temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sagol canim. Insallah duser :) hepsi tahin ve pekmezin sucu. Dayanamiyordum ona ve nasil olsa dogal ne olcak diyordum. Olan oldu anlasilan :))
Bende sabahları pekmez içiyordum canım :) son zamanlarda tatlıya çok düşmüştüm zaten bende. Şimdi sıkı bi diyete girdim doğuma kadar da böyle devam dedi. İnşallah yükselmez yeniden bakalım. Biraz da pimpiriklendim açıkçası baya dikkat ediyorum çok istikrarlıyım :)

Merhaba canım:) mesajlar bazen arada kaynıyor görülmemiştir. Herkes farklı sıkıntı yaşıyor artık son aylara girdik :) iyi kötü tamamlıycaz inşallah. Senin nasıl gidiyor?
Olsun ben sakasına diyorum kızlar :) evet Allaha sukur son zamanlar iyice skıntilarimiz artiyo benimde bacaklarim cok agrıyor birde surekli yorgunum hic keyfim yok sizin nasil gidiyor skınti yoktur insallah.

Çok geçmiş olsun canım. Dışardan mı yemek yemiştin? Zor insan her yemekte acaba mı olur yani.. Safra kesesi ile ilgili bilgim yok.. Yoğurt falan iyi gelir belki.

Olsun ben sakasına diyorum kızlar :) evet Allaha sukur son zamanlar iyice skıntilarimiz artiyo benimde bacaklarim cok agrıyor birde surekli yorgunum hic keyfim yok sizin nasil gidiyor skınti yoktur insallah.

Al benden de o kadar.. Hep mi yorgun olurum yattığım halde.. Gece sağa yatsam sağ kalcam bacağım ağrıyor sola yatsam sol. Sırt üstü zaten yatmıyorum bilemedim yani nasıl yatsam :)

Al benden de o kadar.. Hep mi yorgun olurum yattığım halde.. Gece sağa yatsam sağ kalcam bacağım ağrıyor sola yatsam sol. Sırt üstü zaten yatmıyorum bilemedim yani nasıl yatsam :)
Aynen benimde kalkiyorumki baldirlarim kalcam kipkirmizi olmus bi turlu rahat yatamiyorum belimde cok agriyo allah hepimizin yardimcisi olsun

kızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum

Aynen benimde kalkiyorumki baldirlarim kalcam kipkirmizi olmus bi turlu rahat yatamiyorum belimde cok agriyo allah hepimizin yardimcisi olsun

Benim kramp oluyor sarıp yatıyorum bacaklarımı artık. Belki faydası olur.. Bacağımın arasında yastık. Ayaklarımın altında yastık. Kafamın altında 2 yastık. Benden çok yatakta yastık var o derece

Ben bir şey yaptırmak istemiyorum canım.. İsimli zinciri arkadaşımm yaptırmış bana.. Oğlumda da yaptırmadım haksızlık olsun istemem

Benim hic aklima gelmemisti yastik fln faydasi oluyosa bende deneyim bari cnku kivraniyorum ytakta uyuyana kdar

bende öyle biliyorum çünkü benim doktorda kesinlikle 32de burda ol raporunu verelim dedi.. hatta hesaplayıp tarihi öyle verdi randevuyu bu tarihe alın diye. bilmiyorum tecrübemde çok yok ama dediğin gibi olduğunu düşünüyorum

Ay cok gecmiş olsun canım. Rabbim uak etsin bir daha yaşatmasın.
İnsan iki canlı olunca dahada panik ve telaşlı endişeli oluyor.

Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama klasiklerin dışında farklı birşey arıyıorum.
Daha sonrasında od akapısına yada odasına asayım istiyorum.
Dağıtmak içinde birşeyler yapmak istiyorum ama ailem herkes Gaziantep'te , biz İzmir'Deyiz.
Ondan ötürü yaptırıp yaptırmamada kararsızım.

Kızlar biz kontrollerimizi olduk bugun 1457 gram 37 santim olmusuz alttanda rahim duvarina bakti kasilmalarim oluyo diyince.erken dogum riski yok dedi.insallah boyle devam eder,Rabbim bizede evlatlarimizada saglık versin
oyyy maşalaaahhhhh.
kasılmaların alt taraftamı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…