temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim benimde degerlerim dusuktu. En son tahlilde yeni sinira geldi. Ama ikinci hamileliktede ayni sey oldugundan bu sefer endokrine gorunmem gerekmedi.

Kızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .
Canim ben korse ile sarmamistim. Korseler bana buyuk geliyor zaten. Eski şallarimla eşime sardirmistim. 2- 3 gunde toparlamisti. Ama sezeryan olanlar boyle sardiramaz.

Kızlar sonuçlarim biraz yüksek gene. Dahiliyeye gönderildim tekrar. 3.ye kan verdim 3 aylik şekere bakilacak. 1 saat sonra sonuç çıkacak doktor sonuca göre diyet veya insüline karar verecek. Moralim bozuldu açıkçası

Canim ben korse ile sarmamistim. Korseler bana buyuk geliyor zaten. Eski şallarimla eşime sardirmistim. 2- 3 gunde toparlamisti. Ama sezeryan olanlar boyle sardiramaz.
Şimdi netten araştırdım her sayfada sarmanın hiç bir faydası yok yazıyor, korse felan işe yaramıyormuş kafam karıştı

Şimdi netten araştırdım her sayfada sarmanın hiç bir faydası yok yazıyor, korse felan işe yaramıyormuş kafam karıştı
Canim ben sardim ve ertesi gune sardigum yer eski haline dondu diyebilirim. 2- 3 gun sonra beni gorenler dogum yaptigima inanmadi. Cok hafif sislik kaliyordu o da lahusaliktan sonra eski fizigimde oluyordum. Korse kullanmadim hic cunku benim fizigim ince ve cok kilo almiyorum o yuzden korselerin s bedenleri bile sikmadi beni.

:) NE KADAR ŞANSLISIN

evet ales. kpss ye de gircem de o gene kısa sürüyor bu üç saat olunca aman tanrım didim. doktorada çarşamba gittim o zamana kadar tekrar gidersem isterim rapor, yoksa senin gibi sıvı gıda tüketmiyecem artık.

Canim üzülme kaclik yukkeme yaptırdın değerler ne çıktı

Canim moralini bozma en azindan bebegini etkilememis. Doktor ne yorum yapacak bakalim belki diyet yeterli olur duzelir.

Canim üzülme kaclik yukkeme yaptırdın değerler ne çıktı
Canim yükleme yapılmadı bu sefer açlık bakıldı sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluga bakıldı. Yüksek dendi dahiliyeye gittim tekrar kan aldılar 3 aylık sekere bakıldı gayet iyi dedi değeri. İnsülin direncinde sıkıntı var dedi. Tekrar diyet verildi öncekine göre daha sıkı bi diyet. Bakalim hayırlısı artik
Canim moralini bozma en azindan bebegini etkilememis. Doktor ne yorum yapacak bakalim belki diyet yeterli olur duzelir.
Dediğin gibi diyet verdi tekrar canım. İnşallah düzelir artık

Çok geçmiş olsun bende senin gibi diyetteyim hemde 3 ayliktan beri Allahım sabrini veriyor moral çok önemli moral bozma diyete devam doğum yapınca geçiyo mersk etme açlık tokluk kaç çıktı canım

Çok geçmiş olsun bende senin gibi diyetteyim hemde 3 ayliktan beri Allahım sabrini veriyor moral çok önemli moral bozma diyete devam doğum yapınca geçiyo mersk etme açlık tokluk kaç çıktı canım
Açlık 102, tokluk 167 çıktı canım. Sonra 3 aylık sekere bakıldı o da 5.3 çıktı sınırlar Arasında bu iyi bi degermis.

Açlık 102, tokluk 167 çıktı canım. Sonra 3 aylık sekere bakıldı o da 5.3 çıktı sınırlar Arasında bu iyi bi degermis.
Diyetteki kahvaltini mi yaptin yoksa yemedigin biseyi mi yedin ben tokluk vereceğim zaman evden tost falan yapip götürüyorum hastane kantinden yiyiyce yuksek çıkıyor beyaz ekmek olduğu için aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…