- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.901
Evet canim sanirim benimkide varis damarlar sismis cunku bol bol dnlenirim artiik korktumm vallaVaris mi canım senin de? Bende dinlenemiyorum ondan oldu sanırım şimdi dikkat ediyorum ama olan oldu inşallah daha da ilerlemez
100 gr lik mi yukleteceksiniz o fazla deglmi ben yanlslkla eczaneden 75gr glukoz almisim doktor bu fzla biz 50 gr yapiyoruz eger degerin yuksek ckarsa 75 yapiyoruz dedide merak ettmGunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)
Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)
Canim 50 grlik dun yapildi ve yuksek cikti. Bugun 100 gr lik istedi o yuzden. Resmen carpti ama. Ilk iki hamilelikte cikmamamisti.
Annem ve dayim seker hastasi. Ailede var yani.
Kizlar birsey sorcam sabahlari kasik agrisi bel agrisiyla uyanan var mi karnim agriyor gibi sonra geciyor ilk uyandigimda hissediyorum benim gibi olan var mi
Canim benimkininde 2 gun geride ama onemli degil. 3 haftaya kadar dusuk cikmasinda sorun yok. Dun 25+2 haftaliktim ve 780 gr cikti.27 + 0 haftaligim bebeğin karın çevresi düşük çıkıyor ölçüde benimle aynı olanlar bebeğinizin kilosu nedir
Insallah sonucum iyi cikar. Doktorum muhtemelen diyet listesi vericez sana dedi. Zaten kilo alamiyordum. Simdi hic alamicam galiba. Yazarim tabikiAnladım canım. İnşallah güzel çıkar sonucun. Buraya da yaz. Ailede yok bizim ablamın hamileliğinde çıktı ve insülin kullandı o ama şuan 2 yaşında kızımız :)
Insallah sonucum iyi cikar. Doktorum muhtemelen diyet listesi vericez sana dedi. Zaten kilo alamiyordum. Simdi hic alamicam galiba. Yazarim tabiki
Oyle canim . Ama ben 48 kilo ile hamile kaldim ve suan 52 kiloyum. O yuzden biraz almak istiyorum :) protein agirlikli besleniyordum zaten ama hareketli biri oldugumdan kilo tutamiyordum. Diyet listelerinede soyle baktim ama ben onlari yesem doymam :))O diyete takılma canım kilo alabilirsin bile. Çünkü şeker ekmek pirinç vs. Yasaklanıyor. Ablam bu şeker hastaları için özel reçellerden falan alıyordu. O tarz ürünleri vermişti doktoru. Protein sebze daha çok tüketeceklerin. Benim şeker çıkmadı ama şuan şişkinliğim, bebeğin böbreği ve plasentamın durumundan dolayı sebze ve protein ağırlıklı diyetim var. Hatta 2.5 kilo bile verdim. Ama şişkinliğim baya azaldı. Demek ki ödem gitti. Takma diyete yani çok kilo almak zorunda da değilsin.. Ne kadar normal olursa o kadar doğum rahat olur
Oyle canim . Ama ben 48 kilo ile hamile kaldim ve suan 52 kiloyum. O yuzden biraz almak istiyorum :) protein agirlikli besleniyordum zaten ama hareketli biri oldugumdan kilo tutamiyordum. Diyet listelerinede soyle baktim ama ben onlari yesem doymam :))
Bebek iyi olsunda ben sonra diyetisyene gidip oyle kilo alirim :))
İnş hiç bişey çıkmaz tatlım ama çıksada çözümler var çok şükür.Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)
Kullanmiyorum canim söyleyeyim bi doktorra TeşekkürlerKasık ve bel değil benim kalça sırt ağrısı oluyor. Doktora danış belki magnezyum vs. verir içiyorsan da dozu artırabilir
Arkadaslar kolay gelsin seker yuklemesi yaptik
23+1 adet tarihine gore
24+4 ultrasyon tarihine gore
Aclik sekeri 75
Tokluk sekeri (50 gr seker verdiler) 119
Bebek 31.08 cm 710 gram yorumlarinizi bekliyorum doktora pazartesi gitcez
Seker ve olcumlar nornal mi sizce
evet canım. bunlar o kadar dikkat etmeme rağmen oluyor. çok şükür iyyiz şimdi.Anladım canım. Gıda zehirlenmesi zaten herkesi vurmaz. 1 gün önce pişen pilav bana dokunmazken sana zarar verebilir. Ablam mesela 1000 kişi aynı yemeği yedi okulda ama kendi ve arkadaşı zehirlendi. Bünyeyle alakası var. Çok geçmiş olsun canım. Yemekleri yaptığında ye ısıtıp yeme sonra. Şuan daha hassas bünyen. Tekrar yaşama inşallah
Tskler canim artik cogu testi atlattik hayirlisi ile dogum kald onumizde gerisi rutun kontrolGayet normal canım gözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?