temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Diyetteki kahvaltini mi yaptin yoksa yemedigin biseyi mi yedin ben tokluk vereceğim zaman evden tost falan yapip götürüyorum hastane kantinden yiyiyce yuksek çıkıyor beyaz ekmek olduğu için aklinda olsun
Aklıma gelmemişti açıkçası o canım. Ama kantinde tam tahlili ekmeğe yapmıştı tostu yanında da domates salatalık zeytin hepsi tuzsuz şekilde. Bunlari yedim sadece canım

Aklıma gelmemişti açıkçası o canım. Ama kantinde tam tahlili ekmeğe yapmıştı tostu yanında da domates salatalık zeytin hepsi tuzsuz şekilde. Bunlari yedim sadece canım
Az kaldı inşallah sorunsuz atlatiriz canım diyete uymak zor ama yapacak bişey yok sabırlı olalım

Canim sıkma canini. Son 3 ay. Insallah diyetle son 3 ayida atlatirsin.

Kızlar doktorlar sat tarihine göre degerlendiyotlar bebislerimizi ama geç döllenme yada bebis geriden geliyorsa ultrasona göre değerlendiriyorlar bunu anlamış değilim benim şu an 3 hafta önde gidiyor ne dusunecegimi şaşırdım inanın . Doktor çok büyürse sıkıntı olabilir kaka yapabilir anne karninda dedi.şeker vs. Falanda yok hersey normal . Lutfen yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Canim korkutma kendini. Iri bir bebegin olacak muhtemelen. Ama haftalar ilerledikce kilo almasi vs de azalabiliyor. Eger gec dollenme degilse SAT tarihine gore takibe alir ve daha erken randevu araligini sıklaştirir doktorun. 4 kg olursa da ya suni sanci yada sezeryandan biri ile doguma alir. Ablamin kizi cok iri dogdu 4600 gr 55 cm :) onda da seker vs yoktu. Ama ailede cok iri kisi var.

Oh maşallah minigineeee

Masallah annesi hersey yolunda yanin:)

Günaydın. Baya yogun bir kaç gün geciriyorum.
Ve acaip dinlemeye ihtiyacım var.
Yarın deniz sezonunu acasımız var gerci
Canim hangi ilde sezonu açacaksınız :) ben de denize girmek istiyorum alerjilerime kasintilarima iyi geliyo ama biz balikesir tarafina gidicez bu hafta orda imkansiz sanirim buzlu suya girmis gibi olurum

Gunaydin arkadaşlar uzun zamandır yazmamıştım.nasıl gidiyor hamilelik çok şükür hepimizin doğumu yaklaştı en azından hepimiz 6.ayı atlattık inşallah sorunsuz devam eder.bizim minnoşlarımiz iyi kilolari da güzel gidiyor çok şükür insallah herşey güzel olur.

Amin canım inşallah. Maşallah büyümüş bebis :)

Günaydın
İstanbul'da hava çok güzel.
Balkonda kahvaltımızı yaptık. Güneşlr ısındık. Keyfimix yerine geldi.
Bugün şöyle deniz kenarı yürüyüşleri ufak tefek alışverişler akşam da aile ziyareti yaparız. Takvimden bir yaprak daha geçer. Hergün biraz daha yaklaşıyor o kavuşma anı. ‍‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…