- 29 Ocak 2017
- 4.561
- 8.725
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #19.221
Gecmis olsun canim sicaklarda hastalik da hic cekilmez. Ben de senelerce usudum keske adanada antalyada yasasam derdim ama simdi iyi ki kutahyadayim diyorumBizi de Adana.. hastayım bir de bu havada..
Gecmis olsun canim sicaklarda hastalik da hic cekilmez. Ben de senelerce usudum keske adanada antalyada yasasam derdim ama simdi iyi ki kutahyadayim diyorumgece ceketsiz disari cikamazsin gunduz de asiri sicak olmaz ama o halde bile ben surekli terliyorum icim yaniyo ama meyve yasak 2 lt den fazla su yasak soda yasak sadece soguk sutle ferahlamaya calisiyorum. Size Allah sabir versin valla sicak zormus hele de hamileyken.
Dikkat et kendine canim doguma az kaldi insallah atlatirsin hastaligi hemen.
Ay oranin sicagida cok fena ya allah yardimcimiz olsun valla.Bizi de Adana.. hastayım bir de bu havada..
Canım beni giydirdiler ben spinal olmuştum ama korktuğumdan dolayı hafif uyuttular beni sonradan baktım giydirmisler beniÖyle mi?Ben odaya çıkınca kendimiz giyiniyoruz sanıyodum
Sorma canım yemedi valladayanamadın mısabah tahmin etmiştim zaten sende gidecek tip yoktu biraz neyse artık konuşuruz burdan bol bol
Canım beni giydirdiler ben görmedim ama direk yaşadımBenim dogum yapacagim yerde de odaya gittikten sonra kendimize iyice gelince aileninde yardimiyla hemsireler esliginde giyiniyorsun,calistigim hastanede de boyleydi, dogumhaneden giyinipte cikani gormedim hic :)
Ayyyy aman sen islak mendile devam et canim :)Erken dogum riskim var canim soguk dus olmadigi sürece dogumu tetikliyormus. Soguk dusa da ben dayanamam hasta olurum falan o yuzden haftada bir ilik dus aliyorum mecburen.
Onlar neler görüyordur kim bilir... en korktuğum şey doğum anında öyle gitmekCanim valla ben bugun gittim doktora hafif vardi tuyler mecbur öyle napalim doktor sonucta hic almasak neyse
Allah yardımcın olsun canım. Vücudunu parça parça yıka. Bekden aşağını soğuk suya dayanabilirsin. Kollarını da öyle. Bi sırtın kalır artık orayı da dediğin gibi sil. Az kaldı sabret kuzumErken dogum riskim var canim soguk dus olmadigi sürece dogumu tetikliyormus. Soguk dusa da ben dayanamam hasta olurum falan o yuzden haftada bir ilik dus aliyorum mecburen.
Normalde kac günde bir gidiyorsan yine öyle git sen napalım bu gobusle anca o kadarOnlar neler görüyordur kim bilir... en korktuğum şey doğum anında öyle gitmekbenim annem de yanımda değil eşimden de isteyemem başımın çaresine bakacağım artık
Ah bu yaramazlar annelerini ne hallere sokuyor... bence hiç utanma eşinden yapabiliyorsa. Benimki huyludur asla yapamaz. Ama bence eş olmak bunu gerektirir. Artık aranızda başka paylaşımlar olmaya başlamış aslında çok güzel şeyler bunlar. İnsan hayatında hep iyilik sağlık olmuyor canım. Allah korusun bakıma muhtaç olmak da var. İşte o zaman asıl lazım eşler birbirlerine. Bence sizin aranızdski bağ giderek daha da sağlamlaşacakAy kiyamam ya makinayla nasil dayandin hamile hamile ben normalde bile yapamiyorum. Ben agdaya gidiyordum ama hamilelikte hic gitmedim. Bu zamana kadar kendim karsima ayna koyup yere oturup jiletle aliyordum iyi oluyordu bi de hemen cikmiyo benim 3 4 hafta gidiyordu. Ama simdi egilmemem de gerektigi icin mecburen esim aliyorhatta banyomu bile o yaptırıyor ben tabureye oturuyorum o beni yikiyor temizliyor sacimi kurutup cikariyor iyice bebek oldum utaniyorum ama napiyim konu bebis olunca risk almak istemedim. Ama sen hala yere oturabiliyorsan aynayla halledebilirsin haftada 1 temiz olur gayet.
Artık kontroller haftaya dültü ya biraz da sıkıntı ordan kaynaklı. Önceden 2-3 haftada birdi ve işimi rahatça hallediyordum şimdi hem sıcak hem koca göbüş hem de sık olduğundan alma problemi artınca dert oldu başımaNormalde kac günde bir gidiyorsan yine öyle git sen napalım bu gobusle anca o kadar
Olmuşken tertemiz olsun diye sanırım heder ediyorum kendimi. Artık takıntı olmaya başladı bende elimde aynayla dolanıp duruyorum bacağım kolum derken piştim bugünKızlar dogumhanede hemşirelik yapan bir arkadaşım var geçenlerde sormuştum bu tüy işini napicam bilmiyorum falan diye. Aman aman tertemiz olması gerekmiyor zaten dedi. Bende aynaya bakarak jilet yapıyorum mecburen
Beni kendi ultrasondan sonra yönlendirecek herhalde nst ye. Bide benim plasentada 1 yerde çürüme vardı eğer o 4-5 tane olduysa sezeryana alacak. Yarın sabah gittiğimde belki de sezeryan diyecek yani. Çok heyecanlıyım o yüzden.Benimkide 3375 di kesin 4 kilo oldu yaa karnim acayip agirlasti ne tarafa yatsam agri yapiyo bende pazartesi gidecem muayeneye ama oncesinde bi nst cekinip bana mail attir dedi doktor randevudan sonra mutlaka bizide haberdar et
Benide haberdar et sezeryanda dese artik gunleri doldu biran önce gelsinler kucagimiza gorelim tatlis bebekleriBeni kendi ultrasondan sonra yönlendirecek herhalde nst ye. Bide benim plasentada 1 yerde çürüme vardı eğer o 4-5 tane olduysa sezeryana alacak. Yarın sabah gittiğimde belki de sezeryan diyecek yani. Çok heyecanlıyım o yüzden.
Çok zor oluyor Allah yardımcımız olsun az kaldı inşallah canımOlmuşken tertemiz olsun diye sanırım heder ediyorum kendimi. Artık takıntı olmaya başladı bende elimde aynayla dolanıp duruyorum bacağım kolum derken piştim bugün
Sadece hastane çıkışıyla bez mi verdin canım? Battaniye vermedin mi? Sen hangi hastanede doğum yapmistin?Gözünaydın canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah
Ben de o kadar verdim canım yeterli oluyor. Başka birşey istemediler. Beni odaya çıkınca biraz uyuşukluk azalınca giydirdiler. Benim için birşey gerekmedi.
O iş biraz sıkıntılı kızlar. Benim de geçen aklıma geldi size yazayım diye yoğunluktan unutmuşum.
Jilet iyi kolay oluyor ama hemen çıkıyorsa sıkıntı. Bir hafta sonra bandajı çıkarıp ilk kontrol için çağırıyorlar. Ve büyük kısmı bantın şeffaf kısmının altında kalıyorbenim biraz çıkmıştı kontrole giderken ama allahtan cılız çok göze batmadı
Tamam canım mutlaka yazicam. Hayırlısı artık yapacak bisey yok. Sağ salim alalım kucagimiza da, sezeryan yada normal hangisi hayirlisiysaBenide haberdar et sezeryanda dese artik gunleri doldu biran önce gelsinler kucagimiza gorelim tatlis bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?