temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günaydın
Ben dün hamilelik dış çekim yaptırdım.
İnanılmaz keyifli geçti. Tabi yorucuydu. Ama çok güzel fotoğraflar çıktı. Eşim bile uyumlu şekilde eğlendi çekildi. Normalde sevmez böyle şeyleri ama hatıra olacak. Sosyal medyada paylaşmıyorum nazardan korkuyorum. Tabi Allahım a emanet yavrularımız ama hele bi doğsun yavrum. Size de öneririm eğer maddi imkanınız varsa deneyin derim. İlla profesyonel olmasa da olur giyinin ağaçlı böcekli kuşlu bi yere gidin çekilin. Gerçekten sonrası için güzel hatıra oluyor.

kızlar haftaya sınavım var 3 saat sürecek tuvalet olayını napcam ben yaa 3 saat dayanabilir miyim?

kızlar haftaya sınavım var 3 saat sürecek tuvalet olayını napcam ben yaa 3 saat dayanabilir miyim?
Hasta bezi ama evde bir dene bence düşündüğümüz kadar emici değilse sıkıntı olmasın Düşününce komik geliyor ama anlayışsız bir gözetmene denk gelirsen hayatta çıkarmaz. Tuvaletin gelince çıkmak zorunda kalırsın.

hasta bezi mi o değil çıkmam lazım desem çıkarmıyorlar sınav stratejisi mi cart curt. su içmesem diyecem ama fark etmiyor mesaneye yumruk atabilir bebeğim :)

hasta bezi mi o değil çıkmam lazım desem çıkarmıyorlar sınav stratejisi mi cart curt. su içmesem diyecem ama fark etmiyor mesaneye yumruk atabilir bebeğim :)
Valla canım daha önce denemedim ama sınavın önemine göre denerdim çok hayati bir sınavsa fazla seçenek yok evde dene ama yaparken ses koku falan çıkmasın

Canım benim randevu akşam 17.30 da. Sabıraızlıkla bekliyorum:)
İyi çıkar inşallah sonuçların.
İnşallah canım :) en azından şekerim varsa bile çocukta bi etki yok su an dedi doktor. Karın çevresi ölçümüne bakiliyormus diyabetli bebeklerde seninkisi gayet normal etkilenmemis dedi. O bile rahatlatti çok şükür. Bu arada doğum 2500 sezeryan 2750mis. Ben 3000 saniyordum sevindim bi bakıma. Tek kişi refakatci oluyormus tek kişilik oda dendi. Süsleme dahilmis bir de. Fotoğraf 100lira album 200lira denildi. Sizlerin nasıl kızlar

Canim eger alesten bahsediyorsan doktordan rapor al oyle olunca tuvalete cikmana izin veriyorlarmis. Zaten hamile oldugun da belli olacak rapor da olacak sıkıntı cikarmazlar. Ben güz doneminde girmistim alese o zaman daha hamileligin baslariydi. Hic su icmedim, kahvaltıda bile sivi bisey icmedim. 3 saat tutabildim :) sinava odaklanmistim zaten 3 saat nasil gecti anlamadim ama simdi buyuduk artik tutmak zor olabilir. Bir arkadasimin arkadasi kpss icin almisti tuvalete gitme raporu sen de bir sor bakalim :)

Doktordan çıktık bebeğim gayet iyi gözüküyordu maşallah, endokrinoloji doktoruna da girdik sonuçlarımı gösterdim muayenesini yaptı telaşlanacak bişi yok, gebelik haftasına göre düşmesi normal dedi. ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ailemde tiroid bolca bulunduğundan dolayı haftaya bi test söyledi onu yaptırıcam ona göre bidaha değerlendirecekmiş.

Demekki ishale sebep olan enfeksiyondandı belkide
Geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Bugün benim de kontrolüm var Çok özledim sıpamı. Bakalım boyu kilosu ne oldu ama en çok da suyunu merak ediyorum inşallah normaldir bana da dua edin kızlar
Bende her hafta gitmek istiyorum nerdeyse görmek için

Maşallah canım.
Fiyatların da çok iyiymiş. Bizde 3500 4000 fiyatlar içinde süsleme falan da yok. Sadece odaya çıkınca 12 tane foto çekip veriyorlarmış. Şerbet pasta bir de bebek battaniyesi :)

hanımlar selamlar, bebeklerinizin hareketleri nasıl hissediliyor? benimki özellikle akşamları çok hareketli oluyor. bazen bu kadar hareketi normal mi diye düşünmüyor değilim :) gün içinde de rahat rahat hissediyorum. (bu arada 29. haftadayım).

Bende 29. haftadayım gayet hareketli artık

Kızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…