temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bazen burda yazılan soruları okuyunca çok şaşırıyorum yaa aranızda benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ? Acaba diyorum benmi çok rahatım ? Bendemi bi sıkıntı var ? Okuduğum şeyden sonra kendime soruyorum ben niye bakma irdeleme gereği duymadım ? Hatta afedersiniz ama bazen o kadar saçma sorular okuyorumki yok yaa artık takip etmiycem topiği diyorum bi süre sonra yine bakıyorum. Arada elimden geldiğince olması gereken normal soruları vs cevaplamaya çalışıyorum, bilgim dahilinde, ama onun dışındakileri offf yinemi yaa diye geçip gidiyorum. Zaten bazen dikkatimi çekiyo arada kaynayıp giden sorular, demekki benim gibi düşünlerde varmış kimse cevaplamamış diyorum. Şimdi burda böyle bişey yazdım diye üstüne alınan yada karşı atağa geçmek için cevaplamak isteyenler olabilir. Saygı duyarım ve susarım. Polemik olsun istemem. Ben sadece gerekli durumlar dışında topiğin sayfalarca uzayıp gitmesinden, önemli bazı konuların boş muhabbetler yüzünden arada kaynamış olmasından rahatsızlık duyduğum için fikrimi söylemek istedim. Mesela testlerdir, sancılardır, hareketlerdir, alışveriş önerileridir, indirim kampanya duyurusudur vs bunlar gerekli durumlar, bilgi alışverişi fayda sağlayabilir ama misal kilo muhabbeti kaç gündür sürüyo görüyorum. Hiçbirinizin bünyesi birbirinizle eşdeğer değilki kilolar ilerleyiş aynı olsun ? Yada cevaplayanın kilosunu öğrenmek size ne katıyo? Neye yarıyo ? Bilmediğim bişey varsa cahilliğime verin, bende öğrenmek isterim. Ama benim gibisi varmıdır bilmiyorum ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 58 im şimdi buna şaşırarak tepki vermekten başka ne yapılabilirki ? Benim tipimle balık etli bi arkadaşımın tipi birmi ? Yapmayın gözünüzü seveyim. Aradığım bi cevabı yada soruyu sayfalarca aramak zorunda kalıyorum bazen. Umarım beni anlamak isteyen arkadaşlaım fazlasıyla anlamışlardır. Düşüncemi upuzuuuuuun dile getirdiğim içinde kusuruma bakmayın, 1300 sayfadır ilk defa böle bişey yazıyorum (burama geldi hesabı)

Allah razi olsun o yorgun gü
Allah razi olsun iyu dilekleriniz için aynen rıźkını yaradan veriyor nasibi varsa emer diretmiycem tedbirimi alip elimden geleni yapim bakalim gerisi nasibi

Gunaydin guzel anneler.
Evet canim normal

Canim aslinda zayiflar daha cok alir degil. Sadece zayiflar daha cok alsa sorun olmaz diyorlar. Bende zayif bir bayanim ama 4 kilo aldim. Biraz yediklerine dikkat edince kilo alimin cok olmuyor. Tabiki kisiden kisiye degisir bazilari cok odem topluyir vs suan 52 kg deyim.

Acilmam falan mi oldu acaba diye korktum da canim iyi bari rahatlattin beni :) acilma dışardan farkediliyor mu peki?
Canim vucut kendini doguma her acidan hazirliyor. Kalca kemiklerin genisliyir haliyle o bilgede de degisimler oluyor ama dogumdan sonra zamanla eski halini aliyor. Acilma oldugunu oradan anlamazsin. Hatta kendin anlayamazsin :)

10 u baya baya geçiyo canım ya. Normal hareketlerine alışkınm da dün karnim yamuldu resmen kafa mi popo mu bilmiyorum yuvarlacik bişey çıktı karnim sanki deniz misaliydi hatta korktum hemen gobegimi kapattım oturusumu değiştirdim falan görmezlikten geliyorum tedirgin olmiyim iyidir dige diye

Bugün daha sakin canım. Sanırım kuvvetleniyir artık nasıl da korkutuyorlar bizi

Ne yalan söyleyeyim ben okumadan geçiyorum bazen.. Kilo dediğin gibi bünyeye göre değişir.. İlkinde çok yedim aldım.. Bunda düzenli giderken sorunlarım sebebiyle aldığımın da 2.5uğunu verdim. Bende zorlanabiliyorum aradığım cevapları bulmaya çalışırken sonra pes edip atlıyorum sayfaları :) ama herkes bir değil işte bize saçma gelen onlara gelmeyebilir.. Yapacak bir şey yok

Bugün daha sakin canım. Sanırım kuvvetleniyir artık nasıl da korkutuyorlar bizi

Ben yorgun olduğumda hareket etmiyor. Rahatlayınca bedenim o zaman başlıyor.. Ama istemediği bir pozisyonda yatıyor ya da oturuyor olayım canımı çok fena acıtıyor. Kafası mide tarafımda vurduğunda içim parçalanıyor sanki öyle acıyor.. Hepsi normal bunların. Bugün sağlık ocağı kalp atışını dinlerken onu sıkıştırmak zorunda kaldı eliyle.. Çek elini der gibi kadının eline vurup durdu sonra göbek deliğimin olduğu yeri tümsek yaptı solumu da öyle.. Canlarının istediği gibi hareketli bu bıdıklarl

Ben yoruluncada çok hareketli. Normal demekki. hatta yorulunca daha hareketli. Normalde anne karnında hareketli olucak demekki. Korkma sen.

İnşallah canım bende birakayim olmadi :/

Arkadaşlar benimde nerden aklıma geldi şimdi bilmiyorum ama aslen nerelisiniz ve nerede yaşıyorsunuz bakayım hemşerim falan çıkacak mı :) Ben İzmitte yaşıyorum aslen Kastamonuluyum dep dep depp :))
istanbulda doğdum büyüdüm Eskişehire gelin geldim

Benim oğlum gece uykusuna düşkün galiba çok şükür uyandirmiyor pek beni ama gündüzleri hareketlerinden iş yaptırmiyor :)

canım bende bazen okumuyorum bazı şeyler saçma gelebiliyor ama şöyle düşünmek lazım sanırım aramızda yaşı küçük olanlar var çevresi olmayıp gurbette olanlar var eğitim seviyesi aynı olmayanlar var ilk hamileliğini yaşayanlar var psikolojisi zayıf olup herşeyi takanlar var anlayışlı olmak lazım yada bize saçma gelen bi konu başkası için önemli olabilir herkes aynı şekilde geçirmiyor ki hamileliği boşver takma kafana :) bu arada senin kaçıncı hamileliğin cnm

Halk olarak zaten bazı şeyleri abartmada üstümüze yok.
Sezaryen ve normal dogumdada öyle.
Kilo almadada öyle. Kilolu cocuk dogurmadada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…