temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)
100 gr lik mi yukleteceksiniz o fazla deglmi ben yanlslkla eczaneden 75gr glukoz almisim doktor bu fzla biz 50 gr yapiyoruz eger degerin yuksek ckarsa 75 yapiyoruz dedide merak ettm

Gunaydin. Bende 100 luk seker yukleticem. Insallah degerlerim iyi cikar. Dun aksamsan beri acim :) ve 4 saat daha dayanmam lazimmis :)

Aile de şeker hastası var mı canım 100lük çok gibi sanki. 50 gr yükledi bana. Ailede yoktu çünkü. Dikkat et baş dönmesi vs. yaşarsan hemşireye haber ver yatırsın seni

Canim 50 grlik dun yapildi ve yuksek cikti. Bugun 100 gr lik istedi o yuzden. Resmen carpti ama. Ilk iki hamilelikte cikmamamisti.
Annem ve dayim seker hastasi. Ailede var yani.

Kizlar birsey sorcam sabahlari kasik agrisi bel agrisiyla uyanan var mi karnim agriyor gibi sonra geciyor ilk uyandigimda hissediyorum benim gibi olan var mi

27 + 0 haftaligim bebeğin karın çevresi düşük çıkıyor ölçüde benimle aynı olanlar bebeğinizin kilosu nedir

Canim 50 grlik dun yapildi ve yuksek cikti. Bugun 100 gr lik istedi o yuzden. Resmen carpti ama. Ilk iki hamilelikte cikmamamisti.
Annem ve dayim seker hastasi. Ailede var yani.

Anladım canım. İnşallah güzel çıkar sonucun. Buraya da yaz. Ailede yok bizim ablamın hamileliğinde çıktı ve insülin kullandı o ama şuan 2 yaşında kızımız :)

Kizlar birsey sorcam sabahlari kasik agrisi bel agrisiyla uyanan var mi karnim agriyor gibi sonra geciyor ilk uyandigimda hissediyorum benim gibi olan var mi

Kasık ve bel değil benim kalça sırt ağrısı oluyor. Doktora danış belki magnezyum vs. verir içiyorsan da dozu artırabilir

Anladım canım. İnşallah güzel çıkar sonucun. Buraya da yaz. Ailede yok bizim ablamın hamileliğinde çıktı ve insülin kullandı o ama şuan 2 yaşında kızımız :)
Insallah sonucum iyi cikar. Doktorum muhtemelen diyet listesi vericez sana dedi. Zaten kilo alamiyordum. Simdi hic alamicam galiba. Yazarim tabiki

Insallah sonucum iyi cikar. Doktorum muhtemelen diyet listesi vericez sana dedi. Zaten kilo alamiyordum. Simdi hic alamicam galiba. Yazarim tabiki

O diyete takılma canım kilo alabilirsin bile. Çünkü şeker ekmek pirinç vs. Yasaklanıyor. Ablam bu şeker hastaları için özel reçellerden falan alıyordu. O tarz ürünleri vermişti doktoru. Protein sebze daha çok tüketeceklerin. Benim şeker çıkmadı ama şuan şişkinliğim, bebeğin böbreği ve plasentamın durumundan dolayı sebze ve protein ağırlıklı diyetim var. Hatta 2.5 kilo bile verdim. Ama şişkinliğim baya azaldı. Demek ki ödem gitti. Takma diyete yani çok kilo almak zorunda da değilsin.. Ne kadar normal olursa o kadar doğum rahat olur

Oyle canim . Ama ben 48 kilo ile hamile kaldim ve suan 52 kiloyum. O yuzden biraz almak istiyorum :) protein agirlikli besleniyordum zaten ama hareketli biri oldugumdan kilo tutamiyordum. Diyet listelerinede soyle baktim ama ben onlari yesem doymam :))
Bebek iyi olsunda ben sonra diyetisyene gidip oyle kilo alirim :))

Anladım canım sen zayıd hamile kalmışsın. Söylersin ben doymam diye. Dönüşümler var sonuçta. Sağ salim kucağına al inşallah canım :)

Arkadaslar kolay gelsin seker yuklemesi yaptik
23+1 adet tarihine gore
24+4 ultrasyon tarihine gore
Aclik sekeri 75
Tokluk sekeri (50 gr seker verdiler) 119
Bebek 31.08 cm 710 gram yorumlarinizi bekliyorum doktora pazartesi gitcez
Seker ve olcumlar nornal mi sizce

İnş hiç bişey çıkmaz tatlım ama çıksada çözümler var çok şükür.

Gayet normal canım gözün aydın :)

evet canım. bunlar o kadar dikkat etmeme rağmen oluyor. çok şükür iyyiz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…