temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynen canim benimde aklima pek bisey gelmiyor stres oldjm biraz bu aralar. Bide normalde duygularimda herhangi bi değişiklik olmuyordu ama su son gunlerde ne yapsam mutlu olamiyorum sanki herseyden canim sıkılıyor uyuz oldum bu duruma
Ah kıyamam yaa bu halinin normal olduğunu zaten biliyorsun ben 3-4 hafta önce yaşadım saçma sapan şeylere ağlayıp durdum kendini sıkma strese hiç gerek yok çok şükür herşey yolunda bizim bi araba dışında hiç birşeyimiz yok erken doğarsa çamaşır sepetinde yatırırız diyor eşim

senin yorumlarını okurken bi rahatlıyorum canım yaaa ama diğer arkadaşlar korkuttu bayağı
Teşekkür ederim canım. Ben bugün sordum doktora özel sigorta ile ilk hastanede kontroller başladığından başın ağrır dedi. Sen sgk üzerinden muayene oluyorsun değil mi? Dediğim gibi doktorlar çok daha iyi biliyor sıkıntı olup olmayacağını

Canım sevindim senin adına aman dikkat ette geçir zamanı insallah çabucak geçer

Kizlar bu aralar giremiyorum sizlerle muhabbeti ozledim.
Bu aralar cok iyiyim bi sikayetim yok cok sukur oglan tekmeleyip duruyor keyfi yerinde cok sukur ama canimi cok acitiyor :) oyle bir tekmeliyorki karnimi yariyor sanki :) doguma az kaldi heyecan gittikce artiyor.

Uykusuz bi geceden selamlar, var mı be im gibi uyku problemi yaşayan daralıyorum sığamıyorum yatağa ne yapsam olmuyo kalkıyorum ben de duş falan alıyorum sabahı ediyorum sonra ise git gel napıcam bilmiyorum böyle

Benmde aşağıda. Zaten bi annem görüyor kameradan uzakta oldğm için o da baya inik diyor:) ama dr şmdlk bişey demedi. Bide ben bazen çok çok aşağıda hissedyrm harektleri iç çamaşır lastiğinn altında yani. Sizinde öylemi

Hanimlar gogus pedi ne kadr gidiyor ortalama? Yani kac paket yada sayi bilemdim. Arkds 10 tane kalmis kullanmamis diye verdi bana ama o gogus kalkani kullanmis cogunlukla ondan galiba? Bende kalkani pek sevemedm onu kullanabilir miyim bilmiyrm. Var mi kullanip memnun kalan? Birde simdide az cok su gelip sudyene geciyor buna bi cozumunz var mi ne yapiyrsunuz? Smdiden kullansam komik olur herlde:)) bilemedim

Ben gogus pedini cok kullandim. Cocuk 6-7 aylik olana kadar sutum cok akiyordu ama bu kisiye gore degisir. 1 paket al ihtiyacin olursa sonra yine alirsin. Gogus kalkani yara olmasin diye. Ilk aylarda gogus ucu hemen catlayip yara oluyor. Gogus kalkanini oraya koydugunda hava ile temsasini kesip nemli kalmasini sagliyir ve camasirin degmesini engellediginden de acimiyor.

Ben elbette sana var veya yok diyemem ama yediğin ekmek beyaz ekmekse ve patates çok yediysen bu değerlerle yok gibi duruyor. Ki inşallah yoktur çok sinir bi durum. Sen şeker yüklemesi yaptirmadin mi ki.

25 ila 30.haftalar en hareketli olduğu haftalar oluyomus. Hem güçleniyorlar hem de çok fazla büyümedikleri için kıpır kipirlar Bizim kız da çok hareketli maşallah. Babasına diyorum hazır ol bir cadı geliyor diye. Cadı olsun benim kizim diyo.

canım benimki de maşallah epey hareketli. dediğin gibi sanırım bu ay böyle geçecek sonrasında kilo alınca biraz yavaşlayabilir hareketleri. ara ara çok şiştiğimi hissediyorum :/

Günaydın kızlar benim minik yan yatıyor dönmeye niyetli değil galiba bebeklerinizin pozisyonu nedir acaba
günaydın Bızımkı de 28. haftada gıttıgımız de dönmüştü kafa aşağıda demıstı doktor. ertesı hafta gıttıgımızde yan donmus yıne dedi. halbukı kafa asagıya dondugunde bı daha boyle kalır muhtemelen demıstı sıkıldı heralde bızımkı ne zmn donmesı gerekıyor dıye de sormustum son haftaya kadar beklerız demıstı. zamanı gelınce dönerler ınsallah :)

Park yatak aldim zaten canim ama kapidan gecmiyo biraz buyukmus onu yatak odasinda kullanicaz o yuzden. Sepet besigin goruntusu cok hoşuma gidiyor icimde kalmasin diye alicam artik ne kadar kullanirsa :)

ya zaten odasına büssürü para verdik diye sepet beşik de alamıyorm :) ama bende çok seviyorum görüntüsünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…