- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.721
biraz fazla almışsın sanki hayatım ya neden öle oldu15 kilo aldım ben
Cok zayif hamile kaldim 43 le 58im suan,zayiflar daha cok kilo alir diyolardi dogruymusbiraz fazla almışsın sanki hayatım ya neden öle oldu
Bende 12 kğ aldımCok zayif hamile kaldim 43 le 58im suan,zayiflar daha cok kilo alir diyolardi dogruymusyani odem,seker falan bi sıkıntı yok nasıl aldım bende sasirdim,normalde kilo aliyim biraz diye ugrasirdim alamazdim,bu duzenli beslenme sigarayi birakmak yaradi galiba hayatimda ilk defa 58 kiloyu gordum.ama olsun saglik problemi olmasinda verilir.
Bende hic biseyi kesmedim buyuk ihtimal ondan bukadar aldimBende 12 kğ aldım
Bazen şekerli kacamakalrım oldu bazen hiç olmadı ortaya karışık benimkide
Bende 12 kğ aldımCok zayif hamile kaldim 43 le 58im suan,zayiflar daha cok kilo alir diyolardi dogruymusyani odem,seker falan bi sıkıntı yok nasıl aldım bende sasirdim,normalde kilo aliyim biraz diye ugrasirdim alamazdim,bu duzenli beslenme sigarayi birakmak yaradi galiba hayatimda ilk defa 58 kiloyu gordum.ama olsun saglik problemi olmasinda verilir.
Hee tamam canım yanlış anlamisim :)Canım dümen de yuvarlak ya ondan o daha güzel bence demek istedim.
ben öyle bişey hissetmedim cnm sadece alt tarafımdaki kemiklerin acıdığını hissediyorum bazenKizlar günaydınozel bir sorum olucakti size :) genital bolgemin yumuşadığını farkettim sizde de oyle mi? Ve alt tarafi biraz acik duruyor. Onceden daha sertti ve kapali duruyordu. Boyle bi durum normal mi acaba? Daha doguma cok var ya simdiden boyle mi oluyor ki..
Aynen öyle canım. Herkesin zevki farklı tabiHahha işte hepimiz başka başka türüz :)
zayıf hamilekalmışsın ondandır cnm benim hamile kaldığım kilodan bile azsın şu anda:) verirsin doğumda yarısı direk gidiyo zaten benim ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım toplamda 8 kilosu doğumda gitmişti direkCok zayif hamile kaldim 43 le 58im suan,zayiflar daha cok kilo alir diyolardi dogruymusyani odem,seker falan bi sıkıntı yok nasıl aldım bende sasirdim,normalde kilo aliyim biraz diye ugrasirdim alamazdim,bu duzenli beslenme sigarayi birakmak yaradi galiba hayatimda ilk defa 58 kiloyu gordum.ama olsun saglik problemi olmasinda verilir.
o da bişey mi cnm ben 24. haftadayım 9 kilo aldım. ekmek nerdeyse hiç yemiyorum tatlıyı da canım cok isterse nadiren yiyorum. napcam bilmiyorum28 haftada 7 kilo aldım. ama son 3 ay çok kilo alınıyor diyorlar. hedefim 9 ayda 9 kilo almaktı ama sanırım bu imkansız :)
Ben de alcam canım. çok hoşuma gitti :)Ben de bundan aldım canm yatağımın yanına..bence güzel:)
Evet canım,hadi ya ne garip ya kilonun yarisi hemen gidiyo.rabbim saglikli dogumlar nasip etsin hepimize kilolar verilirzayıf hamilekalmışsın ondandır cnm benim hamile kaldığım kilodan bile azsın şu anda:) verirsin doğumda yarısı direk gidiyo zaten benim ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım toplamda 8 kilosu doğumda gitmişti direk
Dümen hoşuma gitti :)Kizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990809 Eki Görüntüle 1990811 Eki Görüntüle 1990813
Eki Görüntüle 1990807
aynen ben de cnm =)Bende hic biseyi kesmedim buyuk ihtimal ondan bukadar aldimzayıfım diye habire yedim bole oldu kendim kasindim
Can boğazdan gelirBende hic biseyi kesmedim buyuk ihtimal ondan bukadar aldimzayıfım diye habire yedim bole oldu kendim kasindim
BENCEDECan boğazdan gelir
Bende almıştım evlendigimde. tekrar verdim. tekrar aldım.BENCEDEEVLENDIGIMDE DE 10 KILO ALMISTIM COK YADIRGAMADIM O YUZDEN KENDIMI SONA YAKLASTIK NASILSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?