- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.401
Aklıma gelmemişti açıkçası o canım. Ama kantinde tam tahlili ekmeğe yapmıştı tostu yanında da domates salatalık zeytin hepsi tuzsuz şekilde. Bunlari yedim sadece canımDiyetteki kahvaltini mi yaptin yoksa yemedigin biseyi mi yedin ben tokluk vereceğim zaman evden tost falan yapip götürüyorum hastane kantinden yiyiyce yuksek çıkıyor beyaz ekmek olduğu için aklinda olsun
Olsun az kaldı sabırKızlar sonuçlarim biraz yüksek gene. Dahiliyeye gönderildim tekrar. 3.ye kan verdim 3 aylik şekere bakilacak. 1 saat sonra sonuç çıkacak doktor sonuca göre diyet veya insüline karar verecek. Moralim bozuldu açıkçası
Az kaldı inşallah sorunsuz atlatiriz canım diyete uymak zor ama yapacak bişey yok sabırlı olalımAklıma gelmemişti açıkçası o canım. Ama kantinde tam tahlili ekmeğe yapmıştı tostu yanında da domates salatalık zeytin hepsi tuzsuz şekilde. Bunlari yedim sadece canım
Canim sıkma canini. Son 3 ay. Insallah diyetle son 3 ayida atlatirsin.Canim yükleme yapılmadı bu sefer açlık bakıldı sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluga bakıldı. Yüksek dendi dahiliyeye gittim tekrar kan aldılar 3 aylık sekere bakıldı gayet iyi dedi değeri. İnsülin direncinde sıkıntı var dedi. Tekrar diyet verildi öncekine göre daha sıkı bi diyet. Bakalim hayırlısı artik
Dediğin gibi diyet verdi tekrar canım. İnşallah düzelir artık
Canim korkutma kendini. Iri bir bebegin olacak muhtemelen. Ama haftalar ilerledikce kilo almasi vs de azalabiliyor. Eger gec dollenme degilse SAT tarihine gore takibe alir ve daha erken randevu araligini sıklaştirir doktorun. 4 kg olursa da ya suni sanci yada sezeryandan biri ile doguma alir. Ablamin kizi cok iri dogdu 4600 gr 55 cm :) onda da seker vs yoktu. Ama ailede cok iri kisi var.Kızlar doktorlar sat tarihine göre degerlendiyotlar bebislerimizi ama geç döllenme yada bebis geriden geliyorsa ultrasona göre değerlendiriyorlar bunu anlamış değilim benim şu an 3 hafta önde gidiyor ne dusunecegimi şaşırdım inanın . Doktor çok büyürse sıkıntı olabilir kaka yapabilir anne karninda dedi.şeker vs. Falanda yok hersey normal . Lutfen yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Oh maşallah minigineeeeHerkese günaydın kızlar :) bugün herkes çok mutlu ne güzel
Bizim de akşam kontrolümüz vardı 26+6 da 1044 gr olmuşuz 36 cm de boyumuz varmış
Çok şükür suyum da artmamış tekrar. İyi gidiyor dedi
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Masallah annesi hersey yolunda yanin:)Herkese günaydın kızlar :) bugün herkes çok mutlu ne güzel
Bizim de akşam kontrolümüz vardı 26+6 da 1044 gr olmuşuz 36 cm de boyumuz varmış
Olsun az kaldı sabır
Az kaldı inşallah sorunsuz atlatiriz canım diyete uymak zor ama yapacak bişey yok sabırlı olalım
Teşekkürler kızlar inşallah :)Canim sıkma canini. Son 3 ay. Insallah diyetle son 3 ayida atlatirsin.
Canim hangi ilde sezonu açacaksınız :) ben de denize girmek istiyorum alerjilerime kasintilarima iyi geliyo ama biz balikesir tarafina gidicez bu hafta orda imkansiz sanirimGünaydın. Baya yogun bir kaç gün geciriyorum.
Ve acaip dinlemeye ihtiyacım var.
Yarın deniz sezonunu acasımız var gerci
Amin canım inşallah. Maşallah büyümüş bebis :)Herkese günaydın kızlar :) bugün herkes çok mutlu ne güzel
İzmir foca tarafına gelin beklerizCanim hangi ilde sezonu açacaksınız :) ben de denize girmek istiyorum alerjilerime kasintilarima iyi geliyo ama biz balikesir tarafina gidicez bu hafta orda imkansiz sanirimbuzlu suya girmis gibi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?