temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Teşekkürler canım verdiğin bilgilwr için.soğuk uygulama ve sıkma işlemini yapıyordum ben de.. bugun gittim yine fena değildi. Yrn da seker için cagırdı. Bakalım sonuç ne olacak... Cok cok memnun değilim ama artık başka dr a da sil baştan gitmek istemiyorum şimdilik bakalım

Cok sütüm olmadi cocugum 35 gün sarılık gecirdi hep sinirdaydi degeri ben onu doyuramiyorum ememiyo stresiyle sanirim azaldi baya ilk gece hic gelmedi sütüm mama verme alisir dediler vs het kafadan bir ses 1 ay çat pat gecirdik sagdim sütumü iki ögün arasi 30cc anca cikti dr mama takviyesi verdi 4 aya kadar anne sütü mama içti sonra komple bitti güvensizligimden de oldu ama hamdolsun simdi tecrübeliyim mamasini alip gidicem doguma oglumun ac kalmayacagindan emin olunca o rahatlikla sütüm gelecek inaniyorum ama işte garantileyeyim diye makine alayim dedim ama manuel işimi görürmü bilemedim

Kızlar boşuna ağlayıp üzmüşüm kendimi dün akşam bugün herşeyi ayarlayabildim birazdan boya rötüşü için gelecek usta, bizim burda reklam işleri yapan bir yer vardı hemen evimin yakınında oraya uğradım stickerın aynısını yaptılar hem de uygulamayı da kendileri yapacaklar

Kızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…