temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Iste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolun
Tas gibi oluyor bende poposu veya basi saniyorum ama canim aciyor o oyle toplaninca. Bu kasilma icin erkenmi ya yoksa normal biseymi artik hep olcakmi
Ya bu anlattığınız durum bende de oluyor.Ben de o çıkıntıyı poposu filan sanıyodm kasılmaymış demek.Bir de bana ara ara kasıklarıma doğru kramplar giriyor

Iste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolun
Tas gibi oluyor bende poposu veya basi saniyorum ama canim aciyor o oyle toplaninca. Bu kasilma icin erkenmi ya yoksa normal biseymi artik hep olcakmi
canım kasılmalarım oluyordu hatta tam doktorun yanında oldu bakın kafası dedim yok dedi kasılma o , nstye soktu ama kasılmada cıkmadı ,sanırım yalancı kasılmalar sıklasmaya basladı

canım cocugun kıyafeti herturlu alınıyor zaten almıssında .sen kendine dogum cantası hazırla bence gecelik pijama terlıkfalan bence bunlar dha onemli

Canim beni saglik ocağından ariyorlar bugun 20. haftaniz bitti asi icin gelin falan diye mesela. Hastanelerde de kayitli ya acaba calistigimiz kurumlarda da gorunur mu diye dusundum. Bir de doktora soylemeye utanirim heralde nedense :)) dogum izni sonrasinda yillik izin rapor bi sekilde uzatirim diye dusunuyorum artik.

çalıştığımız kurumlarda gözüktüğünü sanmıyorum öyle birşey olsa benim idarecim söylerdi..Bana sordu ne zaman ayrılacaksın diye. Ama siz böyle vesvese yapınca ben de acaba mı diyorum

nst ye 33.haftadan sonra baglıyorlar kalp grafiği gibi cıktı alınıyor sancıya ve kalp atısları dınlenıyor doppler gibi dusun karnına bağlıyor 20dak falan suruyor. alttanda son haftalarda bakar canım
Hee iyi bu hafta bakmaz yani o zaman. Valla sonlara yaklaştıkça beni korku sarmaya başladı. Sanki kasiklarim agrimaya başladı akşamüstü. Kendimi psikolojik olarak mi etkiliyorum anlamadım

karnın tas gibi kesilıyor sen bebegın kafası veya poposu sanıyorsun aslnda kasılma o doktora sordum canım
Karnının her tarafı mi öyle oluyor yoksa belli bir tarafı mi? Belli bir tarafı bende de sertleşiyor genelde sağ taraf. Ama ben onu bebek diye düşünüyorum. Dokundugumda bi acıma falan da olmuyor

ben de onu düşünüyorum 1 hafta da 1 haftadır. Acaba sorun olur mu bi sıkıntı olmaz sonra de mi tedirginim biraz ama
Öğleden sonra kontrolüm var bi konuşayım bakalım. Dediğim gibi ben doktorun muayenehanesine gidiyorum ilk başlarda hastanedeydi inşallah kayıtlı filan deyip de vermemezlik yapmaz. Yarın görüşüp yazarım mutlaka ama yapanları duydum hatta benim aklıma da yapan biri düşürdü

Çalıltığın kurum elbette bilemz canım önemli olan doktor raporu. Senin adına çok sevindim inşallah benim doktorum da sorun çıkarmaz. İçin rahat olsun sıkıntılı bir durum olacaka olsa doktor risk almaz senin raporun için. Hele de bu dönemlerde raporlara daha bi dikkat ederken...

Selam teyzeler :) biz ceyizimizi serdik Allah alamayan herkese nasip etsin kıyafet işini kapattık artık pijama çamaşır aldım hastane çantasını da hazirlicam bikaç haftaya çok şükür bu günlerimize sagsaglim alalım kucağımıza inşallah

Eklentiler

• IMAG1192_1.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 70
artık bu kasılmalar normal canım. Hemen hemen aynı haftalardayız. Önemli olan kasılmanın sıklığı. Yani 5-10 dakikada bir geliyorsa o zaman endişe et. Bebek için ben de zıbın battaniye ağız silme mendilleri filan aldım. Ben haftasonu bir bebek mağazasına gidip ordakilere soracağım. Banyo takımı, ne olur ne olmaz 1 emzik 1 biberon yeni doğan bebek bezi alacağım. Başka aklıma bişey gelmiyor

Hepsi birbirinden güzelmiş canım mutlu günlerde giysin meleğin ben çok almadım kıyafetini. Bakalım nasıl olacak

Hepsi birbirinden güzelmiş canım mutlu günlerde giysin meleğin ben çok almadım kıyafetini. Bakalım nasıl olacak
Sağol canım hepimize güzel günlerde giydirmek nasip olsun ben de son bikaç haftaya kadar almamıştım mağazaya girince kendimi kaptırdım böyle oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…