- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #13.961
Ayy canim cook tesekkur ederim baya detayli yazmissin hemen kaydediyorum :)
Benim zaten cok acikan bir yapim yok doyma sıkıntısı yasamam, sadece evde piserse canim cekiyo o yuzden yiyorum o kilo yapici seyleri. Simdi kendi evimde rahat rahat diyetimi uyguliyim. Midem de rahatlar dedigin gibi, siskinlikten rahatsiz oluyordum. Tuzu de kesmek lazim odemdir umarim o kilolar, bakalim gidecek mi :) sagol tekrar canim
Evet canım aynen oyle oluyor,normal zaten olmasida benim fazla oluyodu oyuzden soledim erken dogum riski varmi diye bakti yok gorunuyorda allah bilir insallah vaktinde zamaninda gelirler canimAynısı bende de oluyor bikaç gündür ben de önce korktum bebeğimi kötü etkileyen bişey mi oldu diye. İçerde neler oluyor diye endişeleniyordum. Sonra geçince rahatlık geliyordu demek ki kasılmaymış. Hayırlısı olsun inşallah, zamanında gelsinler inşallah :))
Kızlar bebek bezi ıslak mendil internetten sipariş ettiğiniz memnun kaldığınız bir site varmı
Decavit kullanmayi biraktimpazt seker yuklemesi var. Dr. A da sorcam ama su okuduklarimdan sonra dr lar nasil veriyorlar bu minicik bebekler karnimizdayken anlayamiyorum Titantum dioksit vücutta depolanmaktadır. Depolanan bu madde organik parçacıkları yok etme özelliğine sahiptir. Kuvvetli nem tutucu olduğundan vücudun su dengesini bozmaktadırlar. Bu madde DNA'da hem tek iplikte hemde çift iplikte tahribatlara neden olmaktadır. Böylece kromozomlara zarar vererek gen yapısını bozmaktadır. Yapılan bir deneyde farelerin suyuna titanyum dioksit parçacıkları konuldu ve beş günün sonunda farelerin gen yapısında bozulmaların oluştuğu tespit edildi. Fareler uygulanan bu deney insan hayatına çevrilirse farelerde ki beş günlük zaman insanlarda 1,6 yıla tekabül etmektedir. Yani 1,6 yıl sonunda insanlarda da benzer durumlar görülebilecektir. Titanyum dioksit vücuda bir kez alındığında vücut tarafından parçalanamadığından vücudun farklı organlarında birikmektedir ve boyutları çok küçük olduğundan vücut içinde kolaylıkla gezebilmektedir. Hücrelerin içinde kolayca nüfuz edebilen bu yapı hücre içerisinde her tarafa saldıran bir kimyasal yapıdır. Bu durumda kansere yol açmaktadır.
Bebisin kilo almistir bence baya proteinler beslemistir onu :) sen iradelisin o zaman canim ben gördüğüm biseyi yemeden duramiyorum eger canim cekiyorsa. Neyse bebislerimiz icin 2.5 ay disimi sikicam artik :) havalar ısındı su içmem kolaylasti artik 3 lt iciyorum umarim yetiyordur.Rica ederim canım. Tuzu tamamen kesme ama azalt dedi. Kesmemek gerekliymiş tamamen. Sıkıntı çekmezsen iyi tabii.. Yasaklananların zaten bir faydası yok. Benim şuan tek merak ettiğim bu kadar protein beslenmeme bebeğin kilo durumu çok mu aldı normal mi :) reflümü falan bitirdi neredeyse diyebilirim. Günlerdir 1 kere içtim Rennie sadece o da akşam çok kaçtı ondan oldu. Evde pişse de yemiyorum canım. Oğlum hamur işi sever mantı lahmacun falan. O yiyor ben yemiyorum. Sağlık için lazım :) bol su içmeyi unutma bu arada..
75 lik yukleme yapildi. Açlık 84. 1. Saat tokluk 212. 2.saat tokluk 196.simdi diyetle normal çıkıyo ama diyetin ilk haftası yine yuksekti. Çünkü kendi yediğimin çok daha fazlasını yazmıştı diyetisyen. Ben günde toplasan 3 dilim ekmek yerdim ama listede her öğünde 3 dilim vardı. Kilo da almamıştim çok o yüzden yemen lazım demişti. Şimdi biraz daha toparlandı çok şükür. Suyu da bir haftada arttı bebeğin. O da normale done tam rahatlicamŞekerin kaç çıktı canım sırayla yazar mısın ? Kaçlik yükleme yapildi
Slenin takvimdeki tarih adete gore mi yoksa usg ye gore mi canim. Ben usg ye gore kaydettim. Senle ayni mi dogumumuz acaba. Brn 5 kilo aldim toplam. Senin nasil.Senin için sevindim valla şeker konusuunda. Ben aşırı stres de yaptım onun da etkisi vardır eminim şekerin yukselmesinde. Pekmez ben de yiyodum ama bir yemek kaşığı sadece. Onu da kestim. Beyaz ekmek çok yükseltiyor haberin olsun. Beyaz ekmek yediğim gün 250 yi gördüm. Aynı yemeği esmer ekmekle yediğimde 112 çıktı. Benim vücudum tolere edemiyorum demek ki şekeri. Çünkü hayatımda hiç şeker yoktu nerdeyse patates ve pilav dışında. Üç ay sıkıcam dilimi napıyım.Canim bende de gec dollenme var hemde 4 hafta kadar :) supriz bebek oldu bize. Benim de bebek gelisimi normal. Suyum da iyiymis. Bugun 100 luk yuklendi sukur sonuclarim iyi cikti. Doktor diyete gerek yok ama dikkat et yinede yediklerine dedi. Ama ben farkindayim ac karnina tahin pekmezi cok yiyordum.
Bebisin kilo almistir bence baya proteinler beslemistir onu :) sen iradelisin o zaman canim ben gördüğüm biseyi yemeden duramiyorum eger canim cekiyorsa. Neyse bebislerimiz icin 2.5 ay disimi sikicam artik :) havalar ısındı su içmem kolaylasti artik 3 lt iciyorum umarim yetiyordur.
Usg ye gore canim. Adet tarihin duzensiz oldugundan doktorun verdigi tarihe gore takvimi duzenledim. Bende 4 kg kadar aldim. Benim sonuclar iyi geldi ama yinede dikkat edicem bende. Ailemde annem ve dayimsa seker hastaligi var. Ben tahin pekmezi tabak tabak yiyordum :) zaten paketli urun vs yemiyordum. Pilav ,makarna da yemiyordum. Hamurişine de dikkat ediyordum. Bir lokma aldam gerisi geliyor diye hic yemezdim.Slenin takvimdeki tarih adete gore mi yoksa usg ye gore mi canim. Ben usg ye gore kaydettim. Senle ayni mi dogumumuz acaba. Brn 5 kilo aldim toplam. Senin nasil.Senin için sevindim valla şeker konusuunda. Ben aşırı stres de yaptım onun da etkisi vardır eminim şekerin yukselmesinde. Pekmez ben de yiyodum ama bir yemek kaşığı sadece. Onu da kestim. Beyaz ekmek çok yükseltiyor haberin olsun. Beyaz ekmek yediğim gün 250 yi gördüm. Aynı yemeği esmer ekmekle yediğimde 112 çıktı. Benim vücudum tolere edemiyorum demek ki şekeri. Çünkü hayatımda hiç şeker yoktu nerdeyse patates ve pilav dışında. Üç ay sıkıcam dilimi napıyım.
Persembe günü bana da yapilcak ac gel dedi doktorum aclik bir kere mi yapiliyo ki ne kadar ac durcam acaba75 lik yukleme yapildi. Açlık 84. 1. Saat tokluk 212. 2.saat tokluk 196.simdi diyetle normal çıkıyo ama diyetin ilk haftası yine yuksekti. Çünkü kendi yediğimin çok daha fazlasını yazmıştı diyetisyen. Ben günde toplasan 3 dilim ekmek yerdim ama listede her öğünde 3 dilim vardı. Kilo da almamıştim çok o yüzden yemen lazım demişti. Şimdi biraz daha toparlandı çok şükür. Suyu da bir haftada arttı bebeğin. O da normale done tam rahatlicam
Canim seker yukleme suresince butun kanlarin alinana kadar birsey yiyip icmeyeceksin ilk kani alinca glukozu iceceksin,1 saat sonra kan alinacak ve 1 saat sonra tekrar alincak toplamda hastanede 2 saatin ac gececek,tabi gece 12den sonra da birsey tuketmePersembe günü bana da yapilcak ac gel dedi doktorum aclik bir kere mi yapiliyo ki ne kadar ac durcam acaba
Canım ben bez almadım ama e bebek uygulamasından başka ürünler almıştım ertesi gün elime ulaştı. Bezde de sorun olmaz sanırım.Kızlar bebek bezi ıslak mendil internetten sipariş ettiğiniz memnun kaldığınız bir site varmı
Nasil dayancaz ki yaaa ac acCanim seker yukleme suresince butun kanlarin alinana kadar birsey yiyip icmeyeceksin ilk kani alinca glukozu iceceksin,1 saat sonra kan alinacak ve 1 saat sonra tekrar alincak toplamda hastanede 2 saatin ac gececek,tabi gece 12den sonra da birsey tuketme
Kizlar çarşamba günü doktor randevum var. 30+6 olucam o gün. Gittiğimde yine sadece u ltrasondan mi bakılır acaba? Bu nst nasıl oluyor? Alttan bakar mi bu haftalarda? Sanırım korku sarmaya başladı beni
Nasil dayancaz ki yaaa ac ac
Kasılma dediğiniz nasıl oluyor canım. Ben onu hala anlamış değilim. Acaba bebegin hareketleri mi sanıyorum kiBen gittiğimde usg de bakmıştı doktor. Kasılmam olunca ebe baktı alttan. Nst de bir cihaz karnına bağlıyor yatıyorsun bebğin hareketleri sancın ölçülüyor. Her doktorun uygulaması farklı. Sıkıntın yoksa alttan bakacağını sanmıyorum. Bakılsa da acıtan bir uygulama değil.
Kasılma dediğiniz nasıl oluyor canım. Ben onu hala anlamış değilim. Acaba bebegin hareketleri mi sanıyorum ki
Himm anladım. Bende de bazen bi tarafta toplanıyor, sertleşiyor ama elledigimde acimiyor. Ben onu bebek orda toplandı diye düşünüyorum.Bende olan karın sertleşmesi ve canımı aacıtmasıydı. Sancı yaşamadım hiç o yüzden onu bilmiyorum. Uzansam da dinlensem de yumuşamayan bir karnım vardı. Dokununca acıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?