temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bu anlattıkların bende yorulunca, iş yaptıktan sonra yada desteksz sandalyede oturunca oluyor. Sende kendini yormuş olablrmisin? Yada farketmedn yanlış harket falan?

Çok çok geçmiş olsun canım
Aman dikkat et.dinlen bolca..
Ayrı bir telaş olmalı. Allah korusun

Geçmiş olsun canım. Yorma kendini dinlen bol bol

İnşallah geçer canım

Al benden de o kadar... aşağıya doğru resmen şut çekiyor ben de ayağı çıkacak sanıyorumbi zıplıyorum sonra da doğunca bunları özleyeceğimi farkediyorumyaramaz olacak sanırım bizimkiler canım ya da futbolcu

Değişir yani kullanmadığın haftalar sonraya atar tatlım ben de aynı şeyi isteyeceğim doktorumdan bakalım izin verecek mi... doğduktan sonra 1 hafta bile önemli

Günaydın haftasonuna çok yaklaştık kızlar

Ay evettt.. Nasıl mutluyum haftasonu diye anlatamam. Valla okul kapanmasına pek kalmadı ama bana artık götür getir zor geliyor. Son 2 hafta oğluma rapor alıp götürmeyi düşünmüyorum. Zaten son hafta giden olmuyor. Götürecek biri de yok.. Kimseye güvenemem. Mecbur ben götürüyorum. 3 hafta daha dayandım mı tamamdır :) tatil gelsiiin hemenn

blacklable fizikcii25 kizlar o izin uzatma isini nasil yapacaksiniz? Benim de dogum iznim zaten ders olmayan zamana geliyor diye uzuluyordum. Bebegi erken dogmus gibi gosterince oluyor mu? Kayitlar sistemde yok mu bizim kac haftalik oldugumuza dair?
Ben sey diye biliyordum mesela 32. hafta dolunca eger calisabilir diye rapor almazsan otomatik olarak izne ayriliyorsun çünkü kac haftalik oldugun sistemde kayitlidir. Yanlis mi biliyorum acaba :)

KIZLAR 32. HAFTADA GIDIP CALISABILIR RAPORU ALMANIZ GEREKIYOR YOKSA RAPORUNUZ OTOMATIK OLARAK BASLAR. KACINCI HAFTADA IZNE AYRILIRSANIZ KALAN HAFTALARINIZ DOGUM SONRASINA AKTARILIR.YANI DOKTOR ERKEN DOGUM GOSTERMIYOR IZNE 32 DE DEGILDE 35 TE AYRILDIGINIZI BELIRTIYOR RAPORUNUZ O HAFTADA BASLIYOR KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILIYOR. MESELA BENDE 32. HAFTADA CALISABILIR RAPORU ALIP SON AY AYRILMAYI DUSUNUYORUM BI AKSILIK OLMAZSA. DOKTORUMDA 32. HAFTADA GEL CALISABILIR RAPORUNU AL SONRA ISTEDIGIN HAFTA AYRILIRSIN KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILI DEDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…