- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.681
Canım kapıda yuvarlak süsler daha güzel duruyor benceOfff kararsız olmak cok kötübuna bile karar veremiyorum daha
Birden belli bi bölge gerim gerim geriliyor. Bebek değil insan farklı hissediyor zaten:) bende ağrı oluyo hattaKizlar karninizin sertlestigini nasil anliyorsunuz? Ben kasilma ya da sertleşme olayini yasadim mi yasamadim mi bilmiyorum anlayamadigim icin :) dun gece oglum kipirdarken baya ust taraflardaydi, karnimin ustunun cok gerildigini hissettim. Boyle bi rahatsizlik hissi oldu acaba sertlesme o mu? Bebek hareketinden dolayi olan bisey mi? Ve bu durumdan tedirgin olmali miyim yoksa dogal mi? :)
Hala ayda 1 benm. 28de gittim en sonra şmdi 31 haftalığız. Haftaya gidcem. Ama artık iki haftada bire düşer herlde. Bilmyrm bakıcaz:)Günaydın kızlar doktor kontrol leriniz kaç haftada bir ?
İnşallah geçer. Sil baştan değilde en azından bir başka doktora görüşebilirsiniz elleriniz için. Daha önünüzde haftalar var. Güvenmediğim biri beni doğurtsun istemezdim açıkçası. Belki gittiğiniz başka doktor çok içinize siner bellimi olur. Şimdiye kadar gitmediğinize bile pişman olursun.Teşekkürler canım verdiğin bilgilwr için.soğuk uygulama ve sıkma işlemini yapıyordum ben de.. bugun gittim yine fena değildi. Yrn da seker için cagırdı. Bakalım sonuç ne olacak... Cok cok memnun değilim ama artık başka dr a da sil baştan gitmek istemiyorum şimdilik bakalım
6 kilo. Ama artık dikkat etmem lazım. Zaten kilolu hamile kaldım.Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
Bennzayıf hamile kaldım ama yine de dikkat etmem gerekiyor inş bizim aldığmz kilolar bebişimize gidiyodur6 kilo. Ama artık dikkat etmem lazım. Zaten kilolu hamile kaldım.
Bennzayıf hamile kaldım ama yine de dikkat etmem gerekiyor inş bizim aldığmz kilolar bebişimize gidiyodur6 kilo. Ama artık dikkat etmem lazım. Zaten kilolu hamile kaldım.
Sağol canımBen yelkenliyi begendim en cok canim :)
Nasıl onlar canım ? Var mi örnekCanım kapıda yuvarlak süsler daha güzel duruyor bence
Canim sodanin faydası olabilir çünkü ben kendimi bildim bileli günde en az 2 bardak süt içiyorum engellese bende engellerdi sütaynen benimde bi iki kez oldu kramplarım.. doktora söylediğimde hem kalsiyum hem magnezym verdi. ama ben ilaçlara hiç başlamadım. günde iki kez soda iç dedi. ama ben biri bile zoraki içiyorum.. süte başladım daha yenisodamıdır süttenmidir bilmiyorum kramplarım olmuyor çok şükür..
Ayda 1di hep. Geçen hafta gittim bir sıkıntı çıkmazsa 3 hafta sonra gel dedi bu sefer canım banaGünaydın kızlar doktor kontrol leriniz kaç haftada bir ?
Bende kullanıyorum onu bilmuyodum ya. Kendi doktoruma da sormustum kullansan da olur kullanmasan da demişti :/sol tarafa yatarak sağ ayağı bel hizasında yani biraz yüksekte tutmanın bel ve sırt ağrılarına iyi geldiğini biliyorum kızlar deneyin ben faydasını gördüm.bu arada sağlık ocağından decavit isimli bi vitamin vermilerdi biraz araştırdım içindeki bi madde(titatnyum dioksit) çok zararlı.kullananlar bilginiz olsun ben kullanmayacağım.
Canim ablamin durumuda aynen boyleydi. Ikinci cocukta mama takviyesini daha erken yaptilar. Dogumdan once bu durumu doktora soyledi. 2. Cocugu dogduktan sonra ilk once emzirmeye calisti sonra mama verdiler yoksa buda sarilik olur dedi doktoru. Ama az verdiler 20 cc kadar. Sonralari sutu ilk cocugunkinden daha fazla oldu. Ilk cocugu 2 gunde bir kuvezde idi vs. Isik verdilerler. Sende de benzer surec olmus anladigim kadari ile. Bazi bayanlarin sut kanallari yetersiz oluyormus. Ne yaparsan yap cok artmazmis. O yuzden cok uzme kendini. Elinden gelen neyse o. Bu cocugu verende Allah. Ona sutu verende. Yettigi kadarCok sütüm olmadi cocugum 35 gün sarılık gecirdi hep sinirdaydi degeri ben onu doyuramiyorum ememiyo stresiyle sanirim azaldi baya ilk gece hic gelmedi sütüm mama verme alisir dediler vs het kafadan bir ses 1 ay çat pat gecirdik sagdim sütumü iki ögün arasi 30cc anca cikti dr mama takviyesi verdi 4 aya kadar anne sütü mama içti sonra komple bitti güvensizligimden de oldu ama hamdolsun simdi tecrübeliyim mamasini alip gidicem doguma oglumun ac kalmayacagindan emin olunca o rahatlikla sütüm gelecek inaniyorum ama işte garantileyeyim diye makine alayim dedim ama manuel işimi görürmü bilemedim
Bebek gayet iyi canim. Haftasindan ilerde bence :)kızlar 29 hastalığım ve 10 kilo almışım napmm gerekiyo bebeğimse 1 300gr sizcr iyimi
Benimki de normalde hareketli ama yorulunca uyuyor hep galiba durgunlasiyor ama fazla hareketde sorun olurmu hic bilmiyorum canim az harekette hep tedirgin oluyorum bende sayiyorum bazen gunde 10 dan a hareketi olmamalıymis telas yapma bence ama doktorun nosu varsa bi sor yarin aklinda kalmasinKızlar yorulunca bebekleriniz hareketleri nasıl değişiyor? Benim oglus normalde de çok hareketli ama bugün yorgunluktan oturdum ağladım bütün gün. Ama hareketleri bir görün sanki karnimi delicek annemde gördü o da korktu ama hissettirmemeye çalışıyor bana bende çok panik oldum şu an içimde resmen dönüyor yer değiştirip duruyor sanki. Daha sakin olmasını bekliyordum sizlerde de böyle oluyor mu. Telaslanmali mıyım
30. Haftada toplam 9 aldim bende ins 12 yi gecmem diye dusunuyorum ama kendimede guvenemiyorum :)Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
Rekoru ben kiricam sanirim :) 28+1 deyim 10 kilo aldim. Son 1 haftadir eşimin memleketindeyiz, her gittigimiz yerde surekli israrla bisey yediriyolar eve gidince tekrar tartilicam bakalim umarim kilo almamisimdir. :/Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?