- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.061
Biz oda takımı alırken sepet beşik hediye ettiler , park yatakta var ,büyüyen beşikte ,hepsini sırayla kullanmayı düşünmüyorumEmzirme sutyeni aldım kullanamadım canım kullanişsiz bana göre . Kanguru konusuna gelince uzun süre taşıma mümkün değil hele bel rahatsızlığı olanlar boşuna almasin .çok fena bel ve sırt ağrısı yapio .birde illa alıcam diosun 600 700 tl olanlar kaliteli ole 100-200 tlik ler mümkün değil kullanamassin acaip denge sorunu var boşuna para vermiş olursun
Canim çatlağin görünümü nasıl direk kirmizi mi dikey mı ? Sen yine de sürmeye devam et bence en azından iyileşme süreci olur doğumdan sonrada sürersin canım.Günaydın kızlar , o kadar lierac çatlak kremi filan aldım sürdüm hergün ama yine de çatladımbi işe yaramadı bende
Ben bepanthen de sürmeye başladım canım gayet güzel nemlendiriyor ve kıyafetim yaglanmiyor ortaya karışık yapiorum badem yağı bebe yağı ne bulursam suruyorum aklıma geldikçe ama günde 2 kez falan suruyorumKizlar bir arkadasimla konustum catlaklar için yves rocher den argan yagi almis cok faydasini gormus. Ben günde 1 kez lierac kullaniyorum aksamlari, sabah da bebe yagi suruyordum ama bebe yaginin hiç faydasi olmadi bana dedi. Ben bi de onu denicem siz de denemek istersiniz belki :)
Gobegim alerji oldu diye tum kremleri birakmistim ama karnim buyudukce gerilmeye ve acimaya basladi. Bi de et benim var gobegimde cok fena aciyo gerildikce. Insallah bu kremler, yaglar bir cozum olur hepimize.
Güle güle kullanın Allah iyı günlerde kullanmayı nasip etsin cümlemizeBiz oda takımı alırken sepet beşik hediye ettiler , park yatakta var ,büyüyen beşikte ,hepsini sırayla kullanmayı düşünmüyorum
Anladim canım sağol. Bende acele etmiyeyim o zaman. Doğumdan sonra duruma göre bakarim
Canım kırmızı kırmızı cizgiler halinde göbek deliğimin alt kısmında cıktı son bir haftadırCanim çatlağin görünümü nasıl direk kirmizi mi dikey mı ? Sen yine de sürmeye devam et bence en azından iyileşme süreci olur doğumdan sonrada sürersin canım.
Aynen canim benimde aklima pek bisey gelmiyor stres oldjm biraz bu aralar. Bide normalde duygularimda herhangi bi değişiklik olmuyordu ama su son gunlerde ne yapsam mutlu olamiyorum sanki herseyden canim sıkılıyor uyuz oldum bu durumaartık bu kasılmalar normal canım. Hemen hemen aynı haftalardayız. Önemli olan kasılmanın sıklığı. Yani 5-10 dakikada bir geliyorsa o zaman endişe et. Bebek için ben de zıbın battaniye ağız silme mendilleri filan aldım. Ben haftasonu bir bebek mağazasına gidip ordakilere soracağım. Banyo takımı, ne olur ne olmaz 1 emzik 1 biberon yeni doğan bebek bezi alacağım. Başka aklıma bişey gelmiyor
Park yatak aldim zaten canim ama kapidan gecmiyo biraz buyukmus onu yatak odasinda kullanicaz o yuzden. Sepet besigin goruntusu cok hoşuma gidiyor icimde kalmasin diye alicam artik ne kadar kullanirsa :)Canım sepet beşik alana kadar küçük boy park yatak al bence en azından çocuk büyüdügü zaman çıkamaz içinden sepet beşiği 6 aydan fazla kullanamazsın daha sonrada oyun parkı olarak kullanırsın park yatağı canım ama yine de sen bilirsin
Al tabiki canım :)Park yatak aldim zaten canim ama kapidan gecmiyo biraz buyukmus onu yatak odasinda kullanicaz o yuzden. Sepet besigin goruntusu cok hoşuma gidiyor icimde kalmasin diye alicam artik ne kadar kullanirsa :)
Selam kızlar
Bugün ve dün karnımı gören doğumun yakın mı karnın aşağı inmiş dedi moralimi bozdular. Henüz 32 hafta daha yol uzun. Sizin göbeğiniz ne durumda. Bir de bnm hiç kilo almamamdan kaynaklı karnım top gibi ortada çok belirgin. Belki ondan demişlerdir diye düşünüyorum
Çok kulak asma canım bana da arkadaşın biri dedi iki hafta önce zaten etken doğum riski var diye tetikteyim iki gün karnım düşmüş mü die sora sora gezdim eşime. Senin vücudun sonuçta. Öyle birşey olsa ilk sen farkedersin bence. Boş yere üzme kendini. Stres zararlı. Çok kızıyorum bu boş konuşan insanlara.Selam kızlar
Bugün ve dün karnımı gören doğumun yakın mı karnın aşağı inmiş dedi moralimi bozdular. Henüz 32 hafta daha yol uzun. Sizin göbeğiniz ne durumda. Bir de bnm hiç kilo almamamdan kaynaklı karnım top gibi ortada çok belirgin. Belki ondan demişlerdir diye düşünüyorum
Canım ben nuna nın ana kucağını aldım. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Yorumları çok iyi istersen bak sende.Kızlar size almak istediğim ana kucağını göstermek istiyorum ama foto atamıyorum maalesef
Anakucagi alan var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Portatif bir anakucagi almayı düşünüyorum ardımdan odaya alabileceğim ben iş yaparken bebeğim dursun oynasın diye ..
Canım bio il al bak iyilestiriyormus zamanla catlaklariCanım kırmızı kırmızı cizgiler halinde göbek deliğimin alt kısmında cıktı son bir haftadırsürmeye devam edeym en iyisi ilerlemez inşallah
Benimde aşağıda karnım gobek deligime kadar dümdüzSelam kızlar
Canım varisler için çok ayakta kalma dedi ayaklarının altına yastık koyarak dinlendir dedi. Ben akşamları ılık suya koyuyorum 10 dk. Seninkiler çok mu şiş canım? bana baktı bu kadar şişlik normal doğuma engel değil dedi. İçim rahatladı birazTeşekkür ederim
Doktorun normal diyorsa moralini bozma canim. Ben 28+6 dayim, baslarda plasenta asagidaydi simdi doktorum normale döndü diyor ama karnim hiç yukarı cikmadi, gorenler de hep asagida diyorlar. Ben de bakıyorum aynadan cidden asagida duruyor. Ama doktor normal dedigi icin ona güveniyorum.Selam kızlar
Benim karnim hep aşağıda en başından beri aynı şeyleri banada söylüyor lar herkes farklı taşıyor bebeği diyorumSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?