temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar bu arada 2017 nisan ve 2017 mayıs anneleri gurubu da var trend konular içinde onlara da göz atabilirsiniz fırsatınız varsa ben arada bakıyorum :)

kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.

ay canım yaaaa cok dikkat et.
bolb ol dinlen.

Canim cok gecmis olsun. Onceden oyle bir durum var miydi bir anda mi ortaya cikti? Aman dikkat et canim yat dinlen az kaldi zaten, bebisler daha kucuk iyice buyusunler oyle dogsunlar. Insallah düzelir

Canim cok gecmis olsun. Onceden oyle bir durum var miydi bir anda mi ortaya cikti? Aman dikkat et canim yat dinlen az kaldi zaten, bebisler daha kucuk iyice buyusunler oyle dogsunlar. Insallah düzelir
ilk cocugumda böyle bir sorunla karsılaşmadım 2. bebiş biraz zorlayacak sanırım insallah bir sorun yasamadan dogar cok uzulurum birsey olursa

Kaç mm bebeğin böbrek genişlemesi. Bnm kızımın da bir böbreği geniş merak ettim

Kaç mm bebeğin böbrek genişlemesi. Bnm kızımın da bir böbreği geniş merak ettim

5 mm canım.. Sağ taraftakinde görüldü. Şuan onun için bol su içiyorum, tuzu azalttım ve protein sebze ağırlıklı besleniyorum. Öneriler böyle oldu aile hekimim ve kadın doğum uzmanım tarafından.

geçmiş olsun cnm dinlen bol bol

5 mm canım.. Sağ taraftakinde görüldü. Şuan onun için bol su içiyorum, tuzu azalttım ve protein sebze ağırlıklı besleniyorum. Öneriler böyle oldu aile hekimim ve kadın doğum uzmanım tarafından.
geçer canım inşallah merak etme benim oğlumda da öyle olmuştu sağlıklı doğdu çok şükür düzelmişti sonraki haftalarda genelde erkek bebeklerde olduğunu duymuştum ama

geçer canım inşallah merak etme benim oğlumda da öyle olmuştu sağlıklı doğdu çok şükür düzelmişti sonraki haftalarda genelde erkek bebeklerde olduğunu duymuştum ama

İnşallah canım. Oğlumda olmadı ama kızımda oldu.. Bugün sebebini sordum plasentanın konumundan dolayı baskı olur idrarı geri gidermiş. Bol bol yatıyorum arada yürüyüş yapıyorum. Plasenta posterior yerleşimli çünkü. Arka duvarda yani.

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol bol dinlen...

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol. vakti zamanı gelince sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.

Benimde öyle arkada canım.. Bol bol yatacaksın dedi. Dediğin gibi erken doğum riski var ne yazık ki.. Arada yürüyüş yapıyorum ama iş vs. yapmıyorum. Onu fa doktorum zaten söyledi. Bol bol dinlen canım. Ayaklarının altına yastık koyup uzan hep. Sürekli dinlenmek gerekiyor. Çok geçmiş olsun.. Bebişin zamanında gelsin inşallah canım

Arkadaşlar kalça ve bacak ağrısı yaşayan var mı aranızda, benim 2 haftadır hareket edince sol kalçamdan başlayan bir ağrı acı adına ne denirse artık ağrım var, otururken yada sırt üstü yatarken hiçbir sıkıntım yok ama yürümeye kalktığım an bildiğiniz topallıyorum sol kalçamda bi bıçak varmışta o batıyomuş gibi acıyor, yataktayken sol bacağımı yukarıya çekipte sağıma dönemiyorum mesela yada solun üzerine yatamıyorum anca sırt üstü yatabiliyorum, aile hekimi de kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir dedi hamilelikte bu vakalar sık görülüyoemuş, kendi kontrolüme de 2 hafta var daha o yüzden sizede bir sorayım istedim

benim bebebeğimin de 5mm kadar. aynı önerileri almadım. sadece doğumdan sonra düzelir dedi doktor.

BENIMDE ZAMAN ZAMAN BACAK AGRIM OLUYOR AMA ASIL AGRI GECEN AKSAM KASIKLARMDA VE GOBEGIMIN ALT KISMINDA OLDU YAKLASIK BI SAAT AGRI GECMEDI UZANINCA GECTI.DUN AKSAM DOKTORA GITTIGIMDE SORDUM YALANCI SANCI MUHTEMELEN DEDI BACAK AGRISI KARIN AGRISI KASIK AGRISI VE KRAMPLAR BU DNEMDE NORMAL SADECE SUREKLI VE GECMEYEN AGRILARSA O ZAMAN CIDDIYE ALINMASI LAZIM DEDI BILMIYORUM AYNI AGRI MIDIR AMA EGER SIK OLURSA BI GOSTER CANIM BENCE.

benimde yorulunca oluyor ,dinlenince rahatlıyorum geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…