- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.421
Günaydın hanimlar
Şeker tahlillerim yeniden yapıldı ve çok şükür bir sorun çıkmadı.
Doğuma son 106 günçok çok heyecanlıyım..100 günden aşağı inince birbirimizi islatacagiz eşimle sözlestik .
Sonuçta bu da bir askerlik
Bende çok istiyorum. Bi aksilik olmazsa yapicam inşallah. Beyaz elbise bakmadım henüz ama bulabilirsem beyaz elbise istiyorum. Kardeşim fotografcilikla ilgileniyor. Profesyonel fotoğraf makinesi de var ona cektiricem bende.Kızlar günaydın
Ben dün hamilelik dış çekim yaptırdım.
İnanılmaz keyifli geçti. Tabi yorucuydu. Ama çok güzel fotoğraflar çıktı. Eşim bile uyumlu şekilde eğlendi çekildi. Normalde sevmez böyle şeyleri ama hatıra olacak. Sosyal medyada paylaşmıyorum nazardan korkuyorum. Tabi Allahım a emanet yavrularımız ama hele bi doğsun yavrum. Size de öneririm eğer maddi imkanınız varsa deneyin derim. İlla profesyonel olmasa da olur giyinin ağaçlı böcekli kuşlu bi yere gidin çekilin. Gerçekten sonrası için güzel hatıra oluyor.
Aynen 26 haftalik kaç ay oluyor bir yerde farklı biryerede farklı kafam karışıyorBu ay hesaplamaları cok kafamı karıştırıyor netten bakınca.
Benim evim 2+1 sırf eşyalarını sigdiramayacagimi düşündüğüm için oturma odamı bozup bebek odasi yapıyorum. Hiç bozmak istemedim aslında ama dolap koymaya bile yerim yoktu. Bu şekilde çare buldum canimGünaydın hamişler :) kızlar bebeğime beşik alacağım anne yanı olanlardan alacağım. malesef yatak odam küçük. çekmeceliler ve büyüyen beşiklerde çok gözüm kalsada çaresiz.. o değil benim gibi yer sıkıntısı olanlar bebeğin eşyalarını nereye koyacaksınız. ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götüreceklerimi valize koydum, kalanı bir tane şifonyer çekmecesine sığmadı bile.. napcamı nere koycağımı şaşırdım. daha alacağım şeylerde var üstelik
Ben normal hafta hesabına göre gidip 26. Haftadaysa 6.5 ay diyorum :) diğerleri benim de çok kafamı karıştırıyor. Ben mesela su an 30. Haftamdayim 7.5 ay diyorumAynen 26 haftalik kaç ay oluyor bir yerde farklı biryerede farklı kafam karışıyor
aynen hepside ayrı bi terane söylüyor.Aynen 26 haftalik kaç ay oluyor bir yerde farklı biryerede farklı kafam karışıyor
aslında bir resim buldum netten o cok iyiydi eğer dogru iseBen normal hafta hesabına göre gidip 26. Haftadaysa 6.5 ay diyorum :) diğerleri benim de çok kafamı karıştırıyor. Ben mesela su an 30. Haftamdayim 7.5 ay diyorum
Bende böyle diyorum iste canım. 28. Hafta bitip 29-30 olunca 7.5 ayligim diyorum
Bende haftaya 7.aya giriyorumBence de doğrusu bu.. Benim haftaya cumartesi bitiyor 7.ayım :)
aynen bu resmi gördüğümden beri kendime geldimBende böyle diyorum iste canım. 28. Hafta bitip 29-30 olunca 7.5 ayligim diyorum
ben hem beyaz hem de pembe elbise aldım beyaz olan uzun elbise kısa kollu. pembe olan uzun kollu kısa elbiseydi. ikisini de taçlarla ve çiçeklerle kombinledim. internetten altlarına uygun ayakkabılar aldım. kızımın ismini hasırdan keçelere yazdırdım. hem ormanda hem d deniz kenarında çekim yaptık inanılmaz güzel fotolar çıktı. bu arada yanıma bir arkadaşımı da çağırdım çok yardımı oldu bana. eşime de beyaz gömlek siyah pantalon ve siyah şort t shirt ile kombin yaptık. aksesuarları unutma özellikle beyaz elbiseyle hasır şapka çok güzel oluyor. şunu da unutmayayım. çekime üzerimdeki normal kıyafetlerim ile başladık. inanır mısın doğal halim elbiseli hallerimden daha güzel daha gerçekçi olmuş. sen de kostüm giymeden önce sıradan bir t shirt ve pantalon ile çekime başla derim. hem daha zayıf göründüm sonuçta elbiseler dökümlü oluyor daha kilolu çıkıyorsun. şimdidien keyifli çekimler dilerim.Bende çok istiyorum. Bi aksilik olmazsa yapicam inşallah. Beyaz elbise bakmadım henüz ama bulabilirsem beyaz elbise istiyorum. Kardeşim fotografcilikla ilgileniyor. Profesyonel fotoğraf makinesi de var ona cektiricem bende.
onu bende düşündüm ama televizyonu salona taşımak birşey değil de köşe takımını resmen aşık olarak almıştık. onu elden çıkarmak istemiyorumBenim evim 2+1 sırf eşyalarını sigdiramayacagimi düşündüğüm için oturma odamı bozup bebek odasi yapıyorum. Hiç bozmak istemedim aslında ama dolap koymaya bile yerim yoktu. Bu şekilde çare buldum canim
Ayyy hasir sapka hiç düşünmemiştim canım. Çok iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim. Elbise dışında bahçıvan pantolon almıştım ben ; salopet. Onunla da cekineyim istiyorum dediğin gibi daha doğal oluyor. Beyaz elbise de hayalimdi:) inşallah vaktim olur da çekinirim. Elbiseleri nerden aldin peki internetten mi?ben hem beyaz hem de pembe elbise aldım beyaz olan uzun elbise kısa kollu. pembe olan uzun kollu kısa elbiseydi. ikisini de taçlarla ve çiçeklerle kombinledim. internetten altlarına uygun ayakkabılar aldım. kızımın ismini hasırdan keçelere yazdırdım. hem ormanda hem d deniz kenarında çekim yaptık inanılmaz güzel fotolar çıktı. bu arada yanıma bir arkadaşımı da çağırdım çok yardımı oldu bana. eşime de beyaz gömlek siyah pantalon ve siyah şort t shirt ile kombin yaptık. aksesuarları unutma özellikle beyaz elbiseyle hasır şapka çok güzel oluyor. şunu da unutmayayım. çekime üzerimdeki normal kıyafetlerim ile başladık. inanır mısın doğal halim elbiseli hallerimden daha güzel daha gerçekçi olmuş. sen de kostüm giymeden önce sıradan bir t shirt ve pantalon ile çekime başla derim. hem daha zayıf göründüm sonuçta elbiseler dökümlü oluyor daha kilolu çıkıyorsun. şimdidien keyifli çekimler dilerim.
Iste bende o köşe takımını şimdi balkona cikarticam mecburen. Balkonu kapattık o yüzden. Başka çare bulamadık canimonu bende düşündüm ama televizyonu salona taşımak birşey değil de köşe takımını resmen aşık olarak almıştık. onu elden çıkarmak istemiyorum
evet hepsini internetten aldım.beyaz elbisemi hepsiburadadan aldım , pembe elbisemi hamilesepeti diye inst. aldım. ayakkabılarımı trendyoldan aldım. pembe elbise hariç diğerleri uygundu. toplmada 530 tl verdim aksesuarlarla beraber çekime de 600 tl verdim. ama değdi. sen çekimi ücretsiz yapacaksın ordan yırttın :)Ayyy hasir sapka hiç düşünmemiştim canım. Çok iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim. Elbise dışında bahçıvan pantolon almıştım ben ; salopet. Onunla da cekineyim istiyorum dediğin gibi daha doğal oluyor. Beyaz elbise de hayalimdi:) inşallah vaktim olur da çekinirim. Elbiseleri nerden aldin peki internetten mi?
ayy ne güzel o zaman öyle yapman mantıklı. bnm balkonum açık ve küçük :sIste bende o köşe takımını şimdi balkona cikarticam mecburen. Balkonu kapattık o yüzden. Başka çare bulamadık canim
Bu resmi kaydedeyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?