temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benimde öyle canım hatta şu anda minnak minnak vuruyor.:)

Şimdi doktorumdan çıktım kızlar bebeğim çok tatlı görünüyordu :)) ama gel gelelim ben 15 kilo ile rekora doğru koşuyorum doktor şuan için bebek iyi gidiyor 1280 gr olmuş ama bundan sonra normal doğumu tehlikeye atarsın dedi. Karbonhidratı kesinlikle sıfırlıyoruz dedi bakalım ben de korktum yapabilirim inş

Çok moralini bozma canım hayırlısı

15 baya varmış canım daha 29. Haftan çünkü, çok mu yiyorsun peki bu kadar kilo yapan şey ne ayırdını yapabiliyor musun? Normal istiyorsan şekeri karbonhidratı kes kesinlikle canım hepsi senin iyiliğin için sonuçta

valla öyle mi dedi o zaman hiç o topa girmemek en iyisi 1 hafta yüzünden canımız sıkılmasın ben emekli sandığıyım ki o da sgk 'nın aynısı gibi bişey. <Ç<ok teşekkür ederim bu arada beni aydınlattığın için

Bugün akşam karnımda bir gerginlik oldu. Uzandım karnımı rahatlattım. Kolonya sürdüm. Sonra uzandim yumuşamaya başladı karnım.. Ayakta fazla kalmamam lazım sanırım artık..

seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mu bu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba

Bende hala gecelik almadım. Ne alsam nasıl alsam cok kararsızım.
Üstüne cok pahalı geliyolar
Ben butun magazalari gezdim canim carsida da gecelik satan dukkanlari gezdim gonlume gore bulamadim :) dagi den normal gecelik aldim lohusa icin degildi dugmesiz, normal dogum olursa doguma giderken giyerim diye. 50 tlydi fiyati. Bi de dugmeli almak istiyorum ama ya babanne geceligi modunda ya da dantelli cok kadinsi. Fiyatlar da en ucuzu 70 tl. Bakalim ne alicam :) pijama takimi 2 tane hazir neyse ki olmazsa onlarla idare edicem.

Ben pijama takımı aldım canım. Lohusa için özel almadım ama .. 20 TL den aldım fiyatı

kızlar ben de 1 adet pijama takımı 2 adet pijama altı aldım.
EBE hanım doğuma gelirken gecelik giyin masaya in çık kolay olur yada gecelik yerine elbise ya da etek giyebilirsin dedi.Ben ucuz ve yazlık bi elbise almayı düşünüyorum sonrasında kullanmayacağım için sizce çok mu saçmalamış olurum

seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mu bu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba
Benim cok acıyo ya gobek deligi çevresi, ve etrafı mosmor olmus. Sende de morluk var mi canim?
Doktora sordum gerildigi icin oluyodur akinti olmadigi surece sorun olmaz dedi ama saga sola donerken, yatip kalkarken, hatta araba otururken bile agriyo, aciyo. Hafta sonu doktora gostericem bakalim ne dicek.

Benim cok acıyo ya gobek deligi çevresi, ve etrafı mosmor olmus. Sende de morluk var mi canim?
Doktora sordum gerildigi icin oluyodur akinti olmadigi surece sorun olmaz dedi ama saga sola donerken, yatip kalkarken, hatta araba otururken bile agriyo, aciyo. Hafta sonu doktora gostericem bakalim ne dicek.

Ben pijama takımı aldım canım. Lohusa için özel almadım ama .. 20 TL den aldım fiyatı
Bende lohusalıga özel birşeymi alsam acaba diyorum sonra aman sonra giyemiceksen ne gereği var diyorum.
Dagiye bakayım bi hafta sonu olmadı
Ya göbegim ne durumda olucak falan oda kafamı kurcalıyo.
Baya gecelik kısmı zor bana şuanda

Canım ben de aynı beğenmedim çarşıdakileri. Düğmeli de bulamadım emzirmek için düğme şart gecelikle olmaz başka türlü. Kumaş aldım 10 tlye penye 20 tl ye de terzi dikecek. Deseninden modeline hepsi istediğim gibi oldu 30 liraya

Ne guzel fikir :) ben de oyle yaptirabilir miyim acaba bir arastirayim. Gule gule giy canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…