- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.021
212 ve 196 şeker yüklemesi için verilen glikozu ictikten sonraki değerlerim. Bir hafta sonra düzeldi dediğim diyete tam uyunca düzeldi yoksa beyaz ekmek veya pirinç yediğim gün de 200 un üstüne çıktı. Açlık şekerinin normal çıkması yetmiyor. Şekerin 200 un üstüne çıkması ve kolay kolay inmemesi vücudun şekeri tolere edemedigini gösteriyor ki bu da bebeğe çok zararlıymis. Allah korusun doktorum bebeğin her şeyi iyiyken bu değer yüzünden bir anda kalbi durabilir dedi. O yüzden çok stres oldum ya. Bana şeker ölçme cihazı verdiler günlük ölçüm yapıyorum 3 kez. Bi gün sabahsa diğer gün öğlen. Diğer gün akşam ölçüyorum ve her seferinde açlık, 1.saat tokluk ve 2.saat tokluk olcup yazıyorum saati saatine. Ona göre perşembe gidicem endokrin uzmanına o da değerlere göre insulin verecek veya vermicek. Ki inşallah vermez zaten bacaklarım delik deşik oldu clexane iğneden. 3 ay diyet ve yürüyüşe dikkat edicem artik napıyım bebeğim icincanım anlamadıgım su aclık sekerin zaten normal . bunlar seker yuklemesınden sonrakı degerlerin .1 hafta sonra sekerim normale döndu diyorsun neye göre soyluyorsun ? 212 ve 196 yemek yedıkten sonraki degerlerin mi ?
Allah tan randevum 9:20 dedayaniliyor bir sekilde canim, benim bide randevum 11deydi yemek yedigimde saat 2 yegeliyordu, kendini cok yormazsan dayanirsin birsey olmaz :)
Oooo maşallah Rabbim Güle güle giydirmek nasip etsin inşallah canim bende aldim ama cok degil 40cikana kadar yeter sonra buyurler zaten pitpitlarim diye düşündüm :)Selam teyzeler :) biz ceyizimizi serdik Allah alamayan herkese nasip etsin kıyafet işini kapattık artık pijama çamaşır aldım hastane çantasını da hazirlicam bikaç haftaya çok şükür bu günlerimize sagsaglim alalım kucağımıza inşallah
Canım insulinde çok tehlikeli aniden şeker düşebilir kontrolü çok zor inşallah vermez iğne .bende cleaxe oluyorum ama hala göbekten vuruyorum benimde gobek delik deşik. Şeker ölçme kitini kaça aldın ? Doktor yazmıyor bildiğim kadarıyla bende almayı düşünüyorum da212 ve 196 şeker yüklemesi için verilen glikozu ictikten sonraki değerlerim. Bir hafta sonra düzeldi dediğim diyete tam uyunca düzeldi yoksa beyaz ekmek veya pirinç yediğim gün de 200 un üstüne çıktı. Açlık şekerinin normal çıkması yetmiyor. Şekerin 200 un üstüne çıkması ve kolay kolay inmemesi vücudun şekeri tolere edemedigini gösteriyor ki bu da bebeğe çok zararlıymis. Allah korusun doktorum bebeğin her şeyi iyiyken bu değer yüzünden bir anda kalbi durabilir dedi. O yüzden çok stres oldum ya. Bana şeker ölçme cihazı verdiler günlük ölçüm yapıyorum 3 kez. Bi gün sabahsa diğer gün öğlen. Diğer gün akşam ölçüyorum ve her seferinde açlık, 1.saat tokluk ve 2.saat tokluk olcup yazıyorum saati saatine. Ona göre perşembe gidicem endokrin uzmanına o da değerlere göre insulin verecek veya vermicek. Ki inşallah vermez zaten bacaklarım delik deşik oldu clexane iğneden. 3 ay diyet ve yürüyüşe dikkat edicem artik napıyım bebeğim icin
Eğer iş yeri özel sigortanız varsa ve kullandıysanız birşekilde orada belirtiliyor cnm. Bir de bizim şirkette gebelik haklarının başlaması için doktordan gebelik yazısı alıp götürüyorsun onda da şu kadar haftalık canlı gebelik türü bişi yazıyordu.Öğleden sonra kontrolüm var bi konuşayım bakalım. Dediğim gibi ben doktorun muayenehanesine gidiyorum ilk başlarda hastanedeydi inşallah kayıtlı filan deyip de vermemezlik yapmaz. Yarın görüşüp yazarım mutlaka ama yapanları duydum hatta benim aklıma da yapan biri düşürdü
oYaa erkenmi döndü benimki acaba 28. Haftada doktor basi asagida dedi hala oyle acaba erkenmi gelecek benimki korkutuyo ılk çocuk olunca :)
Yatirmiolarr demi
kızlar günaydın.özellikle birden fazla doğum yapacak olan annenler bir sorum var. emzirme sütyeni gerekli mi ben arkası yapışkanlı askısız sütyen kullanıyorum normalde.ondan alsam olur mu emzirme sütyenleri bana çok kullanıssız geliyor üstteki çengeli açmak daha zor sanki:)birde kangru kullandınız mı?kullanan arkadaşlarım var hem evde uyuturken hemde dışarda kullanışlı olduğunu söylüyorlar fikirlerinizi paylaşır mısınız?
nst ye 33.haftadan sonra baglıyorlar kalp grafiği gibi cıktı alınıyor sancıya ve kalp atısları dınlenıyor doppler gibi dusun karnına bağlıyor 20dak falan suruyor. alttanda son haftalarda bakar canım
kızlar peki bu çalışabilir raporunu ne zaman alıyoruz. 32.hafta diyoruz ya ben şuanda 31+1 deyim. 6 gün sonra mı gidip almam gerekiyor.yani 32+0 da mı
Canım benim 20inci haftadan beri bas gelis pozisyonunda hazir bekliyo bende tereddut ediyodumda 31 inci haftaya girdik cok sukur,bi sıkıntı olcanı sanmam.Yaa erkenmi döndü benimki acaba 28. Haftada doktor basi asagida dedi hala oyle acaba erkenmi gelecek benimki korkutuyo ılk çocuk olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?