- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.601
Ben gebelktn öncede akıntımn çok oldğu zamnlarda kullanıyrdm ama gebe kaldım kalalı kullanıyorum hep. Belki yazın kullanmam. Değiştrmesi daha kolay diye:) ama kışın baya zor olurdu durmadan iç çamaşırı değiştirmekKızlar günlük ped kullanıyor musunuz ,bir zararı varmıymış bilen var mı ?
Benmde aynı 9 kilo almış oldu artık:) ama belli bölgeler şişti. Karın göğüs falangünaydın kızlar kilo durumunuz nasıl? ben 9 kilo aldım kendimi tanıyamıyorum :)
Gayet güzel zamnlama bence:)) annesi ve babası olark bizm kararmz tarznda konuşablrsnzKizlar hamileliginize olumsuz tepki verenlere ne cevap veriyorsunuzayy daha cok erken, neden acele ettiniz gibi seyler duyunca sinir oluyorum. Oglumuz doğdugunda 2.5 senelik evli olucaz ve 27 yaşındayım daha ne beklicem tovbe yarabbim insanlar bazen sacmaliyor gercekten. En yakin arkadaşlar bile sinirimi sizinle paylasayim dedim :)
Burda hastanede zaten veriyolar bitane bebişin ağzına :) ama ben 1 yaşına kadr falan kullanmayı düşünüyorum. Annm 4 çocuğnda da kullanmş bi zararını görmedk:) en azından ağlarken uyutrken yardımcı diye düşünyrm. Ama duruyorken iyiyken vermem ben:)Bayanlar ve minik bebişler günaydın
Size bir sorum var bu emzik hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da öneriyorsunuz? Bazılaeı hiç alıştırmayın diyor. İlk bir ay zaten hiç kullanmayın diyenler var. Benim pek fikrim yok açıkcası. Hastaneye götürmeme gerek var mı mesela?
Ben :))kızlar ilk başta çok kilo alıp da şu aylarda kilo alımı yavaşlayan var mı benim gibi
Ben sirkeli suda bekleticem biraz canım yaBen de ondan aldim canim nolur nolmaz diye belki lazim olur. Peki onu kullanmadan once napicaz sormayi unutmusum ben orda. Biberonu sabunlu su ile yika dedi ama emzik konusunda napmak gerekiyo acaba?
ben tartilmıyorum artık en son 9 kilo falan aldım ama sadece göbek şişti diger yerlerim neredeyse aynı. kilo almamda yavaslama hissediyorum cunku iştahım kalmadı neredeyse hamile olmadan önceyle aynı iştahım bir sorun yoktr insallah ama genelimiz bu sekilde sanırımBenmde aynı 9 kilo almış oldu artık:) ama belli bölgeler şişti. Karın göğüs falan
Aynen bende hamilelkten önceki halime döndüm. İştahsızlık var:) zaten 5-6 aylarmdaki gibi olsam durdurmak zor olurdu:). O zamnlar hayatmn en iştahlı dönemydiben tartilmıyorum artık en son 9 kilo falan aldım ama sadece göbek şişti diger yerlerim neredeyse aynı. kilo almamda yavaslama hissediyorum cunku iştahım kalmadı neredeyse hamile olmadan önceyle aynı iştahım bir sorun yoktr insallah ama genelimiz bu sekilde sanırım
Aynı endişe bizde de olduğundan o modeli satın alacağız. Üç kuruş için bebeği riske atmaya gerek yok hastalıklar kol geziyor artık canımEvet cnm ben de o modeli en çok duydum iyi yorum olarak. Kiralıklar hijyen konusunda nasıl olur ki :/
Çok teşekkür ederiz canımHayırlı olsun cnm güle güle kullanın
En buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.Kızlar moralim çok bozuk ağla ağla canım çıktı biliyorum çok gereksiz birşey ama sinirlerim bozuldu işte :/ aldığım duvar stickerının 2 parçasını dün eşimle takarken yapamadık yırtıldıyurtdışından almıştım burdan almamıştım onu eşim resmi var örnek parçaları ölçüleri var buradaki reklam ozalit yapan yerler de yapar diyor ama yaparlar mı ki
Canim o sorun ablamda da vardi. Ilk kizi 4 ay emdi emmek zor gelince birakti ama ikinci kizi 1.5 yasina girdi hala emiyor. O biraz bebekle alakali. Sutun yeterlimiydi peki bazen biz emmek istemedi diyoruz ama sutumuz az oldugundan cocuk emmek istemeyebiliyor.Kizlar bende de gogüs ucu sorunu var ilk oglum tam emememişti ama düşe kalka 4 ay emdi sutum biyyişimdi sagma makinesi alayim hic olmadi sagar veririm riske atmiyim ne icerse kar diyorum calismiyorum evde işimi görecek lansinoh veya avent baktım ama manuel sistem ortalama 100 tl nasil olur kullanisi acaba elektronikler pahali geldi
En buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.
yok canım ya bazı parçaları çok kötü yırtıldı kurtaramıycaz =( ama canımı sıkmıycam daha fazla birsürü yer varmış, verdiğin resmi yapıp sticker çıkartıyorlar. inş istediğim gibi olur. zaten nedense bu ara üzerimde bir enerji bozukuğu başladı. işyerimde de hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorEn buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.
En buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.
yok canım ya bazı parçaları çok kötü yırtıldı kurtaramıycaz =( ama canımı sıkmıycam daha fazla birsürü yer varmış, verdiğin resmi yapıp sticker çıkartıyorlar. inş istediğim gibi olur. zaten nedense bu ara üzerimde bir enerji bozukuğu başladı. işyerimde de hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorEn buyuk derdin bu olsun guzelim :) yaparlar sen canini sıkma. Olmasada onlari duzgun yapistirinca yirtilan yerleri belli olmuyor. Biz esimle yaparkende yirtilmisti ama yapistirdik belli olmadi duvarda.
Ayy canim seni anliyorum ben de her seye ağlıyorum çünkü, ve bu da onemli bisey aslinda, ben hamile olmasam bile bu durumda aglardim o yuzden kendini tuhaf hissetme :) ama takma kafana illaki bulursun yapan bi yer ya da duvarin o kismini baska sekilde degerlendirirsiniz baska bi seyler ekleyerek. Canli gormedigim icin ne kadar yirtildi nasil gorunuyo bilmiyorum ama çözümü elbet bulunur sikma canini.Kızlar moralim çok bozuk ağla ağla canım çıktı biliyorum çok gereksiz birşey ama sinirlerim bozuldu işte :/ aldığım duvar stickerının 2 parçasını dün eşimle takarken yapamadık yırtıldıyurtdışından almıştım burdan almamıştım onu eşim resmi var örnek parçaları ölçüleri var buradaki reklam ozalit yapan yerler de yapar diyor ama yaparlar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?