- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.041
çok hoş olmuş canım güle güle kullan. çok orijinal olmuş birine mi yaptırdınEki Görüntüle 1992036 Eki Görüntüle 1992035
Canım bizim kapı süsümüz takı yastığımız ve anı defterimiz hazır sayılır100 tane bebeğin kafasından hediyelik magnetler yapılıyor. Hastane odasında ikramlıklar için ferforje tepsi,sepet, ağaç filan aldım. Mevlüdü için lokumluklar aldım. Kendi kıyafetleri için süslü sepet aldım. Bir tek hoşgeldin yazısı ile albümü kaldı hastane odasında başka bişeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. İkramlıklar zaten o zaman alınacak... benim aklıma gelenler bunlar
Kizlar günaydın. Bi sorum olacak sizlere. yeni doğum yapan bir arkadaşım var bebek arabasindaki puseti evde ana kucagi olarak kullandığını ayrıca bir ana kucagi almanın gerekli olmadığını söyledi ama ne derece doğru bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ana kucagi aldınız mi, alicak misiniz? Yoksa sizce de gerek yok mu?
Canım benim araba koltuğu puset ve bebek arabası hepsi tek parça o yüzden evde kullanmam diye düşündüm. Ben nuna ana kucağı aldım. Kullanana arkadaşlarım çok memnun çocuğu beş altı yaşında hala kullanıyor. Küçük olan öğle uykularını hep onda uyuyor. Ben de çok kullanacağımı düşünüyorum. Özellikle misafirliğe şehir dışına falan gittiğimde çok lazım olacak bence. Pusetler çok böyle dar geliyor bana birde. Evde rahat eder mi bilemiyorum canım.Kizlar günaydın. Bi sorum olacak sizlere. yeni doğum yapan bir arkadaşım var bebek arabasindaki puseti evde ana kucagi olarak kullandığını ayrıca bir ana kucagi almanın gerekli olmadığını söyledi ama ne derece doğru bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ana kucagi aldınız mi, alicak misiniz? Yoksa sizce de gerek yok mu?
Anladim canım sağol. Bende acele etmiyeyim o zaman. Doğumdan sonra duruma göre bakarimBenim de öyle ama içinde bel desteği var. Kullanamazsam alırım. Bel desteği olmasa alırdım ama mutlaka
Ben daha almadım ana kucagi canım. Bebek arabası aldım ama arkadaş ta puseti kullanıyorum ben gerek yok diyince kafam karıştı. Eğer aynı işi pusette gorecekse boşuna almayayim onun yerine eksiklerini alayım dedimCanım benim araba koltuğu puset ve bebek arabası hepsi tek parça o yüzden evde kullanmam diye düşündüm. Ben nuna ana kucağı aldım. Kullanana arkadaşlarım çok memnun çocuğu beş altı yaşında hala kullanıyor. Küçük olan öğle uykularını hep onda uyuyor. Ben de çok kullanacağımı düşünüyorum. Özellikle misafirliğe şehir dışına falan gittiğimde çok lazım olacak bence. Pusetler çok böyle dar geliyor bana birde. Evde rahat eder mi bilemiyorum canım.
Canım kullanımla da ilgili çok fazla kullanmıyorsa puset yetiyordur. Benim puaeti kullanma ihtimalim yoktu ve anakucağını da çok kullanacağımı düşünüyorum beşiği üst katta çünkü aşağı inince yatırırım oturturum kolay taşınıyor tek idare ederim gündüzleri diye düşündüm o yüzden aldım. Ama dediğin gibi bence çok kullanacağından emin değilsen bekle ihtiyacın olursa duruma göre alırsın.Ben daha almadım ana kucagi canım. Bebek arabası aldım ama arkadaş ta puseti kullanıyorum ben gerek yok diyince kafam karıştı. Eğer aynı işi pusette gorecekse boşuna almayayim onun yerine eksiklerini alayım dedim
tesekkur ederim :) nasilsiniz nasil gidiyor gebelikleriniz hersey yolunda mi? alisverisler ne alemde :)Selam. Burada herkese yer var :))
Canim surekli kullanacaksan rahatsiz olabilir bebek bence, ben de puseti kullanirim diye dusunuyordum ama orda iki buklum cok yatamaz gibi geldi. Ama ben de almadim ana kucagi daha, ilerleyen zamanlarda lazim olursa alicam. Yatak odasinda park yatak var, oturdugumuz odaya sepet besik alicam uyudugunda oraya yatirmak icin. Bir de reflu yastigi alicam emzirdikten sonra koymak icin. Bebeklik donemini oyle idare ederiz diye dusundum. 3 4 aydan sonra lazim olursa alirim dedim bakalim gidisat nasil olucak :)Kizlar günaydın. Bi sorum olacak sizlere. yeni doğum yapan bir arkadaşım var bebek arabasindaki puseti evde ana kucagi olarak kullandığını ayrıca bir ana kucagi almanın gerekli olmadığını söyledi ama ne derece doğru bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ana kucagi aldınız mi, alicak misiniz? Yoksa sizce de gerek yok mu?
Aynen canım duruma göre bakarım o zaman sağolCanım kullanımla da ilgili çok fazla kullanmıyorsa puset yetiyordur. Benim puaeti kullanma ihtimalim yoktu ve anakucağını da çok kullanacağımı düşünüyorum beşiği üst katta çünkü aşağı inince yatırırım oturturum kolay taşınıyor tek idare ederim gündüzleri diye düşündüm o yüzden aldım. Ama dediğin gibi bence çok kullanacağından emin değilsen bekle ihtiyacın olursa duruma göre alırsın.
Bende doğumdan sonra bakayım o zaman canım duruma göre. Sağol :)Canim surekli kullanacaksan rahatsiz olabilir bebek bence, ben de puseti kullanirim diye dusunuyordum ama orda iki buklum cok yatamaz gibi geldi. Ama ben de almadim ana kucagi daha, ilerleyen zamanlarda lazim olursa alicam. Yatak odasinda park yatak var, oturdugumuz odaya sepet besik alicam uyudugunda oraya yatirmak icin. Bir de reflu yastigi alicam emzirdikten sonra koymak icin. Bebeklik donemini oyle idare ederiz diye dusundum. 3 4 aydan sonra lazim olursa alirim dedim bakalim gidisat nasil olucak :)
Benimde dün akşamdan beri karnim cok gergin. Ve kasiklarimda agri var. Belim de yok ama adamakıllı uyku bile uyumadim bugun. Yatakta donerken bile kasiklarim agridi cok. Anlamadim bende noluyorKızlar Kasıklarımda ve belimde hafif ağrı ve sancı var bugün yaa. Normal mi ki. tedirgin oldum biraz
Benimde dün akşamdan beri karnim cok gergin. Ve kasiklarimda agri var. Belim de yok ama adamakıllı uyku bile uyumadim bugun. Yatakta donerken bile kasiklarim agridi cok. Anlamadim bende noluyor
Insallah canim ya. Carsamba gidicem doktora bakalimİnşallah bir sorun yoktur da ağrı çekmeye razıyım ben.. hafif sancı gibi yatayim geçsin diyorum da aklım hep sancı da inşallah birsey yoktur normaldir böyle olmamız canim
Canım 32. Haftadan sonra 15gunde bir çağırır kontrol için yani en azından benim doktorum bu şekilde söyledi bana senin doktorunda bu şekilde yapar büyük ihtimalayda bir kontrolüm benim hep.. 32de gittiğimde bakarmı ozaman acaba.. yoksa tekrarmı çağırır ertesi hafta nts için?
Bebe yağını benim doktorum onermedi zaten canim. Bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ben dediKizlar bir arkadasimla konustum catlaklar için yves rocher den argan yagi almis cok faydasini gormus. Ben günde 1 kez lierac kullaniyorum aksamlari, sabah da bebe yagi suruyordum ama bebe yaginin hiç faydasi olmadi bana dedi. Ben bi de onu denicem siz de denemek istersiniz belki :)
Gobegim alerji oldu diye tum kremleri birakmistim ama karnim buyudukce gerilmeye ve acimaya basladi. Bi de et benim var gobegimde cok fena aciyo gerildikce. Insallah bu kremler, yaglar bir cozum olur hepimize.
Hadi ya ,merak ettim ergenlikten kalan çatlaklarınız var mıydı ilk defa mı çatlak oluştu .benim ergenlikten var hala çatlamadım .Bazıları eskiden kilo alip veren hamilelikte çatlmaz gibi bişey demişti.Günaydın kızlar , o kadar lierac çatlak kremi filan aldım sürdüm hergün ama yine de çatladımbi işe yaramadı bende
Canım sepet beşik alana kadar küçük boy park yatak al bence en azından çocuk büyüdügü zaman çıkamaz içinden sepet beşiği 6 aydan fazla kullanamazsın daha sonrada oyun parkı olarak kullanırsın park yatağı canım ama yine de sen bilirsinCanim surekli kullanacaksan rahatsiz olabilir bebek bence, ben de puseti kullanirim diye dusunuyordum ama orda iki buklum cok yatamaz gibi geldi. Ama ben de almadim ana kucagi daha, ilerleyen zamanlarda lazim olursa alicam. Yatak odasinda park yatak var, oturdugumuz odaya sepet besik alicam uyudugunda oraya yatirmak icin. Bir de reflu yastigi alicam emzirdikten sonra koymak icin. Bebeklik donemini oyle idare ederiz diye dusundum. 3 4 aydan sonra lazim olursa alirim dedim bakalim gidisat nasil olucak :)
Emzirme sutyeni aldım kullanamadım canım kullanişsiz bana göre . Kanguru konusuna gelince uzun süre taşıma mümkün değil hele bel rahatsızlığı olanlar boşuna almasin .çok fena bel ve sırt ağrısı yapio .birde illa alıcam diosun 600 700 tl olanlar kaliteli ole 100-200 tlik ler mümkün değil kullanamassin acaip denge sorunu var boşuna para vermiş olursunkızlar günaydın.özellikle birden fazla doğum yapacak olan annenler bir sorum var. emzirme sütyeni gerekli mi ben arkası yapışkanlı askısız sütyen kullanıyorum normalde.ondan alsam olur mu emzirme sütyenleri bana çok kullanıssız geliyor üstteki çengeli açmak daha zor sanki:)birde kangru kullandınız mı?kullanan arkadaşlarım var hem evde uyuturken hemde dışarda kullanışlı olduğunu söylüyorlar fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?