temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım bence korkacak biriey yok bende de aynı öyle oluyor. Bütüngün yürürken falan pek sesi çıkmıyor ama eve gelip oturdum mu yattım mı deli gibi dönmeye başlıyor diyorum göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor heralde
Sıkıntı yapma bence kendine ama çok kafana takılıyorsa sor rahatla

Bende kullanıyorum onu bilmuyodum ya. Kendi doktoruma da sormustum kullansan da olur kullanmasan da demişti :/
bence kullanma ben iki kutuyuda çöpe attım.4-5 gündür göbeğim çok kaşınıyodu.ben normal bi kaşıntı diye dikkat etmemiştim akşam eşim baktı göbek çevremde ve göğsüme kadar kırmızı döküntüler gördü.decavit in yan etkilerine baktım vücutta döküntü ve kaşıntı yazıyor.inşallah sebebi o değil basit bişeydir ve artmaz.

Arkadaşlar benimde nerden aklıma geldi şimdi bilmiyorum ama aslen nerelisiniz ve nerede yaşıyorsunuz bakayım hemşerim falan çıkacak mı :) Ben İzmitte yaşıyorum aslen Kastamonuluyum dep dep depp :))

Arkadaşlar bir de bana az önce bu mesaj geldi, geçen hafta sağlık ocağında bahsetmişlerdi bundan 27.haftada bailıycak demişlerdi bu kartla süt mü alıcam napıcam bilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-04-09-14-36.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
kızlar merhaba uzun suredır gıremıyorum yogunluktan dolayı.
en son seker yuklemesı olacagımı yazmıstım . açlık 48 tokluk 126 cıktı. sekerım yok ama sanırım düşme eğilimi gosterıyormus. doktorumda 2 saatte bır bıseyler yemem gerektıgını soyledı.. 28. haftadayız cok sukur gıtgıde şişiyorum hatta bu son kontrolumde 5 haftada 3,5 kılo almısım tam 10 kılo almıs oldum basından berı.artık daha dıkkatlıyım abur cubur konusunda :) tosunumda 1200 gr olmus dun aksam gıttım.tam yuzunu hala goremedık ama anlık yuzunu dondugunde aynı babası gibi yuvarlak yüzlü oldugunu gördüm yanaklı sanki odamızda geldı kuruldu mavı mavı cok guzeller yalnız dun doktor ultrasona bakarken kız demıstık dımı deyıp bızı bı dumur ettı yapmayın herseyımız masmavı dedık sonradan aa evet pipiyi sımdı gordum dedı ya bızım doktor kız bebekçi ya da bızım cocugunkıler cok kıymetli sizlerde durumlar nasıl geriye donup okuyamadım hepsını

Merhaba canım. Haklısın erken doğum durumunda kullanamadığın doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Ama işyerinde son 2 haftaya kadar durabilir misin onu bilemiyorum

Evet degişir kardeşim 37 de dogurdu 3 hafta eklediler

Stres yapma hissetmiştir
Benimkide hareketli genelde sabaha karşı ne yana yatsam ordan vuruyor uyutmadı bi türlü
Şimdi sakin .eşim acıkmıştır kalk yatma bişiler ye dedi ama hiç halim yoktu yattım uyumuşum yine

Günaydın kızlar , dün aksam dr kontrolüm vardı 28.hafta kontrolü. bebeğimizin kilosu 1kilo 116gr ve 37cm. fakat bebeğimin kafası son 2 kontroldede yukarda ve ayaklarıda yüzünü kapatıyor ikiye katlanmış gibi duruyor çok elastik diye hoşumuza gitsede malum doğum zamanı büyük sıkıntı yaratabilir çünkü normal doğum istiyorum birde günde 1 buçuk litre su içiyordum ,dr az değil ama 3 litreye çıkartman bebek için iyi olacaktır dedi

Günaydın kızlar :) ne çok sayfa birikmiş
Hepsini okuyamadım tabii.. Sağlık ocağına kontrole gittim. Kalp atışlarını dinledik.. Zor oldu bulması hala makat pozisyonunda. Sağa ya da sola yatmalısın dedi bebekteki böbrek genişlemesi sebebiyle. Sırt üstü yatma sakın bayılabilirsin dedi. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğim için ve tuzu azalttığım için 2.5 kilo vermişim. Böyle devam et böbreği için iyi dediler. Haftaya tahlil için yeniden gideceğim. Bende böyle haberler
.

slm kızlar bana ara ara sıkıntı basmaya başladı bu hafta neden oluyor bilmiyorum acaip bi can sıkılması geliyor gidiyor sonra . birde karnımın sol tarafında bir yer acıyor çocuğun bi yeri mi bi organı sıkıştırıyor anlamıyorum ama can sıkıcı bir durum. sanırım son haftalara doğru bunalcaz biraz son iki ay zaten daha zor geçiyor rabbim yardımcımız olsun inşallah çabucak hayırlısıyla atlatırız şu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…