temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar bana bir care yaaa idrar yolu enfeksiyonu kapmisim doktor baslangicini gormus sonuclarda Enfexia diye bi antibiyotik verdi iciyorum sonuna geldim hicbir etkisi olmadi ya mimoroul sase gibi birsey verdi oda fayda etmedi sirkeli su ile yikiyorum ama devamli yaniyor ve asiri kasiniyor mide bulantisida yapmaya başladı acaba bebege zarari olurmu ki su dogum zamani basima gelene bak yaa 9 ay hic olmadim simdi oldum ne yapsamki baska fikri olan varmi ???

Hic banyo yapmasan iyi olur dedi canim ben de riske atmiyim dedim artik napalim dayancaz :) aynen ya ben de diledigimce gerinmek esneme hareketleri yapmak istiyorum her yerim tutuldu sabit yatmaktan insallah sag salim gecer bugunler.

Enem hic banyosuz bu yaz sicaginda ölünülür... Ama bebislerin cani sağolsun yeter ki iyi olsunlar herseye katlaniyor insan.. İnsallaaaah... Oy yaniyoruuummmm...

dayanamadın mı sabah tahmin etmiştim zaten sende gidecek tip yoktu biraz neyse artık konuşuruz burdan bol bol

Benim başım da kıl tüyle dertte napacağız hanımlar bu konuyu? Göbüş büyüdükçe iyice sıkıntı oluyor. Afedersiniz uzamayınca kuaföre gidilmiyor. Her hafta doktor kontrolü olduğundan makinaya başvurdum her yerimi parçalamışım kan içinde kaldım zaten nefesim daralıyor bu mesele de cabası...

Canım ben hem yazlık bi gecelik hem şortlu pijama takımı aldım. Lohusasepeti.comdan aldım hatta, uygun ve kaliteliler. Durum ne gerektiriyosa onu giyerim dedim. Sezeryanlarda gecelik rahat oluyomuş mesela.
Ben de sortlu takim dusunutorum ana rahat eder miyim bilemedim. Dedigin siteye bi bakiim canim sagol

Ay hatunlar yanıyorum beeeen.. Kibele gibi dolaniyorum ortalıkta nerdeyse cirilciplak bana misin demiyor ayol piştiiiim... Cooooook sicaaaaaaaaak...
Hemde cooookkk sicak buzlu suya giresim var bebekler dogunca sancılı olur diye karnima mecbur ince pike örtüyorum sürekli ter icindeyim

Canim valla ben bugun gittim doktora hafif vardi tuyler mecbur öyle napalim doktor sonucta hic almasak neyse

Bende bunalıyorum dün akşam hadi uludağ çıktık ama her akşam o engebeli yollar mafediyor beni nereye gitcen. Klima alıcaz resmen. Klimacılara mesajlar atıyorum internetten dönen yok şöyle yarın kargolasalar. Dağ kenarında oturuyorum ona rağmen pişiyorum bu nasıl birşeymiş. Bir daha hamile kalmak istemiyorum. Uyuyorum yorgun kalkıyorum. Ayaklarım şiş kalkıyorum ellerimde şiş oluyor. Uyuşmalardan gece kaç kere kalkıyorum Allah bilsin. Temizlik yapmam lazım sıcakta nereye yapıcam.sabah sinirimden ağladım. Eşin kahvaltı hazırlamış duşa girip onla dükkana gidicektim duşa girmeye halim yok diye ağladım. Ben hiç yerinde duramam normalde. Şimdi temizlik yapamıyorum dite bütün gün düşünüyorum. Doğsa birşey olsa yardım edicek kimsemde yok. Hiç birşey yetişmiyor gibi sanki. sinirlerim allak bullak oldu. Sanki bu yorgunluk geçmiyecek çocuğuma nasım bakıcam yetişebilcemmi diye üzülüyorum. İyice sinirlerim bozuldu.

Ne olur ne olmaz sen takipte kal canım :)

Ya kızlaaar bildirim gelmemiş bana bir sürü sayfa olmuşşşşş girip bakmasam kimse yazmadı sandım çok sıcak havalar çoook hele bizim burada hava sıcaklığını 32 göstermiş dedim yaanii evin içi bile 35 güneşte derece 45 nerde ölçülmüş acaba

Kızlar cuma günü doğuma giriyorum kısmetsedualarınızı bekliyorum
Gözünaydın canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah

Deneyimli anneler hemşirelere doğum öncesinde hastane çıkış seti ve bebek bezi dışında başka bişey vermemiz gerekiyor mu
Ben de o kadar verdim canım yeterli oluyor. Başka birşey istemediler. Beni odaya çıkınca biraz uyuşukluk azalınca giydirdiler. Benim için birşey gerekmedi.

O iş biraz sıkıntılı kızlar. Benim de geçen aklıma geldi size yazayım diye yoğunluktan unutmuşum.
Jilet iyi kolay oluyor ama hemen çıkıyorsa sıkıntı. Bir hafta sonra bandajı çıkarıp ilk kontrol için çağırıyorlar. Ve büyük kısmı bantın şeffaf kısmının altında kalıyor benim biraz çıkmıştı kontrole giderken ama allahtan cılız çok göze batmadı

Valla nolcak bu sicaklarla bilmem bu izmir buhar etcek bizi

Öyle mi?Ben odaya çıkınca kendimiz giyiniyoruz sanıyodum
Benim dogum yapacagim yerde de odaya gittikten sonra kendimize iyice gelince aileninde yardimiyla hemsireler esliginde giyiniyorsun,calistigim hastanede de boyleydi, dogumhaneden giyinipte cikani gormedim hic :)

Ay kiyamam ya makinayla nasil dayandin hamile hamile ben normalde bile yapamiyorum. Ben agdaya gidiyordum ama hamilelikte hic gitmedim. Bu zamana kadar kendim karsima ayna koyup yere oturup jiletle aliyordum iyi oluyordu bi de hemen cikmiyo benim 3 4 hafta gidiyordu. Ama simdi egilmemem de gerektigi icin mecburen esim aliyor hatta banyomu bile o yaptırıyor ben tabureye oturuyorum o beni yikiyor temizliyor sacimi kurutup cikariyor iyice bebek oldum utaniyorum ama napiyim konu bebis olunca risk almak istemedim. Ama sen hala yere oturabiliyorsan aynayla halledebilirsin haftada 1 temiz olur gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…