temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım damarkar baya belli benim Karnım çok aşağıda olduğu için sanırım çok baskı oluyor vajina ya bende iki gündür fazka ayakta durmuyorum bir hafta çok ayakta kaldım hatta vajinam biraz şişti şu an daha iyi ama ayakta kalınca tekrar şişiyor doktor ne diyecek bakalım senin nasıl görünüşü çok mu varisin

Ya bana çok gibi gelmişti ilk kez gördüğüm için ama doktor bu hiç bişey değil damarlar parmak kadar şişiyor bundan hiç korkma diyor. Ama dikkat ediyorum ki artmasın.genel bi şişlik bende de var ama normal korkma kafana takma bunu dedi.

Aynen canım..ben de Dr sordum o da.normal dedi.
Hep wc ye koşuyorum ben de ve canım acıyor wc de..Bir garip yani.ilk gebelikte bu sıkıntım yoktu.
Merak ettim acaba Dr sana diyecek ..haber verirsen sevinirim

Dr birşey demedi. Bebekte sorun yok dedi maşallah sağlığı gayet yerindeymiş. Kendini yoruyorsun dedi kendine dikkat et dedi gülerek.:) Hala kendimi hamile moduna sokamadım yılların alışkanlığı, tez canlılık. Olan bana oluyor ayakta duramıyorum çok fazla anladım. Dinlenerek iş yapacağım.

Canım agrin oluyor mu seninkinin kalınlığı nedir

slm kızlar artık uzanıp kalkmak çok zor demi
Canim sen 31. haftadaymissin ben simdiden yattigim yerden kalkamiyorum. Esim arkamdan ittiriyor kalkarken o evde yokken de surunuyorum resmen :) evin icinde ayaktayken ya da yururken sorun yok da yatip kalkmak zorlasti. Geceleri saga sola donmemek icin yattigim sekilde kalkiyorum resmen tabi bacaklarım iptal oluyo agridan.

Canım ben 23 haftalığım yolda gören Allah kurtarsın diye bağırıyor arabaların içinden falan o derece doğum yakın sanıyorlar. Bende sırf göbekten aldım kiloyu ve aşağıda taşıyorum gibi geliyor bana. İş yeri hekimim oğlan demi dedi ilk gördüğünde aşağıda ve sadece göbiş oluyor anladı. Bu hafta dra sordum aşağıda değil yeri gayet normal dedi. Aşağıda taşıyorsun diyorlar bana dediğimde güldü:):):) Endişelenme.

Hemen baktım canım çok güzelmiş gerçekten..
Evet canım çok güzel en güzeli çok uzun zaman kullanabilecek olması. ama çok da pahalı normal fiyatı. E bebekte indirim günleri oluyor ben %50 indirimdeyken alabildim ancak sen de takip et uygulamadan. İllaki indirime girer anneler günü falan var ya

Kızlar öncelikle hepinize selamlar. Bebeklerimizi beklerken aynı şeyleri yaşamak, yaşadıklarımızı paylaşmak rahatlatıyor hepimizi. Ben çoğu zaman yazamasam da takip ediyorum sayfayı. Ben alışveriş işlerini tamamladım diye düşünüyorum. Soranlar için faydam olur belki diye aldıklarımı yazayım dedim.
Bebişim için hastane çıkışı, çıtçıtlı badiler, patikli altlar aldım. Onlar zaten standart :) emziğe karşıydım da sonra araştırdım çene kasları için faydalıymış philips avent emzik aldım.
İnşallah ihtiyacımız olmaz da ya olursa diye philips avent yenidoğan cam biberon aldım.
Banyo şampuanı, bebe yağı, bebe losyonu, yenidoğan ıslak mendil uni baby.
Bebe sabunu bübchen, pişik kremi sebamed, Bebek bezi sleepy. Bebedor marka tırnak makası, burun aspiratörü aldım.
Ateşölçer nuk
Bebek arabası casual quantum travel sistem
Park yatak ( elele marka)
Bebe küveti, maşrapası, kovası, küvet filesi.
Kendim için de bi tane gecelik takımı iki tane pijama takımı, emzirme sütyeni ve atleti, göğüs pedi (lansinoh), göğüs ucu kremi (lansinoh), göğüs kalkanı (avent) aldım. Bir de çatlak oluşmasın diye bio oil kullanmıştım alerji yaptı bende. Şu an mustela çatlak öncesi krem kullanıyorum ve çok memnunum.
Biraz uzun oldu ama umarım araştırma yapanlara yardımcı olurum. Bebişlerimizi sağlıcakla alırız inşallah kucaklarımıza :) herkese sevgiler

Valla canim çarşamba doktora gidicem diye aramadim da doktoru. Ama gece 3 te bi uyandım. 6 da tekrar uyandım. Bi daha da uyuyamadim. Sağdan sola donerken de kasiklarim ağrıyor. Bugün geçer dedim yine geçmedi. Normalde bebeğim cok hareketli ama o hareketlilik bugün yok. Artık endişelenmeye başlıyorum

Evet fiyatı tuzlu bayağı..
Takipte kalayım bakalım. Yahu bu ebebek ten ben alışveriş yapamıyorum çünkü bir türlü üyeliğimi kabul etmiyor neden anlamadım

senin yorumlarını okurken bi rahatlıyorum canım yaaa ama diğer arkadaşlar korkuttu bayağı

Saglikli gunlerde kullanin insallah :) bir sey sorucaktim gogus kalkani ve gogus pedi ayni islevi gormuyor mu? Yoksa ayri ayri mi kullaniliyor? Ben sadece kalkan almayi dusunuyordum da.

Canım tatlı bir şeyler dene ayağının altına yastık koy uzan hala hareket olmazsa git doktora ihmal etme. Hareket az da olsa ediyorsa sıkıntı yok

Evet fiyatı tuzlu bayağı..
Takipte kalayım bakalım. Yahu bu ebebek ten ben alışveriş yapamıyorum çünkü bir türlü üyeliğimi kabul etmiyor neden anlamadım
Canım mağazada mı üye oldun internette mi? Bazen sorun çıkıyor ben mağazadan üye olmuştum sonra netten giriş yapıp bilgilerimi düzelttim sorun düzeldi. Dene bakalım olmazsa başka mail adresiyle yeni üyelik al ya da eşinin tlf numarasıyla. Ama alışveriş mesajların ona gider dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…