temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benm bebeğin kafası aşağıda. Dolasıyla hareketlilik hep göbek deliği çevresi ve yukarıdaki bölgede. Ama aşağıda hep basınç var

Makat pozisyonunda canım.. Umarım niyetlenirler dönmeye sıpalar :)

son iki kontrolde kafa asagida ydi şimdi yan yatmış iyice kilo almadan donseler hayırlısı

Gecen hafta doktorumunda verdiği tarife göre 3 gün kan şekerimi ölçtüm.
Ölçümlerim gayet iyiydi.

Doktoruma resmini gönderdim tek verdiği cvp normal.
Gıcık oldum acıkcası
Zaten doktor değiştirme düşüncesindeydim onumu hissetti nabtı
Doktor değiştirme işini henüz netleştiremedikde

evet bende bazen dediğin gibi baya aşağıda hissediyorum hareketlerini.. doktorada sordum hatta normalmi diye normal dedi

Canım ben de değiştirdim geçen hafta.onceki Dr un sogukkanliligi beni huzursuz ediyordu. Araştırdım başka bir dr gittim oldukça sıcak kanlı ve ilgili..İnşallah her şey yolunda gider
Sen de kendini rahat hissettiğin Dr a gir bence ..az kaldı sayılır en azından neyi nasıl yapacağınızı daha rahat planlarsiniz

Kızlar isten güçten fırsat bulup bi takip edemiyorum sizi he gene kaç sayfa yazismisiniz çok şey kaciriyorum arada sankim.. Neyse inşallah hepiniz çok iyisinizdir bebislerinizinde keyfi yerindedir inşallah..
Alışverişini tamamladı mi herkes acaba diye meraktayim.. Bizim odamız geldi besigimiz eksik bir tek onu biraz daha geç getireceklermis.. Bide yatak odamiz için park yatak aldık...
Alışverişte de baya bisilerimi hallettim sanırım aklıma gelen başka bi eksik yok simdilik bebis çantamı sipariş ettim gelince ufaktan yıkayıp hazirliycam hastane cantamiz ne olur ne olmaz hazırda dursun diye.. bidaki ayda yerleştirmeye başlıcam kizcemin cicilerini odasına simdik yıkar yerleştirirsem toz olur gibime geliyor doğuma kadar..
Herkes nasıl hissediyor bakam. Sizde agirlastiniz mi iyice.. Benim gibi geceleri zombi gibi geziyormusunuz evin icinde.. Agriniz sanciniz var mi..

Ya aslında iyi bi doktordu. Son gittigimde tuhafdı sanki
Şeker yüklemeyi 2.kez yaptırmadım şeker ölcüm aleti aldım 2gün internetten ögrendigim gibi ölçtüm.
Sordu aynen söyledim.İnternetmi senin doktorun dedi
Ben kaldım öyle

Oh süperrrr maşallahhh
bizimde var hala eksiklerimiz. yavaş yavaş alıyoruz
hiç acelemiz yok

Çantam hazır, mama haricinde alışverişim bitti. Hatta dolabı da yerleştirdim. Uyku uyusam da ya krampla uyanıyorum ya da ağrılarla..ne tarafa yatsam o taraf fena ağrıyor. Ağrılı bir uyku geçiriyorum yani. Dün yalancı kasılma yaşadım.yatıp dinlenince geçti. Sona yaklaşıyoruz artık..benim 8 haftam falan kaldı. Artık gün alacağım gittiğimde doktordan çok heyecanlı ilerliyoruz yani :):)

Arkadaşlar birşey soracağım şimdi baş aşağıda olan arkadaşlar hareketleri genelde nerede hissediyorlar ya da baş yukarıda olanlar genelde nerede hissediyorlar hareketleri, benim her kontrolde genelde baş yukarıda bacaklar aşşağıda oluyor ama hareketleri son 1 2 haftadır hep aşşağıda hissediyorum daha öncesinde hep yukarılarda ya da yanlardan hissederdim,sizde nasık bu hareketler pozisyonuna göre?

Ben baş aşağı pozisyonda olduğunu biliyorum doktor dedi. Hatta 24 haftadan beri o pozisyonda. Hareketler göbekdeği ve yukarsında bazen de kasıklarımlda hissediyorum ama aşağıda çok hissettiğim söylenmez.

Makat geliş pozisyonunda olduğundan her taraftan hissediyorum ben. Göbek deliği çevresi daha çok yanlara döndüğümde yanlarda.oturken de üst kısımlarda. Yani vurmadığı yer kalmadı

Nasıl oldu senin rahatladı mi karnin? Benim gerginlik hala var ama hareketleri daha iyi düne göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…