekini kıyasladığımda hep önde.. bişi oluyormu acaba
ben kullanıyorum canım calıştığım için mecburenKızlar günlük ped kullanıyor musunuz ,bir zararı varmıymış bilen var mı ?
Günaydın kızlar
Bugün benim de kontrolüm varÇok özledim sıpamı. Bakalım boyu kilosu ne oldu ama en çok da suyunu merak ediyorum inşallah normaldir bana da dua edin kızlar
canım 27+5'de 1111 gr ve 35 cm.dibebeklerimiz 1 kiloya ulaştımı acaba :) kontrolüm de buay gelmek bilmedi sanki28.haftada sizinkiler nasıldı..
bu kafası büyük olma meselesini bize hiç demedi ama ben ultrasondaki bilgilerle nettekini kıyasladığımda hep önde.. bişi oluyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?