- 4 Şubat 2012
- 1.923
- 933
- 163
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.641
Gecmis olsun canim senin kramplarin geçmedi bir türlü insallah bir cozumu olur.
Günaydın canım. Magnezyum kullanıyor musun. Benim iki kere oldi doktorum diasporal diye bi ilaç verdi ara sıra içiyorum onu baya faydası oldu bana
Canım magnezyum kullanmıyomusun ? Benimde geçen hafta başladı 3 gece üst üste yaşadım. Bekledim devamı olmazsa içmem diye. 3.gecede fena halde tekrarlayınca "magnorm 365 mg" dr um daha önce yazmıştı onu içmeye başladım. Çok şükür tekrarlamıyo şuan.
Günaydın canım. Ben 15 de bir gidiyorum. Başta riskten dolayıydı ama son kontrolde bu haftalardan sonra normal koşullarda da öyle çağırıyorum dedi.Günaydın kızlar doktor kontrol leriniz kaç haftada bir ?
Canım kiraliklar büyük makineler olduğu için satın alınmaktan daha pahalıya geliyorAynı endişe bizde de olduğundan o modeli satın alacağız. Üç kuruş için bebeği riske atmaya gerek yok hastalıklar kol geziyor artık canım
ben 4 haftada 1 gidiyorum. 28.haftama girdim bugün randevum varGünaydın kızlar doktor kontrol leriniz kaç haftada bir ?
sol tarafa yatarak sağ ayağı bel hizasında yani biraz yüksekte tutmanın bel ve sırt ağrılarına iyi geldiğini biliyorum kızlar deneyin ben faydasını gördüm.bu arada sağlık ocağından decavit isimli bi vitamin vermilerdi biraz araştırdım içindeki bi madde(titatnyum dioksit) çok zararlı.kullananlar bilginiz olsun ben kullanmayacağım.
ben 4 haftada bir bazen 5 haftada bir gidiyorumGünaydın kızlar doktor kontrol leriniz kaç haftada bir ?
Çok tatlı cnm ben de beşik harici yanımda olsun diye böyle bişey aldm
Canım ne amaçla bakıyosun bilmiyorum ama bu modeller kısa süreli kullanım için. Derinliği olan beşiklerden değiller. Kayınvalidem kendi evi için almıştı. Gittimizde bebişi yatrmamız için. Yani bebek kendini döndürüp çevirip kıpırdanmalara tutunmalara başlayana kadarki döneme kadar kullanılabiliyo. Aksi takdirde bebek yalnız kaldığı anlarda bi kazaya sebebiyet verebilir. En fazla 6-8 ay. Bebeğin hareketliliğine görede değişebilir bu süre.
gayet güzel sağlıcakla kullan insallahh
Sen tatmin olmuyorsan gitme başka doktor bul. Ben tavsiye üzerine kaç doktora gittim. Millete hayret ediyordum nasıl tavsiye ettiler diye. Bugün doğum kursuna gittim el uyuşması için sen başka doktora görün birde el uyuşması için tavsiyeler var.Ben de 16. Haftadan beri el uyşuması çekiyorumm artık sabahları ilk başta açıp kapatırken agrıyor da..bunun için de magnezyum verir mi acaba dr.. Bugun ikindin gidicem. Bi de bana şeker yüklemesi fln da yapılmadı bu hafta da artık geç olur gibi geliyor.. Gerçekten üç.dr değiştirdim ve isteğim gibi bir dr bulamadım. Bu gittiğim dr dan herkes memnun ama ben tatmin olamıyorum acaba doğum için başka bir dr ve hastane mi arastırsamm. Cocuk doğacak nerdeyse ve benim kafam hala cok karışık
Bence yelkenli çok daha uygun gibi duruyo, çok tatlı :)Kizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Öyle mi dersin? Çapa ve yelkenli arasında kaldım aslında. Bebek odasını da denizci konsepti almıştık. Uygun olsun diye kapı süsü de bu tarz olsun dedimBence yelkenli çok daha uygun gibi duruyo, çok tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?