- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.661
Dümen çok hoşuma gitti canım tabi senin zevkinKizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990809 Eki Görüntüle 1990811 Eki Görüntüle 1990813
Eki Görüntüle 1990807
Çapa çok hoş geldi bana da :)Kizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990807
Offf kararsız olmak cok kötüDümen çok hoşuma gitti canım tabi senin zevkin
:) 3 kişi cvp yazdı 3 ayrı cvp aldımÇapa çok hoş geldi bana da :)
Kizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990807
Ben de bundan aldım canm yatağımın yanına..bence güzel:)
Yelkenli +1 diyorum:) bence çok şirinKizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Yelkenli +1 diyorum:) bence çok şirin
Teşekkürler canım verdiğin bilgilwr için.soğuk uygulama ve sıkma işlemini yapıyordum ben de.. bugun gittim yine fena değildi. Yrn da seker için cagırdı. Bakalım sonuç ne olacak... Cok cok memnun değilim ama artık başka dr a da sil baştan gitmek istemiyorum şimdilik bakalımSen tatmin olmuyorsan gitme başka doktor bul. Ben tavsiye üzerine kaç doktora gittim. Millete hayret ediyordum nasıl tavsiye ettiler diye. Bugün doğum kursuna gittim el uyuşması için sen başka doktora görün birde el uyuşması için tavsiyeler var.
_El egzersizi yap mesela plastik topla elinde sık ve sabah kalktığında yumruklarını sık bileğinr masaj yap sağa sola hareketler yao
_Eli uzun süre aynı poziyonda tutmamalısın
_Bilgisayar kullanıyorsan bilek destekli mousepad kullan
_Şiddetli ağrı varsa soğuk uygulama yapma
Soğuk su rahatlayormuş
_birde doktor önerisi ile el bileğini bandajla destekle
Cok sütüm olmadi cocugum 35 gün sarılık gecirdi hep sinirdaydi degeri ben onu doyuramiyorum ememiyo stresiyle sanirim azaldi baya ilk gece hic gelmedi sütüm mama verme alisir dediler vs het kafadan bir ses 1 ay çat pat gecirdik sagdim sütumü iki ögün arasi 30cc anca cikti dr mama takviyesi verdi 4 aya kadar anne sütü mama içti sonra komple bitti güvensizligimden de oldu ama hamdolsun simdi tecrübeliyim mamasini alip gidicem doguma oglumun ac kalmayacagindan emin olunca o rahatlikla sütüm gelecek inaniyorum ama işte garantileyeyim diye makine alayim dedim ama manuel işimi görürmü bilemedimCanim o sorun ablamda da vardi. Ilk kizi 4 ay emdi emmek zor gelince birakti ama ikinci kizi 1.5 yasina girdi hala emiyor. O biraz bebekle alakali. Sutun yeterlimiydi peki bazen biz emmek istemedi diyoruz ama sutumuz az oldugundan cocuk emmek istemeyebiliyor.
Sağol canım :) yelkenli öndeYelkenli güzel bence :)
Dümeni çok aevdim benKizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990807
Ben yelkenliyi begendim en cok canim :)Kizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990807
Sanırım yelkenli olacak canim :) çok teşekkür ederimBen yelkenliyi begendim en cok canim :)
6 kilo ile en az alanlardan biri benim. son 10 günde 1 kg aldım.Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?