- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #14.181
Bende gecelik almadım pijama götürmeyi düşünüyorum sadece.İki takım pijama aldım ben gecelik koymayacağım :)
benimde öyle canım hatta şu anda minnak minnak vuruyor.:)Benmde aşağıda. Zaten bi annem görüyor kameradan uzakta oldğm için o da baya inik diyor:) ama dr şmdlk bişey demedi. Bide ben bazen çok çok aşağıda hissedyrm harektleri iç çamaşır lastiğinn altında yani. Sizinde öylemi
Bana baya sinir oldu kesin yaniBazı doktorlar ki çoğu internet olayından nefret ediyorsöylemeseydin iyiydi
Bana direkt kızmıştı doktor yeter artık diye durumu abartmayın lütfen internette yazan her şey doğru değildir diye
Çok moralini bozma canım hayırlısıŞimdi doktorumdan çıktım kızlar bebeğim çok tatlı görünüyordu :)) ama gel gelelim ben 15 kilo ile rekora doğru koşuyorumdoktor şuan için bebek iyi gidiyor 1280 gr olmuş ama bundan sonra normal doğumu tehlikeye atarsın dedi. Karbonhidratı kesinlikle sıfırlıyoruz dedi bakalım ben de korktum yapabilirim inş
15 baya varmış canım daha 29. Haftan çünkü, çok mu yiyorsun peki bu kadar kilo yapan şey ne ayırdını yapabiliyor musun? Normal istiyorsan şekeri karbonhidratı kes kesinlikle canım hepsi senin iyiliğin için sonuçtaŞimdi doktorumdan çıktım kızlar bebeğim çok tatlı görünüyordu :)) ama gel gelelim ben 15 kilo ile rekora doğru koşuyorumdoktor şuan için bebek iyi gidiyor 1280 gr olmuş ama bundan sonra normal doğumu tehlikeye atarsın dedi. Karbonhidratı kesinlikle sıfırlıyoruz dedi bakalım ben de korktum yapabilirim inş
Teşekkür ederim canım. Ben bugün sordum doktora özel sigorta ile ilk hastanede kontroller başladığından başın ağrır dedi. Sen sgk üzerinden muayene oluyorsun değil mi? Dediğim gibi doktorlar çok daha iyi biliyor sıkıntı olup olmayacağını
Bende hala gecelik almadım. Ne alsam nasıl alsam cok kararsızım.
Üstüne cok pahalı geliyolar
Bugün akşam karnımda bir gerginlik oldu. Uzandım karnımı rahatlattım. Kolonya sürdüm. Sonra uzandim yumuşamaya başladı karnım.. Ayakta fazla kalmamam lazım sanırım artık..
Ben butun magazalari gezdim canim carsida da gecelik satan dukkanlari gezdim gonlume gore bulamadim :) dagi den normal gecelik aldim lohusa icin degildi dugmesiz, normal dogum olursa doguma giderken giyerim diye. 50 tlydi fiyati. Bi de dugmeli almak istiyorum ama ya babanne geceligi modunda ya da dantelli cok kadinsi. Fiyatlar da en ucuzu 70 tl. Bakalim ne alicam :) pijama takimi 2 tane hazir neyse ki olmazsa onlarla idare edicem.Bende hala gecelik almadım. Ne alsam nasıl alsam cok kararsızım.
Üstüne cok pahalı geliyolar
Ben pijama takımı aldım canım. Lohusa için özel almadım ama .. 20 TL den aldım fiyatı
Benim cok acıyo ya gobek deligi çevresi, ve etrafı mosmor olmus. Sende de morluk var mi canim?seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mubu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba
Benim cok acıyo ya gobek deligi çevresi, ve etrafı mosmor olmus. Sende de morluk var mi canim?seniin de göbek deliğnin çevresi acıyo mubu gerginlik neyse de göbek deliği çevresi acısı bambaşka o neden oluyo acaba
Bende lohusalıga özel birşeymi alsam acaba diyorum sonra aman sonra giyemiceksen ne gereği var diyorum.Ben pijama takımı aldım canım. Lohusa için özel almadım ama .. 20 TL den aldım fiyatı
Dagiye bakayım bi hafta sonu olmadıBen butun magazalari gezdim canim carsida da gecelik satan dukkanlari gezdim gonlume gore bulamadim :) dagi den normal gecelik aldim lohusa icin degildi dugmesiz, normal dogum olursa doguma giderken giyerim diye. 50 tlydi fiyati. Bi de dugmeli almak istiyorum ama ya babanne geceligi modunda ya da dantelli cok kadinsi. Fiyatlar da en ucuzu 70 tl. Bakalim ne alicam :) pijama takimi 2 tane hazir neyse ki olmazsa onlarla idare edicem.
Canım ben de aynı beğenmedim çarşıdakileri. Düğmeli de bulamadım emzirmek için düğme şart gecelikle olmaz başka türlü. Kumaş aldım 10 tlye penye 20 tl ye de terzi dikecek. Deseninden modeline hepsi istediğim gibi oldu 30 lirayaBen butun magazalari gezdim canim carsida da gecelik satan dukkanlari gezdim gonlume gore bulamadim :) dagi den normal gecelik aldim lohusa icin degildi dugmesiz, normal dogum olursa doguma giderken giyerim diye. 50 tlydi fiyati. Bi de dugmeli almak istiyorum ama ya babanne geceligi modunda ya da dantelli cok kadinsi. Fiyatlar da en ucuzu 70 tl. Bakalim ne alicam :) pijama takimi 2 tane hazir neyse ki olmazsa onlarla idare edicem.
Ne guzel fikir :) ben de oyle yaptirabilir miyim acaba bir arastirayim. Gule gule giy canimCanım ben de aynı beğenmedim çarşıdakileri. Düğmeli de bulamadım emzirmek için düğme şart gecelikle olmaz başka türlü. Kumaş aldım 10 tlye penye 20 tl ye de terzi dikecek. Deseninden modeline hepsi istediğim gibi oldu 30 liraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?