temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oh oh 100den düşünce daha hızlı ilerliyor sanki zaman.. Şuan bakıyorum 84 kalmış takvime göre gerçi normalde daha az bi 10 gün kadar ama düşünce daha farklı bir heyecan ayyy :

Havalarin isinmasi hepimize yaramis anlasilan :) Benimki de bu sabah erkenden uyandirdi beni pek huyu degildir ama :) Hersey iyi hosta kac gundur anlayamadigim bir agri aci var sol bacagimda, ters hareket mi yaptim diye dusunuyorum ama aklima da gelmiyor, sol kalcamdan bacagima dogru yururken sekiyorum nerdeyse garip, amaan bu hamilelikte insani huylu yapiyor :))

Bende çok istiyorum. Bi aksilik olmazsa yapicam inşallah. Beyaz elbise bakmadım henüz ama bulabilirsem beyaz elbise istiyorum. Kardeşim fotografcilikla ilgileniyor. Profesyonel fotoğraf makinesi de var ona cektiricem bende.

Günaydın hamişler :) kızlar bebeğime beşik alacağım anne yanı olanlardan alacağım. malesef yatak odam küçük. çekmeceliler ve büyüyen beşiklerde çok gözüm kalsada çaresiz.. o değil benim gibi yer sıkıntısı olanlar bebeğin eşyalarını nereye koyacaksınız. ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götüreceklerimi valize koydum, kalanı bir tane şifonyer çekmecesine sığmadı bile.. napcamı nere koycağımı şaşırdım. daha alacağım şeylerde var üstelik

Benim evim 2+1 sırf eşyalarını sigdiramayacagimi düşündüğüm için oturma odamı bozup bebek odasi yapıyorum. Hiç bozmak istemedim aslında ama dolap koymaya bile yerim yoktu. Bu şekilde çare buldum canim

Aynen 26 haftalik kaç ay oluyor bir yerde farklı biryerede farklı kafam karışıyor
Ben normal hafta hesabına göre gidip 26. Haftadaysa 6.5 ay diyorum :) diğerleri benim de çok kafamı karıştırıyor. Ben mesela su an 30. Haftamdayim 7.5 ay diyorum

Bende çok istiyorum. Bi aksilik olmazsa yapicam inşallah. Beyaz elbise bakmadım henüz ama bulabilirsem beyaz elbise istiyorum. Kardeşim fotografcilikla ilgileniyor. Profesyonel fotoğraf makinesi de var ona cektiricem bende.
ben hem beyaz hem de pembe elbise aldım beyaz olan uzun elbise kısa kollu. pembe olan uzun kollu kısa elbiseydi. ikisini de taçlarla ve çiçeklerle kombinledim. internetten altlarına uygun ayakkabılar aldım. kızımın ismini hasırdan keçelere yazdırdım. hem ormanda hem d deniz kenarında çekim yaptık inanılmaz güzel fotolar çıktı. bu arada yanıma bir arkadaşımı da çağırdım çok yardımı oldu bana. eşime de beyaz gömlek siyah pantalon ve siyah şort t shirt ile kombin yaptık. aksesuarları unutma özellikle beyaz elbiseyle hasır şapka çok güzel oluyor. şunu da unutmayayım. çekime üzerimdeki normal kıyafetlerim ile başladık. inanır mısın doğal halim elbiseli hallerimden daha güzel daha gerçekçi olmuş. sen de kostüm giymeden önce sıradan bir t shirt ve pantalon ile çekime başla derim. hem daha zayıf göründüm sonuçta elbiseler dökümlü oluyor daha kilolu çıkıyorsun. şimdidien keyifli çekimler dilerim.

onu bende düşündüm ama televizyonu salona taşımak birşey değil de köşe takımını resmen aşık olarak almıştık. onu elden çıkarmak istemiyorum

Ayyy hasir sapka hiç düşünmemiştim canım. Çok iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim. Elbise dışında bahçıvan pantolon almıştım ben ; salopet. Onunla da cekineyim istiyorum dediğin gibi daha doğal oluyor. Beyaz elbise de hayalimdi:) inşallah vaktim olur da çekinirim. Elbiseleri nerden aldin peki internetten mi?

onu bende düşündüm ama televizyonu salona taşımak birşey değil de köşe takımını resmen aşık olarak almıştık. onu elden çıkarmak istemiyorum
Iste bende o köşe takımını şimdi balkona cikarticam mecburen. Balkonu kapattık o yüzden. Başka çare bulamadık canim

evet hepsini internetten aldım.beyaz elbisemi hepsiburadadan aldım , pembe elbisemi hamilesepeti diye inst. aldım. ayakkabılarımı trendyoldan aldım. pembe elbise hariç diğerleri uygundu. toplmada 530 tl verdim aksesuarlarla beraber çekime de 600 tl verdim. ama değdi. sen çekimi ücretsiz yapacaksın ordan yırttın :)

Yürüyüşe başlamam farz oldu da 10 dk sonra taş gibi oldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…