- 3 Şubat 2017
- 215
- 296
- 33
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.881
Gecen yıl arkadaşımın başına geldi mecburen doğum sezeryan oldu ama doğumdan sonra varis yok oldu.. Geçmiş olsun canımKızlar merhaba vajinal varis oluştu var mı başına gelen
Ay ben bikacgun oluyo afedersiniz vajinamin kenarlarinda sislik hssettim baktigimda damarlar kabarmisti aceba benimkidemi varisGecen yıl arkadaşımın başına geldi mecburen doğum sezeryan oldu ama doğumdan sonra varis yok oldu.. Geçmiş olsun canım
Çok mu ayakta kalıyorsun canım? Ayakları baya bi yukarıya dikerek dinlenmek ii gelir... arkadşım da farkettiğinde koca bir damar gelmiş eline ama bildiğim kadarıyla çok korkacak bir şey yokAy ben bikacgun oluyo afedersiniz vajinamin kenarlarinda sislik hssettim baktigimda damarlar kabarmisti aceba benimkidemi varisdokununca aciyodu ben ilk defa duydum
Doğru biliyorsun canım 32 den sonra izin otomatik doğuyor. İznini başlatmamak için çalışabilir raporu alıuırsun. Ama 37 de kanuni olarak zorunlusun izin almaya. Ben henüz kendi doktorumla konuşmadım ama birksç kişiden duydum doktor son adet tarihini geç bir tarih belirtirse haftan erken olacağından izne geç çıkabilirsin. Ben muayenehaneye gidiyorum bakalım yapabilecek miyim bu işlemleri. Herşer bebekle birkaç hafta daha fazla geçirebilmek içinblacklable @fizikcii25 kizlar o izin uzatma isini nasil yapacaksiniz? Benim de dogum iznim zaten ders olmayan zamana geliyor diye uzuluyordum. Bebegi erken dogmus gibi gosterince oluyor mu? Kayitlar sistemde yok mu bizim kac haftalik oldugumuza dair?
Ben sey diye biliyordum mesela 32. hafta dolunca eger calisabilir diye rapor almazsan otomatik olarak izne ayriliyorsun çünkü kac haftalik oldugun sistemde kayitlidir. Yanlis mi biliyorum acaba :)
Canım bizim kapı süsümüz takı yastığımız ve anı defterimiz hazır sayılırkızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum
Çok sağol canım. Evet normal doğuma engel olabiliyormuş ama geçme ihtimalini duymak sevindirdi beni açıkçası kalıcı olmasından korkuyorum.Gecen yıl arkadaşımın başına geldi mecburen doğum sezeryan oldu ama doğumdan sonra varis yok oldu.. Geçmiş olsun canım
Hastaneye ziyarete gelenlere magnet yaptiricam nazar duali. Belki kendim yapabilirsem ek olarak ta kokulu taş yapabilirim. Lohusa şerbeti yapmak istiyorum hastane için. Marshmallows aldım çöp sislere batırıp masaya koyucam. Çikolata yaptiricam. Yapabilirsem yine kendim şeker hamurunda kurabiye yapmak istiyorum. Eve gelenler için de buzluga sigara böreği, kurabiye, börek falan yapmayı düşünüyorum. Ama daha baslamadim hiçbirinekızlar ben size fikirlerinizi sormak istiyorum . hastane odası için yada bebek odası için süsleme yapacak mısınız yada yaptıracak mısınız . hastaneye ziyarete gelenlere yada eve ziyarete gelenlere vermek için bişeyler düşünüyor musunuz bu ara kafam allak bullak . isimli bebek zincirini kendim yapmaya karar verdim malzemelerini alarak. takı yastığı istiyorum isimli bişey. instagramda da var böyle sayfalar . yaptıranlar varsa foto atabilirse sevinirim yada bu konularda fikri olanlar varsa . Doğumdan sonra bu işlerle uğraşmaya vaktimiz kalmıcak eminim o yüzden şimdiden bi kaç bişey yapsam diyorum
Evet hic oturmuyorum surekli bi harejet halindeyimm kendime sanurim cok dkkat etmiyorm benim de elime damar geldi korkmustumÇok mu ayakta kalıyorsun canım? Ayakları baya bi yukarıya dikerek dinlenmek ii gelir... arkadşım da farkettiğinde koca bir damar gelmiş eline ama bildiğim kadarıyla çok korkacak bir şey yok
Teşekkür ederim sağol. Evdeydim bütün gün kendim yedim eşim de yedi ama bana dokundu. Daha önceki dışardandı eşimle yedik yine ben hasta oldum. Bilemiyorum sebebini.Çok geçmiş olsun canım. Dışardan mı yemek yemiştin? Zor insan her yemekte acaba mı olur yani.. Safra kesesi ile ilgili bilgim yok.. Yoğurt falan iyi gelir belki.
Gecmis olsun canim. Bazi bunyeler daha hassas oluyorTeşekkür ederim sağol. Evdeydim bütün gün kendim yedim eşim de yedi ama bana dokundu. Daha önceki dışardandı eşimle yedik yine ben hasta oldum. Bilemiyorum sebebini.
Teşekkür ederim sağol. Evdeydim bütün gün kendim yedim eşim de yedi ama bana dokundu. Daha önceki dışardandı eşimle yedik yine ben hasta oldum. Bilemiyorum sebebini.
Kizlar göbek deligim acimaya başladı artik bi kac gundur, yatip kalkarken hep bi agri oluyor göbek deligi civarinda. Sizde de basladi mi? Var mi bi cozumu?
Varis mi canım senin de? Bende dinlenemiyorum ondan oldu sanırım şimdi dikkat ediyorum ama olan oldu inşallah daha da ilerlemezEvet hic oturmuyorum surekli bi harejet halindeyimm kendime sanurim cok dkkat etmiyorm benim de elime damar geldi korkmustum
Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)Günaydın arkadaşlar güzel bir haftasonu olsun hepimiz için
Şimdi şu tiroid testlerimi yaptırmaya gidiyorum bakalım inş hiç bişeycik çıkmaz da rahat nefes alırım. Kaç güne çıkar acaba sonuçlar:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?