- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.541
Aynı durumdayım ben de ilk başlarda doymak nedir bilmiyordum kabınhidrat delisi olmuştumkızlar ilk başta çok kilo alıp da şu aylarda kilo alımı yavaşlayan var mı benim gibi
Evet cnm ben de o modeli en çok duydum iyi yorum olarak. Kiralıklar hijyen konusunda nasıl olur ki :/
Ben araştırmıştım canım ameda nın lactaline diye bi modeli var çiftli elektrikli ve pilli. 700 tl civarında. En güzeli bu gibi geldi bana. Özellikle manuel alma diye önerdiler bana. Hastanelerden kiralık da alabiliyormuşsun aklında olsun
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanınMerhabalar hanımlar akşam miniğimizin arabası geldi en baştan beri stokke diye tutturmuştum çok şükür kavuştumağır hantal filan demişlerdi ama çok kolay kullanılışı bebek yukarda ve yönü size dönük 2-3 yaşına gelince baston da almayı düşünüyorum o zaman çok daha kullanışlı oluyormuş
Günaydın kızlar bu saat oldu toplasan yarım saat uykuya dalabilmisimdir el ayak uyuşması yanma hissi beni delirtti üç dört gecedir bu sekildeyim ise nasıl gidicem düşünüyorum şimdi tatilde gün içi arada uyuyodumşu üç hafta sabredebilirsem izne ayrilicam uzatamicam izni bu gidişle
Benim de iznimden bi on günüm kaldı beş beş kullanıcam mecbur haftaları doldurmak için sağolsun doktorlar ohalden dolayı rapor vermeye korktukları ve anlayışsız amirler yüzünden tükettik izinleri canı sağolsun bebeğimizin sabredicez b12 iğnesi başlıcam belki rahatlatır çok düşmüş onun yaptığı sorunlar aynı önceden de olurdu tabi hamilelikte eklenince daha da ağır geçiyorAynı durumdayım bacım.. Aptal gibi yıllık izne çıktım bianlik sinirle simdik iyice hamlamisim ise döndüm ama nasıl döndüm belli değil.. Uyku desen bölük börcük saçma sapan uyuyup uyaniyorum surekli.. Gün içinde de sürekli mizmizlaniyorum elimde değil heryerlerim agriyor çok sinirliyim içim sıkılıyor böle darallar geliyor bana.. Yok anam biz 32.haftayı doldurur doldurmaz tıpış tıpış alcez galiba o raporu...
Benim de iznimden bi on günüm kaldı beş beş kullanıcam mecbur haftaları doldurmak için sağolsun doktorlar ohalden dolayı rapor vermeye korktukları ve anlayışsız amirler yüzünden tükettik izinleri canı sağolsun bebeğimizin sabredicez b12 iğnesi başlıcam belki rahatlatır çok düşmüş onun yaptığı sorunlar aynı önceden de olurdu tabi hamilelikte eklenince daha da ağır geçiyor
Ben de bilgisayar başındayım memurum ama işte ne kadar olsa evdeki kadar rahat olmuyorsun şuraya uzanayım diyemezsin :) yüzdük kuyruğuna geldik bakalım sağlıkla kavuşalım inşallahAy inşallah rahatlatir.. Bakam bende cumartesi gitcem doktora ne dicek bilmiyorum son kontrolde daha erken çıkamaz miyim doğum iznine diye sormustum du bakalım bidaki aya durumuna gore rapor mapor ayarlarız bisiler dedi bakayım.. Vermiyorlar ama rapor filan dediğin gibi ohalden ötürü.. İs yerin nasıl senin çok yoruyorlar mi rahat misin.. Ben oturuyorum valla artik gikini çıkartan olursa devlet bana bu hakki tanıyor diyorum yada devlet bana otur diyor devlete karşı mi geleyim heee diyorum susuyorlarbenenesi bu zamana kadar cektirdiklerine saysinlar hih...
Ben de bilgisayar başındayım memurum ama işte ne kadar olsa evdeki kadar rahat olmuyorsun şuraya uzanayım diyemezsin :) yüzdük kuyruğuna geldik bakalım sağlıkla kavuşalım inşallah
Bana zaman geçmek bilmiyor 30 haftaları geçsem daha hızlı akacakmis gibiİnşallah bacım insallah.. Ayy gelsin artım bebislerimiz zaman hem çok hızlı hem çok yavaş geliyor bi yandan ne zaman bu kadar ilerledi anlamıyorum bi yandan günümüz gelmek bilmiyor artik bebeğimi kucagimda istiyorum.. Oyy ne garip bişi bu böle...
Kızlar hastane çantasına hasta bezi mi ped mi koyuluyor yoksa başka bir alternatif daha varmı konulan kullanımı hangisi daha iyi oluyor
Canim 28. Hafta itibari ile anne vucudu hamilelige alistigindan kilo alimi yavaslar. Tabi sen birde dikkat ettiginden. Senin kilo alimin yavaslar yada durur. Muhtemelen bundan sonrada cok almazsin. 1 -2 kg daha alip hamileligi bitirirsin.
Kızlar korse aldınız mı yada ne almayı düşünüyorsunuz doğumdan sonra sarmak için dün alacaktım karar veremedim .
Ayyy hasir sapka hiç düşünmemiştim canım. Çok iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim. Elbise dışında bahçıvan pantolon almıştım ben ; salopet. Onunla da cekineyim istiyorum dediğin gibi daha doğal oluyor. Beyaz elbise de hayalimdi:) inşallah vaktim olur da çekinirim. Elbiseleri nerden aldin peki internetten mi?
Kızlar bişey sorucam inş ihtiyacımız olmaz ama sırf süt artırmak için bile kullanıyorlarmış süt sağma makinelerini sizler aldınız mı?
Günaydınnn . Bende bu ay maaşımı alır almaz süt sağma makinası alıcam . Marka öderiniz var mı?ben aldım açıkçası.. çünkü daha 3,5 -4 aylıkken yeniden işe başlıcam her nekadar süt izni olsa bile. buyüzden mecburen sağar bırakırım diye aldım , dediğin gibi sütüde artıyor diye okudum ama nekadar doğru onu bimiyorum ben biraz zorunluluktan aldım
Günaydınnn . Bende bu ay maaşımı alır almaz süt sağma makinası alıcam . Marka öderiniz var mı?
Bu da seçenek olabilir bende lansinoh ikili olanları düşünüyordumben philips avent aldım ama tabi nekadar iyidir kullanınca görcem :) inş memnun kalırız
al benden de okadar ama izni çok öncesinden almak da istemiyorum, sonrasına kalsın diye nasıl dayanıcam bilmiyorum :/Aynı durumdayım bacım.. Aptal gibi yıllık izne çıktım bianlik sinirle simdik iyice hamlamisim ise döndüm ama nasıl döndüm belli değil.. Uyku desen bölük börcük saçma sapan uyuyup uyaniyorum surekli.. Gün içinde de sürekli mizmizlaniyorum elimde değil heryerlerim agriyor çok sinirliyim içim sıkılıyor böle darallar geliyor bana.. Yok anam biz 32.haftayı doldurur doldurmaz tıpış tıpış alcez galiba o raporu...
al benden de okadar ama izni çok öncesinden almak da istemiyorum, sonrasına kalsın diye nasıl dayanıcam bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?