temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar göbek deligim acimaya başladı artik bi kac gundur, yatip kalkarken hep bi agri oluyor göbek deligi civarinda. Sizde de basladi mi? Var mi bi cozumu?

Gecen yıl arkadaşımın başına geldi mecburen doğum sezeryan oldu ama doğumdan sonra varis yok oldu.. Geçmiş olsun canım
Ay ben bikacgun oluyo afedersiniz vajinamin kenarlarinda sislik hssettim baktigimda damarlar kabarmisti aceba benimkidemi varis dokununca aciyodu ben ilk defa duydum

Ay ben bikacgun oluyo afedersiniz vajinamin kenarlarinda sislik hssettim baktigimda damarlar kabarmisti aceba benimkidemi varis dokununca aciyodu ben ilk defa duydum
Çok mu ayakta kalıyorsun canım? Ayakları baya bi yukarıya dikerek dinlenmek ii gelir... arkadşım da farkettiğinde koca bir damar gelmiş eline ama bildiğim kadarıyla çok korkacak bir şey yok

Doğru biliyorsun canım 32 den sonra izin otomatik doğuyor. İznini başlatmamak için çalışabilir raporu alıuırsun. Ama 37 de kanuni olarak zorunlusun izin almaya. Ben henüz kendi doktorumla konuşmadım ama birksç kişiden duydum doktor son adet tarihini geç bir tarih belirtirse haftan erken olacağından izne geç çıkabilirsin. Ben muayenehaneye gidiyorum bakalım yapabilecek miyim bu işlemleri. Herşer bebekle birkaç hafta daha fazla geçirebilmek için

Kızlar daha önce yazdım ama bu trombosit plt düşüklüğü hakkında bilginiz var mı, benim gitgite düşüyor. Hematologa gidecegimm

Canım bizim kapı süsümüz takı yastığımız ve anı defterimiz hazır sayılır100 tane bebeğin kafasından hediyelik magnetler yapılıyor. Hastane odasında ikramlıklar için ferforje tepsi,sepet, ağaç filan aldım. Mevlüdü için lokumluklar aldım. Kendi kıyafetleri için süslü sepet aldım. Bir tek hoşgeldin yazısı ile albümü kaldı hastane odasında başka bişeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. İkramlıklar zaten o zaman alınacak... benim aklıma gelenler bunlar

Bir de bildiğim kadarıyla hastane odası süslemek için organizasyon şirketleri var. Ekstra en fazla birkaç balon koyarlar (ki balonun bebeğin yanında durmasına çok karşıyım) onun dışında odaya zaten canlı çiçek alınmıyor. Plastik çiçek de bana çok itici geliyor. Belki anne yatağı süslenir cibinlikle tüllerle...

Gecen yıl arkadaşımın başına geldi mecburen doğum sezeryan oldu ama doğumdan sonra varis yok oldu.. Geçmiş olsun canım
Çok sağol canım. Evet normal doğuma engel olabiliyormuş ama geçme ihtimalini duymak sevindirdi beni açıkçası kalıcı olmasından korkuyorum.

Hastaneye ziyarete gelenlere magnet yaptiricam nazar duali. Belki kendim yapabilirsem ek olarak ta kokulu taş yapabilirim. Lohusa şerbeti yapmak istiyorum hastane için. Marshmallows aldım çöp sislere batırıp masaya koyucam. Çikolata yaptiricam. Yapabilirsem yine kendim şeker hamurunda kurabiye yapmak istiyorum. Eve gelenler için de buzluga sigara böreği, kurabiye, börek falan yapmayı düşünüyorum. Ama daha baslamadim hiçbirine

Çok mu ayakta kalıyorsun canım? Ayakları baya bi yukarıya dikerek dinlenmek ii gelir... arkadşım da farkettiğinde koca bir damar gelmiş eline ama bildiğim kadarıyla çok korkacak bir şey yok
Evet hic oturmuyorum surekli bi harejet halindeyimm kendime sanurim cok dkkat etmiyorm benim de elime damar geldi korkmustum

Çok geçmiş olsun canım. Dışardan mı yemek yemiştin? Zor insan her yemekte acaba mı olur yani.. Safra kesesi ile ilgili bilgim yok.. Yoğurt falan iyi gelir belki.
Teşekkür ederim sağol. Evdeydim bütün gün kendim yedim eşim de yedi ama bana dokundu. Daha önceki dışardandı eşimle yedik yine ben hasta oldum. Bilemiyorum sebebini.

Teşekkür ederim sağol. Evdeydim bütün gün kendim yedim eşim de yedi ama bana dokundu. Daha önceki dışardandı eşimle yedik yine ben hasta oldum. Bilemiyorum sebebini.

Anladım canım. Gıda zehirlenmesi zaten herkesi vurmaz. 1 gün önce pişen pilav bana dokunmazken sana zarar verebilir. Ablam mesela 1000 kişi aynı yemeği yedi okulda ama kendi ve arkadaşı zehirlendi. Bünyeyle alakası var. Çok geçmiş olsun canım. Yemekleri yaptığında ye ısıtıp yeme sonra. Şuan daha hassas bünyen. Tekrar yaşama inşallah

Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…