- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.441
Yürüyüşe başlamam farz oldu da 10 dk sonra taş gibi oldum :/
Canim bende aynı durumdayim. Gardolabimin benim olan kısmında bir bölüm boşalttim bende orayı kullanmayi düşünüyorum. Ben bide park yatak aldım aynali dolabimi bile odamdan çıkarmak zorundayim canımGünaydın hamişler :) kızlar bebeğime beşik alacağım anne yanı olanlardan alacağım. malesef yatak odam küçük. çekmeceliler ve büyüyen beşiklerde çok gözüm kalsada çaresiz.. o değil benim gibi yer sıkıntısı olanlar bebeğin eşyalarını nereye koyacaksınız. ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastaneye götüreceklerimi valize koydum, kalanı bir tane şifonyer çekmecesine sığmadı bile.. napcamı nere koycağımı şaşırdım. daha alacağım şeylerde var üstelik
https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.htmlaynen hepside ayrı bi terane söylüyor.
aslında bir resim buldum netten o cok iyiydi eğer dogru ise
Evet çekim ücretsiz olacak ama ne kadar profesyonel olur bilmiyorum. Kardeşim ilk defa böyle hamile pozları çekecek. Netten örnek fotolar bulup istediklerimi gostericem artık :) bende hastanedeki çekime para vericem doğuma kardeşim giremeyeceği için. Söylediğin sitelere bende bakayım canım sağolevet hepsini internetten aldım.beyaz elbisemi hepsiburadadan aldım , pembe elbisemi hamilesepeti diye inst. aldım. ayakkabılarımı trendyoldan aldım. pembe elbise hariç diğerleri uygundu. toplmada 530 tl verdim aksesuarlarla beraber çekime de 600 tl verdim. ama değdi. sen çekimi ücretsiz yapacaksın ordan yırttın :)
Canim ben hergun disarda yuruyus yapiyorum ama evin onu biraz yokus hep orada tikaniyorum :) kendini cok zorlama yavas yuru biraz.Yürüyüşe başlamam farz oldu da 10 dk sonra taş gibi oldum :/
Buna göre 40. haftada 10 aylik hamile olmus oluyoruz, aylari 4 haftadan hesaplamis önden gidiyor gibi geldi bana :) Benim takip ettigime gore;
Buna göre 40. haftada 10 aylik hamile olmus oluyoruz, aylari 4 haftadan hesaplamis önden gidiyor gibi geldi bana :) Benim takip ettigime gore;
25+5 = 6 aylik
30+0 = 7 aylık
34+2 = 8 aylık
38+4 = 9 aylik
40+0 = 9 ay 10 gunluk
Ben buna gore soyluyorum su an soranlara 6.5 aylik diyorum 7 nin bitmesine 2 hafta var :)
Canim bende boyle hesapliyorum. Bana da bu sekilde mantikli geliyor.Buna göre 40. haftada 10 aylik hamile olmus oluyoruz, aylari 4 haftadan hesaplamis önden gidiyor gibi geldi bana :) Benim takip ettigime gore;
25+5 = 6 aylik
30+0 = 7 aylık
34+2 = 8 aylık
38+4 = 9 aylik
40+0 = 9 ay 10 gunluk
Ben buna gore soyluyorum su an soranlara 6.5 aylik diyorum 7 nin bitmesine 2 hafta var :)
dolap içi raf oluyor ya ondan alacağım madame coco da vardı. Birazcık bile olsa işimi görür diye düşünüyorum, kendi dolabımın olduğu kısma koyaağım. bende komidin çıkaracağım mecburen :s park yatak daha mı geniş oluyor?Canim bende aynı durumdayim. Gardolabimin benim olan kısmında bir bölüm boşalttim bende orayı kullanmayi düşünüyorum. Ben bide park yatak aldım aynali dolabimi bile odamdan çıkarmak zorundayim canım
bendede öyle oluyorbazen ayaktayken bazen sırt üstü bazen yuruyuste cogunlukta yoruldugumda karnım cok sertlesiyor sizde de oluyor mu kızlar
Ben şuana kadar 12 kilo almışım ama hiç hissetmiyorum enteresan ya :/ sadece koca bir göbüş oldu o da öne doğru. Portakal suyunu falan kestim şimdi meyveyi de artık kırmızı olanlardan yana tercih edicem çünkü tam bir meyve delisi oldum.günaydın kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 9 kilo aldım kendimi tanıyamıyorum :)
günaydın kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 9 kilo aldım kendimi tanıyamıyorum :)
Sizleri boyle gordukce uzuluyorum bendaha hic bisey almadim mayis sonu gibi hepsini topluca alicam besikleride haziran basinda alicam hersey maddiyata bakiyor.Kızlaar ben bebişkomun kıyafetlerini yıkadım ne olur ne olmaz mayıs ortası yapacaktım ama risk var diye hazırladım şimdidenmis gibi koktular.. Ariel bulamadım gittiğim markette.. Bende omo bebekler için deterjanını aldım.. Biberonlarımızı kaynattım. Kurusunlar hepsi ütü vs. Bitirip çantayı hazırlamaya başlayacağım. Henüz kendime hazırlamadım.. Onları da bu hafta alıp pijamaları çantaya ekleyeceğim.. Bizde hafta sonu böyle geçiyor bakalım.. Eşim odayı da ayarlayacak bugün şimdilik bizim yanımıza sonra abiyle birlikte bakalım.
ne sütü bana bişey demedi hemşire.Sizleri boyle gordukce uzuluyorum bendaha hic bisey almadim mayis sonu gibi hepsini topluca alicam besikleride haziran basinda alicam hersey maddiyata bakiyor.
Kizlar saglik ocagindan hani sut karti veriyolar ya bu konu hakkinda bilgi verdilermi bana henuz bisey soylenmedi.
iyisin sen ama maşallah.8 kilo aldım canım ben de.. Ödemim de var biraz tuzu azalttım tamamen kesmesem de daha az tüketiyorum. Hala kıyafetlerim oluyor göbüş kısmı dışındakilolu başladım daha fazla almamam gerek en fazla 4 daha alabilirim o kadar
kilo alma şekline bakılırsa doğumdan sonra gidecek kilolardan almışsın sen:) benimde karın göbek sağ sol doldu. kollarda bacakta yüzde birşey yokda, birazda popom büyüdü.Ben şuana kadar 12 kilo almışım ama hiç hissetmiyorum enteresan ya :/ sadece koca bir göbüş oldu o da öne doğru. Portakal suyunu falan kestim şimdi meyveyi de artık kırmızı olanlardan yana tercih edicem çünkü tam bir meyve delisi oldum.
Eskiden sayarsak 8 kilo ama ilk günkü kilomun üstüne 3.5 kilo aldım henüzgünaydın kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 9 kilo aldım kendimi tanıyamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?