- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.121
Ah kıyamam yaaAynen canim benimde aklima pek bisey gelmiyor stres oldjm biraz bu aralar. Bide normalde duygularimda herhangi bi değişiklik olmuyordu ama su son gunlerde ne yapsam mutlu olamiyorum sanki herseyden canim sıkılıyor uyuz oldum bu duruma
senin yorumlarını okurken bi rahatlıyorum canım yaaa ama diğer arkadaşlar korkuttu bayağı
Canım sevindim senin adına aman dikkat ette geçir zamanı insallah çabucak geçerInsulin e gerek kalmayacak gibi inşallah ya. Değerlerim iyi gidiyo çok şükür. Şeker yüksek çıkınca doktor rapor veriyo ve o şeker ölçme cihazini devlet karsiliyo. Ben istemedim hatta annemlerde bir tane var dedim olsun sen bunu al dedi. Ki iyi ki almışım çünkü diğeri baya eskiymis.
Benmde aşağıda. Zaten bi annem görüyor kameradan uzakta oldğm için o da baya inik diyor:) ama dr şmdlk bişey demedi. Bide ben bazen çok çok aşağıda hissedyrm harektleri iç çamaşır lastiğinn altında yani. Sizinde öylemiSelam kızlar
Bugün ve dün karnımı gören doğumun yakın mı karnın aşağı inmiş dedi moralimi bozdular. Henüz 32 hafta daha yol uzun. Sizin göbeğiniz ne durumda. Bir de bnm hiç kilo almamamdan kaynaklı karnım top gibi ortada çok belirgin. Belki ondan demişlerdir diye düşünüyorum
Avent aldım ben:) kullanmadğm için kendim tavsiye edemem ama annem de hep avent kullanmış çocuklara o çok memnun:)Kizlar emzik biberon aldiniz mi hangi marka alinmali sizce
Bende de oluyor:)) hatta ayy deprem yaptı yine diyorum:))kızlar benimki aniden öyle silkeleniyor ki birden deprem oldu sanıyorum
Bence de hiç riske atma 1 hafta için en iyi ihtimalle ücretsiz izin alırsın bir iki hafta daha.Bugün gittik doktora canım dediğin gibi özel sigortam olduğundan sıkıntı yaşarsın hiç gerek yok dedi doktorum
Ben gogus pedini cok kullandim. Cocuk 6-7 aylik olana kadar sutum cok akiyordu ama bu kisiye gore degisir. 1 paket al ihtiyacin olursa sonra yine alirsin. Gogus kalkani yara olmasin diye. Ilk aylarda gogus ucu hemen catlayip yara oluyor. Gogus kalkanini oraya koydugunda hava ile temsasini kesip nemli kalmasini sagliyir ve camasirin degmesini engellediginden de acimiyor.Hanimlar gogus pedi ne kadr gidiyor ortalama? Yani kac paket yada sayi bilemdim. Arkds 10 tane kalmis kullanmamis diye verdi bana ama o gogus kalkani kullanmis cogunlukla ondan galiba? Bende kalkani pek sevemedm onu kullanabilir miyim bilmiyrm. Var mi kullanip memnun kalan? Birde simdide az cok su gelip sudyene geciyor buna bi cozumunz var mi ne yapiyrsunuz? Smdiden kullansam komik olur herlde:)) bilemedim
Günaydın kızlar benim minik yan yatıyor dönmeye niyetli değil galiba bebeklerinizin pozisyonu nedir acaba
Ben elbette sana var veya yok diyemem ama yediğin ekmek beyaz ekmekse ve patates çok yediysen bu değerlerle yok gibi duruyor. Ki inşallah yoktur çok sinir bi durum. Sen şeker yüklemesi yaptirmadin mi ki.Canım bende aldım kendime şeker ölçme cihazı bugün 2 dilim ekmek yedim yoğurt yanında fırında köfte patates salçalı soslu 1 saat sonra tokluk şekerim 110 çıktı demek bende gebelik şekeri falan yok değil mi
25 ila 30.haftalar en hareketli olduğu haftalar oluyomus. Hem güçleniyorlar hem de çok fazla büyümedikleri için kıpır kipirlar Bizim kız da çok hareketli maşallah. Babasına diyorum hazır ol bir cadı geliyor diye. Cadı olsun benim kizim diyo.Arkadaşlar bebişlerinizin hareketliliği ne alemde? Hareket ediyo olması tabii ki içimi çok rahatlatıyo hiçbir şikayetim yok sabahtan akşama kadar tekme yiyebilirim seve seveYalnız çok hareket ediyo bazı zamanlar bu durum sizlerde de oluyor mu onu merak ediyorum.. Bi anda sert tekmeler ve üst üst attığı tekmeler. Yani pek sakin bi bebek değil maşallah belli sağlıklı olsun da inşallah :) sizler de nasıl bazen neler oluyo acaba diyorum. Bu durum normal mi acaba bizim haftalara göre
canım benimki de maşallah epey hareketli. dediğin gibi sanırım bu ay böyle geçecek sonrasında kilo alınca biraz yavaşlayabilir hareketleri. ara ara çok şiştiğimi hissediyorum :/25 ila 30.haftalar en hareketli olduğu haftalar oluyomus. Hem güçleniyorlar hem de çok fazla büyümedikleri için kıpır kipirlar Bizim kız da çok hareketli maşallah. Babasına diyorum hazır ol bir cadı geliyor diye. Cadı olsun benim kizim diyo.
günaydın Bızımkı de 28. haftada gıttıgımız de dönmüştü kafa aşağıda demıstı doktor. ertesı hafta gıttıgımızde yan donmus yıne dedi. halbukı kafa asagıya dondugunde bı daha boyle kalır muhtemelen demıstı sıkıldı heralde bızımkıGünaydın kızlar benim minik yan yatıyor dönmeye niyetli değil galiba bebeklerinizin pozisyonu nedir acaba
Park yatak aldim zaten canim ama kapidan gecmiyo biraz buyukmus onu yatak odasinda kullanicaz o yuzden. Sepet besigin goruntusu cok hoşuma gidiyor icimde kalmasin diye alicam artik ne kadar kullanirsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?