- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.581
Aynen dun denk geldim markette hasta pedi ve kilotu var hangisi acaba... Depend ve jolly markaları vardı.. bilemedim almadım.. Fikri olan var mııNe guzel bir soru olmus bende gelip gidip su depend mesane pedine bakiyorum acaba gerekirmi alsak 10lu paketler var yada sadece gece ped yeterli olurmu ki
Kızlar bugün temizlik yaparken belime bacaklarima kasiklarima bir ağrı girdi anlatamam size. Hemen uzandim falan ama kitlendim kaldım resmen. Hatta vajinamda bile ağrı hissettim neden oldu anlamadım. Temizlik dediysem çok ağır bişey de yapmiyodum yere oturup buzdolabını temizliyim demiştim sonrasında kötü oldum. Böyle durum yaşayan var mı. Şeyin acimasi korkuttu beni ona anlam veremedimşu an daha iyiyim ama o sıra çok korktum bende eskksi gibi dışarda rahat rahat gezemiyorum artık. Iyiki baya eşyaları almışım önceden. Hatta kalan tek tük şeyleri de düğünden dolayi 3 hafta sonra falan alabilicem. Diyorum o zamanlar daha ağır olursam keşke hepsini halletseydim. Insan hep iyi olacakmis gibi hissediyor ama inanin öyle değil. Daha haftasi erken olanlar için diyorum sakın daha çoook var demeyin bence. Yani istesem gidio aldirabilecegim insanlar var çevremde ama insan bebeği için yapacağı şeyleri kendisi yapmak istiyor biraz. Benim için öyle yani
Kizlar sizde terliyormusunuz yaa bende asiri sicak basmalari başladı esim üşüyor ama ben ter döküyorum surekli erken degilmi
ELlerine sağlık çok güzel olmuş bence :)Bende soyle bir deneme yapayim dedim kendi hediyeliklerimi kendim hazirlasam nasil olur diye, gayette oluyormus :)
Niye canım çok buyumedi mi karnin? Benim baya var gobegim ama sivri :) yanlar boş olduğu için salopetin yanları boş duruyor. Tam sarmiyor ama çok ta kötü durmuyor iste
Kuzusum hazir mi aldin kokulu taslari ?ELlerine sağlık çok güzel olmuş bence :)
Ben de kendim yapmaya karar verdim. Kokulu taş yül kurdela bisürü şey aldım. İzne çıkınca oturup tek tek hazırlıycam onları
Oyle mi ayy cok tesekkur ederim canım bilgi için. Ordaki gorevli hic soylemedi böyle seyler :/ biberon fircasi yok ama o ayri mi satiliyo?I ImaginaryLife canım biberonu aman diyim sabunlunsu falan yapma ilk etapta yapman gereken bütün parçalarını temiz bir tencereye (çelik olsun) koyup üstünü geçinceye kadar su ekleyip kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kaynatman.. Sabun vs. İşine girme sakın. Sıcak suyla güzelce yıka sonrasında kullandığında biberon fırçası ile. 5aydan sonra ek gıda döneminden sonra yani kullanabilirsin ama o zamana kadar sıcak subu dediklerim emzik için de geçerli bu arada..
Evet tatlım hazır aldım. Tozu boyası falan pek temas etmek istemedim. Bir de farklı farklı olsun istedim bisürü kalıp gerekecekti böylesi mantıklı geldi :) kendim süsliycem bunları çok hevesli ve heyecanlıyımKuzusum hazir mi aldin kokulu taslari ?
maxi cosi pebble plus ana kucağı ve quiny zapp bebek arabası aldımBen kanz fernanda aldım canim
Ben kullandım canım 1 defa. 10 mayıs ya doktora gittiğimde soylicem bakalım tekrar test yapicak mi?
Oyle mi ayy cok tesekkur ederim canım bilgi için. Ordaki gorevli hic soylemedi böyle seyler :/ biberon fircasi yok ama o ayri mi satiliyo?
Biberonlari arada kaynatmak gerekiyo dezenfekte olması için bebek doguncada aklında olsunOyle mi ayy cok tesekkur ederim canım bilgi için. Ordaki gorevli hic soylemedi böyle seyler :/ biberon fircasi yok ama o ayri mi satiliyo?
Benimde akıntım çok oluyor. Günlük ped kullanmıyorum. Ama yanımda sürekli ya peçete ya tuvalet kağıdı veya büyük kağıt havlular en iyisi hem kalın hem büyükler koyıyorum kat kat. Her tuvalette değiştiriyorum hem. Hemde tuvalet kağıdı bulmak zor değil. En kötü çantanda taşı. Ben daha bir sıkıntı yaşamadım. Günlük ped bana alerji yapıyordu çünkü.Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz ,bir zararı varmıymış bilen var mı ?
Sor canım bana da cevabını yaz mutlaka merak ederim. Benim hala acıyor sağ kasıkKesinlikle katılıyorum dediklerine.. Dun ben de buzdolabının içini dışına cıkardım temizledim...dün den beri kasığımda ağrı var.. Arkadaşlar kendi yormuşsun ondan dediler ama yrn dr a sorcam..
Canim bende de var aynı durum sürekli basiyorlar sankiKizlar sizde terliyormusunuz yaa bende asiri sicak basmalari başladı esim üşüyor ama ben ter döküyorum surekli erken degilmi
Ben utanmasam elimle karistiricam temasi gectim yani Yapabilecegim bisey olursa soylemen yeterli bende ki kalipta cok tatliiEvet tatlım hazır aldım. Tozu boyası falan pek temas etmek istemedim. Bir de farklı farklı olsun istedim bisürü kalıp gerekecekti böylesi mantıklı geldi :) kendim süsliycem bunları çok hevesli ve heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım :) evet çok tatlı gerçekten tasarımın da çok güzel olmuşBen utanmasam elimle karistiricam temasi gectim yani Yapabilecegim bisey olursa soylemen yeterli bende ki kalipta cok tatlii
Canim annelik daha hamilelikle basliyor iste, once evlatlarimizi dusunmeye basliyoruz,ben de ozel bir hastane de calisiyordum sabah 7de evden cikip aksam 7 de eve giriyordum, oturdum dusundum ben bu cocuga boyle nasil bakacagim baktigimdan ne anlayacagim gunde kac saat gorecegim? Yemisim isi gucu dedim bastim istifayi hicte pisman degilim simdi onu kucagima alip onunla gecirecegim gunlerin saatlerin hayalini kuruyorum, tabiki herkes imkanlari dogrultusunda aliyor bu kararlari, ama icin nasil rahat edecekse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?