- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.381
medikallerde satılıyor canım doğum sonrasında kullanmak için abdominal korse diye geçiyorKızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .
ohh maşallah .Benimki de aynı ama nedense hep göbeğimin sol tarafında toplanıyor eşim doktora gidip baktırsan bu çoçuk yamuk duruyor dediEki Görüntüle 1988466 bizde 29+4 olduk koca göbekbenimki vurmaktan cok yüzüyo gibi kayiyo garip garip yerimm annesinin kuzusu.
ohh maşallah .Benimki de aynı ama nedense hep göbeğimin sol tarafında toplanıyor eşim doktora gidip baktırsan bu çoçuk yamuk duruyor dedi
Canim benimde degerlerim dusuktu. En son tahlilde yeni sinira geldi. Ama ikinci hamileliktede ayni sey oldugundan bu sefer endokrine gorunmem gerekmedi.Doktordan çıktık bebeğim gayet iyi gözüküyordu maşallah, endokrinoloji doktoruna da girdik sonuçlarımı gösterdim muayenesini yaptı telaşlanacak bişi yok, gebelik haftasına göre düşmesi normal dedi. ilaç kullanmana gerek yok dedi ama ailemde tiroid bolca bulunduğundan dolayı haftaya bi test söyledi onu yaptırıcam ona göre bidaha değerlendirecekmiş.
Canim ben korse ile sarmamistim. Korseler bana buyuk geliyor zaten. Eski şallarimla eşime sardirmistim. 2- 3 gunde toparlamisti. Ama sezeryan olanlar boyle sardiramaz.Kızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .
Naptın peki cnm ilaç fln kullanıyomusunCanim benimde degerlerim dusuktu. En son tahlilde yeni sinira geldi. Ama ikinci hamileliktede ayni sey oldugundan bu sefer endokrine gorunmem gerekmedi.
Şimdi netten araştırdım her sayfada sarmanın hiç bir faydası yok yazıyor, korse felan işe yaramıyormuş kafam karıştıCanim ben korse ile sarmamistim. Korseler bana buyuk geliyor zaten. Eski şallarimla eşime sardirmistim. 2- 3 gunde toparlamisti. Ama sezeryan olanlar boyle sardiramaz.
Yok canim doktor gerek gormedi.Naptın peki cnm ilaç fln kullanıyomusun
Canim ben sardim ve ertesi gune sardigum yer eski haline dondu diyebilirim. 2- 3 gun sonra beni gorenler dogum yaptigima inanmadi. Cok hafif sislik kaliyordu o da lahusaliktan sonra eski fizigimde oluyordum. Korse kullanmadim hic cunku benim fizigim ince ve cok kilo almiyorum o yuzden korselerin s bedenleri bile sikmadi beni.Şimdi netten araştırdım her sayfada sarmanın hiç bir faydası yok yazıyor, korse felan işe yaramıyormuş kafam karıştı
:) NE KADAR ŞANSLISINCanim ben sardim ve ertesi gune sardigum yer eski haline dondu diyebilirim. 2- 3 gun sonra beni gorenler dogum yaptigima inanmadi. Cok hafif sislik kaliyordu o da lahusaliktan sonra eski fizigimde oluyordum. Korse kullanmadim hic cunku benim fizigim ince ve cok kilo almiyorum o yuzden korselerin s bedenleri bile sikmadi beni.
Tamam o zaman ya çok da takmamak gerek çok çok düşmedikçe, sınırda zaten içimi karartmayın daha fazla :)Yok canim doktor gerek gormedi.
evet ales. kpss ye de gircem de o gene kısa sürüyor bu üç saat olunca aman tanrım didim. doktorada çarşamba gittim o zamana kadar tekrar gidersem isterim rapor, yoksa senin gibi sıvı gıda tüketmiyecem artık.Canim eger alesten bahsediyorsan doktordan rapor al oyle olunca tuvalete cikmana izin veriyorlarmis. Zaten hamile oldugun da belli olacak rapor da olacak sıkıntı cikarmazlar. Ben güz doneminde girmistim alese o zaman daha hamileligin baslariydi. Hic su icmedim, kahvaltıda bile sivi bisey icmedim. 3 saat tutabildim :) sinava odaklanmistim zaten 3 saat nasil gecti anlamadim ama simdi buyuduk artik tutmak zor olabilir. Bir arkadasimin arkadasi kpss icin almisti tuvalete gitme raporu sen de bir sor bakalim :)
Canim üzülme kaclik yukkeme yaptırdın değerler ne çıktıKızlar sonuçlarim biraz yüksek gene. Dahiliyeye gönderildim tekrar. 3.ye kan verdim 3 aylik şekere bakilacak. 1 saat sonra sonuç çıkacak doktor sonuca göre diyet veya insüline karar verecek. Moralim bozuldu açıkçası
Canim moralini bozma en azindan bebegini etkilememis. Doktor ne yorum yapacak bakalim belki diyet yeterli olur duzelir.Kızlar sonuçlarim biraz yüksek gene. Dahiliyeye gönderildim tekrar. 3.ye kan verdim 3 aylik şekere bakilacak. 1 saat sonra sonuç çıkacak doktor sonuca göre diyet veya insüline karar verecek. Moralim bozuldu açıkçası
Canim yükleme yapılmadı bu sefer açlık bakıldı sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluga bakıldı. Yüksek dendi dahiliyeye gittim tekrar kan aldılar 3 aylık sekere bakıldı gayet iyi dedi değeri. İnsülin direncinde sıkıntı var dedi. Tekrar diyet verildi öncekine göre daha sıkı bi diyet. Bakalim hayırlısı artikCanim üzülme kaclik yukkeme yaptırdın değerler ne çıktı
Dediğin gibi diyet verdi tekrar canım. İnşallah düzelir artıkCanim moralini bozma en azindan bebegini etkilememis. Doktor ne yorum yapacak bakalim belki diyet yeterli olur duzelir.
Çok geçmiş olsun bende senin gibi diyetteyim hemde 3 ayliktan beri Allahım sabrini veriyor moral çok önemli moral bozma diyete devam doğum yapınca geçiyo mersk etme açlık tokluk kaç çıktı canımCanim yükleme yapılmadı bu sefer açlık bakıldı sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluga bakıldı. Yüksek dendi dahiliyeye gittim tekrar kan aldılar 3 aylık sekere bakıldı gayet iyi dedi değeri. İnsülin direncinde sıkıntı var dedi. Tekrar diyet verildi öncekine göre daha sıkı bi diyet. Bakalim hayırlısı artik
Dediğin gibi diyet verdi tekrar canım. İnşallah düzelir artık
Açlık 102, tokluk 167 çıktı canım. Sonra 3 aylık sekere bakıldı o da 5.3 çıktı sınırlar Arasında bu iyi bi degermis.Çok geçmiş olsun bende senin gibi diyetteyim hemde 3 ayliktan beri Allahım sabrini veriyor moral çok önemli moral bozma diyete devam doğum yapınca geçiyo mersk etme açlık tokluk kaç çıktı canım
Diyetteki kahvaltini mi yaptin yoksa yemedigin biseyi mi yedin ben tokluk vereceğim zaman evden tost falan yapip götürüyorum hastane kantinden yiyiyce yuksek çıkıyor beyaz ekmek olduğu için aklinda olsunAçlık 102, tokluk 167 çıktı canım. Sonra 3 aylık sekere bakıldı o da 5.3 çıktı sınırlar Arasında bu iyi bi degermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?