temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aşağıda basınç bende de var dünden beri. Yarın kontrolum var bakalım döndü sanırım benimki de
Sanırım benimki de döndü şu son bir haftada, bazen otururken alttan bi baskı yapıyo bi anda tuvaletim geliyor afedersiniz idrarımı kaçıracak gibi oluyorum, son bir haftaya kadar hiç böyle olmazdı :)

Sanırım benimki de döndü şu son bir haftada, bazen otururken alttan bi baskı yapıyo bi anda tuvaletim geliyor afedersiniz idrarımı kaçıracak gibi oluyorum, son bir haftaya kadar hiç böyle olmazdı :)
Aynen benim de öyle. Bide idrarimi yapıyorum odaya geçiyorum. Yine o aşağıda hissettiğim baskıdan dolayı idrarim var gibi. Dün kaç defa tuvalete gittim hatirlamiyorum.

Nasıl oldu senin rahatladı mi karnin? Benim gerginlik hala var ama hareketleri daha iyi düne göre.

Rahatladı karnım canım.kolonya iyi geldi tabii dinlenmekte.hareketinde sıkıntı yoktu ama çok karnım acıdı.sen doktora gitsen bi nst ye girsen canım geçmemiş gerginliğin

Ben iki gecelik bir sabahlık ve bir de pijama takımı koydum canım. Evim hastaneye uzak. Hangisiyle rahat edersem onu giycem o yüzden yanımda olsun istiyorum hepsi.
Canım lohusa sepetinden aldım demiştin bi ara yanlış degilsem nasıl ürünler güzelmi kargoda falan sorun oldu mu pek dışarı çıkma imkanım yok internet ten alicam mecbur

Canım lohusa sepetinden aldım demiştin bi ara yanlış degilsem nasıl ürünler güzelmi kargoda falan sorun oldu mu pek dışarı çıkma imkanım yok internet ten alicam mecbur
Hiç sorun yaşamadım canım. Gelen ürünler de çok güzel çıktı. İkinci gecelik için de uygun fiyatlı birşey aradım bulamadım çarşıda da. Hep böyle kalpli bebekli yazılı falan birşeyler vardı ve 70 tl den başlıyordu. Penye kumaş aldım terziye verdim 30 tl ye mal olcak dikimi dahil

Supermis terzi olayı Güle güle kullan

Canim benim göğüs kalkanı yara olmadan kullanmaya başlıyorsun yani hastane çantasına koyabilirsiniz orda da emzirdikten sonra krem sürüp kalkanı takıyorsun göğüs Pedi ise daha sonra göğüslerin alistiktan sonra yani 2 ay sonra falan kullanmaya baslayabilirsin

Bazı doktorlar ki çoğu internet olayından nefret ediyor söylemeseydin iyiydi
Bana direkt kızmıştı doktor yeter artık diye durumu abartmayın lütfen internette yazan her şey doğru değildir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…