temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne guzel bir soru olmus bende gelip gidip su depend mesane pedine bakiyorum acaba gerekirmi alsak 10lu paketler var yada sadece gece ped yeterli olurmu ki
Aynen dun denk geldim markette hasta pedi ve kilotu var hangisi acaba... Depend ve jolly markaları vardı.. bilemedim almadım.. Fikri olan var mıı

Kesinlikle katılıyorum dediklerine.. Dun ben de buzdolabının içini dışına cıkardım temizledim...dün den beri kasığımda ağrı var.. Arkadaşlar kendi yormuşsun ondan dediler ama yrn dr a sorcam..

Kizlar sizde terliyormusunuz yaa bende asiri sicak basmalari başladı esim üşüyor ama ben ter döküyorum surekli erken degilmi

Bende soyle bir deneme yapayim dedim kendi hediyeliklerimi kendim hazirlasam nasil olur diye, gayette oluyormus :)
ELlerine sağlık çok güzel olmuş bence :)
Ben de kendim yapmaya karar verdim. Kokulu taş yül kurdela bisürü şey aldım. İzne çıkınca oturup tek tek hazırlıycam onları

Eklentiler

• IMG_0355.webp
    29 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_0357.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0356.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 52
Niye canım çok buyumedi mi karnin? Benim baya var gobegim ama sivri :) yanlar boş olduğu için salopetin yanları boş duruyor. Tam sarmiyor ama çok ta kötü durmuyor iste

aslında büyüdü göbeğim baya belli ama sanırım salopetler çok büyük bana göre ben çok minyonum ondanda olabilir

Oyle mi ayy cok tesekkur ederim canım bilgi için. Ordaki gorevli hic soylemedi böyle seyler :/ biberon fircasi yok ama o ayri mi satiliyo?

Oyle mi ayy cok tesekkur ederim canım bilgi için. Ordaki gorevli hic soylemedi böyle seyler :/ biberon fircasi yok ama o ayri mi satiliyo?

Görevliler pek bilmez canım. Biberon fırçası ayrıca satılıyor ikili şekilde. Süngerli olanını al canım yanında minik bir fırça da oluyor o da biberonun emziği için. Bebedorun almıştım ben 12 TL ydi. E bebekte falan biberon fırçası olarak bulabilirsin.

Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz ,bir zararı varmıymış bilen var mı ?
Benimde akıntım çok oluyor. Günlük ped kullanmıyorum. Ama yanımda sürekli ya peçete ya tuvalet kağıdı veya büyük kağıt havlular en iyisi hem kalın hem büyükler koyıyorum kat kat. Her tuvalette değiştiriyorum hem. Hemde tuvalet kağıdı bulmak zor değil. En kötü çantanda taşı. Ben daha bir sıkıntı yaşamadım. Günlük ped bana alerji yapıyordu çünkü.

Kesinlikle katılıyorum dediklerine.. Dun ben de buzdolabının içini dışına cıkardım temizledim...dün den beri kasığımda ağrı var.. Arkadaşlar kendi yormuşsun ondan dediler ama yrn dr a sorcam..
Sor canım bana da cevabını yaz mutlaka merak ederim. Benim hala acıyor sağ kasık

Ben utanmasam elimle karistiricam temasi gectim yani Yapabilecegim bisey olursa soylemen yeterli bende ki kalipta cok tatlii

Valla en iyisini yapmissin iyi olmuş.. Ya insan bu kadar düzensiz çalıştırılmaz ki ama bu insanlarında evi var demiyorlar hic.. Çok sıkıldım artik bende gün sayıyorum 29 günüm kaldı izne.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebeklerimiz için maddi manevi her şekilde yetebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…