temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz ,bir zararı varmıymış bilen var mı ?
Ben gebelktn öncede akıntımn çok oldğu zamnlarda kullanıyrdm ama gebe kaldım kalalı kullanıyorum hep. Belki yazın kullanmam. Değiştrmesi daha kolay diye:) ama kışın baya zor olurdu durmadan iç çamaşırı değiştirmek

Gayet güzel zamnlama bence:)) annesi ve babası olark bizm kararmz tarznda konuşablrsnz

Burda hastanede zaten veriyolar bitane bebişin ağzına :) ama ben 1 yaşına kadr falan kullanmayı düşünüyorum. Annm 4 çocuğnda da kullanmş bi zararını görmedk:) en azından ağlarken uyutrken yardımcı diye düşünyrm. Ama duruyorken iyiyken vermem ben:)

kızlar biberon temizliğinden bahseden arkadaslar olmus biberon sterilizatör buharlı tavsiye ederim emzik biberon hepsini mikroptan arındırıyor cok pratik ilk cocugumda kullandım . deterjan olarak frosh kullandım biberon temizleme deterjanı.ilk guzelce yıkayıp deterjandan arındırıp sterilizatöre koyuyordum. sut sagma kraftın makinesini kullandım.memnundum fakat 3 sene oldu daha iyileri cıkmıs olabilir ama bilindik marka alın.

Benmde aynı 9 kilo almış oldu artık:) ama belli bölgeler şişti. Karın göğüs falan
ben tartilmıyorum artık en son 9 kilo falan aldım ama sadece göbek şişti diger yerlerim neredeyse aynı. kilo almamda yavaslama hissediyorum cunku iştahım kalmadı neredeyse hamile olmadan önceyle aynı iştahım bir sorun yoktr insallah ama genelimiz bu sekilde sanırım

Aynen bende hamilelkten önceki halime döndüm. İştahsızlık var:) zaten 5-6 aylarmdaki gibi olsam durdurmak zor olurdu:). O zamnlar hayatmn en iştahlı dönemydi

Kızlar moralim çok bozuk ağla ağla canım çıktı biliyorum çok gereksiz birşey ama sinirlerim bozuldu işte :/ aldığım duvar stickerının 2 parçasını dün eşimle takarken yapamadık yırtıldı yurtdışından almıştım burdan almamıştım onu eşim resmi var örnek parçaları ölçüleri var buradaki reklam ozalit yapan yerler de yapar diyor ama yaparlar mı ki

Kizlar bende de gogüs ucu sorunu var ilk oglum tam emememişti ama düşe kalka 4 ay emdi sutum biyyi şimdi sagma makinesi alayim hic olmadi sagar veririm riske atmiyim ne icerse kar diyorum calismiyorum evde işimi görecek lansinoh veya avent baktım ama manuel sistem ortalama 100 tl nasil olur kullanisi acaba elektronikler pahali geldi

En buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.

Canim o sorun ablamda da vardi. Ilk kizi 4 ay emdi emmek zor gelince birakti ama ikinci kizi 1.5 yasina girdi hala emiyor. O biraz bebekle alakali. Sutun yeterlimiydi peki bazen biz emmek istemedi diyoruz ama sutumuz az oldugundan cocuk emmek istemeyebiliyor.

En buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.
yok canım ya bazı parçaları çok kötü yırtıldı kurtaramıycaz =( ama canımı sıkmıycam daha fazla birsürü yer varmış, verdiğin resmi yapıp sticker çıkartıyorlar. inş istediğim gibi olur. zaten nedense bu ara üzerimde bir enerji bozukuğu başladı. işyerimde de hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor sanırım depresyona girdim ya =(

yok canım ya bazı parçaları çok kötü yırtıldı kurtaramıycaz =( ama canımı sıkmıycam daha fazla birsürü yer varmış, verdiğin resmi yapıp sticker çıkartıyorlar. inş istediğim gibi olur. zaten nedense bu ara üzerimde bir enerji bozukuğu başladı. işyerimde de hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor sanırım depresyona girdim ya =(

Günaydın kızlar :) ben güne gece kramplarıyla başladım.. Bir gece öncesi de diğer bacaktaydı. Parol alacağım ağrısına faydası olsun bari. Sağlı sollu darbe yedim bacaklardan resmen

Ayy canim seni anliyorum ben de her seye ağlıyorum çünkü, ve bu da onemli bisey aslinda, ben hamile olmasam bile bu durumda aglardim o yuzden kendini tuhaf hissetme :) ama takma kafana illaki bulursun yapan bi yer ya da duvarin o kismini baska sekilde degerlendirirsiniz baska bi seyler ekleyerek. Canli gormedigim icin ne kadar yirtildi nasil gorunuyo bilmiyorum ama çözümü elbet bulunur sikma canini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…