temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

selam canlarım şimdi sizlere biraz karışık olmakla birlikte çetrefilli bir soru yönelteceğim
Doktorumla görüştüm doğum raporunu 32. hafta değil de 33. hafta österir misiniz diye.Sonra doğal olarak bebek 39. haftada erken doğum gibi gözükecek ve doğum öncesi çalıştıp da doğum sonrasına aktarılacak olan hafta 8+5 değil de 8+6 olacak..Eşime bu durumu bir türlü ifade edemedim o bir değişiklik olmaz sürede diyor ama ben 1 hafta değişir dyorum..Sizler ne diyorsunuz

Birden belli bi bölge gerim gerim geriliyor. Bebek değil insan farklı hissediyor zaten:) bende ağrı oluyo hatta

İnşallah geçer. Sil baştan değilde en azından bir başka doktora görüşebilirsiniz elleriniz için. Daha önünüzde haftalar var. Güvenmediğim biri beni doğurtsun istemezdim açıkçası. Belki gittiğiniz başka doktor çok içinize siner bellimi olur. Şimdiye kadar gitmediğinize bile pişman olursun.

Kızlar yorulunca bebekleriniz hareketleri nasıl değişiyor? Benim oglus normalde de çok hareketli ama bugün yorgunluktan oturdum ağladım bütün gün. Ama hareketleri bir görün sanki karnimi delicek annemde gördü o da korktu ama hissettirmemeye çalışıyor bana bende çok panik oldum şu an içimde resmen dönüyor yer değiştirip duruyor sanki. Daha sakin olmasını bekliyordum sizlerde de böyle oluyor mu. Telaslanmali mıyım

Canim sodanin faydası olabilir çünkü ben kendimi bildim bileli günde en az 2 bardak süt içiyorum engellese bende engellerdi süt

Bende kullanıyorum onu bilmuyodum ya. Kendi doktoruma da sormustum kullansan da olur kullanmasan da demişti :/

Canim ablamin durumuda aynen boyleydi. Ikinci cocukta mama takviyesini daha erken yaptilar. Dogumdan once bu durumu doktora soyledi. 2. Cocugu dogduktan sonra ilk once emzirmeye calisti sonra mama verdiler yoksa buda sarilik olur dedi doktoru. Ama az verdiler 20 cc kadar. Sonralari sutu ilk cocugunkinden daha fazla oldu. Ilk cocugu 2 gunde bir kuvezde idi vs. Isik verdilerler. Sende de benzer surec olmus anladigim kadari ile. Bazi bayanlarin sut kanallari yetersiz oluyormus. Ne yaparsan yap cok artmazmis. O yuzden cok uzme kendini. Elinden gelen neyse o. Bu cocugu verende Allah. Ona sutu verende. Yettigi kadar allahtan mamalar var. Uzme kendini.

Benimki de normalde hareketli ama yorulunca uyuyor hep galiba durgunlasiyor ama fazla hareketde sorun olurmu hic bilmiyorum canim az harekette hep tedirgin oluyorum bende sayiyorum bazen gunde 10 dan a hareketi olmamalıymis telas yapma bence ama doktorun nosu varsa bi sor yarin aklinda kalmasin

Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
Rekoru ben kiricam sanirim :) 28+1 deyim 10 kilo aldim. Son 1 haftadir eşimin memleketindeyiz, her gittigimiz yerde surekli israrla bisey yediriyolar eve gidince tekrar tartilicam bakalim umarim kilo almamisimdir. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…