- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.861
Olmaz mı canım var tabi ama iyi yanlarını düşünerek bugünlerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.Olsun ben sakasına diyorum kızlar :) evet Allaha sukur son zamanlar iyice skıntilarimiz artiyo benimde bacaklarim cok agrıyor birde surekli yorgunum hic keyfim yok sizin nasil gidiyor skınti yoktur insallah.
Canım boyle sanki bebek sırtını geriyomus gibi oluyor,karnin yamuluyor zaten bi 30 saniye falan geriliyo gibi dayiyo gibi oluyo sonra geciyoBu kasılmalar nasıl oluyor kızlar
Bu bende de oluyor ama normal sanıyordum. Böyle sertleşiyor dimi canımCanım boyle sanki bebek sırtını geriyomus gibi oluyor,karnin yamuluyor zaten bi 30 saniye falan geriliyo gibi dayiyo gibi oluyo sonra geciyo
Evet canim tas gibi oluyor,fazla olmasi iyi degil zaten hazirlik kasilmalari olcak normal ama fazla olursa erken dogum riskin varmi diye bakiyolar,bende ne olur ne olmaz soyledim doktoruma hemen alttan duvara bakti yok bise dedi.icim rahatladi en azindan.Bu bende de oluyor ama normal sanıyordum. Böyle sertleşiyor dimi canım
Pazartesi kontolümüz var bende söyleyeyim bi bazen sık bazen ara ara oluyor. çok sağol canım.Evet canim tas gibi oluyor,fazla olmasi iyi degil zaten hazirlik kasilmalari olcak normal ama fazla olursa erken dogum riskin varmi diye bakiyolar,bende ne olur ne olmaz soyledim doktoruma hemen alttan duvara bakti yok bise dedi.icim rahatladi en azindan.
oyyy maşalaaahhhhh.
kasılmaların alt taraftamı oluyor.
oyyy maşalaaahhhhh.
kasılmaların alt taraftamı oluyor.
Canım ben hastane de dağıtılacak hediyeliklerimi kendim yapmaya başladım bile, onun haricinde duvara asmak için isimlik aldım tek tek simli harf aldım onları kurdela ile birleştireceğim bikaç pembe balon aldım kapıya isim yazmayan bir süs aldım, bebek çikokatası yaptırmayacağım onun yerine de biberon şeklinde süsler aldım onlarında içine çakıl taşı dediğimiz çikolatadan koyup dağıtacağım, bir de çok sevdiğim için lokum ikram edeceğim, takı yastığı almıycam küvezi onunla işgal etmek istemiyorum kaldı ki bizim yakınlarda hep huydur altını bebeğin üzerine takarlar hayatta da yastığa tak diyemezsin :) Bir de küvez ve anne yatağı için fiyonklu süslemeyi arkadaşım verrcek oda önümüzdeki hafta doğum yapacak, sonuçta onlar birkere kullanıldığı için yaptırma sen boşuna benimkini alırsın dedi bana da mantıklı geldi, nasılsa küvez süsünü evde biyere kullanamayacağıma göre lüzum yok yaptırmayakızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum
Soyle tabi canim en azindan icin rahatlar rica ederimPazartesi kontolümüz var bende söyleyeyim bi bazen sık bazen ara ara oluyor. çok sağol canım.
Sıpalar ya neler yapıyolar içerde [/QUOTE]KarKralicesi gobek deligimin yan tarafina toplaniyor genelde zaten hep bas gelis pozisyonunda asagada hep kasilmalar sirt kismini dayadigi yerde oluyo asagiya baski yapiyo cok hatta akintim geliyo ole yapinca.cok sıkmı oluyo dedi evet dedim ama bi sıkıntı cıkmadı en azından baktırdım icim rahatladı,cok tereddut ediyordum canim
Canım benim ben 5,5 aydır aşağıda taşıyorum. Arkadaşlara sankim elini kolunu aşağıdan çıkaracak gibi geliyor diyorum. Vurmalar dönmeler hep kasıklarımda hissediyorum böyle oluncada tuvaletten çıkamıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek. Millet doğumun yaklaşmış sanırım aşağıya inmiş diyorlar. büyüdükçe kilo aldıkça hele iyice ağrım oluyor. Yukarı çıkmayacak sanırım. Rahim aşağıda...
Çikolata tutmustuk ilk bebeğimde kapı süslemesini evde yapmistim 1 gece kaldım sonuçta bi de kurupasta meyvesuyu ikram ettik zaten gelen gidio çok durmuyorlar. Arkadaşımda 0 yaş doğum günü pastasi getirmisti mum uflemistikkızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum
Ben hala karar veremedimYelkenliye bayıldım
Aynen benimde kalkiyorumki baldirlarim kalcam kipkirmizi olmus bi turlu rahat yatamiyorum belimde cok agriyo allah hepimizin yardimcisi olsun
Sağol canım sanırım çapa olcak. Her ne kadar tam karar veremesem de :)Ben çapadan yana kullanıyorum oyumu
Aslında bu kafa karışıklığı bende de var . Kapı süsünü keceden filli ben yapmayı düşünüyorum, yapınca paylasırım . Gelen misafirlerede lokum üzerine kızımın adı yazan bayrak gibi kürdanlardan saplama düşüncem var. Birde hediyelik küçük küçük keseler dikip içerisine lavanta koymayı ve üzerini isimli lazer kesim aynalı yıldız ve güpür gibi bişeyle süslemeyi düşünüyorum. Masanın üzerinde atıştırmalık tatlı tuzlu atıştırmalık ve loğusa serbeti koyma planlarım var. Çikolata yaptırıcam falan diyede kayınvalidem söylüyordu yaptırırsa ikram ederiz yoksa etmeyiz =)kızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum
bende ilk oğlumda yaptırmamıştım ama bunda bi merak geldi içime böyle bikaç bişey yapasım var süslü püslü
En iyisi de öyle yapmak zaten :)) canimOlmaz mı canım var tabi ama iyi yanlarını düşünerek bugünlerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?