temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar hanımlar akşam miniğimizin arabası geldi en baştan beri stokke diye tutturmuştum çok şükür kavuştum ağır hantal filan demişlerdi ama çok kolay kullanılışı bebek yukarda ve yönü size dönük 2-3 yaşına gelince baston da almayı düşünüyorum o zaman çok daha kullanışlı oluyormuş

Evet cnm ben de o modeli en çok duydum iyi yorum olarak. Kiralıklar hijyen konusunda nasıl olur ki :/

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

Günaydın kızlar bu saat oldu toplasan yarım saat uykuya dalabilmisimdir el ayak uyuşması yanma hissi beni delirtti üç dört gecedir bu sekildeyim ise nasıl gidicem düşünüyorum şimdi tatilde gün içi arada uyuyodum şu üç hafta sabredebilirsem izne ayrilicam uzatamicam izni bu gidişle

Aynı durumdayım bacım.. Aptal gibi yıllık izne çıktım bianlik sinirle simdik iyice hamlamisim ise döndüm ama nasıl döndüm belli değil.. Uyku desen bölük börcük saçma sapan uyuyup uyaniyorum surekli.. Gün içinde de sürekli mizmizlaniyorum elimde değil heryerlerim agriyor çok sinirliyim içim sıkılıyor böle darallar geliyor bana.. Yok anam biz 32.haftayı doldurur doldurmaz tıpış tıpış alcez galiba o raporu...

Benim de iznimden bi on günüm kaldı beş beş kullanıcam mecbur haftaları doldurmak için sağolsun doktorlar ohalden dolayı rapor vermeye korktukları ve anlayışsız amirler yüzünden tükettik izinleri canı sağolsun bebeğimizin sabredicez b12 iğnesi başlıcam belki rahatlatır çok düşmüş onun yaptığı sorunlar aynı önceden de olurdu tabi hamilelikte eklenince daha da ağır geçiyor

Ay inşallah rahatlatir.. Bakam bende cumartesi gitcem doktora ne dicek bilmiyorum son kontrolde daha erken çıkamaz miyim doğum iznine diye sormustum du bakalım bidaki aya durumuna gore rapor mapor ayarlarız bisiler dedi bakayım.. Vermiyorlar ama rapor filan dediğin gibi ohalden ötürü.. İs yerin nasıl senin çok yoruyorlar mi rahat misin.. Ben oturuyorum valla artik gikini çıkartan olursa devlet bana bu hakki tanıyor diyorum yada devlet bana otur diyor devlete karşı mi geleyim heee diyorum susuyorlar benenesi bu zamana kadar cektirdiklerine saysinlar hih...

Ben de bilgisayar başındayım memurum ama işte ne kadar olsa evdeki kadar rahat olmuyorsun şuraya uzanayım diyemezsin :) yüzdük kuyruğuna geldik bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah

Ben de bilgisayar başındayım memurum ama işte ne kadar olsa evdeki kadar rahat olmuyorsun şuraya uzanayım diyemezsin :) yüzdük kuyruğuna geldik bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah

İnşallah bacım insallah.. Ayy gelsin artım bebislerimiz zaman hem çok hızlı hem çok yavaş geliyor bi yandan ne zaman bu kadar ilerledi anlamıyorum bi yandan günümüz gelmek bilmiyor artik bebeğimi kucagimda istiyorum.. Oyy ne garip bişi bu böle...

Bana zaman geçmek bilmiyor 30 haftaları geçsem daha hızlı akacakmis gibi

Kızlar hastane çantasına hasta bezi mi ped mi koyuluyor yoksa başka bir alternatif daha varmı konulan kullanımı hangisi daha iyi oluyor

Ben her ikisini de koydum çantama.. Ped olarak gece koydum. Oğlumda sezaryen olmama rağmen hasta bezi kullandım 2 gün. Sonrasında gece pedi kullandım ama o bile yetmiyordu yarım saate değiştiriyordum. Benle alakalı sanırım bu durum. Adet kanamalarım yoğun olmaz ama doğumda çok yoğundu. Bu kez de riskimden dolayı yoğun kanama yaşama ihtimali var 3 hasta bezi koydum yetmezse evden getirir eşim ama hastane için yeter gibi geldi.

Canim 28. Hafta itibari ile anne vucudu hamilelige alistigindan kilo alimi yavaslar. Tabi sen birde dikkat ettiginden. Senin kilo alimin yavaslar yada durur. Muhtemelen bundan sonrada cok almazsin. 1 -2 kg daha alip hamileligi bitirirsin.

İnşallah canım kilom var zaten çok fazla almak istemiyorum. Oğlumda 30 aldım şuan çok çok iyiyim :)

Kızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .

ben almayı düşünüyorum ama nasıl bişe alcam karar veremedim. bide biz bunları nezamandan sonra kullnıyoruz doğumdan bikaç hafta sonramı acaba

bana hala hamile salopetler olmuyor.. uyuz oluyorum.. babasının pantolonu giymiş mniik çocuklar gibi oldum her hafta deniyorum olursa alcam diye normal salopetim vardı zaten ama onun da kemer kısmı tam göbişime denk geldiğinden hiç hoş durmuyor :) içimde kalcak

Kızlar bişey sorucam inş ihtiyacımız olmaz ama sırf süt artırmak için bile kullanıyorlarmış süt sağma makinelerini sizler aldınız mı?

ben aldım açıkçası.. çünkü daha 3,5 -4 aylıkken yeniden işe başlıcam her nekadar süt izni olsa bile. buyüzden mecburen sağar bırakırım diye aldım , dediğin gibi sütüde artıyor diye okudum ama nekadar doğru onu bimiyorum ben biraz zorunluluktan aldım

Günaydınnn . Bende bu ay maaşımı alır almaz süt sağma makinası alıcam . Marka öderiniz var mı?

al benden de okadar ama izni çok öncesinden almak da istemiyorum, sonrasına kalsın diye nasıl dayanıcam bilmiyorum :/

al benden de okadar ama izni çok öncesinden almak da istemiyorum, sonrasına kalsın diye nasıl dayanıcam bilmiyorum :/

Ayy çok zor.. 32 hafta çok geç 16 haftada çok az bence zati iyice agirlascaz ki şimdiden agiriz e bebisleri 8 haftada da büyütemicegimize göre.. nolcaz biz hakket.. Ben isi birakicam sanırım donmicem yeniden yapamam bunu küçücük bebeğime.. Hic anlayışları yok çünkü is yerimdekilerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…