- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.701
Canım dümen de yuvarlak ya ondan o daha güzel bence demek istedim.Nasıl onlar canım ? Var mi örnek
Canım bence korkacak biriey yok bende de aynı öyle oluyor. Bütüngün yürürken falan pek sesi çıkmıyor ama eve gelip oturdum mu yattım mı deli gibi dönmeye başlıyor diyorum göbek deliğimden çıkmaya çalışıyor heraldeKızlar yorulunca bebekleriniz hareketleri nasıl değişiyor? Benim oglus normalde de çok hareketli ama bugün yorgunluktan oturdum ağladım bütün gün. Ama hareketleri bir görün sanki karnimi delicek annemde gördü o da korktu ama hissettirmemeye çalışıyor bana bende çok panik oldum şu an içimde resmen dönüyor yer değiştirip duruyor sanki. Daha sakin olmasını bekliyordum sizlerde de böyle oluyor mu. Telaslanmali mıyım
Hahha işte hepimiz başka başka türüz :):) 3 kişi cvp yazdı 3 ayrı cvp aldım
Ben 8 kilo aldım bundan sonra nolur bilemiyorum dikkat ediyorum amaKızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
bence kullanma ben iki kutuyuda çöpe attım.4-5 gündür göbeğim çok kaşınıyodu.ben normal bi kaşıntı diye dikkat etmemiştim akşam eşim baktı göbek çevremde ve göğsüme kadar kırmızı döküntüler gördü.decavit in yan etkilerine baktım vücutta döküntü ve kaşıntı yazıyor.inşallah sebebi o değil basit bişeydir ve artmaz.Bende kullanıyorum onu bilmuyodum ya. Kendi doktoruma da sormustum kullansan da olur kullanmasan da demişti :/
Merhaba canım. Haklısın erken doğum durumunda kullanamadığın doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Ama işyerinde son 2 haftaya kadar durabilir misin onu bilemiyorumselam canlarım şimdi sizlere biraz karışık olmakla birlikte çetrefilli bir soru yönelteceğim
Doktorumla görüştüm doğum raporunu 32. hafta değil de 33. hafta österir misiniz diye.Sonra doğal olarak bebek 39. haftada erken doğum gibi gözükecek ve doğum öncesi çalıştıp da doğum sonrasına aktarılacak olan hafta 8+5 değil de 8+6 olacak..Eşime bu durumu bir türlü ifade edemedim o bir değişiklik olmaz sürede diyor ama ben 1 hafta değişir dyorum..Sizler ne diyorsunuz
Evet degişir kardeşim 37 de dogurdu 3 hafta ekledilerselam canlarım şimdi sizlere biraz karışık olmakla birlikte çetrefilli bir soru yönelteceğim
Doktorumla görüştüm doğum raporunu 32. hafta değil de 33. hafta österir misiniz diye.Sonra doğal olarak bebek 39. haftada erken doğum gibi gözükecek ve doğum öncesi çalıştıp da doğum sonrasına aktarılacak olan hafta 8+5 değil de 8+6 olacak..Eşime bu durumu bir türlü ifade edemedim o bir değişiklik olmaz sürede diyor ama ben 1 hafta değişir dyorum..Sizler ne diyorsunuz
Stres yapma hissetmiştirKızlar yorulunca bebekleriniz hareketleri nasıl değişiyor? Benim oglus normalde de çok hareketli ama bugün yorgunluktan oturdum ağladım bütün gün. Ama hareketleri bir görün sanki karnimi delicek annemde gördü o da korktu ama hissettirmemeye çalışıyor bana bende çok panik oldum şu an içimde resmen dönüyor yer değiştirip duruyor sanki. Daha sakin olmasını bekliyordum sizlerde de böyle oluyor mu. Telaslanmali mıyım
15 kilo aldım benKızlar kilo alımlarınız ne alemde?ben 11kilo aldım şuana kadar en son 9idi ne ara 2 daha aldım anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?