- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
3 yaşındakı çocuğun yaptığı şeye bak !
olacak iş değil.
cık cık rezillik
olacak iş değil.
cık cık rezillik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tok evin aç kedisi bir deyimdir. Bugün sayemde yeni bir şey öğrenmiş oldunuz.
Beni anlayan biri cikti sukurbir de insanın kendi çocuğuna yaptığı bir benzetme![]()
Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Başkaları ne düşünür başkaları ne der düşüncelerinden sıyrılın.Çocuğunuzdan utanmayın.Bu duygularınızın stresini başka çocuklardan da çıkarmayın.Kızım 3 yaşında. İstediği her oyuncağı bütçemize göre almaya çalışıyoruz. Şımartmak değil her anne baba kadar yaptığımızı düşünüyorum. Ama o sokakta beni çok utandırıyor. Başka çocukların elinde gördüklerine hayran hayran bakması başkasında basit bir balon görünce bile ağlaması beni deli ediyor. Geçen gün bir anne çocuk, çocuğun elinde oyuncak araba var geçerken bizimki arabaaa diye bağırdı. Annesi resmen bize acıyarak baktı utandım. Bugün de 9 yaşlarında bir kızın elinde top gördü aaa top diye bağırdı kızım sus diyorum. Öbür kız da benimkinin bağırmasını duyunca hoşuna gitmiş olacak ki bu defa göstere göstere oynamaya başladı bir topa bakıp zıplatıyor bir benim kıza en son ne bakıyorsun önüne baksana dedim çocuğa. Bunun çözümü nedir bu kızla dışarı çıkınca kendimi sefil gibi hissediyorum.
Hayata olan nefretinizi benden çıkaramazsınız gidin mutsuzlugunuzda bogulun bana da sen diyemezsiniz ya keşke su konularda sizin gibilerle muhatap olmak zorunda kalmasam neyseki gerçek hayatta sizin gibi parazitler yok etrafımdaSenin çocuğunun aç gözü sebebiyle niye milletin çocuğuna bagriyorsun??
Her cocukta bu huy var ne kadar egolusunda daha el kadar cocuklarin önünde kendini sefil hissediyorsun. Psikolojin hiç iyi değil. Umarim bir daha başkasına bağırırken annesi görürde payını verir sana
Hayata olan nefreti el kadar çocuğa bgirarak çıkaran sensin. Sen elin küçük cocuguna bagirirsan bende sana sen derim. Saygi beklemen anlamsiz. Bana insanlarin hayatlarında olmasını istemeyecegi insan tipi siz geldiniz. Örneğin arkdasinla kizinizin bakışları yüzünden tartisabilir çocuğuna bağırabilirsin yine. Ne kadar ayipHayata olan nefretinizi benden çıkaramazsınız gidin mutsuzlugunuzda bogulun bana da sen diyemezsiniz ya keşke su konularda sizin gibilerle muhatap olmak zorunda kalmasam neyseki gerçek hayatta sizin gibi parazitler yok etrafımda