temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Saglikli gunlerde kullanin insallah :) bir sey sorucaktim gogus kalkani ve gogus pedi ayni islevi gormuyor mu? Yoksa ayri ayri mi kullaniliyor? Ben sadece kalkan almayi dusunuyordum da.
Teşekkür ederim canım, hep beraber inşallah :) ben önce göğüs pedi almıştım sonra da göğüs kalkanının göğsün yara olması durumunda -ki inşallah olmaz da- iyileştirici özelliği olduğunu öğrendim. Ne olur ne olmaz elimde bulunsun diye göğüs kalkanı da aldım. İlk doğumum olacağı için tedbirli olmak istiyorum. Hayırlısı inşallah

Kizlar emzik biberon aldiniz mi hangi marka alinmali sizce

Ben mamajoo biberon aldım canım. Emzik nuk.. Beğenmezse başka marka denerim onu da Beğenmezse vermem :) kimisi aventi beğeniyor. Herkesin tercihi farklı oluyor. Bir de wee cam biberon aldım o çay meyve suyu vermek için.. Kokuyor yoksa :) meyve suyu da ek gıdaya geçtiğinde kullanacak tabii.

Arkadaşlar bebişlerinizin hareketliliği ne alemde? Hareket ediyo olması tabii ki içimi çok rahatlatıyo hiçbir şikayetim yok sabahtan akşama kadar tekme yiyebilirim seve seve Yalnız çok hareket ediyo bazı zamanlar bu durum sizlerde de oluyor mu onu merak ediyorum.. Bi anda sert tekmeler ve üst üst attığı tekmeler. Yani pek sakin bi bebek değil maşallah belli sağlıklı olsun da inşallah :) sizler de nasıl bazen neler oluyo acaba diyorum. Bu durum normal mi acaba bizim haftalara göre

Insulin e gerek kalmayacak gibi inşallah ya. Değerlerim iyi gidiyo çok şükür. Şeker yüksek çıkınca doktor rapor veriyo ve o şeker ölçme cihazini devlet karsiliyo. Ben istemedim hatta annemlerde bir tane var dedim olsun sen bunu al dedi. Ki iyi ki almışım çünkü diğeri baya eskiymis.

Canım bazen bi vuruyor korkuyorum kafa atar gibi vuruyor bir an sarsıntı yaşatıyor. Bazen de içimi oyuyor gibi hissediyorum. Normal yani

Canim benimki 1-2 hafta oncesine kadar gun icinde hareket ederdi genelde ama simdi cogunlukla sabah 5 gibi bi basliyor tekme gibi de degil durtuyor sanki :) bi yarim saat oyle kipirdaniyor ara ara sonra tekrar uyuyorum, gun icinde de yemek yedigimden sonra biraz hareketleniyo birde aksam 9 10 gibi hareketleniyo onun harici gayet sakin, ama one falan egilirsem sıkışırsa direk tekmeyi basıyor kasıklarıma doğru

Canım tatlı bir şeyler dene ayağının altına yastık koy uzan hala hareket olmazsa git doktora ihmal etme. Hareket az da olsa ediyorsa sıkıntı yok
Az da olsa hareket var canım. Ama 1-1.5 haftadır çok hareketliydi şimdi cok az. Kasik ağrım da olunca tedirgin oldum. Bide karnım çok gergin

Az da olsa hareket var canım. Ama 1-1.5 haftadır çok hareketliydi şimdi cok az. Kasik ağrım da olunca tedirgin oldum. Bide karnım çok gergin
Canım az önce karnımda benim de gerginlik ve acıma oldu. Yatıyorum şuan kıyafetleri çektim açtım karnımı rahatlatmak için hafif kolonya sürdüm. Yumuşamasını bekliyorum yumuşama olmazsa acile giderim. Hareket kısıtlanabilir belki büyüdükçe. Ama günde 10 kere hareket varsa sorun yok. Üşüttük mü acaba yoksa yalancı kasılmalar başladı mı? Çok yormamak lazım artık bünyeyi ama yat dinlen desiğim gibi gerginlik gitmezse git mutlaka

Canim ben emzirme atleti kullandim ama o cengelleri hic kullanmadim pratik olmuyor oyle. Camasir olarakta yarim atlet gibi olan icinde de gogus ucunu belli etmeyen pedleri olan camasirlardan kullandim hep. Daha rahat oluyor.

Bugün akşam karnımda bir gerginlik oldu. Uzandım karnımı rahatlattım. Kolonya sürdüm. Sonra uzandim yumuşamaya başladı karnım.. Ayakta fazla kalmamam lazım sanırım artık..

Bazen cok hareketli oluyor bazen de cok az hareket edip beni tedirgin ediyor :) bugun cok sert bi tekme yedim mesela hic o kadar sert vurmamisti bisey mi oldu acaba dedim ama sonradan normal hareketlerine devam etti :) cok tatli bi duyguymus ya gercekten en cok bunu ozlicem sanirim icim kipir kipir

Bugün gittik doktora canım dediğin gibi özel sigortam olduğundan sıkıntı yaşarsın hiç gerek yok dedi doktorum

Canım bende aldım kendime şeker ölçme cihazı bugün 2 dilim ekmek yedim yoğurt yanında fırında köfte patates salçalı soslu 1 saat sonra tokluk şekerim 110 çıktı demek bende gebelik şekeri falan yok değil mi

Bana da öyle dediler canım ilk aylarda puset yeterli oluyormuş. Sonra hem büyüyeceğinden hem de ilgisi açılacağından daha eğlenceli büyük bişey al dediler ben öyle yapacağım. Bebek arabasındakinden hariç eşimin bi arkadaşı kendi pusetlerini nerdeyse hiç kullanmamışlar onu evde kullanacağım

çok hoş olmuş canım güle güle kullan. çok orijinal olmuş birine mi yaptırdın
Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olur umarımevet modeli beğendik bi arkadaşım yapıyor sağolsun bebeği var onun da o yüzden tecrübeli bu konularda mesela ben 150 magnet istedim ilk başta çok fazla parana yazık gerek olursa yine yaparım 100 yeterli şimdilik diye yapmadı fazlasını

Bende hala sağ sol yatislarda kalkislarda problem yok ama oğlumda da hiç sorun yaşamadım yapı meselesi demekki inşallah kurtuluruz sağsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…