- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.561
Ben de 6. ayımı doldurup başlarım diye düşündüm. Ama arkadaş önerilerine göre 3. ayda sağmaya başlayıp depolamak süper iş görüyormuş, ilerleyen zamanlarda süt azalırsa vs. bu saklama kaplarında buzlukta 4 aya kadar durabiliyormuş, sağıp tarihleyip koymakta bence de çok yararlı diye düşünüyorum.ben aldım açıkçası.. çünkü daha 3,5 -4 aylıkken yeniden işe başlıcam her nekadar süt izni olsa bile. buyüzden mecburen sağar bırakırım diye aldım , dediğin gibi sütüde artıyor diye okudum ama nekadar doğru onu bimiyorum ben biraz zorunluluktan aldım
Ben de 6. ayımı doldurup başlarım diye düşündüm. Ama arkadaş önerilerine göre 3. ayda sağmaya başlayıp depolamak süper iş görüyormuş, ilerleyen zamanlarda süt azalırsa vs. bu saklama kaplarında buzlukta 4 aya kadar durabiliyormuş, sağıp tarihleyip koymakta bence de çok yararlı diye düşünüyorum.
canım bence şimdiden çok ani kararlar verme, şimdilik gidebildiğin kadar git, izne çık istediğinde tabii ki ama dönüş için acele karar verme derim. çünkü bazı kişilerde (eğer bebek bakımı için destek olacak birileri varsa tabii) işe döneyim artık diyenler de olabiliyor.Ayy çok zor.. 32 hafta çok geç 16 haftada çok az bence zati iyice agirlascaz ki şimdiden agiriz e bebisleri 8 haftada da büyütemicegimize göre.. nolcaz biz hakket.. Ben isi birakicam sanırım donmicem yeniden yapamam bunu küçücük bebeğime.. Hic anlayışları yok çünkü is yerimdekilerin..
canım bence şimdiden çok ani kararlar verme, şimdilik gidebildiğin kadar git, izne çık istediğinde tabii ki ama dönüş için acele karar verme derim. çünkü bazı kişilerde (eğer bebek bakımı için destek olacak birileri varsa tabii) işe döneyim artık diyenler de olabiliyor.Ayy çok zor.. 32 hafta çok geç 16 haftada çok az bence zati iyice agirlascaz ki şimdiden agiriz e bebisleri 8 haftada da büyütemicegimize göre.. nolcaz biz hakket.. Ben isi birakicam sanırım donmicem yeniden yapamam bunu küçücük bebeğime.. Hic anlayışları yok çünkü is yerimdekilerin..
ay canım okuyunca içim kötü oldu.Ayy çok zor.. 32 hafta çok geç 16 haftada çok az bence zati iyice agirlascaz ki şimdiden agiriz e bebisleri 8 haftada da büyütemicegimize göre.. nolcaz biz hakket.. Ben isi birakicam sanırım donmicem yeniden yapamam bunu küçücük bebeğime.. Hic anlayışları yok çünkü is yerimdekilerin..
benim özellikle yürürken bir anda semsert olabiliyor sonra yatıp, dinlenince geçiyor. ama bu haftalarda başlaması normalmiş.ben bu kasılmaları hiç bilmiyorum.. nasıl oluyor nerde nasıl bir his oluyor kasılmaları olan birz bahsedebilirmi
Canım ben de yaşamadım ama cuma günü sordum doktoruma karnın üst kısmının sertleşmesi durumunda olan kasılmaymış önemlisi. Göbek deliğinin daha üstü sertleşirse kasılırsa ve saatte bir iki kere olursa mutlaka gel dedi. Yoksa dinlen geçer dedi.ben bu kasılmaları hiç bilmiyorum.. nasıl oluyor nerde nasıl bir his oluyor kasılmaları olan birz bahsedebilirmi
Canım ben de yaşamadım ama cuma günü sordum doktoruma karnın üst kısmının sertleşmesi durumunda olan kasılmaymış önemlisi. Göbek deliğinin daha üstü sertleşirse kasılırsa ve saatte bir iki kere olursa mutlaka gel dedi. Yoksa dinlen geçer dedi.
canım bence şimdiden çok ani kararlar verme, şimdilik gidebildiğin kadar git, izne çık istediğinde tabii ki ama dönüş için acele karar verme derim. çünkü bazı kişilerde (eğer bebek bakımı için destek olacak birileri varsa tabii) işe döneyim artık diyenler de olabiliyor.
ay canım okuyunca içim kötü oldu.Kötülük mü etmiş olcaz bebişe ben mecbur başlıycam iznim bitince. Nasıl olacak bilmiyorum. O yüzden dayanabildiğim kadar dayanıp geç çıkıcam izine
Ah bu hormonlar canım. Çok hassasım bu konuda. Ben de hiç istemiyorum işe dönmeyi nasıl bırakcam bilmiyorum. Bir de benim bebişime bakıcı bakacak o yüzden de biraz vicdan yapıyorum bu konuda galibaYa ise dönmem için başka bi is ayarlamam lazim suanki isim hic uygun olmicak bildiğim için baya kararliyim aslında..
Hayatım ben suanki isime dönersem ciddi kötülük etmiş olcam markette çalışıyorum ne doğru dürüst saatim belli ne izin günüm.. Hani bu yüzden benim durumumda kötülük.. Adam akilli isim olsa donmezmiyim bnde ah.. Esimde fevri karar verme diyor ama gebeligimi burnumdan getirdiler resmen aldigim uc kuris maasim yola yrmege gidiyor zaten cocuguma bi kuruş faydam olmicak boyle o yuzden daha çalışmam onlarla..bebisim bir iki yaşına basınca anca yeniden is aramaya başlıcam..
Çalışan anne boşa değil hoş yine bebis için çalışıyor olcak o yüzden çalışmaya tabiki devam etceniz bacım siz bu kötülük değil sizin adınıza bebeginize en iyi şartları sağlamak için çalışıyorsunuz sonuçta..
sıcak suda beklettim canım ben sonra normal yıkadım. tecrübeli bir arkadaşım demişti bana sıcak suda biraz beklet diye.Ben de ondan aldim canim nolur nolmaz diye belki lazim olur. Peki onu kullanmadan once napicaz sormayi unutmusum ben orda. Biberonu sabunlu su ile yika dedi ama emzik konusunda napmak gerekiyo acaba?
Canim annelik daha hamilelikle basliyor iste, once evlatlarimizi dusunmeye basliyoruz,ben de ozel bir hastane de calisiyordum sabah 7de evden cikip aksam 7 de eve giriyordum, oturdum dusundum ben bu cocuga boyle nasil bakacagim baktigimdan ne anlayacagim gunde kac saat gorecegim? Yemisim isi gucu dedim bastim istifayi hicte pisman degilim simdi onu kucagima alip onunla gecirecegim gunlerin saatlerin hayalini kuruyorum, tabiki herkes imkanlari dogrultusunda aliyor bu kararlari, ama icin nasil rahat edecekse onu yapYa ise dönmem için başka bi is ayarlamam lazim suanki isim hic uygun olmicak bildiğim için baya kararliyim aslında..
Hayatım ben suanki isime dönersem ciddi kötülük etmiş olcam markette çalışıyorum ne doğru dürüst saatim belli ne izin günüm.. Hani bu yüzden benim durumumda kötülük.. Adam akilli isim olsa donmezmiyim bnde ah.. Esimde fevri karar verme diyor ama gebeligimi burnumdan getirdiler resmen aldigim uc kuris maasim yola yrmege gidiyor zaten cocuguma bi kuruş faydam olmicak boyle o yuzden daha çalışmam onlarla..bebisim bir iki yaşına basınca anca yeniden is aramaya başlıcam..
Çalışan anne boşa değil hoş yine bebis için çalışıyor olcak o yüzden çalışmaya tabiki devam etceniz bacım siz bu kötülük değil sizin adınıza bebeginize en iyi şartları sağlamak için çalışıyorsunuz sonuçta..
Ah bu hormonlar canım. Çok hassasım bu konuda. Ben de hiç istemiyorum işe dönmeyi nasıl bırakcam bilmiyorum. Bir de benim bebişime bakıcı bakacak o yüzden de biraz vicdan yapıyorum bu konuda galibaallah yardımcımız olsun valla canım herkes başka sıkıntıda
Aynen öyle canım hayırlısı olsun. Allah bize de onlara da sağlık versin de bir şekilde olur hepsi.Tabiki hayatım kolay mi bu kadar zaman heyecanla bekle sonunda kavuş kokusunu içine çek sonra onu eve birakip ise git..Allah sabır versin dayanma kuvveti versin inşallah.. Ama dedim ya herşey yine onlar için.. Devir boyle anacim tek maaşla çocuk buyutulmuyor maalesef..
Ben kullandım canım 1 defa. 10 mayıs ya doktora gittiğimde soylicem bakalım tekrar test yapicak mi?Selam hanımlar..
Acaba aranızda idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanan var mı? Hafif enfeksiyon var kullanın dedi Dr anlamdim bir şikayetim yok aslında. Hani şu tek seferlik şase ilac varya onu yazdı..
Ben kanz fernanda aldım canimkızlar bebek arabası hangisini aldınız ya da alacaksınız travel sistem olanlardan ?
Niye canım çok buyumedi mi karnin? Benim baya var gobegim ama sivri :) yanlar boş olduğu için salopetin yanları boş duruyor. Tam sarmiyor ama çok ta kötü durmuyor istebana hala hamile salopetler olmuyor.. uyuz oluyorum.. babasının pantolonu giymiş mniik çocuklar gibi oldum her hafta deniyorum olursa alcam diye normal salopetim vardı zaten ama onun da kemer kısmı tam göbişime denk geldiğinden hiç hoş durmuyor :) içimde kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?