temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok sevindim canım geçmiş olsun :)

Gözünaydın canım :) çok şükür

Kızlar kiloyu hiç kafanıza takmayin bence banada bugün doktor kilo almalisin yoksa erken doğum riski var zayıf olmamin dedi şeker için diyet yapiyorum onu yeme bunu yeme nasıl kilo alacaksam strese girdim ve korktum erken doğum diyince herkese sağlıklı zamanında doğum nasip olsun inşallah keyfini çıkarın bemde diyeti biraz esneticem çünkü bebegim daha çok küçük Allahim bütün hamileler e yardım etsin

Çok kilo almak risk canım doğum sırasında ve hamileyken. Normal almak lazım. Azı da zararmış onu bilmiyordum. Biraz daha proteine ağırlık verebilirsin canım. Bebeğin sağlığı söz konusu sonuçta

Kızlar dualariniza ihtiyacim var. Bazı arkadaslar hatırlıyodur geçen ayki kotnrolumde grip oldum diye pekmezleri yiyp gitmiştim şeker yüklemesi yapılmıştı ve yüksek çıkmıştı şekerim. Şimdi tam 1 ay sonra yarın yani kontrolum var ve ben 3 gündür gene nezleyim. Gözlerim akiyor burnum tıkalı nefes alamıyorum artık nerdeyse şekerim Yükselmesin diye pekmez vs bişey de yiyemiyorum. Anlayacaginiz zor durumdayim. Dua edin yarınki şeker ölçümum düşük çıksın çok stresliyim. Ve kilo konusu var bir de 1bucik kilo almışım 1 ayda inşallah bişey demez doktorum

Evet bende bilmiyordum kilo almamanin risk olduğunu herşeyin fazlası da azı da zarar hayırlısı olsun

Canim inşallah çıkmaz stres şekeri etkiliyor rahat ol

1.5 iyiymiş ben 2.5 almışım gibi duruyo yarına bi değişiklik yani artış olmazsa bu arada Allah yardımcın olsun umarım şeker falan çıkmaz gelince yazarsın canım bu arada ben de gidicem yarın kontrole 1 ay doldu bakalım

İnşallah seninde iyi geçer canım yarın son durumları yazarim bende :)

Çok mantıklı aslındahem işe giderken bile giyilir ince pamuklu bi kumaştan ben de sçık renklerde bişey diktireyim diyorum bakalım

İNŞALLAHHHHH Ancak bazı tipleri görünce de korkmadan edemiyorum doğurduktan sonra 4 beden genişleyim de o şekilde devam edenler
Onlar emziriyoruz diye hominigırtlak yemeye devam edenler canım hep derler ya doğumdan önce aldıkların gider ama sonra aldıkların kalır diye. Süt yapan yiyecekleri iyi araştırıp ona göre beslenmek gerek emzirmeyi bahane edip sırtı bile kilo alan arkadaşlarımın kiloları kaldı

Ben 26+4 iken gittiğimde 1 kilo 2 gr di minnakim :)

Kizlar bugun nerdeyse tum gun hastanede kosusturdum hersey iyi cok sukur rahim uzunluguma bakti asagidan utrasonla erken dogum gozukmuyor 2bucuk cm olctum dedi gayet iyiymis.
Bebekte iyi 900kusur kilosu var dedi yine nstye bagladi kasilmam varmi diye tatlil yapti enfeksiyon icin yarin gitcem sonuclari almaya suanda agrim gecmis durumda isal oldum esimle kari koca cir cir olduk :)) sirayla gidiyoruz :)) bide 4gunde 1bucuk kilo vermisim o nasil olduysa :)) hamileyken kilo vermeyi becermisim :) durum bu yani kizlar.

canım 27+5'de 1111 gr ve 35 cm.di

Kızlar hastanedeyim şu an. 1 kilo almışım bir ayda doktor iyi dedi. Bebisi de gördük uyuyordu ağzını yüzünü gördüm canım benim ya. Ayaklari yuzundeydi çok akrobatik bir bebek dedi hattta doktor şimdi açlık kan verdim. Kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluk şekere bakacaklar inşallah güzel haberlerle gelirim. Bu arada 29+1 im 1370 gram olmuş beyefendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…