temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana da persembe günü seker yuklemesi yapilcak hizli kilo alıyorum diye inşallah bi sorun cikmaz
Canim ben hizli kiloda almiyordum. 50 gr lik yuksek cikti ondan 100 luk yapildi. Adlinda 75 lik yapilmasi daha iyi bence. Diger ikisinde 75 lik yapildi ve sorun cikmamisti.

Tesekkur ederim canim :) hadi ya almadin mi azaldı mi peki? Ben zaten cok etek giymiyordum ama yine de uzuldum biraz, bacaklarim da bembeyaz oldugu icin baya belirgin oldu. Neyse artik bronzlasirim varis gecmezse
Yok canım azalma yok. Ama alıp giymek lazım yoksa artacaklar. Etek giymesek de insan kendini kötü hissediyor çirkinleşmiş gibi hissediyorum :) hiç alışamadım zaten bu göbekten dönemeyen halime

Ben yumuşatıcı kullanmadm canım. Bi sürede kullanmaya gerek yok diye düşündüm. Yani bişey olmaz yıkayablrsn

Canim bende de gec dollenme var hemde 4 hafta kadar :) supriz bebek oldu bize. Benim de bebek gelisimi normal. Suyum da iyiymis. Bugun 100 luk yuklendi sukur sonuclarim iyi cikti. Doktor diyete gerek yok ama dikkat et yinede yediklerine dedi. Ama ben farkindayim ac karnina tahin pekmezi cok yiyordum.

Decavit kullanmayi biraktim pazt seker yuklemesi var. Dr. A da sorcam ama su okuduklarimdan sonra dr lar nasil veriyorlar bu minicik bebekler karnimizdayken anlayamiyorum Titantum dioksit vücutta depolanmaktadır. Depolanan bu madde organik parçacıkları yok etme özelliğine sahiptir. Kuvvetli nem tutucu olduğundan vücudun su dengesini bozmaktadırlar. Bu madde DNA'da hem tek iplikte hemde çift iplikte tahribatlara neden olmaktadır. Böylece kromozomlara zarar vererek gen yapısını bozmaktadır. Yapılan bir deneyde farelerin suyuna titanyum dioksit parçacıkları konuldu ve beş günün sonunda farelerin gen yapısında bozulmaların oluştuğu tespit edildi. Fareler uygulanan bu deney insan hayatına çevrilirse farelerde ki beş günlük zaman insanlarda 1,6 yıla tekabül etmektedir. Yani 1,6 yıl sonunda insanlarda da benzer durumlar görülebilecektir. Titanyum dioksit vücuda bir kez alındığında vücut tarafından parçalanamadığından vücudun farklı organlarında birikmektedir ve boyutları çok küçük olduğundan vücut içinde kolaylıkla gezebilmektedir. Hücrelerin içinde kolayca nüfuz edebilen bu yapı hücre içerisinde her tarafa saldıran bir kimyasal yapıdır. Bu durumda kansere yol açmaktadır.

Nerden duydunuz acaba decavitin içinde o maddeden olduğunu?Ben hala kullanmaya devam ediyorum da.

Canım sanırım bendede var yeni farkettim doktorunla konuşunca yazarmisin benim kontrolü me daha çok var

Kizlar 1 hafta izin aldık esimle kayinvalidemdeydik, gittigimiz yerlerde surekli biseyler yedirdiler, evde de biraz fazla kacirdim hamur isi tatlı falan. Simdi eve geldim 5 kilo almisim ya şok oldum. Sadece 1 hafta dikkat etmedim diye bu kadar alinir mi zaten bel fitigim son evresinde iyice kotulesecek kilodan diye üzülüyorum. Haftaya doktor kontrolum var o zamana kadar birazini vermem lazim.
Diyet yapan arkadaşlar nasil seyler uyguluyorsunuz? sweetwitch01 canim sen mesela 2.5 kilo verdim diyordun yediklerini paylasabilir misin ya da yemediklerini :)

Tartı yanlıştır bence.bir haftada o kadar kilo alamazsın.bir iki gün kendi rutininde yemeğe dönünce düzelir.ama hamur işi ve tatlıdan uzak durmalısınız canım..
Benimde karnım çok büyüdü. Önümde basketbol topu gibi oldu
Ama en çok canımı sıkan ne biliyor musunuz? insanların karnımı sürekli erkek bebeğe benzetmesi bıktım resmen ..
Neden yalan söyleyim ki dünyalar tatlısı bir kızım olacak eminiz yani
Gece gece moralim çok bozuktu yazdım rahatladım..
Güzel. Bir haftanın bizi beklemesi dileğiyle

Şekerin kaç çıktı canım sırayla yazar mısın ? Kaçlik yükleme yapildi

Canım senin o 5 kilo ödem de olabilir. Ben sana sabah öğle akşam ve ara öğünleri yazayım. Hepsinde tuz yok denecek kadar az ama.. Benim diyet mecburi ama sağlıklı :)

Sabah;
1 domates
1 salatalık
Kaşar peyniri 2 parmak kalınlığında
Beyaz peynir aynı kalınlıkta kaşarla
1 yumurta ( haşlanmış veya yağsız tavada)

Ara öğün 1;
4 adet kuru kayısı veya 1 bardak süt

Öğle ;
Tavuk, et veya balık
Bol salata ( zeytinyağlı ama tuz yok)
( kırmızı et ve balık yoksa yoğurt maydanoz falan cacık yapabiliyorum yanına)

Ara öğün 2;
Meyve ve süt
( bazen dondurma, sek quark, danissimo, ya da meyveli yoğurt)

Akşam;
Herhangi sebze yemeği
Bol salata

Ara öğün 3;
Nefsit ballı bademli ve nesquik gevrek ve 1 bardak süt

Ekmek, makarna, pirinç, bulgur, patates, turşu, tatlı, hamur işi ve kızartma yok.. O yüzden böyle bir beslenme şeklim var. Doğru mu bilemem ama ben doyuyorum. Ekmek yiyip şişmiyor midem. İlaçları bilr bıraktım mide için rahatladım açıkçası. Ama doyar mısın bilmiyorum. Baş dönmesi vs. Yaşama sonra. Doktor yasaklayınca bunları böyle bir beslenme yapmak zorundayım. Yersen bile tadımlık ucundan alabilirsin ama doyasıya asla dedi.

Kizlar 1 hafta izin aldık esimle kayinvalidemdeydik, gittigimiz yerlerde surekli biseyler yedirdiler, evde de biraz fazla kacirdim hamur isi tatlı falan. Simdi eve geldim 5 kilo almisim ya şok oldum. Sadece 1 hafta dikkat etmedim diye bu kadar alinir mi zaten bel fitigim son evresinde iyice kotulesecek kilodan diye üzülüyorum. Haftaya doktor kontrolum var o zamana kadar birazini vermem lazim.
Diyet yapan arkadaşlar nasil seyler uyguluyorsunuz? sweetwitch01 canim sen mesela 2.5 kilo verdim diyordun yediklerini paylasabilir misin ya da yemediklerini :)
Insallah dediğin gibi olur canim ben de hala sasiriyorum o kadar kilo alabilmis olma ihtimalini dusundukce :)
Bi de oyle tahmin yapiyorlar dimi sanki doktor yaniliyormus da kendileri daha iyi biliyormus gibi sikma canini sen de bosver, bu hafta guzel gecer umarim :)

Ayy canim cook tesekkur ederim baya detayli yazmissin hemen kaydediyorum :)
Benim zaten cok acikan bir yapim yok doyma sıkıntısı yasamam, sadece evde piserse canim cekiyo o yuzden yiyorum o kilo yapici seyleri. Simdi kendi evimde rahat rahat diyetimi uyguliyim. Midem de rahatlar dedigin gibi, siskinlikten rahatsiz oluyordum. Tuzu de kesmek lazim odemdir umarim o kilolar, bakalim gidecek mi :) sagol tekrar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…