temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım biz stokke xplory aldık. Çok kullanışlı ama hem iri hem de ağırdır dediler. 1.5-2 yaşından sonra mecburen bastona geçiyormuşsun o yüzden bence şimdilik istediğini al bir de naçizane tavsiyem eğer istiyorsanız ikinci üçüncü veya sonraki bebeklerinizi de düşünerek tercih yap

Ah canım benim neden hırpalıyorsun böyle kendini? Çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde bebeklerimiz iyi durumda. Bu bahsettiğin şeyler çok normal.Temizlik için yardımcı biri veya eşin bi ucundan tutabilir. Hem eminim evin kirli bile değildir sen kendine yük ediyorsun. İşe gidememen çok normal. Ben 1 aydır izni hakettiğim halde 1 gün fazladan bebeğimle kalayım diye sürünerek gittim ki tüm çalışan hamişlerin durumu aynı. Anladığım kadarıyla sen 9-6 mesai gitmek zorunda değilsin. İnan ki şu yazdıklarını hepimiz yaşıyoruz hatta daha fazlasını kaldırmaya çalışan hanımlar var. Kendi psikolojin ve bebeğinin sağlığı için lütfen toparla kendini. Canın duşa girmek istemiyorsa girme işe gitmek istemiyorsa gitme. Temizlik için de lütfen yorma kendini. Ben de burda tek başımayım kimsem yok yardım eden. Bi abla yardıma geliyor bir de sağolsun eşim destekçim. Bebeğine bakacak enerjiyi şimdiden dinlenerek biriktirmelisin en iyi psikolog kendinsin

Allah hayırlısını versin canım benim de kontrol yarin

Canim cihhoco little way daha once kulladim. Hatta bu sene aticam artik. Dayaniliklo cikti benimki. Tam olarak yattigi icinde dogumdan itibaren kullanabiliyorsun. Tatilde felan iyi oluyor.Birde artik pusetlet de oturuyor. Travel gibide oluyor yani birde cok hafif. Casaul kizima almak icin cok bakmistim hafifligi ve surusu guzeldi onuda begenen cok var. Fiyatida uygun. Yanli bu tarz buyuk tekerlekli arabalar, arablarin bagajinda cok yer kapliyor. Arka tekerleri vs cikiyor ama belli zaman sonra surekli takip cikarmak zor geliyor. Benim arabam jeep travel kullaniyorum bagajim cok genis ama buyuklukten pismanim.
Mclaren bmw cok guzel surusu cok rahat ve hafif ama fiyati yuksek diger ikisine gore. Seyehatte felan bu tarz bastonlar iyi oluyor.
Mama papas bu iki modele gore ortada kaliyor. Fiyat acisinda. Kullananlar bu arabayida cok begeniyor. Ama baska fikrim yok.
Butun bu dedigin arablar çinde uretiliyor yani yerli degil o yuzden. Kumasi ve boyasi onemliydi benim icin.

1/2hafta hic düşünme o zaman 3.hafta aldirirsin sende canım

Disarisi okadar sicak ki degil yuruyus yafmak kafami balkondan bile uzatmiyorum vallahi, evin ici cok sukur ki serin oluyor yoksa kendimi nereye atacagimi bilemezdim, bu gobekler hepten buyudu artik rahat rahat ne oturabiliyorim ne yatabiliyorum, rabbim kolaylik versin hepimizee

Kızlar dogumhanede hemşirelik yapan bir arkadaşım var geçenlerde sormuştum bu tüy işini napicam bilmiyorum falan diye. Aman aman tertemiz olması gerekmiyor zaten dedi. Bende aynaya bakarak jilet yapıyorum mecburen

Yaa benim vücut komple lazerli olduğundan tüy müy yok ancak sizinki de öyle mi bilmiyorum ama benim genital bölgemin şaftı kaymış resmen şeklini görünce şok oldum kararma falan olmuş bi dr bir de yeni evliyim ve ilk çocuğum olmasına rağmen acaba doğum sonrası düzelir mi ve beyazlanması için krem falan var mıdır

Meyve suyunda da şeker var diye icme dedi doktor canim ama soguk ayran cok mantikli hic aklima gelmemisti sagol icmeye icmeye unutmusum
Yillar gectikce her yer isiniyor adana napsin :) neyse bebegin usume sorunu olmicak en azindan bol bol yikarsin artik olumlu dusunelim :)

Amin canim insallah dedigin gibi olur ya hamilelik boyunca aramizda cinsellik hic olmadi zaten, bi de butun ozelimi gormus oluyo iyice ev arkadasi modunda kalicaz diye korkmuyo degilim. Dogumdan sonra yine kari koca gibi davranabiliriz umarim :)
Benim de jilet baslarda deli gibi kasindiriyodu alisik olmayinca bi de tenim hassas hep sivilce çıkıyodu ama yapa yapa alisti vucut. Ama senin simdi az kaldi alismak icin gec, makina uzun sure idare eder dedigin gibi o kadar acıya deger en azindan

Benimki de kalınlaşmış gibime geldi doğumdan sonra açılır diyorlar canım göğüsler de kararıyor ya onlar da açılıp eski haline dönermiş lazer konusunda ne kadar iyi yapmışsın. Ben gittim ama benim tüyleri görmedi yapan kadın da boşa hatcıyorsun paranı deyince yaptırmadım

Kızlar dün akşamdan beridir idrar kaçırıyorum. Heleki ikisinde uykudayken anlamayıp yetişemedim. Baya fazlaydı Çok ilginç. Elimde olmadan oluyo. Wc den çıkıyorum tam yatıyorum damla damla tekrar başlıyo. Apar topar tekrar gidiyorum wc. Bi bakıyorum az önce idrarını yapan sanki ben değilmişim gibi tekrar yapıyorum. Bi ara suyummu sızıyo diye düşünmeye başladım bakayım takip edicem ne olduğunu anlamayıp başa çıkamazsam dr yolu göründü yine

Cinsellik konusunda biz de sizin gibiyiz. Adam yanıma yaklaşamıyor yazıkama bence atlatırız şu yaramazlar bi doğsun lohusalık bi geçsin adamlar bizi tekrar kadın olarak görmeye başlar bugün kontrolüm var cinsellik doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum doktora sormaya çalışacağım en azından onu bahane ederiz

Günaydın Canım dediğin gibi suyun sızıyor olabilir

Haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun

Yok eşin de sıkabilir aslında meyveyi varsa katı meyve sokacağı :) ayran evet bir de en azından kalsiyum orası öyle her gün banyosunu yapar.. gerçi ben kış olsa da 1 gün durup 1 gün yıkadım oğluşu :) ilk zamanlar her gün tabii kışa girince 1 gün fire verdik o kadar. Banyo yapan bebek rahat oluyor:)

Canım ya kanala yerleşti ondan oluyor ya da su sızıyor. Eczaneden turnusol kağıt al. Nasıl kullanacağını anlatırlar. Takip et bakalım

Günaydın kızlar .. :) doktor bana tansiyon takibi yap dedi. Az önce ölçtüm 107/57 nabız 122 kalbim çok acıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…