- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.161
Aşağıda basınç bende de var dünden beri. Yarın kontrolum var bakalım döndü sanırım benimki deBenm bebeğin kafası aşağıda. Dolasıyla hareketlilik hep göbek deliği çevresi ve yukarıdaki bölgede. Ama aşağıda hep basınç var
Sanırım benimki de döndü şu son bir haftada, bazen otururken alttan bi baskı yapıyo bi anda tuvaletim geliyor afedersiniz idrarımı kaçıracak gibi oluyorum, son bir haftaya kadar hiç böyle olmazdı :)Aşağıda basınç bende de var dünden beri. Yarın kontrolum var bakalım döndü sanırım benimki de
Aynen benim de öyle. Bide idrarimi yapıyorum odaya geçiyorum. Yine o aşağıda hissettiğim baskıdan dolayı idrarim var gibi. Dün kaç defa tuvalete gittim hatirlamiyorum.Sanırım benimki de döndü şu son bir haftada, bazen otururken alttan bi baskı yapıyo bi anda tuvaletim geliyor afedersiniz idrarımı kaçıracak gibi oluyorum, son bir haftaya kadar hiç böyle olmazdı :)
Hoşgeldin canım:) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da :) bu haftalarda normalmiş artık kasılmalar. Şekli ve sıklığı önemlibenım karnımdada sertlesme oluyor sag taraf genelde. ama bı sure sonra gecıyor
Nasıl oldu senin rahatladı mi karnin? Benim gerginlik hala var ama hareketleri daha iyi düne göre.
Yarın sabah randevum var diye bekliyorum aslında canım. Bilmiyorum yanlış mi yapıyorumRahatladı karnım canım.kolonya iyi geldi tabii dinlenmekte.hareketinde sıkıntı yoktu ama çok karnım acıdı.sen doktora gitsen bi nst ye girsen canım geçmemiş gerginliğin
Hoşgeldin canım:) allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sana da :) bu haftalarda normalmiş artık kasılmalar. Şekli ve sıklığı önemli
Aynen benimki de basasagi ydi sonra yana döndü bu çok normalmiş doktor şekil değiştirir dedi anca buyudügünde birdaha şekil değiştiremez döner ve basasagi kalır canimson iki kontrolde kafa asagida ydi şimdi yan yatmış iyice kilo almadan donseler hayırlısı
Evet canım onlar oluyormuş bu haftalarda genelde. Benim de ilk canım yaşayarak öğreniyoruz :)hoşbuldm :) ilk gebelik yeni yeni öğreniyoruz acaba bunlar braxton hicks kasılmasımı nedir
İki takım pijama aldım ben gecelik koymayacağım :)Hastaneye kaç gecelik pijama götürmeyi düşünüyorsun uz
Ben iki gecelik bir sabahlık ve bir de pijama takımı koydum canım. Evim hastaneye uzak. Hangisiyle rahat edersem onu giycem o yüzden yanımda olsun istiyorum hepsi.Hastaneye kaç gecelik pijama götürmeyi düşünüyorsun uz
Hastaneye kaç gecelik pijama götürmeyi düşünüyorsun uz
Canım lohusa sepetinden aldım demiştin bi ara yanlış degilsem nasıl ürünler güzelmi kargoda falan sorun oldu mu pek dışarı çıkma imkanım yok internet ten alicam mecburBen iki gecelik bir sabahlık ve bir de pijama takımı koydum canım. Evim hastaneye uzak. Hangisiyle rahat edersem onu giycem o yüzden yanımda olsun istiyorum hepsi.
Hiç sorun yaşamadım canım. Gelen ürünler de çok güzel çıktı. İkinci gecelik için de uygun fiyatlı birşey aradım bulamadım çarşıda da. Hep böyle kalpli bebekli yazılı falan birşeyler vardı ve 70 tl den başlıyordu. Penye kumaş aldım terziye verdim 30 tl ye mal olcak dikimi dahilCanım lohusa sepetinden aldım demiştin bi ara yanlış degilsem nasıl ürünler güzelmi kargoda falan sorun oldu mu pek dışarı çıkma imkanım yok internet ten alicam mecbur
Supermis terzi olayı Güle güle kullanHiç sorun yaşamadım canım. Gelen ürünler de çok güzel çıktı. İkinci gecelik için de uygun fiyatlı birşey aradım bulamadım çarşıda da. Hep böyle kalpli bebekli yazılı falan birşeyler vardı ve 70 tl den başlıyordu. Penye kumaş aldım terziye verdim 30 tl ye mal olcak dikimi dahil
Canim benim göğüs kalkanı yara olmadan kullanmaya başlıyorsun yani hastane çantasına koyabilirsiniz orda da emzirdikten sonra krem sürüp kalkanı takıyorsun göğüs Pedi ise daha sonra göğüslerin alistiktan sonra yani 2 ay sonra falan kullanmaya baslayabilirsinTeşekkür ederim canım, hep beraber inşallah :) ben önce göğüs pedi almıştım sonra da göğüs kalkanının göğsün yara olması durumunda -ki inşallah olmaz da- iyileştirici özelliği olduğunu öğrendim. Ne olur ne olmaz elimde bulunsun diye göğüs kalkanı da aldım. İlk doğumum olacağı için tedbirli olmak istiyorum. Hayırlısı inşallah
Ya aslında iyi bi doktordu. Son gittigimde tuhafdı sanki
Şeker yüklemeyi 2.kez yaptırmadım şeker ölcüm aleti aldım 2gün internetten ögrendigim gibi ölçtüm.
Sordu aynen söyledim.İnternetmi senin doktorun dedi
Ben kaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?