temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar bebek arabası hangisini aldınız ya da alacaksınız travel sistem olanlardan ?

kızlar ilk başta çok kilo alıp da şu aylarda kilo alımı yavaşlayan var mı benim gibi

İlk aylarda 1 kilo aldım sonra 7 daha aldım toplamda 8 ama şuan almıyorum.. Tuzu azalttım tam buğday olsa bile ekmeği kestim. Şişkinşiğim çoktu. Protein ve sebzeye ağırlık verdim şişliğim azalmaya başladı. Kilo almam ya durdu ya da vermiş bile olabilirim kontrolde belli olur. Ama evdeki terazide sabit durumdayım :)

Kızlar hastane çantasına hasta bezi mi ped mi koyuluyor yoksa başka bir alternatif daha varmı konulan kullanımı hangisi daha iyi oluyor
Ne guzel bir soru olmus bende gelip gidip su depend mesane pedine bakiyorum acaba gerekirmi alsak 10lu paketler var yada sadece gece ped yeterli olurmu ki

Canim 28. Hafta itibari ile anne vucudu hamilelige alistigindan kilo alimi yavaslar. Tabi sen birde dikkat ettiginden. Senin kilo alimin yavaslar yada durur. Muhtemelen bundan sonrada cok almazsin. 1 -2 kg daha alip hamileligi bitirirsin.

Ne guzel bir soru olmus bende gelip gidip su depend mesane pedine bakiyorum acaba gerekirmi alsak 10lu paketler var yada sadece gece ped yeterli olurmu ki
Ben ped koyucam cunku dogumdan sonra yogun kanamada hastaneden hasta bezi veriyorlar. Birde doktorunuz rahmi iyi temizlerse yogun kanama olmuyor. Adet donemindeki kanama gibi geciyor. Oda 1 haftaya baya hafifliyor. Sezeryan olanlar arkadaslarimsa cok daha az kanama olmustu.

kızlar bebek arabası hangisini aldınız ya da alacaksınız travel sistem olanlardan ?
Az yer kaplayan ve hafif bir travel sistem istersen chicco little way plus kullanisli olur. Ama fiyati uygun hafif biraz daha buyuk bir araba istersen casual cadillac air guzel. Agir olan arabalar ilk aylarda sorun oluyormus gibi gelmesede sonradan hafif araba aliyorsun.

Ben de ondan aldim canim nolur nolmaz diye belki lazim olur. Peki onu kullanmadan once napicaz sormayi unutmusum ben orda. Biberonu sabunlu su ile yika dedi ama emzik konusunda napmak gerekiyo acaba?

Kızlar bugün temizlik yaparken belime bacaklarima kasiklarima bir ağrı girdi anlatamam size. Hemen uzandim falan ama kitlendim kaldım resmen. Hatta vajinamda bile ağrı hissettim neden oldu anlamadım. Temizlik dediysem çok ağır bişey de yapmiyodum yere oturup buzdolabını temizliyim demiştim sonrasında kötü oldum. Böyle durum yaşayan var mı. Şeyin acimasi korkuttu beni ona anlam veremedim şu an daha iyiyim ama o sıra çok korktum bende eskksi gibi dışarda rahat rahat gezemiyorum artık. Iyiki baya eşyaları almışım önceden. Hatta kalan tek tük şeyleri de düğünden dolayi 3 hafta sonra falan alabilicem. Diyorum o zamanlar daha ağır olursam keşke hepsini halletseydim. Insan hep iyi olacakmis gibi hissediyor ama inanin öyle değil. Daha haftasi erken olanlar için diyorum sakın daha çoook var demeyin bence. Yani istesem gidio aldirabilecegim insanlar var çevremde ama insan bebeği için yapacağı şeyleri kendisi yapmak istiyor biraz. Benim için öyle yani

Canim benim de kendimi yordugum zaman bel, kasik ve genital bolgede agri oluyo. O alttaki kemigim sizliyo resmen. Sen de yoruldun demek ki ondan oyle oldu. Dinlenince gecer insallah.
Kesinlikle haklisin ben de iyi ki erken almisim diyorum. Su an bi kac eksik kaldi onlari da tamamlicam, hastane çantamı hazirlicam yoksa ileriki aylarda yuruyemicekmisim gibi geliyo.

Aynen öyle canım bende hazırlıcam daha cantami ama 3 hafta sonra anca yani. O yüzden dua ediyorum inşallah o zamanlar daha da agirlasmiyim diye

Ya o bölgede öyle bir ağrı vardı ki elimi süremedim sanki böyle çok büyük bir sivilce cikacakmis gibi olur da içerden ağrir dokunamazsin onun gibi bi ağrı. İnşallah geçer canım.

Evet çalışacağım için o zaman gerekli biliyorum ama en başında bebekler yeterince çekmezse emmezse az gelmesin diye alayım dedim ama çok marka model var kafam karışıyor
Ben araştırmıştım canım ameda nın lactaline diye bi modeli var çiftli elektrikli ve pilli. 700 tl civarında. En güzeli bu gibi geldi bana. Özellikle manuel alma diye önerdiler bana. Hastanelerden kiralık da alabiliyormuşsun aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…