- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.001
Ya bu anlattığınız durum bende de oluyor.Ben de o çıkıntıyı poposu filan sanıyodm kasılmaymış demek.Bir de bana ara ara kasıklarıma doğru kramplar giriyorIste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolun
Tas gibi oluyor bende poposu veya basi saniyorum ama canim aciyor o oyle toplaninca. Bu kasilma icin erkenmi ya yoksa normal biseymi artik hep olcakmi
canım kasılmalarım oluyordu hatta tam doktorun yanında oldu bakın kafası dedim yok dedi kasılma o , nstye soktu ama kasılmada cıkmadı ,sanırım yalancı kasılmalar sıklasmaya basladıIste cok merak ettigim seylerden biriydi bu sagolun
Tas gibi oluyor bende poposu veya basi saniyorum ama canim aciyor o oyle toplaninca. Bu kasilma icin erkenmi ya yoksa normal biseymi artik hep olcakmi
canım cocugun kıyafeti herturlu alınıyor zaten almıssında .sen kendine dogum cantası hazırla bence gecelik pijama terlıkfalan bence bunlar dha onemliArkadaslar ben uzun bi aradir takip edemiyorum forumu. Bi cok sey kaçırdım. Sormak istedigim sey ilk gebeligim ve sadece bebek kiyafeti aldim kundak battaniye zibin vs.
Bunlarin dışında neler almam lazim bi liste fln var mi nasil tespit edebilirim alincaklari . Neler lazim olur kafamda bi sürü soru .
Ay sonu 32.haftam doluyor isten ayrilcam hazirlik yapmaliyim artik baya telas sardi simdiden
Canim beni saglik ocağından ariyorlar bugun 20. haftaniz bitti asi icin gelin falan diye mesela. Hastanelerde de kayitli ya acaba calistigimiz kurumlarda da gorunur mu diye dusundum. Bir de doktora soylemeye utanirim heralde nedense :)) dogum izni sonrasinda yillik izin rapor bi sekilde uzatirim diye dusunuyorum artik.ben doctoraal görüştüm 33. haftamda beni 32. haftadaymışım gibi gösterebiliriz dedi. Doğum raporunda da 40. haftada değil de 39. haftada doğum yaptı diye belirtebiliriz dedi onedenle bir sorun olacağını sanmıyorum.. Bizim kaçıncı haftada olduğumuzu çalıştığımız kurum ne bilsin ki? Hastaneden alacağımız çalışılabilirlik raporu ile 32. haftda olduğumuzu düşünecek ve doğumda da erken doğum olduğu gözükecek dolayısıyla bi sorun olmaz
Canim beni saglik ocağından ariyorlar bugun 20. haftaniz bitti asi icin gelin falan diye mesela. Hastanelerde de kayitli ya acaba calistigimiz kurumlarda da gorunur mu diye dusundum. Bir de doktora soylemeye utanirim heralde nedense :)) dogum izni sonrasinda yillik izin rapor bi sekilde uzatirim diye dusunuyorum artik.
dayaniliyor bir sekilde canim, benim bide randevum 11deydi yemek yedigimde saat 2 yegeliyordu, kendini cok yormazsan dayanirsin birsey olmaz :)Nasil dayancaz ki yaaa ac ac
Selam. Burada herkese yer var :))selam herkese bana da yer var mi :))
Ben daha once 33 hafta icinde rapor almistim ama direk calisamaz raporu istemistim.kızlar peki bu çalışabilir raporunu ne zaman alıyoruz. 32.hafta diyoruz ya ben şuanda 31+1 deyim. 6 gün sonra mı gidip almam gerekiyor.yani 32+0 da mı
Sorduysa gozukmuyordur o zaman canim, doktorun da kabul etmis sansini dene bence.çalıştığımız kurumlarda gözüktüğünü sanmıyorum öyle birşey olsa benim idarecim söylerdi..Bana sordu ne zaman ayrılacaksın diye. Ama siz böyle vesvese yapınca ben de acaba mı diyorum
Heee öyle bisey olmadi o zaman bana. Tamam canım sağolOluyor öyle o değil tamamı taş gibi oluyor nefes alamayacak gibi hatta
Hee iyi bu hafta bakmaz yani o zaman. Valla sonlara yaklaştıkça beni korku sarmaya başladı. Sanki kasiklarim agrimaya başladı akşamüstü. Kendimi psikolojik olarak mi etkiliyorum anlamadımnst ye 33.haftadan sonra baglıyorlar kalp grafiği gibi cıktı alınıyor sancıya ve kalp atısları dınlenıyor doppler gibi dusun karnına bağlıyor 20dak falan suruyor. alttanda son haftalarda bakar canım
Karnının her tarafı mi öyle oluyor yoksa belli bir tarafı mi? Belli bir tarafı bende de sertleşiyor genelde sağ taraf. Ama ben onu bebek diye düşünüyorum. Dokundugumda bi acıma falan da olmuyorkarnın tas gibi kesilıyor sen bebegın kafası veya poposu sanıyorsun aslnda kasılma o doktora sordum canım
Öğleden sonra kontrolüm var bi konuşayım bakalım. Dediğim gibi ben doktorun muayenehanesine gidiyorum ilk başlarda hastanedeydi inşallah kayıtlı filan deyip de vermemezlik yapmaz. Yarın görüşüp yazarım mutlaka ama yapanları duydum hatta benim aklıma da yapan biri düşürdüben de onu düşünüyorum 1 hafta da 1 haftadır. Acaba sorun olur mu bi sıkıntı olmaz sonra de mi tedirginim biraz ama
Evet canım yani ben öyle biliyorumkızlar peki bu çalışabilir raporunu ne zaman alıyoruz. 32.hafta diyoruz ya ben şuanda 31+1 deyim. 6 gün sonra mı gidip almam gerekiyor.yani 32+0 da mı
Çalıltığın kurum elbette bilemz canım önemli olan doktor raporu. Senin adına çok sevindim inşallah benim doktorum da sorun çıkarmaz. İçin rahat olsun sıkıntılı bir durum olacaka olsa doktor risk almaz senin raporun için. Hele de bu dönemlerde raporlara daha bi dikkat ederken...ben doctoraal görüştüm 33. haftamda beni 32. haftadaymışım gibi gösterebiliriz dedi. Doğum raporunda da 40. haftada değil de 39. haftada doğum yaptı diye belirtebiliriz dedi onedenle bir sorun olacağını sanmıyorum.. Bizim kaçıncı haftada olduğumuzu çalıştığımız kurum ne bilsin ki? Hastaneden alacağımız çalışılabilirlik raporu ile 32. haftda olduğumuzu düşünecek ve doğumda da erken doğum olduğu gözükecek dolayısıyla bi sorun olmaz
artık bu kasılmalar normal canım. Hemen hemen aynı haftalardayız. Önemli olan kasılmanın sıklığı. Yani 5-10 dakikada bir geliyorsa o zaman endişe et. Bebek için ben de zıbın battaniye ağız silme mendilleri filan aldım. Ben haftasonu bir bebek mağazasına gidip ordakilere soracağım. Banyo takımı, ne olur ne olmaz 1 emzik 1 biberon yeni doğan bebek bezi alacağım. Başka aklıma bişey gelmiyorArkadaslar ben uzun bi aradir takip edemiyorum forumu. Bi cok sey kaçırdım. Sormak istedigim sey ilk gebeligim ve sadece bebek kiyafeti aldim kundak battaniye zibin vs.
Bunlarin dışında neler almam lazim bi liste fln var mi nasil tespit edebilirim alincaklari . Neler lazim olur kafamda bi sürü soru .
Ay sonu 32.haftam doluyor isten ayrilcam hazirlik yapmaliyim artik baya telas sardi simdiden
Hepsi birbirinden güzelmiş canım mutlu günlerde giysin meleğinSelam teyzeler :) biz ceyizimizi serdik Allah alamayan herkese nasip etsin kıyafet işini kapattık artık pijama çamaşır aldım hastane çantasını da hazirlicam bikaç haftaya çok şükür bu günlerimize sagsaglim alalım kucağımıza inşallah
yok belli kısmı oluoKarnının her tarafı mi öyle oluyor yoksa belli bir tarafı mi? Belli bir tarafı bende de sertleşiyor genelde sağ taraf. Ama ben onu bebek diye düşünüyorum. Dokundugumda bi acıma falan da olmuyor
Sağol canım hepimize güzel günlerde giydirmek nasip olsun ben de son bikaç haftaya kadar almamıştım mağazaya girince kendimi kaptırdım böyle oldu :))Hepsi birbirinden güzelmiş canım mutlu günlerde giysin meleğinben çok almadım kıyafetini. Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?