- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.821
Canım bende bacaklarımda başladı ama doktorum mutlaka kalp damara git vajinaya kadar yürür demişti. Kalp doktorum da varis çorabı verdi. Bacaklarında da var mı? O çorapların hamileler için olanları bile varmış mutlaka doktora git ilerliyormuş.Kızlar merhaba vajinal varis oluştu var mı başına gelen
Canım bacaklarımda morluklar ya da kan oturmuş gibi görüntüler var ama varis gibi değil sanırım. Ama vajinada baya damarlar çıkmış ve iki gündür canım acıyor. Doktorumu aradığımda acı kızarıklık olursa hemen gel dedi pazartesi randevum var artık o gün ne dicek bakalım. Dinlenemiyorum ondan oluyor heraldeCanım bende bacaklarımda başladı ama doktorum mutlaka kalp damara git vajinaya kadar yürür demişti. Kalp doktorum da varis çorabı verdi. Bacaklarında da var mı? O çorapların hamileler için olanları bile varmış mutlaka doktora git ilerliyormuş.
Üzülme bir diyetle halledersin.Bugun seker yuklemesi yapildi 50 gr lik ve 150 cikti. Yarin 100 luk yukmele yapilcak
Bebek te 25+2 haftalik ve 780 gr :)
İnşallah dayanır miniğin doğuma kadar. Sen yorma kendini aman dikkat et. Erken doğum çok zor. Bakımıda psikolojiside ayrı zor. Benim arkadaş senden erken doğurdu bebek 1 buçuk ay küvezde kaldı. Yaşadı şükür ama psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ayaklarının altına yastık koy uzat bütün gün. Birde stres yapma. Erken doğumun en önemli nedeni. Aç güzel bir müzik dinleyin bebişinizle sakin sakin. Kitap oku aklın dağılsın. Allah yardımcın olsun canım.kızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
Benim de yüksek çıkmıştı 50gr yükleme 189 du 100 yapıldı o da yüksek çıktı diyet yaptım 10 gün sonra evde ölçüm yaptım düştü doğuma kadar diyete devam dedi. Düşer inşallah canım senindeBugun seker yuklemesi yapildi 50 gr lik ve 150 cikti. Yarin 100 luk yukmele yapilcak
Zaten ekmek ve hamur isi yemiyordum. Annem ve dayim seker hastasi dikkat ediyordum o yuzden. Ama tahin pekmez benim vaz gecilmezimdi :) hepsi onun sucu. 1 ayda 1 kg dan fazla yedim :))Üzülme bir diyetle halledersin.tatlı ekmek falan onları keser. İnşallah insüline gerek kalmadan atlatırsın Allah şifa versin canım.
Sagol canim. Insallah duser :) hepsi tahin ve pekmezin sucu. Dayanamiyordum ona ve nasil olsa dogal ne olcak diyordum. Olan oldu anlasilan :))Benim de yüksek çıkmıştı 50gr yükleme 189 du 100 yapıldı o da yüksek çıktı diyet yaptım 10 gün sonra evde ölçüm yaptım düştü doğuma kadar diyete devam dedi. Düşer inşallah canım seninde
Sağol canım güzel dileklerin için. Ama evde de 3 yaşında oğlum var o yüzden onlada ilgilenmem lazım ama genelde yatıyorum yanımda oynuyor inşallah bir problem yaşamam ve kimsede yaşamasın canlarİnşallah dayanır miniğin doğuma kadar. Sen yorma kendini aman dikkat et. Erken doğum çok zor. Bakımıda psikolojiside ayrı zor. Benim arkadaş senden erken doğurdu bebek 1 buçuk ay küvezde kaldı. Yaşadı şükür ama psikolojik olarak çok yıpratıyor. Ayaklarının altına yastık koy uzat bütün gün. Birde stres yapma. Erken doğumun en önemli nedeni. Aç güzel bir müzik dinleyin bebişinizle sakin sakin. Kitap oku aklın dağılsın. Allah yardımcın olsun canım.
Canım benim ben 5,5 aydır aşağıda taşıyorum. Arkadaşlara sankim elini kolunu aşağıdan çıkaracak gibi geliyor diyorum. Vurmalar dönmeler hep kasıklarımda hissediyorum böyle oluncada tuvaletten çıkamıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek. Millet doğumun yaklaşmış sanırım aşağıya inmiş diyorlar. büyüdükçe kilo aldıkça hele iyice ağrım oluyor. Yukarı çıkmayacak sanırım. Rahim aşağıda...Selam kızlar..
Bu yalancı kasılmalar beni öldürecek. Bel ağrısından uyuyamadım gece yine.hep uzanma isteğim var.bebek çok sert hareket ediyor ve ayakları hep asagda hep aşağı vuruyor bu da beni çok korkutuyor... yukarı çıkmıyor bebeğim hep asagda yaa.dr normal dedi ama ne bileyim öyle sert vuruyor ki ayağı aşağıdan cikiverecek sanıyorum Yahuu
Uzulme canim insallah diyetle hallolur.Bugun seker yuklemesi yapildi 50 gr lik ve 150 cikti. Yarin 100 luk yukmele yapilcak
Ben çapadan yana kullanıyorum oyumuÖyle mi dersin? Çapa ve yelkenli arasında kaldım aslında. Bebek odasını da denizci konsepti almıştık. Uygun olsun diye kapı süsü de bu tarz olsun dedim
Arkadaşım doğumda 8 kilo birden gidiyor en azından 12 kilo normali dedi bana. doğumdan sonra lohusa için gerekli kalan kilolarda, yoksa vücut direnci düşüyor süt olmuyor kendin zor toplanıyorsun dedi bana. bende 5,5 ayda 7 kilo aldım. Oda arkadaşım 20 kilo aldı 2 senede hiçbirşey kalmadı. Yediklerimize dikkat edersek aslında doğumdan sonra kilo gidiyor kızlar.Bennzayıf hamile kaldım ama yine de dikkat etmem gerekiyor inş bizim aldığmz kilolar bebişimize gidiyodur
Geçmiş olsun canımDün gece gıda zehirlenmesi yaşadım serumlar hastaneler. Moralim altüst oldu. Neyseki bebeğim iyi dedikleri için tahatladım. Sancı hamilelikten mi neden anlamadığında hastaneye gidene kadar kafam allak bullak oldu. Yemek yemeye korkar oldum hamilelik boyunca bu üçüncü vaka. Doktor safra kesemin çamur olduğunu söyledi o da moralimi bozdu. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
geçmiş olsun güzelim dinlen uzat ayaklarınıkızlar bugun sabah uyandıgımda wcye gittim bir baktım iç çamasırım kan içinde. acil hemen doktora gittik doktor plansenta arkada oldugundan dolayı ve rahime 4 cm uzaklıkta olması gerekirken 3cm uzaklıkta oldugu için kanama oldugunu ve bu da erken doguma sebebiyet verecegini söyledi .sabah kanamayı görunce cok telaş yaptım doktor dinlenceksin dedi iş yapmayacaksın yatacaksın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?