temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Iyi akşamlar arkadaşlar

Bende gebelik şekeri var doktorum iki hafta diyet yaparak ölçmemi söyledi daha sonra bu değerler dikkkate alınarak insulin başlayacakmış. Merak ettiğim sizlerde diyet yapan varsa kaça kadar düşürebildiniz şekeri.

Benim bazen aksamlari 120 yi geçiyor acaba 5 veya 10 puanlık artışlar çok ciddi midir?

canım anlamadıgım su aclık sekerin zaten normal . bunlar seker yuklemesınden sonrakı degerlerin .1 hafta sonra sekerim normale döndu diyorsun neye göre soyluyorsun ? 212 ve 196 yemek yedıkten sonraki degerlerin mi ?

Canim benimde 75 lik yuklemede ilk saatim 195 cikti doktor diyet verdi bir hafta genelde normaldi degerlerim ama doktora gittigim gün aclikta toklukda yuksek cikti yine doktor insuline basladi en dusuk dozda 4-4-4-8 olarak iki farklı insulin vuruyorum sonraki kontrolde olcumlerime bakti aclik hala yuksek cikinca birini yukseltti vuruyorum insulini ama yine 167 falan oluyor arada doktor sikinti olmaz surekli stres yapma dedi ve inan diyetten cok yuruyusun etkisini gordum 3 km yurudugum günlerde baklava ekmek yesem bile normal cikiyordu ama yuruyus yapmazsam iki gun bir dilim tam tahilli ekmekle bile yuksek cikti ben anlayamadim bu seker konusunu insanlar 230 la diyete devam etmis insulin sartmi bilmiyorum ama ilk gebeligim diye korkumdan basladim ben

Doktor hamilelikte 145 e kadar sorun degil tokluk demisti ve dogum yaklastikca cocuk daha da yukseltebilir sekeri arada yuksek cikarsa kafana takma dedi

ben doctoraal görüştüm 33. haftamda beni 32. haftadaymışım gibi gösterebiliriz dedi. Doğum raporunda da 40. haftada değil de 39. haftada doğum yaptı diye belirtebiliriz dedi onedenle bir sorun olacağını sanmıyorum.. Bizim kaçıncı haftada olduğumuzu çalıştığımız kurum ne bilsin ki? Hastaneden alacağımız çalışılabilirlik raporu ile 32. haftda olduğumuzu düşünecek ve doğumda da erken doğum olduğu gözükecek dolayısıyla bi sorun olmaz

Kizlar çarşamba günü doktor randevum var. 30+6 olucam o gün. Gittiğimde yine sadece u ltrasondan mi bakılır acaba? Bu nst nasıl oluyor? Alttan bakar mi bu haftalarda? Sanırım korku sarmaya başladı beni
nst ye 33.haftadan sonra baglıyorlar kalp grafiği gibi cıktı alınıyor sancıya ve kalp atısları dınlenıyor doppler gibi dusun karnına bağlıyor 20dak falan suruyor. alttanda son haftalarda bakar canım

Canim bende şaşırdım ne yapacağımı.insallah daha fazla yükselmez diyorum. Yürüyüş pek yapamıyorum. Öğretmenim gün içinde ortalama 5000 adım atıyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor.ancak ev işi yapip yatıyorum. Ama haklisin mutlaka yürüyüş yapmalıyım.

kızlar peki bu çalışabilir raporunu ne zaman alıyoruz. 32.hafta diyoruz ya ben şuanda 31+1 deyim. 6 gün sonra mı gidip almam gerekiyor.yani 32+0 da mı

karnın tas gibi kesilıyor sen bebegın kafası veya poposu sanıyorsun aslnda kasılma o doktora sordum canım
Iste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolun
Tas gibi oluyor bende poposu veya basi saniyorum ama canim aciyor o oyle toplaninca. Bu kasilma icin erkenmi ya yoksa normal biseymi artik hep olcakmi

Arkadaslar ben uzun bi aradir takip edemiyorum forumu. Bi cok sey kaçırdım. Sormak istedigim sey ilk gebeligim ve sadece bebek kiyafeti aldim kundak battaniye zibin vs.
Bunlarin dışında neler almam lazim bi liste fln var mi nasil tespit edebilirim alincaklari . Neler lazim olur kafamda bi sürü soru .
Ay sonu 32.haftam doluyor isten ayrilcam hazirlik yapmaliyim artik baya telas sardi simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…