- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.981
Himm anladım. Bende de bazen bi tarafta toplanıyor, sertleşiyor ama elledigimde acimiyor. Ben onu bebek orda toplandı diye düşünüyorum.
Bebek dönmüş mu canim doktorun hic boyle birseyden bahsettimiOluyor öyle o değil tamamı taş gibi oluyor nefes alamayacak gibi hatta
Bebek dönmüş mu canim doktorun hic boyle birseyden bahsettimi
Yaa erkenmi döndü benimki acaba 28. Haftada doktor basi asagida dedi hala oyle acaba erkenmi gelecek benimki korkutuyo ılk çocuk olunca :)Canım hala makat geliş pozisyonunda bebek. Kontrolüm 2 hafta sonra. Perşembe günü sağlık ocağında değişim yok dedi hala aynı dedi.
canım anlamadıgım su aclık sekerin zaten normal . bunlar seker yuklemesınden sonrakı degerlerin .1 hafta sonra sekerim normale döndu diyorsun neye göre soyluyorsun ? 212 ve 196 yemek yedıkten sonraki degerlerin mi ?75 lik yukleme yapildi. Açlık 84. 1. Saat tokluk 212. 2.saat tokluk 196.simdi diyetle normal çıkıyo ama diyetin ilk haftası yine yuksekti. Çünkü kendi yediğimin çok daha fazlasını yazmıştı diyetisyen. Ben günde toplasan 3 dilim ekmek yerdim ama listede her öğünde 3 dilim vardı. Kilo da almamıştim çok o yüzden yemen lazım demişti. Şimdi biraz daha toparlandı çok şükür. Suyu da bir haftada arttı bebeğin. O da normale done tam rahatlicam
Canim benimde 75 lik yuklemede ilk saatim 195 cikti doktor diyet verdi bir hafta genelde normaldi degerlerim ama doktora gittigim gün aclikta toklukda yuksek cikti yine doktor insuline basladi en dusuk dozda 4-4-4-8 olarak iki farklı insulin vuruyorum sonraki kontrolde olcumlerime bakti aclik hala yuksek cikinca birini yukseltti vuruyorum insulini ama yine 167 falan oluyor arada doktor sikinti olmaz surekli stres yapma dedi ve inan diyetten cok yuruyusun etkisini gordum 3 km yurudugum günlerde baklava ekmek yesem bile normal cikiyordu ama yuruyus yapmazsam iki gun bir dilim tam tahilli ekmekle bile yuksek cikti ben anlayamadim bu seker konusunu insanlar 230 la diyete devam etmis insulin sartmi bilmiyorum ama ilk gebeligim diye korkumdan basladim benIyi akşamlar arkadaşlar
Bende gebelik şekeri var doktorum iki hafta diyet yaparak ölçmemi söyledi daha sonra bu değerler dikkkate alınarak insulin başlayacakmış. Merak ettiğim sizlerde diyet yapan varsa kaça kadar düşürebildiniz şekeri.
Benim bazen aksamlari 120 yi geçiyor acaba 5 veya 10 puanlık artışlar çok ciddi midir?
Doktor hamilelikte 145 e kadar sorun degil tokluk demisti ve dogum yaklastikca cocuk daha da yukseltebilir sekeri arada yuksek cikarsa kafana takma dediIyi akşamlar arkadaşlar
Bende gebelik şekeri var doktorum iki hafta diyet yaparak ölçmemi söyledi daha sonra bu değerler dikkkate alınarak insulin başlayacakmış. Merak ettiğim sizlerde diyet yapan varsa kaça kadar düşürebildiniz şekeri.
Benim bazen aksamlari 120 yi geçiyor acaba 5 veya 10 puanlık artışlar çok ciddi midir?
Değişir yani kullanmadığın haftalar sonraya atar tatlım ben de aynı şeyi isteyeceğim doktorumdan bakalım izin verecek mi... doğduktan sonra 1 hafta bile önemli
KIZLAR 32. HAFTADA GIDIP CALISABILIR RAPORU ALMANIZ GEREKIYOR YOKSA RAPORUNUZ OTOMATIK OLARAK BASLAR. KACINCI HAFTADA IZNE AYRILIRSANIZ KALAN HAFTALARINIZ DOGUM SONRASINA AKTARILIR.YANI DOKTOR ERKEN DOGUM GOSTERMIYOR IZNE 32 DE DEGILDE 35 TE AYRILDIGINIZI BELIRTIYOR RAPORUNUZ O HAFTADA BASLIYOR KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILIYOR. MESELA BENDE 32. HAFTADA CALISABILIR RAPORU ALIP SON AY AYRILMAYI DUSUNUYORUM BI AKSILIK OLMAZSA. DOKTORUMDA 32. HAFTADA GEL CALISABILIR RAPORUNU AL SONRA ISTEDIGIN HAFTA AYRILIRSIN KALAN IZINLER DOGUM SONRASINA AKTARILI DEDI.
nst ye 33.haftadan sonra baglıyorlar kalp grafiği gibi cıktı alınıyor sancıya ve kalp atısları dınlenıyor doppler gibi dusun karnına bağlıyor 20dak falan suruyor. alttanda son haftalarda bakar canımKizlar çarşamba günü doktor randevum var. 30+6 olucam o gün. Gittiğimde yine sadece u ltrasondan mi bakılır acaba? Bu nst nasıl oluyor? Alttan bakar mi bu haftalarda? Sanırım korku sarmaya başladı beni
Yatirmiolarr demiZor ama dayanıyoruz canım..
karnın tas gibi kesilıyor sen bebegın kafası veya poposu sanıyorsun aslnda kasılma o doktora sordum canımKasılma dediğiniz nasıl oluyor canım. Ben onu hala anlamış değilim. Acaba bebegin hareketleri mi sanıyorum ki
Canim benimde 75 lik yuklemede ilk saatim 195 cikti doktor diyet verdi bir hafta genelde normaldi degerlerim ama doktora gittigim gün aclikta toklukda yuksek cikti yine doktor insuline basladi en dusuk dozda 4-4-4-8 olarak iki farklı insulin vuruyorum sonraki kontrolde olcumlerime bakti aclik hala yuksek cikinca birini yukseltti vuruyorum insulini ama yine 167 falan oluyor arada doktor sikinti olmaz surekli stres yapma dedi ve inan diyetten cok yuruyusun etkisini gordum 3 km yurudugum günlerde baklava ekmek yesem bile normal cikiyordu ama yuruyus yapmazsam iki gun bir dilim tam tahilli ekmekle bile yuksek cikti ben anlayamadim bu seker konusunu insanlar 230 la diyete devam etmis insulin sartmi bilmiyorum ama ilk gebeligim diye korkumdan basladim ben
Inşallah bana da böyle iyi şeyler söylerler canimDoktor hamilelikte 145 e kadar sorun degil tokluk demisti ve dogum yaklastikca cocuk daha da yukseltebilir sekeri arada yuksek cikarsa kafana takma dedi
Iste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolunkarnın tas gibi kesilıyor sen bebegın kafası veya poposu sanıyorsun aslnda kasılma o doktora sordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?