temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gecmis olsun canim senin kramplarin geçmedi bir türlü insallah bir cozumu olur.

Aynen canım bi geçemedi.. Oğlumda da çok olurdu.. Bende sorun var sanırım..

Günaydın canım. Magnezyum kullanıyor musun. Benim iki kere oldi doktorum diasporal diye bi ilaç verdi ara sıra içiyorum onu baya faydası oldu bana

Magnezyum diasporal kullanıyorum canım.. Ama yetmiyor sanırım.. Muz yiyemiyorum kabızlık yapıyor diye. Her gün içiyorum magnezyum ama işte.

İçiyorum canım magnezyum diasporal alıyorum. Magnorm alerji yaptı. Bakalım süte ağırlık veririm. Belki de kalsiyum eksiktir..

Ben de 16. Haftadan beri el uyşuması çekiyorumm artık sabahları ilk başta açıp kapatırken agrıyor da..bunun için de magnezyum verir mi acaba dr.. Bugun ikindin gidicem. Bi de bana şeker yüklemesi fln da yapılmadı bu hafta da artık geç olur gibi geliyor.. Gerçekten üç.dr değiştirdim ve isteğim gibi bir dr bulamadım. Bu gittiğim dr dan herkes memnun ama ben tatmin olamıyorum acaba doğum için başka bir dr ve hastane mi arastırsamm. Cocuk doğacak nerdeyse ve benim kafam hala cok karışık

Selam kızlar..
Bu yalancı kasılmalar beni öldürecek. Bel ağrısından uyuyamadım gece yine.hep uzanma isteğim var.bebek çok sert hareket ediyor ve ayakları hep asagda hep aşağı vuruyor bu da beni çok korkutuyor... yukarı çıkmıyor bebeğim hep asagda yaa.dr normal dedi ama ne bileyim öyle sert vuruyor ki ayağı aşağıdan cikiverecek sanıyorum Yahuu

sol tarafa yatarak sağ ayağı bel hizasında yani biraz yüksekte tutmanın bel ve sırt ağrılarına iyi geldiğini biliyorum kızlar deneyin ben faydasını gördüm.bu arada sağlık ocağından decavit isimli bi vitamin vermilerdi biraz araştırdım içindeki bi madde(titatnyum dioksit) çok zararlı.kullananlar bilginiz olsun ben kullanmayacağım.

Decavit ı bana da verdiler. Zararlı olduğunu bilmiyordum ama zaten içemedim ilacı. Ben de kaşıntı yaptı hep.isabet olmuş demek .

Canım ne amaçla bakıyosun bilmiyorum ama bu modeller kısa süreli kullanım için. Derinliği olan beşiklerden değiller. Kayınvalidem kendi evi için almıştı. Gittimizde bebişi yatrmamız için. Yani bebek kendini döndürüp çevirip kıpırdanmalara tutunmalara başlayana kadarki döneme kadar kullanılabiliyo. Aksi takdirde bebek yalnız kaldığı anlarda bi kazaya sebebiyet verebilir. En fazla 6-8 ay. Bebeğin hareketliliğine görede değişebilir bu süre.

Sen tatmin olmuyorsan gitme başka doktor bul. Ben tavsiye üzerine kaç doktora gittim. Millete hayret ediyordum nasıl tavsiye ettiler diye. Bugün doğum kursuna gittim el uyuşması için sen başka doktora görün birde el uyuşması için tavsiyeler var.
_El egzersizi yap mesela plastik topla elinde sık ve sabah kalktığında yumruklarını sık bileğinr masaj yap sağa sola hareketler yao
_Eli uzun süre aynı poziyonda tutmamalısın
_Bilgisayar kullanıyorsan bilek destekli mousepad kullan
_Şiddetli ağrı varsa soğuk uygulama yapma
Soğuk su rahatlayormuş
_birde doktor önerisi ile el bileğini bandajla destekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…