- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.761
15 kilo aldım ben
ay canım yaaaa cok dikkat et.kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
Canim cok gecmis olsun. Onceden oyle bir durum var miydi bir anda mi ortaya cikti? Aman dikkat et canim yat dinlen az kaldi zaten, bebisler daha kucuk iyice buyusunler oyle dogsunlar. Insallah düzelirkızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
ilk cocugumda böyle bir sorunla karsılaşmadım 2. bebiş biraz zorlayacak sanırım insallah bir sorun yasamadan dogar cok uzulurum birsey olursaCanim cok gecmis olsun. Onceden oyle bir durum var miydi bir anda mi ortaya cikti? Aman dikkat et canim yat dinlen az kaldi zaten, bebisler daha kucuk iyice buyusunler oyle dogsunlar. Insallah düzelir
Kaç mm bebeğin böbrek genişlemesi. Bnm kızımın da bir böbreği geniş merak ettimGünaydın kızlar :) ne çok sayfa birikmiş
Hepsini okuyamadım tabii.. Sağlık ocağına kontrole gittim. Kalp atışlarını dinledik.. Zor oldu bulması hala makat pozisyonunda. Sağa ya da sola yatmalısın dedi bebekteki böbrek genişlemesi sebebiyle. Sırt üstü yatma sakın bayılabilirsin dedi. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğim için ve tuzu azalttığım için 2.5 kilo vermişim. Böyle devam et böbreği için iyi dediler. Haftaya tahlil için yeniden gideceğim. Bende böyle haberler.
tesekkurler canım dinlenicem bol bolay canım yaaaa cok dikkat et.
bolb ol dinlen.
Kaç mm bebeğin böbrek genişlemesi. Bnm kızımın da bir böbreği geniş merak ettim
Allah korusun canim bir sorun olmaz insallah sen doktorunun tavsiyelerini dinle kendini yorma.ilk cocugumda böyle bir sorunla karsılaşmadım 2. bebiş biraz zorlayacak sanırım insallah bir sorun yasamadan dogar cok uzulurum birsey olursa
geçmiş olsun cnm dinlen bol bolkızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
geçer canım inşallah merak etme benim oğlumda da öyle olmuştu sağlıklı doğdu çok şükür düzelmişti sonraki haftalarda genelde erkek bebeklerde olduğunu duymuştum ama5 mm canım.. Sağ taraftakinde görüldü. Şuan onun için bol su içiyorum, tuzu azalttım ve protein sebze ağırlıklı besleniyorum. Öneriler böyle oldu aile hekimim ve kadın doğum uzmanım tarafından.
geçer canım inşallah merak etme benim oğlumda da öyle olmuştu sağlıklı doğdu çok şükür düzelmişti sonraki haftalarda genelde erkek bebeklerde olduğunu duymuştum ama
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol bol dinlen...kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol. vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
B bibikatun
kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
benim bebebeğimin de 5mm kadar. aynı önerileri almadım. sadece doğumdan sonra düzelir dedi doktor.5 mm canım.. Sağ taraftakinde görüldü. Şuan onun için bol su içiyorum, tuzu azalttım ve protein sebze ağırlıklı besleniyorum. Öneriler böyle oldu aile hekimim ve kadın doğum uzmanım tarafından.
BENIMDE ZAMAN ZAMAN BACAK AGRIM OLUYOR AMA ASIL AGRI GECEN AKSAM KASIKLARMDA VE GOBEGIMIN ALT KISMINDA OLDU YAKLASIK BI SAAT AGRI GECMEDI UZANINCA GECTI.DUN AKSAM DOKTORA GITTIGIMDE SORDUM YALANCI SANCI MUHTEMELEN DEDI BACAK AGRISI KARIN AGRISI KASIK AGRISI VE KRAMPLAR BU DNEMDE NORMAL SADECE SUREKLI VE GECMEYEN AGRILARSA O ZAMAN CIDDIYE ALINMASI LAZIM DEDI BILMIYORUM AYNI AGRI MIDIR AMA EGER SIK OLURSA BI GOSTER CANIM BENCE.Arkadaşlar kalça ve bacak ağrısı yaşayan var mı aranızda, benim 2 haftadır hareket edince sol kalçamdan başlayan bir ağrı acı adına ne denirse artık ağrım var, otururken yada sırt üstü yatarken hiçbir sıkıntım yok ama yürümeye kalktığım an bildiğiniz topallıyorum sol kalçamda bi bıçak varmışta o batıyomuş gibi acıyor, yataktayken sol bacağımı yukarıya çekipte sağıma dönemiyorum mesela yada solun üzerine yatamıyorum anca sırt üstü yatabiliyorum, aile hekimi de kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir dedi hamilelikte bu vakalar sık görülüyoemuş, kendi kontrolüme de 2 hafta var daha o yüzden sizede bir sorayım istedim
benimde yorulunca oluyor ,dinlenince rahatlıyorum geçiyorArkadaşlar kalça ve bacak ağrısı yaşayan var mı aranızda, benim 2 haftadır hareket edince sol kalçamdan başlayan bir ağrı acı adına ne denirse artık ağrım var, otururken yada sırt üstü yatarken hiçbir sıkıntım yok ama yürümeye kalktığım an bildiğiniz topallıyorum sol kalçamda bi bıçak varmışta o batıyomuş gibi acıyor, yataktayken sol bacağımı yukarıya çekipte sağıma dönemiyorum mesela yada solun üzerine yatamıyorum anca sırt üstü yatabiliyorum, aile hekimi de kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir dedi hamilelikte bu vakalar sık görülüyoemuş, kendi kontrolüme de 2 hafta var daha o yüzden sizede bir sorayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?