- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.801
Bu anlattıkların bende yorulunca, iş yaptıktan sonra yada desteksz sandalyede oturunca oluyor. Sende kendini yormuş olablrmisin? Yada farketmedn yanlış harket falan?Arkadaşlar kalça ve bacak ağrısı yaşayan var mı aranızda, benim 2 haftadır hareket edince sol kalçamdan başlayan bir ağrı acı adına ne denirse artık ağrım var, otururken yada sırt üstü yatarken hiçbir sıkıntım yok ama yürümeye kalktığım an bildiğiniz topallıyorum sol kalçamda bi bıçak varmışta o batıyomuş gibi acıyor, yataktayken sol bacağımı yukarıya çekipte sağıma dönemiyorum mesela yada solun üzerine yatamıyorum anca sırt üstü yatabiliyorum, aile hekimi de kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanabilir dedi hamilelikte bu vakalar sık görülüyoemuş, kendi kontrolüme de 2 hafta var daha o yüzden sizede bir sorayım istedim
Merhaba canım. Haklısın erken doğum durumunda kullanamadığın doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılıyor. Ama işyerinde son 2 haftaya kadar durabilir misin onu bilemiyorum[/QUO
okullar kapanıyor ya sıkıntı değil son iki hafta seminer haftası sadece 2 saat çalışıyoruz günde
kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
Sağol canımDümen hoşuma gitti :)
Geçmiş olsun canım. Yorma kendini dinlen bol bolkızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
İnşallah geçer canımBebim ki terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu biraz,ben de normalde hastanede çalışıyordum hem de fizik tedavi bölümünde ama gebelikten ötürü çok bulaşmak istemiyorum oralara, bantlama yapınca biraz hafifliyor ama yürürken aynı aksaklıkla devam ediyor, neyse Allahdan sürekli ağrımıyor sadece yürürken oluyor buna da şükür,ben de magnezyum takviyesini bir sorayım hocaya
Ne kadar dayansa okadar iyi tabi ama inşallah sağsalim dogsunlarda başka bisey istemiyorumCok gecmis olsun canim. Insallah bebegin biraz daha dayanir.
Amin arkadaşımCok gecmis olsun canım,insallah saglikla alirsin kucagina,Allah hepimizin yardimcisi olsun
Al benden de o kadar... aşağıya doğru resmen şut çekiyor ben de ayağı çıkacak sanıyorumSelam kızlar..
Bu yalancı kasılmalar beni öldürecek. Bel ağrısından uyuyamadım gece yine.hep uzanma isteğim var.bebek çok sert hareket ediyor ve ayakları hep asagda hep aşağı vuruyor bu da beni çok korkutuyor... yukarı çıkmıyor bebeğim hep asagda yaa.dr normal dedi ama ne bileyim öyle sert vuruyor ki ayağı aşağıdan cikiverecek sanıyorum Yahuu
Yelkenliye bayıldımKizlar hastane odasi kapı süsü yaptırmak istiyorum ama 3 model arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Yelkenli model mi, dümen mi, yoksa çapa mi ?
Eki Görüntüle 1990809 Eki Görüntüle 1990811 Eki Görüntüle 1990813
Eki Görüntüle 1990807
Değişir yani kullanmadığın haftalar sonraya atar tatlım ben de aynı şeyi isteyeceğim doktorumdan bakalım izin verecek mi... doğduktan sonra 1 hafta bile önemliselam canlarım şimdi sizlere biraz karışık olmakla birlikte çetrefilli bir soru yönelteceğim
Doktorumla görüştüm doğum raporunu 32. hafta değil de 33. hafta österir misiniz diye.Sonra doğal olarak bebek 39. haftada erken doğum gibi gözükecek ve doğum öncesi çalıştıp da doğum sonrasına aktarılacak olan hafta 8+5 değil de 8+6 olacak..Eşime bu durumu bir türlü ifade edemedim o bir değişiklik olmaz sürede diyor ama ben 1 hafta değişir dyorum..Sizler ne diyorsunuz
Günaydınhaftasonuna çok yaklaştık kızlar
KIZLAR 32. HAFTADA GIDIP CALISABILIR RAPORU ALMANIZ GEREKIYOR YOKSA RAPORUNUZ OTOMATIK OLARAK BASLAR. KACINCI HAFTADA IZNE AYRILIRSANIZ KALAN HAFTALARINIZ DOGUM SONRASINA AKTARILIR.YANI DOKTOR ERKEN DOGUM GOSTERMIYOR IZNE 32 DE DEGILDE 35 TE AYRILDIGINIZI BELIRTIYOR RAPORUNUZ O HAFTADA BASLIYOR KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILIYOR. MESELA BENDE 32. HAFTADA CALISABILIR RAPORU ALIP SON AY AYRILMAYI DUSUNUYORUM BI AKSILIK OLMAZSA. DOKTORUMDA 32. HAFTADA GEL CALISABILIR RAPORUNU AL SONRA ISTEDIGIN HAFTA AYRILIRSIN KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILI DEDI.blacklable fizikcii25 kizlar o izin uzatma isini nasil yapacaksiniz? Benim de dogum iznim zaten ders olmayan zamana geliyor diye uzuluyordum. Bebegi erken dogmus gibi gosterince oluyor mu? Kayitlar sistemde yok mu bizim kac haftalik oldugumuza dair?
Ben sey diye biliyordum mesela 32. hafta dolunca eger calisabilir diye rapor almazsan otomatik olarak izne ayriliyorsun çünkü kac haftalik oldugun sistemde kayitlidir. Yanlis mi biliyorum acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?