temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar günaydın ozel bir sorum olucakti size :) genital bolgemin yumuşadığını farkettim sizde de oyle mi? Ve alt tarafi biraz acik duruyor. Onceden daha sertti ve kapali duruyordu. Boyle bi durum normal mi acaba? Daha doguma cok var ya simdiden boyle mi oluyor ki..

biraz fazla almışsın sanki hayatım ya neden öle oldu
Cok zayif hamile kaldim 43 le 58im suan,zayiflar daha cok kilo alir diyolardi dogruymus yani odem,seker falan bi sıkıntı yok nasıl aldım bende sasirdim,normalde kilo aliyim biraz diye ugrasirdim alamazdim,bu duzenli beslenme sigarayi birakmak yaradi galiba hayatimda ilk defa 58 kiloyu gordum.ama olsun saglik problemi olmasinda verilir.

Bende 12 kğ aldım
Bazen şekerli kacamakalrım oldu bazen hiç olmadı ortaya karışık benimkide

Bende 12 kğ aldım
Bazen şekerli kacamakalrım oldu bazen hiç olmadı ortaya karışık benimkide

ben öyle bişey hissetmedim cnm sadece alt tarafımdaki kemiklerin acıdığını hissediyorum bazen

zayıf hamilekalmışsın ondandır cnm benim hamile kaldığım kilodan bile azsın şu anda:) verirsin doğumda yarısı direk gidiyo zaten benim ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım toplamda 8 kilosu doğumda gitmişti direk

Evet canım,hadi ya ne garip ya kilonun yarisi hemen gidiyo.rabbim saglikli dogumlar nasip etsin hepimize kilolar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…