temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canım. Allah vakti zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. İnşallah hepimizin doğumu sağlıkla risksiz sıkıntıaız geçer. İnşallah lazım olmaz ama eşinle kan grubunuzun aynı olması çok güzel. Bizim de öyle çok şükür.

Bende bilmiyordjm canım. Sağlık Ocağı mi veriyor bunu?

Ah ah sen bir de beni bilsen. 22 yaşımdayim evlendik 1 ay sonra çocuk istedik Allaha bin şükür nasip oldu. Ama çevreyi bir duy bir gör. Insam gezmesine tozmasina bakar azıcık bilmem ne. Ne laflar duyuyorum. Ama ben eşimle zaten 6 yıl sevgili kaldım gezdim tozdum gerektiği gibi ve genç anne olmak istedim ama anlatamazsin millete işte

Benim 3.ya herkes ayy digeride cok kucukmus. 2 de yetermis gibi seyler duyuyorum. Bende aaa niye ya buyur bir sekilde, ben cocuklari severim. Simdi istemesem 2 sene sonra isterdim vs siz asil kendinize bakin bir tane yada 2 tane var yarin bir gun evden gidince napicaksiniz diyorum :)

Ağzı olan konuşuyor, ayrıca 2.5 seneyi devirmiş olacaksınız neyine laf etmişler bilemedim, ben 5.ayımda gayette isteyerrk hamile kaldım soran olursa da istedim yaptım diyip geçiyorum hiç takmam öyle şeyleri :)

İnşallah canım.. Evet o büyük avantaj.. Oğlumla da aynı grubumuz.. Kızım belki negatif olabilir ya da aynı olabilir. Anneannemiz negatif çünkü. Sağlıkla gelsin de gerek kalmaz inşallah.. Kuzucuklara kavuşmaya çok uzun zaman da kalmadı :)

Ben daha geniş diye biliyorum canım. 70x110 diye hatırlıyorum ölçüleri. O raflara bende bakayım canım
acaba farklı şeyden mi bahsediyoruz benim baktığım 30 cm e 20 cm e civarıydı. beş raflı bez raf dolaptaki askı kısmına takılıyor, internette bulursam yollum canım

Bayanlar ve minik bebişler günaydın
Size bir sorum var bu emzik hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da öneriyorsunuz? Bazılaeı hiç alıştırmayın diyor. İlk bir ay zaten hiç kullanmayın diyenler var. Benim pek fikrim yok açıkcası. Hastaneye götürmeme gerek var mı mesela?

Emzik konusunda herkes bisey soyluyor canim. Ama ben bikac ay verilmemesi taraftariyim. Cunku miniklerin emme refleksinin yani sira kendilerini guvende hissetmek anne kokusunu almak icin de emme ihtiyaci hissediyorlar. Belki ileri ki zamanlarda uyutmak icin alistirilabilir. ama uzun sureli kulkanimi da zararli deniyor. ağız diş yapısının bozulması, konuşmanın gecikmesi, kulak ve burun hastalıklarının daha sık görülmesi gibi...

Benim yengemde aldı gecen ay süt ,ama her yerde yok sanırım .

Günaydın ,hastaneler emziğe karşı bildiğim kadarıyla bence götürme.Ablam doğum yaptığında hemşireler odaları geziyordu emzik vermeyin sakın diye. Ama ben vermeyi düşünüyorum eve gelince , uyku açısından rahat olacağını düşünüyorum .Bizde emdik hiç bir zararı olmadı :)

Hic kullanmadim canim. Bunda da vermeye niyetim yok. Ilk aylarda bebek ne zaman emmek isterse anne sutu vermek gerekiyor. Emzigi 6 ay civari disi kasinirke verdim. Onla disini kasiyip attilar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…