- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.201
Canım bi de gecelikve iç çamaşırınida veriyorsun onlar seni giydiriyorlarDeneyimli anneler hemşirelere doğum öncesinde hastane çıkış seti ve bebek bezi dışında başka bişey vermemiz gerekiyor mu
Hic banyo yapmasan iyi olur dedi canim ben de riske atmiyim dedim artik napalim dayancaz :) aynen ya ben de diledigimce gerinmek esneme hareketleri yapmak istiyorum her yerim tutuldu sabit yatmaktan insallah sag salim gecer bugunler.
Kızlar dışarı bir çıktım ki inanılmaz sıcakresmen yanıyor ve daha da sıcak olacakmış işe gidecektim baktım benim kız yürüdükçe zorluyor aşağıya doğru benim de kafam attı gittim hastaneye aldım raporumu geldim evime kendimle çok savaştım 1 hafta daha dayanayım diye ama kazanan asyam oldu
Ben de sortlu takim dusunutorum ana rahat eder miyim bilemedim. Dedigin siteye bi bakiim canim sagolCanım ben hem yazlık bi gecelik hem şortlu pijama takımı aldım. Lohusasepeti.comdan aldım hatta, uygun ve kaliteliler. Durum ne gerektiriyosa onu giyerim dedim. Sezeryanlarda gecelik rahat oluyomuş mesela.
Hemde cooookkk sicak buzlu suya giresim var bebekler dogunca sancılı olur diye karnima mecbur ince pike örtüyorum sürekli ter icindeyimAy hatunlar yanıyorum beeeen.. Kibele gibi dolaniyorum ortalıkta nerdeyse cirilciplak bana misin demiyor ayol piştiiiim... Cooooook sicaaaaaaaaak...
Canim valla ben bugun gittim doktora hafif vardi tuyler mecbur öyle napalim doktor sonucta hic almasak neyseBenim başım da kıl tüyle derttenapacağız hanımlar bu konuyu? Göbüş büyüdükçe iyice sıkıntı oluyor. Afedersiniz uzamayınca kuaföre gidilmiyor. Her hafta doktor kontrolü olduğundan makinaya başvurdum her yerimi parçalamışım kan içinde kaldım zaten nefesim daralıyor bu mesele de cabası...
Dus niye yok kiiBen de surekli terliyorum canim dus almami da doktor istemiyo haftada 1 izin verdi cok fenayım kendimi islak mendille siliyorum kokmiyim diye
Kızlar bu sancı bi dün akşam geldi bide az önce. Bu kadar aralıklarla olması doğru mu sizce? Yani acaba sıklaşmaya mi başlayacak artık. Dün 22.56 da oldu. Bugün 16.19 da. 2-3 saniyelik belinden gelip kemer gibi sarıyor sıkıyor bırakıyor.
Gözünaydın canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallahKızlar cuma günü doğuma giriyorum kısmetsedualarınızı bekliyorum
Ben de o kadar verdim canım yeterli oluyor. Başka birşey istemediler. Beni odaya çıkınca biraz uyuşukluk azalınca giydirdiler. Benim için birşey gerekmedi.Deneyimli anneler hemşirelere doğum öncesinde hastane çıkış seti ve bebek bezi dışında başka bişey vermemiz gerekiyor mu
O iş biraz sıkıntılı kızlar. Benim de geçen aklıma geldi size yazayım diye yoğunluktan unutmuşum.Benim başım da kıl tüyle derttenapacağız hanımlar bu konuyu? Göbüş büyüdükçe iyice sıkıntı oluyor. Afedersiniz uzamayınca kuaföre gidilmiyor. Her hafta doktor kontrolü olduğundan makinaya başvurdum her yerimi parçalamışım kan içinde kaldım zaten nefesim daralıyor bu mesele de cabası...
Valla nolcak bu sicaklarla bilmem bu izmir buhar etcek biziYa kızlaaar bildirim gelmemiş bana bir sürü sayfa olmuşşşşşgirip bakmasam kimse yazmadı sandım çok sıcak havalar çoook hele bizim burada hava sıcaklığını 32 göstermiş dedim yaanii evin içi bile 35 güneşte derece 45 nerde ölçülmüş acaba
Valla nolcak bu sicaklarla bilmem bu izmir buhar etcek bizi
Öyle mi?Ben odaya çıkınca kendimiz giyiniyoruz sanıyodumCanım bi de gecelikve iç çamaşırınida veriyorsun onlar seni giydiriyorlar
Benim dogum yapacagim yerde de odaya gittikten sonra kendimize iyice gelince aileninde yardimiyla hemsireler esliginde giyiniyorsun,calistigim hastanede de boyleydi, dogumhaneden giyinipte cikani gormedim hic :)Öyle mi?Ben odaya çıkınca kendimiz giyiniyoruz sanıyodum
Öyle mi?Ben odaya çıkınca kendimiz giyiniyoruz sanıyodum
Erken dogum riskim var canim soguk dus olmadigi sürece dogumu tetikliyormus. Soguk dusa da ben dayanamam hasta olurum falan o yuzden haftada bir ilik dus aliyorum mecburen.Dus niye yok kii
Ay kiyamam ya makinayla nasil dayandin hamile hamile ben normalde bile yapamiyorum. Ben agdaya gidiyordum ama hamilelikte hic gitmedim. Bu zamana kadar kendim karsima ayna koyup yere oturup jiletle aliyordum iyi oluyordu bi de hemen cikmiyo benim 3 4 hafta gidiyordu. Ama simdi egilmemem de gerektigi icin mecburen esim aliyorBenim başım da kıl tüyle derttenapacağız hanımlar bu konuyu? Göbüş büyüdükçe iyice sıkıntı oluyor. Afedersiniz uzamayınca kuaföre gidilmiyor. Her hafta doktor kontrolü olduğundan makinaya başvurdum her yerimi parçalamışım kan içinde kaldım zaten nefesim daralıyor bu mesele de cabası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?